Jamesc Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Παιδια να ρωτησω ασπρο ή μαυρο; Με βαση: αν λερωνετε; αν πέσει για να φαινονται τα σημαδια; σαν εμφανιση σε αντρα; Το είχα σε μαύρο. Το πιό όμορφο smartphone που κυκλοφορεί ακόμα και σήμερα.. μακράν.. Σε συνδιασμό με την απίστευτη amoled με clearblack απλά χαζέυουν όλοι γύρω σου.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Έκανα update σε Windows 8.1 και φαίνεται τέλειο. Έκανα backup τα αρχεία στον Η/Υ. Να ρωτήσω κάτι: Στο Onedrive πρέπει να αποθηκευω τις φώτο μια-μια? Όχι τίποτα άλλο αλλά διαρκεί πολύ ωρα η αποθήκευση μόνο της μιας...:confused: Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Έκανα update σε Windows 8.1 και φαίνεται τέλειο. Έκανα backup τα αρχεία στον Η/Υ. Να ρωτήσω κάτι: Στο Onedrive πρέπει να αποθηκευω τις φώτο μια-μια? Όχι τίποτα άλλο αλλά διαρκεί πολύ ωρα η αποθήκευση μόνο της μιας...:confused: όχι , αν πατήσεις τις τρείς τελείες κάτω θα σου δώσει επιλογή να τικάρεις ποιες φωτογραφίες θες να βάλεις στο onedrive . Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις να τις κάνει upload αυτόματα και μόνο από wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 μετα απο πολυ σκεψη και ψαξιμο παρηγγειλα το 925 θελω να πιστευω πως εκανα την καλυτερη επιλογη στα 200 ευρω... βρηκα ενα φορτηστη usb επισημα στο σιτε της νοκια αλλα δεν γραφει τιμη και απο που μπορω να το παραγγειλω. γνωριζετε κατι εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Τσέκαρε στο eshop. Ο,τιδήποτε με microusb και ~1,3Α είσαι οκ. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Τελικά κατέληξα στο μαύρο, αν και το άσπρο δεν με χαλάει. Αν πέσει λίγο ακόμα η τιμή του και δεν βρω 720 οικονομικό, λέω να το χτυπήσω. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Τελικά κατέληξα στο μαύρο, αν και το άσπρο δεν με χαλάει. Αν πέσει λίγο ακόμα η τιμή του και δεν βρω 720 οικονομικό, λέω να το χτυπήσω. νομιζω πως το λευκο σε αυτη τη συσκευη ειναι ολα τα λευτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 μετα απο πολυ σκεψη και ψαξιμο παρηγγειλα το 925 θελω να πιστευω πως εκανα την καλυτερη επιλογη στα 200 ευρω... βρηκα ενα φορτηστη usb επισημα στο σιτε της νοκια αλλα δεν γραφει τιμη και απο που μπορω να το παραγγειλω. γνωριζετε κατι εσεις? Δεν έκανες απλά την καλύτερη επιλογή.. έκανες την άριστη επιλογή! ;) Στο κουτί έχει φορτιστή τοίχου και ξεχωριστά καλώδιο usb που λειτουργεί και για φόρτιση από Η/Υ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosp1 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 .... Screen protector δεν θα βάλω. Βασίζομαι στο corning gοrilla glass 2 που την προστατεύει. Το προστατευτικό οθόνης βοηθάει πολύ το καλοκαίρι στην παραλία που έχει άμμο. Η άμμος είναι από τα ελάχιστα υλικά που μπορούν να χαράξουν την οθόνη, ή πολύ σκληρά υλικά όπως το διαμάντι..! Και εγώ κάπως έτσι σκεφτόμουν, και δεν έβαλα ζελατίνα από την πρώτη μέρα. Και την πάτησα ενώ δεν είχα κλείσει μήνα.... Δεν ξέρω πως και πού έχει κάνει κάτι πάρα πολύ ψιλές 'χαρακιές' σαν τρίχες.... Δεν είναι απο κλειδία σε τσέπη, είναι από κάτι άσχετο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Και εγώ κάπως έτσι σκεφτόμουν, και δεν έβαλα ζελατίνα από την πρώτη μέρα. Και την πάτησα ενώ δεν είχα κλείσει μήνα.... Δεν ξέρω πως και πού έχει κάνει κάτι πάρα πολύ ψιλές 'χαρακιές' σαν τρίχες.... Δεν είναι απο κλειδία σε τσέπη, είναι από κάτι άσχετο.... Μπορεί να σου την χάραξε άμμος ή αν όχι άμμος... κάποιο διαμάντι ίσως! :p Μέχρι στιγμής πάντως ποτέ δεν είχα screen protector σε οθόνη αφής και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Και σε κινητά και τάμπλετ. Ελπίζω και με το 925 να γίνει το ίδιο. Δε μου αρέσει καθόλου να έχω φουσκίτσες ή σκονίτσες ή οτιδήποτε που να χαλάει την επαφή με την οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Μπορεί να σου την χάραξε άμμος ή αν όχι άμμος... κάποιο διαμάντι ίσως! :p Μέχρι στιγμής πάντως ποτέ δεν είχα screen protector σε οθόνη αφής και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Και σε κινητά και τάμπλετ. Ελπίζω και με το 925 να γίνει το ίδιο. Δε μου αρέσει καθόλου να έχω φουσκίτσες ή σκονίτσες ή οτιδήποτε που να χαλάει την επαφή με την οθόνη! Εγω έχω βάλει από αρχή και δεν έχει ούτε φούσκες ούτε σκόνες, μήνες τώρα. Οσο για αμμο και διαμάντια, δεν γνωρίζω. Φίλοι μου απέκτησαν κάποιες χωρίς να το έχουν εκθέσει σε κάτι από τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 το παρελαβα το κινητο πριν λιγο ολα οκ εκτος της οθωνης η οποια ροζιζει λιγο απ την αριστερη πλευρα δυστυχως ειμαι λιγο ψειρας και το καταλαβα .... η συσκευη πεταει πραγματικα .... τωρα με την οθωνη τι κανω?? μηπως το εχετε κι εσεισ ή ειναι ελατωματικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σπασμένη οθόνη? Τι εννοείς τι κάνεις? Πίσω στο κατάστημα που το πήρες για να σου δώσουν καινούριο με τη χρήση DOA... Δεν το συζητάμε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σπασμένη οθόνη? Τι εννοείς τι κάνεις? Πίσω στο κατάστημα που το πήρες για να σου δώσουν καινούριο με τη χρήση DOA... Δεν το συζητάμε... οχι ρε συ δεν ειναι σπασμενη απλα εχει ελαχιστη ροζαδα στην αριστερη μερια μπορει καποιο αλλος να μην το καταλαβαινε δεν ξερω ειναι ελατωμα τη συσκευης η αποτελεσμα της τεχνολογιας AMOLED? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 οχι ρε συ δεν ειναι σπασμενη απλα εχει ελαχιστη ροζαδα στην αριστερη μερια μπορει καποιο αλλος να μην το καταλαβαινε δεν ξερω ειναι ελατωμα τη συσκευης η αποτελεσμα της τεχνολογιας AMOLED? μπα δεν υπαρχει κατι τετοιο.αν ειναι εμφανες εννοειται επιστροφη και ανταλλαγη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 απλα το αστειο ειναι οτι απο αλλη γωνια θεασης ειναι ολα οκ δεν ξερω τι να πω 50 τις εκατο να ειναι προβλημα και αλλα 50 να μου φαινεται εμενα στο ματι ετσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 απλα το αστειο ειναι οτι απο αλλη γωνια θεασης ειναι ολα οκ δεν ξερω τι να πω 50 τις εκατο να ειναι προβλημα και αλλα 50 να μου φαινεται εμενα στο ματι ετσι! Εγώ και μονο στην ιδέα θα το άλλαζα.σπαστικό μεν αλλά είμαι και εγώ ψειρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Δεν είναι κανένα σημάδι των Amoled... Πιθανότατα έχει θέμα... Βάλε μια τελείως λευκή εικόνα να το δεις... Βασικά πάτα και δες αυτή από το κινητό: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Δεν είναι κανένα σημάδι των Amoled... Πιθανότατα έχει θέμα... Βάλε μια τελείως λευκή εικόνα να το δεις... Βασικά πάτα και δες αυτή από το κινητό: την εβαλα να την δω και κανει ροζ σε διαφορα σημεια στην οθονη αλλα σε διαφορετικες γωνιες θεασης! χαχαχα οτι να ναι δεν ξερω αν ειναι στο ματι μου η στη συσκευη... πρωτη φορα χρησιμοποιω τοσο εντονα σε οθονη και ισωσ μου φαινεται καπως τι να πω. πριν το στειλω για αντικατασταση πρεπει να δω ενα ιδιο και να συγκρινω! νομιζω εχει μια γνωστη μου ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν χρειαστει να το στειλω πισω πρεπει να κανω επαναφορα ρυθμισεων το βαζω στο κουτι και μετα πρεπει να συνενοηθω μαζι τους? Edited October 31, 2014 by petros444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Ναι.λογικά πάει αρβατο στην Κηφισού.Μόνο την συσκευή νομίζω Όχι κουτί και παρελκόμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Ναι.λογικά πάει αρβατο στην Κηφισού.Μόνο την συσκευή νομίζω Όχι κουτί και παρελκόμενα δλδ να μιλησω με την εταιρια και να το παω στη μεταφορικη που μου το εστειλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Όπα... Εφόσον μόλις το αγόρασες έχεις δικαίωμα για DOA και άμεση αντικατάσταση του από το κατάστημα που το πήρες... Μην πας στο σέρβις... Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα και ζήτα DOA.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 οκ απλα γινεται να το κανω αυτο τη δευτερα? γτ αυριο θα το συγκρινω με ενα ιδιο να δω τι παιζει και αν ειναι οντως ελατωματικη θα το στειλω για αντικατασταση! κριμα ρε παιδια παντως φυσαει το κινητο δεν θελω να το δωσω και βασικα βαριεμαι και να περιμενω :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 1) Ροζ, πράσινες κλπ αποχρώσεις σε διάφορες γωνίες θέασης σε διάφορα σημεία της οθόνης, κάνουν οι amoled σε συνδυασμό με το clearblack... 2) Δεν θα το στείλεις για service αν σου 'ρθε ελαττωματικό, αλλά θα το επιστρέψεις από κει που το πήρες. Μίλα μαζί τους... Ναι, γίνεται απο βδομάδα. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros444 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 ωραια αν ειναι θα το στειλω δευτερα! σας ευχαριστω πολυ ολους σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts