pasxits Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 To post processing είναι λίγο κάπως... Μετά από λίγο Fhotoroom όμως... Τι εννοεις φιλε ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Τι εννοεις φιλε ακριβως? Όχι και πολύ σχετικός με την κάμερα? Post processing είναι η επεξεργασία που γίνεται αφού τραβηχτεί η φωτο... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φιλε filkatsxlt. Κάτι τέευταίο, η εφαρμογή WP bench για την οποία διαβασα καλές και κακές κριτικές κάνει δουλειά??? Διαβασα ότι κάνει κάτι σαν καλιμπραρισμα και αυξάνει την διάρκεια ζωής της μπαταρία. Να την εγκαταστήσω ή όχι???? Δεν ξέρω εγώ δεν τα πολύ πιστεύω αυτά γιαυτό δεν το έχω δοκιμάσει τώρα αν κάποιο από τα παιδιά το δοκίμασε και είδε διαφορά ας το γράψει. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rst88 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παιδιά κάτι άσχετο με το τηλέφωνο, πήγα σε cosmote shop να μου φτιάξουν micro sim για να του βάλω και ρώτησα αν πρέπει να τους πω εκεί να μου ενεργοποιήσουν το 4G. Μου είπε ότι δεν γίνεται γιατί έχω καρτοκινητό! κι ότι το 4G το ενεργοποιούν μόνο σε μεγάλα συμβόλαια (άνω των 45' νομίζω μου είπε). Αυτό ισχύει και στους άλλους παρόχους?? Βασικά στη vodafone γτ απόσο ξέρω η wind δεν έχει ακόμα 4G. Μ@..κία δεν είναι? :/ Παράθεση Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 WP bench, το έβαλα, άδειασα τη μπαταρία και το έβγαλα. Κακό δεν νομίζω ότι κάνει, μπορεί να κάνει και καλό :). Στο θέμα Drive - Amazing Weather HD, άνοιξα το HD>Settings>Location και off το Location Services (το οποίο: uses the location data to determine the nearest station location blablabla). Αυτό δηλαδή που μου έκανε και κόλλησε το Drive στη διεύθυνση του σταθμού. Από προχθές το ρύθμισα, μέχρι τώρα όλα δουλεύουν ok. Θα δείξει με τον καιρό αν αυτό δημιούργησε το πρόβλημα. Jamesc δοκίμασέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παιδιά κάτι άσχετο με το τηλέφωνο, πήγα σε cosmote shop να μου φτιάξουν micro sim για να του βάλω και ρώτησα αν πρέπει να τους πω εκεί να μου ενεργοποιήσουν το 4G. Μου είπε ότι δεν γίνεται γιατί έχω καρτοκινητό! κι ότι το 4G το ενεργοποιούν μόνο σε μεγάλα συμβόλαια (άνω των 45' νομίζω μου είπε). Αυτό ισχύει και στους άλλους παρόχους?? Βασικά στη vodafone γτ απόσο ξέρω η wind δεν έχει ακόμα 4G. Μ@..κία δεν είναι? :/ Στην Voda δεν υπαρχει το ιδιο θεμα παντως ... εχω κανονικα 4G σε καρτοκινητο ... οπου υπαρχει δικτυο. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παιδιά κάτι άσχετο με το τηλέφωνο, πήγα σε cosmote shop να μου φτιάξουν micro sim για να του βάλω και ρώτησα αν πρέπει να τους πω εκεί να μου ενεργοποιήσουν το 4G. Μου είπε ότι δεν γίνεται γιατί έχω καρτοκινητό! κι ότι το 4G το ενεργοποιούν μόνο σε μεγάλα συμβόλαια (άνω των 45' νομίζω μου είπε). Αυτό ισχύει και στους άλλους παρόχους?? Βασικά στη vodafone γτ απόσο ξέρω η wind δεν έχει ακόμα 4G. Μ@..κία δεν είναι? :/ http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCG/section/CIOTP_Prepaid_Prs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rst88 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCG/section/CIOTP_Prepaid_Prs Μάλιστα... εδώ βλέπω ότι γράφει 4G. Τα πακέτα αυτά ήξερα ότι υπάρχουν, το θέμα είναι οι ταχύτητες που υποστηρίζουν. Θα πάρω στο 13838 να δω.. Παράθεση Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mansel Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλησπερα στο φορουμ. Νεο μελος απο σημερα, αν και παρακολουθω συχνα διαφορα θεματα για ενημερωση μου. Ομως απο τις αρχες Γεναρη που ειμαι κατοχος του 925 τη συγκεκριμενη ενοτητα τη παρακολουθω ποστ με ποστ. Οσο για το 925 το κινητο ειναι σουπερ το gps του καταπληκτικο (ειμαι γνωστης του θεματος απο εποχης ovi maps, κατοχος τοτε του N 97 mini.)Μια απορια παιδια. Στις πληροφοριες μπαταριας εδω και 2 μερες δε μου βγαζει την ενδειξη ....''χρονος απο τη τελευταια φορτιση''. Μου βγαζει μονο τον εκτιμωμενο χρονο και το ποσοστο που απομενει. Καλως σας βρηκα.....σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μήπως έκανες επανεκκίνηση; Τότε συμβάινει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis1975 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 κάτοχος κι εγώ, ευτυχής του 925 κατόπιν μετάβασης από το θρυλικό Ν8! πρώτες εμπειρίες καλές αλλά και εμφανείς οι ελλείψεις σε ότι τουλάχιστον είχαμε ως στανταράκι στα nokia! αναφορά μηνύματος, επιλογή τραγουδιού για αφύπνιση, για ήχο κλήσης, δημιουργία φακέλων στα μηνύματα, σελιδοδείκτες στο internet, ξεχωριστή ένταση και δεν ξέρω τι άλλο θα ανακαλύψω στην πορεία. πέρα όμως από αυτά, τα οποία ελπίζω να διορθωθούν σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση, το τηλ τα σπάει, είναι φοβερό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Με κάποιο free ringtone maker κατεβάζεις σχεδόν ότι περνάει απο το νου σου :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mansel Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μήπως έκανες επανεκκίνηση; Τότε συμβάινει αυτο. Αυτο σκεφτηκα κι εγω και πραγματι εκανα ενα soft reset για ενα θεμα που πιστευα πως ειχε ο χαρτης. Ομως απο τοτε εκανα νεα φορτιση τηλεφωνου (χθες το βραδυ) και εξακολουθει και δε μου βγαινει η ενδειξη που για μενα ειναι χρησιμη γιατι μου δειχνει το πως τα παει η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis1975 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 σωστός! θα το μάθω σιγά σιγά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rst88 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παιδιά να ρωτήσω, η ρύθμιση της μέγιστης ταχύτητας σύνδεσης επηρεάζει μόνο το σερφάρισμα με δεδομένα? Προς το παρόν μπαίνω μόνο μέσω wifi και λέω αν δεν το επηρεάζει να μην το έχω στο LTE συνέχεια για να γλυτώσω λίγη μπαταρία. Ξέρει κανείς; Παράθεση Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 κάτοχος κι εγώ, ευτυχής του 925 κατόπιν μετάβασης από το θρυλικό Ν8! πρώτες εμπειρίες καλές αλλά και εμφανείς οι ελλείψεις σε ότι τουλάχιστον είχαμε ως στανταράκι στα nokia! αναφορά μηνύματος, επιλογή τραγουδιού για αφύπνιση, για ήχο κλήσης, δημιουργία φακέλων στα μηνύματα, σελιδοδείκτες στο internet, ξεχωριστή ένταση και δεν ξέρω τι άλλο θα ανακαλύψω στην πορεία. πέρα όμως από αυτά, τα οποία ελπίζω να διορθωθούν σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση, το τηλ τα σπάει, είναι φοβερό! Κάτι κανεις λάθος. Εχω βάλει ήδη δικά μου mp3 ως ήχους κλήσης ανα επαφή, για μηνύματα, για αφύπνιση, για ειδοποιήσεις ημερολογίου κλπ. Καλώς ήρθατε παιδες..... Γεμίσαμε Formula 1 βλεπω. Ήρθε ο mschumi, ο mansel, έφυγε ο kimmi. Άντε να έρθει και ο prost να συμπληρώσουμε.......χαχαχα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 κάτοχος κι εγώ, ευτυχής του 925 κατόπιν μετάβασης από το θρυλικό Ν8! πρώτες εμπειρίες καλές αλλά και εμφανείς οι ελλείψεις σε ότι τουλάχιστον είχαμε ως στανταράκι στα nokia! αναφορά μηνύματος, επιλογή τραγουδιού για αφύπνιση, για ήχο κλήσης, δημιουργία φακέλων στα μηνύματα, σελιδοδείκτες στο internet, ξεχωριστή ένταση και δεν ξέρω τι άλλο θα ανακαλύψω στην πορεία. πέρα όμως από αυτά, τα οποία ελπίζω να διορθωθούν σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση, το τηλ τα σπάει, είναι φοβερό! όλα υπαρχουν εκτος από φακελους στα μηνυματα και η ξεχωριστη ενταση θα εχει στα 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis1975 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 το βρήκα αυτό με τα mp3 και ευχαριστώ για τις συμβουλές! αναφορά εννοούσα την απλή ένδειξη και όχι το μήνυμα! σελιδοδείκτες όμως, πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 WP bench, το έβαλα, άδειασα τη μπαταρία και το έβγαλα. Κακό δεν νομίζω ότι κάνει, μπορεί να κάνει και καλό :). Στο θέμα Drive - Amazing Weather HD, άνοιξα το HD>Settings>Location και off το Location Services (το οποίο: uses the location data to determine the nearest station location blablabla). Αυτό δηλαδή που μου έκανε και κόλλησε το Drive στη διεύθυνση του σταθμού. Από προχθές το ρύθμισα, μέχρι τώρα όλα δουλεύουν ok. Θα δείξει με τον καιρό αν αυτό δημιούργησε το πρόβλημα. Jamesc δοκίμασέ το. Το ξήλωσα εντελώς το amazing. Πάντως θεωρώ πως ακόμα το drive+ δε δουλεύει όπως παλιά. Δοκίμασα το copilot και παίζει καλύτερα... Δε ξέρω κιόλας ίσως να είναι η ιδέα μου πλέον. :lol: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman007 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ,αλλά ρίξτε μια ματιά στο ΝΟΚΙΑ lumia icon(929) αποκλειστικά για τη verizon στην Αμερική (λογικά στην Ευρώπη θα ονομάζεται 930,όπως και με το 925 που στην Αμερική ονομάζεται 928). http://conversations.nokia.com/2014/02/12/lumia-icon-coming-verizon-united-states/ Αισθητή αναβάθμιση,ιδιαίτερα η κάμετα από τα 8 στα 20 μεγκαπίξελ και η οθόνη fULL hd 5άρα αντί 4,5 ιντσών/ξεφεύγει,όμως, όπως επίσης κι ο επεξεργαστής τετραπύρηνος 2.2 Ghz. Να αναφερθεί ότι ορθογωνοποίησαν το περιμετρικό αλουμίνιο,οπότε θα το κρατάς καλύτερα χωρίς θήκη,γιατί το στρογγυλεμένο 925 είναι λίγο επίφοβο στο κράτημα άνευ θήκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ,αλλά ρίξτε μια ματιά στο ΝΟΚΙΑ lumia icon(929) αποκλειστικά για τη verizon στην Αμερική (λογικά στην Ευρώπη θα ονομάζεται 930,όπως και με το 925 που στην Αμερική ονομάζεται 928). http://conversations.nokia.com/2014/02/12/lumia-icon-coming-verizon-united-states/ Το περιμένω πως και πως αρκεί να μη ξεφεύγει σε μεγεθος και φυσικά να δουλεύει η glance screen... Επανέρχομαι στο θέμα του gps και μάλλον δε βλέπω να βγάζω άκρη... Παρατηρώ πως όλοι όσοι έχουν gps σε εσωτερικό χώρο δίπλα μου έχουν ακριβές στίγμα όταν έχουν ενεργοποιημένο wifi σε επίπεδο λίγων μέτρων. Εγώ μόνιμα ωρίσκομαι στην απέναντι πλατεία... Δε ξέρω ρε παιδιά αλλά εμένα πρόβλημα μου είχνει αυτό... Δοκιμάστε να συγκρίνετε. Κάτι παίζει με την ακρίβεια του gps μας. Το ίδιο ακριβώς στίγμα μου φέρνει και με google maps. Δεν υπήρχε αυτό. Κάποιο update μας έχει αρρωστήσει μάλλον.. Edited February 28, 2014 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Επανέρχομαι στο θέμα του gps και μάλλον δε βλέπω να βγάζω άκρη... Παρατηρώ πως όλοι όσοι έχουν gps σε εσωτερικό χώρο δίπλα μου έχουν ακριβές στίγμα όταν έχουν ενεργοποιημένο wifi σε επίπεδο λίγων μέτρων. Εγώ μόνιμα ωρίσκομαι στην απέναντι πλατεία... Δε ξέρω ρε παιδιά αλλά εμένα πρόβλημα μου είχνει αυτό... Δοκιμάστε να συγκρίνετε. Κάτι παίζει με την ακρίβεια του gps μας. Το ίδιο ακριβώς στίγμα μου φέρνει και με google maps. Δεν υπήρχε αυτό. Κάποιο update μας έχει αρρωστήσει μάλλον.. Το δοκίμασα και έχει τεράστια ακρίβεια. Μήπως σου έφαγε καμία γερή τούμπα και δημιουργήθηκε θέμα στη κεραία gps??? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το βρήκα αυτό με τα mp3 και ευχαριστώ για τις συμβουλές! αναφορά εννοούσα την απλή ένδειξη και όχι το μήνυμα! σελιδοδείκτες όμως, πώς; Σελιδοδεικτες κανονικά. Δημιουργεις αγαπημένα και είσαι οκ. Τι δεν βρίσκεις; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis1975 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Εννοώ ομαδοποίηση!να έχεις ένα φακελο που να έχει μέσα διαφορες διευθυνσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Το δοκίμασα και έχει τεράστια ακρίβεια. Μήπως σου έφαγε καμία γερή τούμπα και δημιουργήθηκε θέμα στη κεραία gps??? Όχι... Και αυτό είναι το παράξενο. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itspasx Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Παιδια και γω σημερα το πηρα και το ανοιξα και η μπαταρια ηταν στο κοκκινο και ουσιαστικα δεν ανοιγε γιατι ηθελε φορτισηΛετε να ειναι χρησιμοποιημενο?.Πως το εξηγειται εσεις αυτο;Επισης πηγα να δω τι χωρο εχει και μου ελεγε συνολικο 14 gb ενω περιμενα 16gb.Αν μπορειτε πειτε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts