Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρωτάς και για το 925 και το 920?

Δεν υπάρχει θήκη. Αν δεν * σου φτάνει η μπαταρία του, πάρε ένα powerbank....

Edited by MIXOStsi
:rtfm:

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρωτάς και για το 925 και το 920?

Δεν υπάρχει θήκη. Αν σου φτάνει η μπαταρία του, πάρε ένα powerbank....

χμμμ δεν θελω να κανω τον δικηγορο αλλα το παιδι νομιζω το 925 εχει

Σύμφωνα με το avatar του και τις ερωτήσεις του στο θέμα του 920 και των αξεσουάρ, όχι...

Τον τσάκωσες.....:)

Πάντως, αν δεν κάνω λάθος, για κανένα απο τα δυο δεν υπάρχει μπαταρία οπότε είναι η απάντησή σου ισχύει οποια συσκευή κι αν έχει.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Υπάρχει κάποια θήκη με μπαταρία;

Έχει αγοράσει κανείς από εδώ κάποια;

http://www.ebay.com/itm/Backup-Battery-Charger-Case-Power-Bank-Cover-For-Nokia-Lumia-925-2800mah-/131342090895?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item1e9499428f

Βασικά για 920, αλλά και για 925 ψάχνω.!

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ο τύπος ψάχνει για 920...

Πήγαινε στο θέμα των αξεσουάρ.

Μπορει να μην υπαρχει για 920 και να ψαχνει για 925 ωστε να αλλαξει κινητο :lol:

LG G8s Black

Νικόλας

Δυστυχως οι μπαταριες σε ενα δυο χρονια πέφτουν.

Οπότε εφόσον δεν αλλάζουν, να υπάρχει κάτι που να το χρειάζεσαι όταν δεν έχεις δυνατότητα φόρτισης.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Αν μπορει καποιος να αναφερει η ελαχιστη φωτεινοτητα

συγκριτικα με την ελαχιστη φωτεινοτητα του 920

σε τι επιπεδα βρισκεται;

Edited by nikosxeng3

εχει κανεις το 32αρι που ειναι της βοντα?

τα tiles αλλαζουν χρωμα ή ειναι αναγκαστικα ( λογω βονταφον ) κοκκινα ?

εχει κανεις το 32αρι που ειναι της βοντα?

τα tiles αλλαζουν χρωμα ή ειναι αναγκαστικα ( λογω βονταφον ) κοκκινα ?

λολ ;όχι αλλάζουν κανονικά

Άλλη μια ερωτηση...

Θα πρεπει να ανησυχουμε τωρα που χωριστηκαν οι νοκια / microsoft σε θεματα υποστηριξης του εν λογω κινητου?

φοβαμαι μην γινει οτι ειχε γινει με τα σονυ που ειχαν συμπιαν κ ενα βραδυ αποφασισε η σονυ να μην ασχοληθει με τη συμπιαν κ μειναμε μακακες :X

Άλλη μια ερωτηση...

Θα πρεπει να ανησυχουμε τωρα που χωριστηκαν οι νοκια / microsoft σε θεματα υποστηριξης του εν λογω κινητου?

φοβαμαι μην γινει οτι ειχε γινει με τα σονυ που ειχαν συμπιαν κ ενα βραδυ αποφασισε η σονυ να μην ασχοληθει με τη συμπιαν κ μειναμε μακακες :X

χθες η Microsoft ανακοίνωσε ότι ΟΛΑ τα lumia θα αναβαθμιστούν σε windows 10

και έχουμε μέλλον ακόμα μέχρι τότε , μια αναβάθμιση ακόμα (denim) και ίσως μια ακόμα αλλά δεν είμαι σίγουρος

36 μήνες υποστήριξη είπαν και το εννοούν

edit : επίσης δεν χωριστηκαν οι νοκια / microsoft ποτέ αλλά το πιο ακριβές είναι ότι το τμήμα που φιάχνει mobile συσκευες της Nokia έγινε Microsoft

Edited by ignus

χθες η Microsoft ανακοίνωσε ότι ΟΛΑ τα WP8 θα αναβαθμιστούν σε windows 10

Fixed... :lol:

Μην αρχίσουν να ρωτάνε στο του 610 πότε θα πάρει 10... :p

εδω περιμενω εγω με το HTC P3300 artemis :lol:

τα έχει διαγράψει από το μυαλό μου τα wp7 , σαν να μην υπήρχαν ποτέ :p

Κρατάω ένα μικρό ερωτηματικό σχετικά με την υποστήριξη χαρτών για πάντα που μας έδωσε η Nokia.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Kαλησπερα σε ολους,εχω μια απορια...καθε φορα που ενεργοποιω το τηλ η με το πλαινο κουμπι η με ταπ στην οθονη

μου βγαζει στην οθονη ....ΣΥΝΕΧΕΙΑ... οπως οταν ανοιγει καποια εφαρμογη.Συμβαινει οντως κατι τετοιο και πως μπορω να δω ποια εφαρμογη το κανει? ειναι εκνευριστικο να θες 3-4 δευτερολεπτα να ανοιξεις το κινητο!

Kαλησπερα σε ολους,εχω μια απορια...καθε φορα που ενεργοποιω το τηλ η με το πλαινο κουμπι η με ταπ στην οθονη

μου βγαζει στην οθονη ....ΣΥΝΕΧΕΙΑ... οπως οταν ανοιγει καποια εφαρμογη.Συμβαινει οντως κατι τετοιο και πως μπορω να δω ποια εφαρμογη το κανει? ειναι εκνευριστικο να θες 3-4 δευτερολεπτα να ανοιξεις το κινητο!

αν έχεις βάλει την εφαρμογή live lockscreen βγάλτην , αν συνεχίζει να κάνει resuming ενεργοποίησε το kid's mode και απενεργοποίησε το και θα φιάξει

Το κινητό πλέον έχει πέσει στα 210€ και μέχρι τα Χριστούγεννα θεωρώ ότι θα πέσει κάτω από τα 200€. Θεωρείτε ότι αξίζει από το να πάρει κάνεις καποιο καινούριο mid-end;
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Αν έπαιρνα mid-range κοντά στις γιορτές (ή τώρα) συσκευή, θα πήγαινα στο 830. Έχει πλεονεκτήματα που αξίζει τα +100€ για μένα...

Είναι +50%. Όχι μικρό ποσό. Εγώ το λέω με την λογική ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβω πάνω από τα 200€, και αυτό διότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορώ να πάρω ούτε μεταχειρισμένο το 520. Ελπίζω δηλαδή στις γιορτές να έχω καβατζα ένα 200αρι στην καλύτερη.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!