Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α) Από την "οικονομία μπαταρίας", πατάς πάνω στην εφαρμογή και διαλέγεις...

Β) Store -> Ρυθμίσεις -> Έλεγχος για ενημερώσεις

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το αναγνωστιστικο διαφημισης τι ακριβως ειναι ?

κάτι που δεν το θες και θα το απενεργοποιήσεις

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

κάτι που δεν το θες και θα το απενεργοποιήσεις

Μπορει καποιος να εξηγήσει τι ακριβώς κάνει?

Είναι ο κοριός των διαφημιστών στα προσωπικά δεδομένα του κινητού σου.

Αν τον θέλεις να μαζεύει τα προσωπικά σου στοιχεία για να σου στέλνει εξατομικευμένα διαφημιστικά μηνύματα,

κράτα το ενεργοποιημένο.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

κατεβαίνει και της cosmote λογικά!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

όντως αυτό είναι...ξεκίνησαν τα προκαταρκτικά από cosmote!!!

καλησπερα παιδια υπαρχη καποιο προγραμα της νοκια που κατεβζω στον υπολογιστη για να δω εαν υπαρχη καινουργια ενημερωση η γινεται απο το κινητο καπιος εαν θελη ας μου απαντιση ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα παιδια υπαρχη καποιο προγραμα της νοκια που κατεβζω στον υπολογιστη για να δω εαν υπαρχη καινουργια ενημερωση η γινεται απο το κινητο καπιος εαν θελη ας μου απαντιση και κατι αλλο η εκδοση λογισμικου lumia cyan παει πακετο με την 8.1 η ειναι 2 διαφορετικα προγραματα ευχαριστω

καλησπερα παιδια υπαρχη καποιο προγραμα της νοκια που κατεβζω στον υπολογιστη για να δω εαν υπαρχη καινουργια ενημερωση η γινεται απο το κινητο καπιος εαν θελη ας μου απαντιση ευχαριστω

πας στις ρυθμίσεις στο κινητό και πατάς "έλεγχος για ενημέρωση"

ρυθμίσεις >>>ενημέρωση λογισμικού>>>>>έλεγχος για ενημερώσεις.

Έκανα την αναβάθμιση και όλα πήγαν καλά εκτός από ένα κουλό που συμβαίνει.

Πηγαίνω ρυθμίσεις και πατάω εύρεση του κινητού μου. Κάνει το εφέ που κάνει το μενού αλλά δεν ανοίγει ποτέ. Με ξαναπετάει στις ρυθμίσεις.

Το έχει παρατηρήσει κανένας;

το θεμα αυτο το εχει και η preview με την ευρεση..

Μόλις κατάλαβα τι παίζει. Πρέπει να έχεις το wifi ενεργό για να ανοίξει. Μάλλον το έχουν σχεδιάσει έτσι.

παιδιά καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το 925.ειχα περάσει την 8.1 developer και μετά από λίγο καιρό δεν άνοιγε η εφαρμογή display στα settings. υπέθεσα ότι είναι πρόβλημα της developer όμως χτες που πήρα την επίσημη 8.1 το πρόβλημα παραμένει. έκανα soft reset τίποτα προσπάθησα να κάνω απεγκατάσταση την εφαρμογή display αλλά δεν γίνεται. Όταν πατώ την display σαν να κρασαρει και δεν ανοίγει. όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει

παιδιά καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το 925.ειχα περάσει την 8.1 developer και μετά από λίγο καιρό δεν άνοιγε η εφαρμογή display στα settings. υπέθεσα ότι είναι πρόβλημα της developer όμως χτες που πήρα την επίσημη 8.1 το πρόβλημα παραμένει. έκανα soft reset τίποτα προσπάθησα να κάνω απεγκατάσταση την εφαρμογή display αλλά δεν γίνεται. Όταν πατώ την display σαν να κρασαρει και δεν ανοίγει. όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει

Μου φαίνεται δε το γλυτώνεις το hard...

- There is no place like 127.0.0.1 -

Παιδιά εγώ έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία μετά το update Cyan πέφτει ακόμα πιο γρήγορα σε σχέση με το DP που ήδη είχε χειροτερέψει σε σχέση με την black.Να σημειώσω ότι με την φωτεινότητα στο αυτόματο μόνο wifi ανοικτό και αυτό όχι συνέχεια και τα background σχεδον όλα απενεργοποιημένα με ελάχιστες κλήσεις βγάζει περίπου 1 ημέρα και 5 ώρες....Έχει κανένας καμιά ιδέα;

παιδια αναβαθμισα και εγω προχτες το βραδυ το 925 (απο vodafon αγορασμενο), ολα ηταν κομπλε μεχρι που σημερα το πρωι το κινητο εσβησε και δεν ανταποκρινεται ειτε αν πατησω το power button (παρατεταμενα ή για ξεκλειδωμα) ειτε αν το βαλω στη φορτιση (και απο pc και απο φορτιστη)... τοχα φορτισει χτες 100% κατα τις 21:00... δεν μουχε κανει ποτε κατι παρομοιο (ρεσταρτ, κολληματα και τετοια εννοω). τοχει παθει κανεις αλλος? καμια ιδεα για να το ενεργοποιησω παλι?

Κάνε ένα Soft Reset (Power Button + Volume Down για 10-12 δευετρόλεπτα μέχρι να κάνει μια δόνηση)
Powerd by OnePlus 7 Pro

Μια βοήθεια ρε παιδιά.έκανα επιτέλους αναβάθμιση σε 8.1 αυτο που δεν βρίσκω είναι πως μπορώ να βάλω στο αναδυόμενο παράθυρο για συντόμευση αντί του Bluetooth τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας;;;

Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή δυστυχώς... Μεγάλο φάουλ αλλά όπως ακούγεται θα προστεθεί στην επόμενη αναβάθμιση...

Όσο αφορά το λόγο που λείπει επειδή το έχουμε συζητήσει πολλές φορές, στο εξωτερικό με τα πακέτα των 3-4 GB το μήνα δεν τα κλείνουν τα δεδομένα... Αυτή είναι μια εικασία βέβαια και δεν ξέρουμε αν είναι όντως αυτό ή όχι...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μια βοήθεια ρε παιδιά.έκανα επιτέλους αναβάθμιση σε 8.1 αυτο που δεν βρίσκω είναι πως μπορώ να βάλω στο αναδυόμενο παράθυρο για συντόμευση αντί του Bluetooth τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας;;;

αυτό δεν γίνεται δυστυχώς ...

αλλά μετά από αρκετό κράξιμο και ψήφους στο uservoice https://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/5536817-mobile-data-on-off-option-to-quick-settings

παίζει να το προσθέσουν

μπορείς να ψηφίσεις και εσύ

Σε ευχαριστώ πολύ και εννοείται ότι αυτό θα κάνω! Είναι ο μόνος λόγος που το περίμενα αυτο το παράθυρο και τωρα δεν έχει νόημα σχεδόν καθόλου.

Προσωρινά μπορείς να βάλεις κάποια εφαρμογή (πχ το shortcuts) που να σου πετάει μια συντόμευση στην αρχική και να μην χρειάζετια να πηγαίνεις από τις ρυθμίσεις... Θα πατάς το tile και θα σε πετάει κατευθείαν μέσα... Γινόταν και στα WP8 αυτό :)
Powerd by OnePlus 7 Pro