impreza_sti Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μεταφέρθηκαν ποστ εδώ [Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Τι λέτε? Να το τσιμπήσω? Ο μόνος ενδοιασμός που έχω είναι για το πως θα κινηθεί, από άποψη ενημερώσεων κλπ. Δεν με νοιάζει FHD, τετραπύρηνους κλπ. Αλλά δεν θέλω να μείνει κουτσουρεμένο το τηλέφωνο μέσα σε ένα χρόνο. Και απλά δεν κρατιέμαι να περιμένω μέχρι τέλη Σεπτεμβρη κλπ... :Ρ Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Τι λέτε? Να το τσιμπήσω? Ο μόνος ενδοιασμός που έχω είναι για το πως θα κινηθεί, από άποψη ενημερώσεων κλπ. Δεν με νοιάζει FHD, τετραπύρηνους κλπ. Αλλά δεν θέλω να μείνει κουτσουρεμένο το τηλέφωνο μέσα σε ένα χρόνο. Και απλά δεν κρατιέμαι να περιμένω μέχρι τέλη Σεπτεμβρη κλπ... :Ρ αν δεν έχεις πρόβλημα με την τιμή του τότε προχώρα. Υποστήριξη θα είσαι καλυμμένος και με την επίσημη "σφραγίδα" (ανακοίνωση) της ms. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Τι λέτε? Να το τσιμπήσω? Ο μόνος ενδοιασμός που έχω είναι για το πως θα κινηθεί, από άποψη ενημερώσεων κλπ. Δεν με νοιάζει FHD, τετραπύρηνους κλπ. Αλλά δεν θέλω να μείνει κουτσουρεμένο το τηλέφωνο μέσα σε ένα χρόνο. Και απλά δεν κρατιέμαι να περιμένω μέχρι τέλη Σεπτεμβρη κλπ... :ΡΠροχωρα αφοβα το κινητο ειναι αυτη την στιγμη το καλυτερο wp8 το εχω και ειμαι ευχαριστημενος καποια θεματακια ειχα στην αρχη με το 3G αλλα τωρα ολα καλα :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Το παίρνω από βδομάδα !!! Ευχαριστώ !!! :) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Το παίρνω από βδομάδα !!! Ευχαριστώ !!! :) Δεν ξέρω τις ανάγκες σου αλλα τα 16gb ειναι απελπιστικά λίγα οπότε πάρε το 32αρι της Vodafone... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Επειδή το'χει φίλος,όντως το 16άρι δε λέει.Αλλά δε βλέπω κάποιο 32άρι στο skroutz. Εφόσον σε καλύπτει για την ώρα το κινητό σου (και δε σου κολλάει ή να σβήνει ο ie :ninja::whistle:),περίμενε λίγο καιρό και χτύπα το μεγάλο :cool: Υ.Γ.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 1) Μαύρο είναι κακάσχημο και στο 610 μου έχω γύρω στα 6GB γεμάτα... Δεν με ενδιαφέρει και τόσο η χωρητικότητα... 2) Έχω το 610 και το 925 το 'χω ερωτευτεί... Είπα ποιος είναι ο μοναδικός ενδοιασμός μου... Τι θα παιχτεί με την υποστήριξη. Θα πάρει την συντριπτική πλειοψηφία των αναβαθμίσεων ή σε ένα χρόνο θα 'ναι κουτσουρεμενο? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Επειδή το'χει φίλος,όντως το 16άρι δε λέει.Αλλά δε βλέπω κάποιο 32άρι στο skroutz. Εφόσον σε καλύπτει για την ώρα το κινητό σου (και δε σου κολλάει ή να σβήνει ο ie :ninja::whistle:),περίμενε λίγο καιρό και χτύπα το μεγάλο :cool: Υ.Γ.:shifty: Το 32αρι το εχει το berdfone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 1) Μαύρο είναι κακάσχημο και στο 610 μου έχω γύρω στα 6GB γεμάτα... Δεν με ενδιαφέρει και τόσο η χωρητικότητα... 2) Έχω το 610 και το 925 το 'χω ερωτευτεί... Είπα ποιος είναι ο μοναδικός ενδοιασμός μου... Τι θα παιχτεί με την υποστήριξη. Θα πάρει την συντριπτική πλειοψηφία των αναβαθμίσεων ή σε ένα χρόνο θα 'ναι κουτσουρεμενο?Το εχω παρει σε λευκο και ειναι φανταστικο οσο για τις αναβαθμισεις μην ανησυχεις θα τις παιρνει κανονικα ολες οποτε βγαινουν για αρκετο καιρο δεν ειναι android που οι περισσοτερες συσκευες παιρνουν μια φορα αντε δυο φορες αναβαθμισεις και μετα τελος και οσο αφορα τα 16GB εμενα προσωπικα μου φτανουν,αν πραγματι το εχεις αποφασισει παρτο μην το σκεφτεσαι αυτη την στιγμη ειναι το καλυτερο wp8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Θα το πάρω... Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να ξοδέψω τα € μου... :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Είπα "μεγάλο",όχι μαύρο :P Στο birdphone όπως και στα υπόλοιπα μου δείχνει μόνο το 16αρι. Αν πάντως δεν είσαι τοσο απαιτητικός και σου φτάνει η μνήμη του,χτυπά το τώρα που εχεις ψηθεί να το ευχαριστηθείς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Είπα "μεγάλο",όχι μαύρο :P Στο birdphone όπως και στα υπόλοιπα μου δείχνει μόνο το 16αρι. Αν πάντως δεν είσαι τοσο απαιτητικός και σου φτάνει η μνήμη του,χτυπά το τώρα που εχεις ψηθεί να το ευχαριστηθείς ;) Εχει και το 32αρι. Εγω και αλλο ενα παιδι απο εκει το πηραμε. Ειναι απο την vodafone γερμανιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ε Ρ Ω Τ Α Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorry για τα κεφαλαια παρασυρθηκα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Ε Ρ Ω Τ Α Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorry για τα κεφαλαια παρασυρθηκα :lol::lol::lol: Ερωτας δεν λες τιποτα.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Καλησπέρα παιδιά. πολλαπλή αποστολή αρχείων με μπλε δόντι μπορούμε να κάνουμε? με το s4 mini και ότι συμπιαν είχα μέχρι τώρα δεν υπάρχει περιορισμός . ισχύει το ίδιο στα wp8?σημαντικό για μένα μιας και επέκταση μνήμης δεν έχει ... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Και παρέλαβα το ελευταίο μου ΝΟΚΙΑ, απ' ότι φαίνεται... :( Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Το παρέλαβες? Με γεια! Καλοδούλευτο! :) Μπορεί να είναι και το πρώτο microsoft :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Το παρέλαβες? Με γεια! Καλοδούλευτο! :) Μπορεί να είναι και το πρώτο microsoft :shifty: Το πήρα ναι !!! Σε μια μέρα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κινητό !!! ΈΡΩΤΑΣ !! :happy: Λέγε μου τέτοια να το πετάξω απ' το παράθυρο... :lol: ΥΓ: Είναι Ιταλικό... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Πως θα μεταφέρω τις εφαρμογές από το 920 στο 925? Δημιούργησα αντίγραφο ασφαλείας σλλα δεν βρίσκω επιλογή για επαναφορά στο 925.... Edited September 3, 2013 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Τι γίνεται με το peek στην Glance Screen? Γιατί δεν το 'χω? 1328.78 fw: 1326.2003 Που κοιτάμε διαθεσιμότητες !? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 nokia pro camera υπαρχει στο κινητο?? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Τι γίνεται με το peek στην Glance Screen? Γιατί δεν το 'χω? 1328.78 fw: 1326.2003 Που κοιτάμε διαθεσιμότητες !? Στην 1326 το glance είναι beta, η τελική version βρίσκετατι στην 1330 .... A new firmware for Nokia Lumia 925 is now available. This new firmware 3049.0000.1330.0003 brings in several improvements such as improved audio quality, final version of Nokia Glance Screen(Lumia 925 shipped with beta version of Glance screen) and more. •Full version of Nokia Glance screen •Enhancements to Bluetooth audio, FM radio, and call audio quality •General performance and usability improvements Αν έχεις product code 059S726 , τότε πράγματι η τελευταία διαθέσιμη rom είναι η : 3049.000.1330.0003 Αν δεν έχεις ήδη πάρει ΟΤΑ το update σε 1330 , μπορείς να την φλασάρεις με το NSU 3.0.8 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Σε ευχαριστώ βρε deliol !!! Περιμένω να γίνει διαθέσιμη σε μένα... Δεν έχω όρεξη να φλασαρω... ΥΓ: Αν και απ' οτι πήρε τ μάτι μου μάτι έπρεπε να είναι διαθέσιμο για μένα 059S8G9... Αναμένω... Edited September 3, 2013 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Πως θα μεταφέρω τις εφαρμογές από το 920 στο 925? Δημιούργησα αντίγραφο ασφαλείας σλλα δεν βρίσκω επιλογή για επαναφορά στο 925.... κάποια βοήθεια? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts