Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μιλαω για αγορες ΜΕΤΑ την 15/01

Εγώ το παρέλαβα 16 του μηνός και ο πωλητής δεν ήξερε κάτι για το κουπόνι τυχαία το βρήκαν τα κορίτσια στο ταμείο. Μου είπε μετά ότι τους ήρθε εντολή από τα κεντρικά εκείνη την μέρα δηλαδή ότι το δικαιούνταν το κουπόνι όποιος ερχόταν μετά τις 15. Εμένα με το ζόρι μου το έδωσαν γιατί είχα κάνει την παραγγελία στις 14 του μηνός. Με άλλα λόγια δεν υπάρχει και πολύ οργάνωση.

:respect:

Λοιπόν,μετά απο δεκα μέρες περίπου και έχοντας δοκιμασει τα πάντα τα αποτελεσματα είναι τα εξής.Μπαταρια μισή μέρα με χρήση.Επισης με GPS η κανα παιχνιδακι ανεβάζει θερμοκρασία βρασμού.

Λοιπόν,μετά απο δεκα μέρες περίπου και έχοντας δοκιμασει τα πάντα τα αποτελεσματα είναι τα εξής.Μπαταρια μισή μέρα με χρήση.Επισης με GPS η κανα παιχνιδακι ανεβάζει θερμοκρασία βρασμού.

τι εννοείς με χρήση? Εγω για παράδειγμα κάνω ποοοοοολλα τηλέφωνα, κανένα 2ωρο ίντερνετ, κανένα mail, Facebook, whatsapp, viber και με πάει μέχρι το βράδυ που θα το βαλω στη πρίζα. Τι κανεις και σου βγαζει μιση μέρα? Μόνο με βιντεάκια, παιχνίδια (για ώρα) τα παιζει

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μόνο με το ίντερνετ δυωρο έχω χάσει 35 με 40%.με αλλο ένα δυωρο κλήσεις αλλο τόσο.με τα υπόλοιπα ανοιχτα,το υπόλοιπο της μπαταρίας.μονο που το βγάζω απο τη φόρτιση χωρίς να το αγγίξω σε δέκα λεπτά έχασε 6%.ανοιγω gps παίρνει φωτιά και η μπαταρία γεια σας

Ρίξε μια ματιά εδώ ---> http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-925/242282-lumia-925-battery-draining-really-hot-after-caldav-update.html

Όπως έχω αναφέρει ξανά σε προηγούμενα ποστ, τα ίδια ακριβώς έκανε και το 925 της γυναίκας και το γύρισα στον Βόντα με DOA και με το καινούργιο όλα έστρωσαν! Αν δεν έχεις τίποτα εφαρμογές που σου "πίνουν" την μπαταρία, τότε δυστυχώς θα έπεσες σε προβληματική μπαταρία! Το 6% χωρίς χρήση σε 10 λεπτά, ΔΕΝ είναι καθόλου φυσιολογικό, όπως επίσης και η αύξηση θέρμανσης που λες σε μεγάλο βαθμό! Να το πας αμέσως σε Nokia Care!

Μόνο με το ίντερνετ δυωρο έχω χάσει 35 με 40%.με αλλο ένα δυωρο κλήσεις αλλο τόσο.με τα υπόλοιπα ανοιχτα,το υπόλοιπο της μπαταρίας.μονο που το βγάζω απο τη φόρτιση χωρίς να το αγγίξω σε δέκα λεπτά έχασε 6%.ανοιγω gps παίρνει φωτιά και η μπαταρία γεια σας

Φίλε μου μόνο αυτό που λες με τη θερμοκρασία βρασμού στο GPS κάτι μάλλον δε πάει καλά.... Ok με το GPS όλα ζεσταίνονται όπως και με τα παιχνίδια αλλά σε καμία περίπτωση όπως το περιγράφεις. Με ζόρικη χρήση μου βγάζει άνετα μέρα. Με λίγη άνετα 2 μέρες. Νομ'ίζω αυτός είναι και ο μέσος όρος των περισσότερων χρηστών.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Δλδ δεν είναι το φυσιολογικό να ζεσταίνεται με παιχνίδια και το drive κτλ και να πέφτει η μπαταρία έτσι?απλα είμαι άτυχος??

Δλδ δεν είναι το φυσιολογικό να ζεσταίνεται με παιχνίδια και το drive κτλ και να πέφτει η μπαταρία έτσι?απλα είμαι άτυχος??

Φυσιολογικό είναι να ζεσταίνεται όχι να καίει. Να πέφτει η μπαταρία έτσι μάλλον δεν είναι φυσιολογικό εκτός κι αν του πίνεις το αιμα :) Πάντως όλα αυτά έχουν και υποκειμενικά κριτήρια και πιθανόν να έχεις εσύ το δίκιο. Βγάλ καλύτερα μόνος σου συμπέρασμα.

αν όπως λες αφού το βγάλεις απο την φόρτιση μετά απο 10 λεπτά έχει πέσει 6% κανε ένα reboot και θα δεις οτι είναι κανονικα 100% η μπαταρία και θα αργήσει να πέσει

Δεν υπάρχει κάποιος που να συμπασχει μαζι μου αυτή τη στιγμή;δεν ανεβάζει θερμοκρασία κινητο αλλού;

Εμένα να σου πω την αλήθεια μου έχει ξεπαγιάσει το χέρι το αλουμίνιο....

Σχετικά με το θέμα της θερμοκρασίας πραγματικά με παρατεταμένη χρήση του gps ανεβάζει αρκετά θερμοκρασία. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει το μικρό κενό στο καπάκι πίσω (διογκώνεται η μπαταρία με την θερμοκρασία). Πάντως σε καμία περίπτωση δεν "ζεματάει " εκτός αν φορτίζει παράλληλα με την χρήση του gps.

χθες με πηρε ο υπνος με το κινητο παραδιπλα, γυρισα στον υπνο μου επεσε κατω το κινητο εκανε ενα απειροελαχιστο σημαδι στη γωνια, :lol: , καθε φορα που θα παρω κατι καινουριο αν δεν με ξενερωσει κατι μεσα σε μια εβδομαδα δεν γινεται :p

το ρεζουμε, παντα με την θηκη, εγω το εχω απλα στο σπιτι το βγαζω γιατι ειναι αλλη αισθηση το αλουμινιο..

All it takes is a swipe...

Δεν υπάρχει κάποιος που να συμπασχει μαζι μου αυτή τη στιγμή;δεν ανεβάζει θερμοκρασία κινητο αλλού;

συμπασχω, όντως σε παιχνίδη η θερμοκρασία δεν είναι φυσιολογική, και ακόμα περισσότερο όταν φορτίζει

Πριν κατι μέρες χρειάστηκα το gps για περίπου ένα δίωρο συνεχόμενο.

Όταν το πήρα στο χέρι μου μετά ήταν παραπάνω από ζεστό.

Χωρίς όμως να μου ρίξει υπερβολικά τη μπαταρία (όχι ότι δεν μου την έρριξε :) )

Για να μην αισθάνεσαι μόνος φίλε:

Δες ΕΔΩ

Αλλά και πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση περί θερμοκρασιών από το notebookcheck.net:

As with all smartphones, surface temperature is an important detail. Since these devices are passively cooled, the developing heat has to be dissipated via the case. While idle, the Lumia 925 doesn't even get lukewarm at 30.1 °C. This is considerably less than the Lumia 920 (34.1 °C), but a bit more than the Windows Phone champion in this regard, the Samsung Ativ S (28.2 °C).

As expected, these values increase under full load, up to 47.0 °C in the case of our test device. Thus, the Lumia 925 gets rather hot, definitely more so than the HTC 8X (43.4 °C) or the Ativ S (42.3 °C). At least Nokia has managed to decrease the excessive heat generation of its predecessor (up to 53.3 °C).

Για το θέμα διάρκειας μπαταρίας πιστεύω ότι όταν κάποια στιγμή δεν το πειράζουμε συνέχεια (είναι καινούργιο κι όλο θέλουμε ν' ασχολούμαστε ε; :rolleyes: ) η μέρα είναι άνετη. Προσωπικά τις δυο τελευταίες φορές το βάζω να φορτίσει τη νύχτα και χρειάζεται φόρτιση όχι την ίδια μέρα αλλά το επόμενο βράδυ.

Για το Drag And Call, δεν είδα να το χρησιμοποιεί κάποιος, πάντως οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές, δεν βλέπω διαφορά στη κατανάλωση κι είναι χρήσιμο.

Μετά από αρκετές μέρες χρήσης, μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει το android. Εκείνα που μου λείπουν είναι

τα flash βίντεο στον explorer. Υπάρχει τρόπος να τα βλέπουμε;

η ηχογράφηση στο ράδιο, υπάρχει εδώ κάτι;

Να προσέχετε με τα πεσίματα...

Σύμφωνα με τον κρετίνο των δύο παρακάτω βίντεο δεν αντέχει ούτε πέσιμο, ούτε χτυπήματα :p :

,

Προσοχή περιέχουν σκληρές σκηνές βίας

Edit

Μου έκανε μόλις τη πρώτη αταξία.

Ενώ το είχα κλειστό και η μπαταρία του σχεδόν στο φουλ, ψιλοζεστάθηκε (πολύ λίγο) και η μπαταρία πήγε στο 84%...

Restart κι έβγαλα από την οθόνη το tile της μπαταρίας (από το quick settings) δεν ξέρω αν έφταιξε αυτό, θα δούμε.

Οταν άνοιξε μου έβαλε και 2 sms, 3-4 ημερών!

Edited by PagouroLand

Επειδή ενδιαφέρομαι για αυτό το κινητό (για την ακρίβεια είμαι αναμεσα σ αυτό και στο lg l9 ii) θα ήθελα καποιες πληροφορίες για την μπαταρία και τα λοιπά στοιχεία του κινητού. Διάβασα κάτι για υπερθέρμανση και υπερκαταναλωση μπαταρίας. Τι ακριβώς παίζει? Με 1 ώρα browsing με χρήση data 3g πόσο % πέφτει?

Ασχετο αλλα...Metrotube for youtube. Το δοκιμασα και ειναι φοβερο...

Το χρησιμοποιούσα. Τώρα έχω το mytube που παίζει και στο παρασκήνιο...;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

εμενα δυστυχως μου επεσε μια φορα αλλα ευτυχως ζει,οσον αφορα την θερμοκρασια οταν παιζω παιχνιδια ανεβαζει αλλα οχι τοσο ωστε να πω οτι καει

Λοιπόν,μετά απο μισή ώρα ακριβως asphalt,24% κάτω η μπαταρία και η πάνω δεξιά γωνία του τηλεφώνου να βράζει.οποιος θέλει και έχει το παιχνίδι,ας δοκιμασει

Όντως το κινητό καίει μετά απο game όπως και πριν 2 ημέρες που τραβούσα ενα video σε ανάλυση FullHD για 20 λεπτά το κινητό εκτός οτι είχε αρχίσει να "χαζεύει" έκανε συνεχώς focus αλλά δεν το ακούμπαγες πίσω στην περιοχή της κάμερας.

Το βλέπω λογικό όμως , εαν είχε κάποιος απο εσάς το galaxy s2 θα καταλάβαινε για κάψιμο, το κινητό ήταν υπερ-χρονισμένο και λαμπάδιαζε :p

Πάντως είναι κινητάρα κατα το 80% και 20% smartphone μιας και τα apps είναι αρκετά πίσω ακόμα.

Θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να κάνει και η Nokia το "μπαμ" στα apps (ειδικά μετα την εξαγορά της απο την microsoft), θυμάμαι οταν είχα το iphone 4 και ήθελα να παω σε android μόλις το πήρα ηταν πίσω σε εφαρμογές όμως σε μικρό διάστημα ανάκαμψε και έγινε 1η σε εφαρμογές.

Γνώμη μου θεωρώ λάθος που κοιτούν να βγάλουν nokia με andoid , ας ρίξουν βάρος στο να κάνουν πιο ανταγωνιστική την nokia με τα wp.

Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy:

Λοιπόν,μετά απο μισή ώρα ακριβως asphalt,24% κάτω η μπαταρία και η πάνω δεξιά γωνία του τηλεφώνου να βράζει.οποιος θέλει και έχει το παιχνίδι,ας δοκιμασει

Ναι και ? Θες να καταλήξεις κάπου ή απλά το αναφέρεις? :confused:

:rtfm:

Καταρχήν στο ότι η αυτονομία είναι απαραδεκτη.Επειτα στο ότι η συμπεριφορά με την θερμοκρασία εξίσου απαραδεκτη.Δλδ δεν κάνει εντύπωση σε κάποιον που τα διαβαζει?Τα θεωρεί φυσιολογικά?Το που θέλω να καταλήξω είναι αυτονοητο νομιζω

Μισή ώρα να τρέχει φουλ το κινητό σε όλα και να χάσει αρκετή μπαταρία δεν μου φαίνεται παράξενο. Τώρα σαν απόλυτος αριθμός δεν ξέρω. Μπορεί ανάλογα το setup κάποιος να παρατηρήσει μικρότερη μείωση κι άλλος μεγαλύτερη. Μπορεί να το τσεκάρω αύριο και να σου πω το αποτέλεσμα... ;)

Για την θερμοκρασία, έχει κάποια καλύτερη ιδέα για ψύξη του hardware απ' το να βγαίνει στην επιφάνεια η θερμότητα μέσω του αλουμινίου? Δηλαδή να φανταστώ όταν ακουμπάς ψήκτρα στον υπολογιστή, σου κάνει την ίδια εντύπωση?

Το άλλο καταπληκτικό ότι η μπαταρία διαστέλλεται και γι αυτό είναι "κούφιο" το καπάκι... :X

:rtfm: