Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι θέμα του λειτουργικού που ελπίζω να διορθωθεί. Αν κάποιος ανεβάσει καινούργια φωτο που δεν έχει χρησιμοποιήσει ξανά, τότε θα ενημερωθεί κανονικά. Αν χρησιμοποιήσει όμως παλιότερη φωτό (που την είχε δηλαδή ήδη στις φωτό προφίλ) τότε δε θα ενημερωθεί και θα δείχνει την προηγούμενη.

Λοιπόν παιδιά επειδη το εψαξα πολυ το θεμα και σε ξενα forum ακουστε τι παιζει.Κοντευα να το σπασω απο τα νεύρα μου αλλα τελικά δεν είναι θέμα λειτουργικού.Είναι θέμα facebook.Το κινητο παιρνει τις πληροφορίες απο τα αλμπουμ του fb. Αλλαξα και εγω μια μέρα φωτο στο fb και δεν την αλλαζε στο πλακιδιο Εγώ. Μου έβγαζε την παλιά.Ψαχνοντας λοιπον διαβασα οτι αυτο γίνεται για τον εξής λόγο.Παλια το fb οταν αλλαζες profile pic την έβαζε αυτομάτως και σαν εξωφυλλο στο αντιστοιχο αλμπουμ ''Φωτογραφίες προφιλ''. Αυτό πλεον δεν συμβαινει για καποιο λόγο και για αυτο το κινητο κραταει την τελευταια που υπαρχει σαν εξωφυλλο του αλμπουμ. Αυτο συμβαίνει με όλες τις επαφές καθώς και με το πλακίδιο Εγώ,αν δεν την αλλαξουμε απο το pc και δεν την βάλουμε την καινουριο φωτογραφια και σαν εξωφυλλο του αλμπουμ. Ισως ειναι λιγο μπλεγμενο οπως το έγραψα αλλα ετσι γίνεται.

Υ.Γ. Πολλα ευχαριστω στον χρηστη montoya_42 για την υπομονη που εδειξε...

Edited by nikosxm3

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με κάνεις και κοκκινίζω....:D Κάποιοι άλλοι έδειξαν περισσότερη σε μένα....;)

Καλωσορίζω και το εκλεκτό μέλος και ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του symbian @nektaria.....:up:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

βρε παιδιά, τι συμβαίνει με αυτό το 925?

αντί να πέφτει η τιμή του ανεβαίνει ολοταχώς στα 400 €

κοντά στα 300 € παίζει πουθενά?

βρε παιδιά, τι συμβαίνει με αυτό το 925?

αντί να πέφτει η τιμή του ανεβαίνει ολοταχώς στα 400 €

κοντά στα 300 € παίζει πουθενά?

Πλέον 32gb απ΄έξω είναι μονόδρομος. Εγώ ήδη το περιμένω από βδομάδα. Να σκάσω 400 αλλά να είναι 32gb τουλάχιστον.

Πάντως η ζήτηση για lumia είναι πλέον εμφανής και αποτυπώνεται και στη τιμή.

Άσχετο. Υπάρχει κανένας αξιόπιστος sms counter όπως υπήρχε στα 7 ο Nokia counter, ο οποίος στα 8 εξαφανίστηκε;

Edited by Jamesc
- There is no place like 127.0.0.1 -

Πλέον 32gb απ΄έξω είναι μονόδρομος. Εγώ ήδη το περιμένω από βδομάδα. Να σκάσω 400 αλλά να είναι 32gb τουλάχιστον.

Πάντως η ζήτηση για lumia είναι πλέον εμφανής και αποτυπώνεται και στη τιμή.

Άσχετο. Υπάρχει κανένας αξιόπιστος sms counter όπως υπήρχε στα 7 ο Nokia counter, ο οποίος στα 8 εξαφανίστηκε;

Όχι, δεν υπάρχει.

Μεγαλώνει η παρέας μας !!!

Άντε να μας έρθει και η αναβάθμιση... Και αν έοχυμε και full 8.1 θα 'μαστε άρχοντες !!!

"ΑΝ"??? Μη λες τέτοια......

Καλώς ήρθες Νεκταρία στα πλακάκια...η παρέα μεταφέρθηκε εδώ...αντε μαζί με κανένα lagoskon να φτιάξετε κανια rom...ξερετε εσείς...
KTLK

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα συγχρονισμού με τον λογαριασμό facebook λαμβάνοντας το σφάλμα 83CF1104 να γνωρίζει ότι ελέγχεται από την Microsoft το θέμα.

http://www.wpcentral.com/are-you-experiencing-issues-facebook-integration-your-windows-phone

Καλησπέρα και απο εμένα.Δηλώνω εδώ και 2 μήνες ευτυχής κατοχος του 925.Το είχα προλάβει όταν έπεσε η τιμή στα 340.Είχα το optimus 7 άρα από οτι καταλαβαίνεται δεν φεύγω απο wp.

Ασε τους άλλους να παλεύουν με rom και ιους στα android.

Στο δια ταύτα το κινητο τα σπάει και αυτόπ ου ήθελα να μοιραστώ μαζι σας είναι η αγορά της ΄συγκεκριμένης θήκης.

http://www.noreve.com/langue/en/product/Nokia_Lumia_925_Tradition_leather_case.html

Ενα τέτοιο κινητό θεωρώ ότι αξίζει το καλύτερο.Επειδή είναι απίστευτα όμορφο πρέπει να συνδυαστεί με κάτι ξεχωριστο κατά την αποψή μου.

Πρέπει να τη δείτε αυτή τη θήκη.Η μυρωδια του δέρματος φανταστική και η ποιότητα της και η εφαρμογή ανεπανάληπτη.Αν ψάχνετε θήκη σκεφτείτε σοβαρά την εν λόγω εταιρεία.

Ερώτηση στους ειδικούς:

Συγκριτικά με το 720 , αξίζει τα διπλάσια χρήματά του πλέον;

Η κάμερά του έχει τόοοσο μεγάλη διαφορά;

Το περίμενα να πέσει η τίμη του αλλά τώρα σκέφτομαι και το 720.

Άλλες τρανταχτές διαφορές έχουν;

Συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος αλλά έχω ΣΚΑΣΕΙ !!!

Καλησπέρα και απο εμένα.Δηλώνω εδώ και 2 μήνες ευτυχής κατοχος του 925.Το είχα προλάβει όταν έπεσε η τιμή στα 340.Είχα το optimus 7 άρα από οτι καταλαβαίνεται δεν φεύγω απο wp.

Ασε τους άλλους να παλεύουν με rom και ιους στα android.

Στο δια ταύτα το κινητο τα σπάει και αυτόπ ου ήθελα να μοιραστώ μαζι σας είναι η αγορά της ΄συγκεκριμένης θήκης.

http://www.noreve.com/langue/en/product/Nokia_Lumia_925_Tradition_leather_case.html

Ενα τέτοιο κινητό θεωρώ ότι αξίζει το καλύτερο.Επειδή είναι απίστευτα όμορφο πρέπει να συνδυαστεί με κάτι ξεχωριστο κατά την αποψή μου.

Πρέπει να τη δείτε αυτή τη θήκη.Η μυρωδια του δέρματος φανταστική και η ποιότητα της και η εφαρμογή ανεπανάληπτη.Αν ψάχνετε θήκη σκεφτείτε σοβαρά την εν λόγω εταιρεία.

Tέλεια δείχνει αλλά φαρμακείο η άτιμη..!!!!!!

Επίσης το θεωρώ απίθανο να μην πάρει 8.1..

Καλημέρα. Δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ με δεδομένα κινητής :(

-Ρυθμίσεις-κινητή τηλεφωνία-συνδέση δεδομένων-ενεργοποιημένη, σωστά?

-Μέγιστη ταχύτητα-3G,σωστά? Αν και 2G να το είχα δεν πρέπει να παίζει ρόλο έτσι δεν είναι?

-Ρυθμίσεις-σημείο πρόσβασης-q-telecom-ενεργό,σωστά? Και η ρυθμίσεις εδώ είναι

Όνομα σημείου πρόσβασης q-wap.myq.gr

Όνομα χρήστη- κενό

Κωδικός- κενό

Διεύθυνση διακομιστή- 192.168.80.134

Θύρα διακομιστή- 8080

Τύπος δικτύου- ΙΡν4

Τύπος ελέγχου ταυτότητας-καμία

Τι κάνω λάθος? και κάτι άσχετο,από internet explorer πως βγαίνουμε? πατάω 50 φορές το πίσω και τίποτα :(

edit: το βρήκα τελικά και το γράφω για όποιον το χρειάζετε.

Αφήνετε τις ρυθμίσεις όπως τις έχω παραπάνω και δημιουργειτε σημείο πρόσβασης με τα παρακάτω στοιχεία

Όνομα Προφίλ: Q Internet

Σημείο πρόσβασης: myq

Διακομιστής μεσολάβησης: (κενό)

Πόρτα: (κενό)

Αρχική σελίδα: (κενό)

Όνομα χρήστη: (κενό)

Κωδικός πρόσβασης: (κενό)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ DATA ROAMING ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ

Ρυθμίσεις -> Κινητή τηλεφωνία-> Επιλογές περιαγωγής δεδομένων -> Περιαγωγή

και κάτι άσχετο,από internet explorer πως βγαίνουμε? πατάω 50 φορές το πίσω και τίποτα :(

Edited by nektaria

και κάτι άσχετο,από internet explorer πως βγαίνουμε? πατάω 50 φορές το πίσω και τίποτα :(

Άνοιξε τις καρτέλες, κλείσε όλες τις καρτέλες που έχεις ανοιχτές πατώντας x και μετά πατα back.

Άνοιξε τις καρτέλες, κλείσε όλες τις καρτέλες που έχεις ανοιχτές πατώντας x και μετά πατα back.

Ευχαριστώ :)

...δεν του βάζουμε θήκη... :lol:

Δεν ξέρεις πόσο θα το ήθελα αλλά έχω καεί στο παρελθόν και πρέπει να προσέχω για να έχω πλέον.Αλλιώς κάθε τρίμηνο θα αλλάζω κινητό.

:)

Ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορούμε να το βρούμε? Ελληνικό μενού έχουν όλα ή κανένα? ;)

Σε ευχαριστώ και πάλι. Απλά δεν έχω ιδέα από σύγχρονα windows phone!

Γι αυτό είναι το myphone.....;)

Όλα τα 925 παράγονται Κίνα ή έχει και "σειρές" από αλλού;

Δεν το γνωρίζω. Αυτο όμως που πιστεύω είναι πως δεν έχει σημασία που κατασκευάζεται μια συσκευή αλλα τα στάνταρ που θέτει η εταιρεία. Το ότι γίνεται στην Κίνα δεν σημαίνει ότι είναι "κινεχια" ή κατώτερο απο συτο που κατασκευάζεται πχ στη Γερμανία. Ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί τα ίδια στάνταρ και σπλα αλλαχουν τα εργατικά χέρια. Για παράδειγμα είχα το Ν9 κατασκευής Φινλανδίας και δεν είχε καμία διαφορά με το Ν9 κατασκευής Κίνας.

Για παλαιότερη κουβέντα που είχαμε, επιβεβαιώνω ότι το breathe, όταν αναβοσβήνει το home button για να δείξει οτι η συσκευή φορτίζει, φωτίζει πολύ πιο έντονα και δυνατά απ' όταν είναι σε κανονική λειτουργία. Άρα η ΝΟΚΙΑ για κάποιο λόγο επέλεξε αυτη την amber απόχρωση στα navigation keys και μ' αρέσει...
:rtfm: