demolition22 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Αν κάνεις τη συσκευή σου root δοκίμασε και το gravity box, αν δουλέψει, αξίζει και με το παραπάνω. Το gravity box παίζει μια χαρά! Όλες οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες. Φοβερό εργαλείο η εφαρμογή. Όσον αφορά την συσκευή, ότι και να πω είναι λίγο! Τρομερά γρήγορη και χωρίς ίχνος κολλήματος σε ότι κι αν έχω δοκιμάσει. Είναι η τρίτη συσκευή Acer που αποκτώ και μπορώ να πω ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα σε σύγκριση με την τιμή. Η κάμερα είναι αρκετά καλή έως άριστη. Καθαρές Φωτογραφίες σχεδόν σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.Η λειτουργία για κοντινές φωτογραφίες είναι τέλεια.Από την άλλη μεριά η ενσωματωμένη εφαρμογή της κάμερας κάπως δυσκολεύεται να λειτουργήσει γρήγορα. Το θεματάκι λύνεται εύκολα αν κατεβάσουμε κάποια άλλη εφαρμογή κάμερας από το market. Εγώ χρησιμοποιώ την camera fx η την focal. Ο ήχος από τα ηχεία του είναι δυνατός αλλά δεν είναι όσο καθαρός θα περίμενα. Αν από τις ρυθμίσεις του dts χαμηλώσουν τα μπάσα ο ήχος είναι σαφώς πολύ καλύτερος. Η ποιότητα ομιλίας είναι άριστη και δεν θα υπάρξει πρόβλημα επικοινωνίας ακόμη και σε συνθήκες δυνατού θορύβου. Να σημειώσω ότι και το μικρόφωνο μείωσης θορύβου λειτουργεί άψογα. Από θέμα αυτονομίας τα πάει πολύ καλά και βγάζει άνετα 2-4 μέρες ανάλογα την χρήση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 (edited) Καλημερα , μια απορια , πηγα στις ρυθμισεις about phone και πατησα 3 φορες στο build number και μου εβγαλε you are now a developer , τι σημαινει ;;; edit:μου εμφανισε επιλογη/μενου developer options πανω απο το about phone Edited October 27, 2013 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Καλημερα , μια απορια , πηγα στις ρυθμισεις about phone και πατησα 3 φορες στο build number και μου εβγαλε you are now a developer , τι σημαινει ;;; edit:μου εμφανισε επιλογη/μενου developer options πανω απο το about phone Έτσι κάνουν όλα τα android με τη συγκεκριμένη έκδοση λειτουργικού, απλά σου εμφάνισε κάποιες επιπλέον δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinder1983 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Θα θελα να μαθω αν το συνδεσε κανεις σε TV μεσω MHL καλωδίου γιατι εμαθα οτι υπαρχουν μετατροπεις και ποια η αποψη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Μονό ακουστικό που να δουλεύει καλά έχει αγοράσει κάποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Βγήκε update , το έκανε κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Βγήκε update , το έκανε κανένας; Το έκανα μόλις , Acer APN Version v2.006-> v 2.026 Baseband version από έκδοση 23/7/13->16/9/13 Kernel version 23/10/2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuko Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ευχαριστούμε για το νέο παιδιά! Θα το κάνω κι εγώ απόψε! Πάντως είναι με διάφορα το καλύτερο value for money κινητό που έχω πάρει ποτέ. Πραγματικά εντυπωσιασμένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vnet Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Good news! Για το update εγώ που το έχω root και με xposed (xprivacy και gravitybox) πρέπει να κάνω flash από την αρχή ή κάνω ένα απλό unroot, ΟΤΑ και πάλι root και δεν χάνω τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuko Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Τελικά εγώ το είχα εδώ και κανα μήνα αυτό το update. Τώρα πρόσεξα τα νούμερα που πόσταρε ο φίλος πιο πάνω. @Vnet - Λογικά θα το χάνεις το root, για ψάξτο μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 22, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Good news! Για το update εγώ που το έχω root και με xposed (xprivacy και gravitybox) πρέπει να κάνω flash από την αρχή ή κάνω ένα απλό unroot, ΟΤΑ και πάλι root και δεν χάνω τίποτα? Αν έχεις αλλάξει recovery δεν κάνει ota update. Θα χρειαστεί να επανέλθει σε stock κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vnet Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Αν έχεις αλλάξει recovery δεν κάνει ota update. Θα χρειαστεί να επανέλθει σε stock κατάσταση. Thanks athanaso77. Αυτό κατάλαβα... Αν και γύρισα στο stock recovery κολλάει το update στον έλεγχο των system apps και επειδή βαρέθηκα να κάνω replace κάθε φορά το προβληματικό app που εμφανίζεται στον έλεγχο (πρώτα books.app, μετά calendarprovider.apk κοκ), θα του περάσω την stock rom και μετά ΟΤΑ. To stock recovery το πέρασα με mobileuncletools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Παιδια συγνωμη θελω να ρωτησω γιαυτο το κινητο απο gps πως παει πιανει δορυφορους παει καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 GPS δεν χρησιμοποιώ καθόλου γιατί δεν μου χρειάζεται , το δοκίμασα όταν αγόρασα το κινητό μέσα στο σπίτι και έκανε γύρω στα 6-7 λεπτά νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuko Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Παιδιά, καμια καλή ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου , νομίζω σε κάποια γαλλικά site έχει. Κοίτα στο xda για παραπάνω πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuko Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Το ψαξα λίγο, δυστυχώς δεν έχει μεγάλη υποστήριξη. Βρήκα από έναν Βραζιλιάνο κάτι, αλλά δεν ξέρω. Βασικά το μόνο θέμα είναι να έχει περισσότερο χώρο για εφαρμογές, κανένα άλλο παράπονο. Δεν χρησιμοποιώ και πολλές εξάλλου, ούτε παίζω παιχνίδια. Αν ξέρει κανείς κάτι, ας μας πει ^_^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vnet Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παιδια συγνωμη θελω να ρωτησω γιαυτο το κινητο απο gps πως παει πιανει δορυφορους παει καλα? Μετά το τελευταίο update (030) πιάνει δορυφόρους σχεδόν αμέσως (με EPO και Agps ενεργοποιημένα). 2μ με 3μ error δίνει οπότε είναι αρκετά καλά, έκανα εξαγωγή διαδρομής σε gpx το έβαλα σε google earth και τουλάχιστον το path ήταν στην σωστή πλευρά του δρόμου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dakappo Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς τι κάνω λάθος και όταν πατάω system update μου βγάζει "error: This system update is not allowed on your device. Please call the service center for help" ; Baseband version έχω από 23/07/2013...και build number acer_AV061_V370_1.023.00_WW_GEN1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuko Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Χμμ...περίεργο. Ίσως να δοκίμαζες μια επαναφορά εργοστασιακών πρώτα ( αφού κάνεις Backup ) και μετά να δοκίμαζες πάλι το update? Εκτός κι αν έχεις καμια περίεργη συσκευή που δεν είναι Ευρωπαϊκή ή κάτι τέτοιο. Να χει να κάνει με την περιοχή που καταστευάστηκε η συσκευή σου δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dakappo Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Τζίφος. Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι το ίδιο error. Τι να πω... ίσως αν η Acer βγάλει update διαθέσιμο για download να ξαναπροσπαθήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Δεν έχω κάνει ακόμα root και μπορω να πω οτι ειναι πολύ σπαστικό να γεμιζει ο χώρος με ελάχιστες εφαρμογές Οποτε μάλλον η διαδικασία ειναι root και μετά link2sd? Η διαδικασία για root μετά το τελευταίο update εξακολουθεί να ειναι η ίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuko Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Υπάρχει ένας τρόπος να χρησιμοποιήσεις την κάρτα μνήμης ως μνήμη συστήματος, αλλά δεν την έχω κάνει καθώς χρησιμοποιώ καμια 10αριά εφαρμογές μόνο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.facebook.com/notes/acer-liquid-e2-portugal/tutorial-extended-system-partition-acer-liquid-e2-duo/1391594187722953 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Με root και μετά link2sd πιστεύω είμαστε μια χαρά γιατί στο sony neo v αυτό έχω κάνει και έχω άπειρες εφαρμογές Αν χρειαστούμε περισσότερο μπορούμε να κάνουμε αυτό που λες Στο thread του r819 έχουν έναν οδηγό http://www.oppoforums.com/threads/mod-your-partition-2gb-and-3gb.8196/ Αν τον ακολουθήσουμε κατά γράμμα γίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ούτε εγώ έχω πολλές εφαρμογές περασμένες, αλλά με αφήνει να τις περάσω στην κάρτα μνήμης(αφήνει πολύ λίγα mb στην μνήμη τηλεφώνου). Με το link2sd την περνάει ολόκληρη την εφαρμογή στην κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts