Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι λέτε? Να το τσιμπήσω?

Ο μόνος ενδοιασμός που έχω είναι για το πως θα κινηθεί, από άποψη ενημερώσεων κλπ. Δεν με νοιάζει FHD, τετραπύρηνους κλπ. Αλλά δεν θέλω να μείνει κουτσουρεμένο το τηλέφωνο μέσα σε ένα χρόνο.

Και απλά δεν κρατιέμαι να περιμένω μέχρι τέλη Σεπτεμβρη κλπ... :Ρ

:rtfm:

Τι λέτε? Να το τσιμπήσω?

Ο μόνος ενδοιασμός που έχω είναι για το πως θα κινηθεί, από άποψη ενημερώσεων κλπ. Δεν με νοιάζει FHD, τετραπύρηνους κλπ. Αλλά δεν θέλω να μείνει κουτσουρεμένο το τηλέφωνο μέσα σε ένα χρόνο.

αν δεν έχεις πρόβλημα με την τιμή του τότε προχώρα. Υποστήριξη θα είσαι καλυμμένος και με την επίσημη "σφραγίδα" (ανακοίνωση) της ms.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τι λέτε? Να το τσιμπήσω?

Προχωρα αφοβα το κινητο ειναι αυτη την στιγμη το καλυτερο wp8 το εχω και ειμαι ευχαριστημενος καποια θεματακια ειχα στην αρχη με το 3G αλλα τωρα ολα καλα :D:D

Το παίρνω από βδομάδα !!!

Ευχαριστώ !!! :)

Δεν ξέρω τις ανάγκες σου αλλα τα 16gb ειναι απελπιστικά λίγα οπότε πάρε το 32αρι της Vodafone...

Επειδή το'χει φίλος,όντως το 16άρι δε λέει.Αλλά δε βλέπω κάποιο 32άρι στο skroutz.

Εφόσον σε καλύπτει για την ώρα το κινητό σου (και δε σου κολλάει ή να σβήνει ο ie :ninja::whistle:),περίμενε λίγο καιρό και χτύπα το μεγάλο :cool:

Υ.Γ.:shifty:

1) Μαύρο είναι κακάσχημο και στο 610 μου έχω γύρω στα 6GB γεμάτα... Δεν με ενδιαφέρει και τόσο η χωρητικότητα...

2) Έχω το 610 και το 925 το 'χω ερωτευτεί...

Είπα ποιος είναι ο μοναδικός ενδοιασμός μου... Τι θα παιχτεί με την υποστήριξη. Θα πάρει την συντριπτική πλειοψηφία των αναβαθμίσεων ή σε ένα χρόνο θα 'ναι κουτσουρεμενο?

Επειδή το'χει φίλος,όντως το 16άρι δε λέει.Αλλά δε βλέπω κάποιο 32άρι στο skroutz.

Εφόσον σε καλύπτει για την ώρα το κινητό σου (και δε σου κολλάει ή να σβήνει ο ie :ninja::whistle:),περίμενε λίγο καιρό και χτύπα το μεγάλο :cool:

Υ.Γ.:shifty:

Το 32αρι το εχει το berdfone

1) Μαύρο είναι κακάσχημο και στο 610 μου έχω γύρω στα 6GB γεμάτα... Δεν με ενδιαφέρει και τόσο η χωρητικότητα...

2) Έχω το 610 και το 925 το 'χω ερωτευτεί...

Είπα ποιος είναι ο μοναδικός ενδοιασμός μου... Τι θα παιχτεί με την υποστήριξη. Θα πάρει την συντριπτική πλειοψηφία των αναβαθμίσεων ή σε ένα χρόνο θα 'ναι κουτσουρεμενο?

Το εχω παρει σε λευκο και ειναι φανταστικο οσο για τις αναβαθμισεις μην ανησυχεις θα τις παιρνει κανονικα ολες οποτε βγαινουν για αρκετο καιρο δεν ειναι android που οι περισσοτερες συσκευες παιρνουν μια φορα αντε δυο φορες αναβαθμισεις και μετα τελος και οσο αφορα τα 16GB εμενα προσωπικα μου φτανουν,αν πραγματι το εχεις αποφασισει παρτο μην το σκεφτεσαι αυτη την στιγμη ειναι το καλυτερο wp8.

Είπα "μεγάλο",όχι μαύρο :P

Στο birdphone όπως και στα υπόλοιπα μου δείχνει μόνο το 16αρι.

Αν πάντως δεν είσαι τοσο απαιτητικός και σου φτάνει η μνήμη του,χτυπά το τώρα που εχεις ψηθεί να το ευχαριστηθείς ;)

Είπα "μεγάλο",όχι μαύρο :P

Στο birdphone όπως και στα υπόλοιπα μου δείχνει μόνο το 16αρι.

Αν πάντως δεν είσαι τοσο απαιτητικός και σου φτάνει η μνήμη του,χτυπά το τώρα που εχεις ψηθεί να το ευχαριστηθείς ;)

Εχει και το 32αρι.

Εγω και αλλο ενα παιδι απο εκει το πηραμε.

Ειναι απο την vodafone γερμανιας.

Καλησπέρα παιδιά. πολλαπλή αποστολή αρχείων με μπλε δόντι μπορούμε να κάνουμε? με το s4 mini και ότι συμπιαν είχα μέχρι τώρα δεν υπάρχει περιορισμός . ισχύει το ίδιο στα wp8?σημαντικό για μένα μιας και επέκταση μνήμης δεν έχει ...

:confused:

Το παρέλαβες? Με γεια! Καλοδούλευτο! :)

Μπορεί να είναι και το πρώτο microsoft :shifty:

Το πήρα ναι !!! Σε μια μέρα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κινητό !!! ΈΡΩΤΑΣ !! :happy:

Λέγε μου τέτοια να το πετάξω απ' το παράθυρο... :lol:

ΥΓ: Είναι Ιταλικό...

Πως θα μεταφέρω τις εφαρμογές από το 920 στο 925?

Δημιούργησα αντίγραφο ασφαλείας σλλα δεν βρίσκω επιλογή για επαναφορά στο 925....

Edited by montoya_42

Τι γίνεται με το peek στην Glance Screen?

Γιατί δεν το 'χω?

1328.78

fw: 1326.2003

Που κοιτάμε διαθεσιμότητες !?

Στην 1326 το glance είναι beta, η τελική version βρίσκετατι στην 1330 ....

A new firmware for Nokia Lumia 925 is now available. This new firmware 3049.0000.1330.0003 brings in several improvements such as improved audio quality, final version of Nokia Glance Screen(Lumia 925 shipped with beta version of Glance screen) and more.

•Full version of Nokia Glance screen

•Enhancements to Bluetooth audio, FM radio, and call audio quality

•General performance and usability improvements

Αν έχεις product code 059S726 , τότε πράγματι η τελευταία διαθέσιμη rom είναι η :

3049.000.1330.0003

Αν δεν έχεις ήδη πάρει ΟΤΑ το update σε 1330 , μπορείς να την φλασάρεις με το NSU 3.0.8 ....

Σε ευχαριστώ βρε deliol !!!

Περιμένω να γίνει διαθέσιμη σε μένα... Δεν έχω όρεξη να φλασαρω...

ΥΓ: Αν και απ' οτι πήρε τ μάτι μου μάτι έπρεπε να είναι διαθέσιμο για μένα 059S8G9... Αναμένω...

Edited by MIXOStsi

Πως θα μεταφέρω τις εφαρμογές από το 920 στο 925?

Δημιούργησα αντίγραφο ασφαλείας σλλα δεν βρίσκω επιλογή για επαναφορά στο 925....

κάποια βοήθεια?