Jump to content

dorso750

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dorso750

  1. παιδιά καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το 925.ειχα περάσει την 8.1 developer και μετά από λίγο καιρό δεν άνοιγε η εφαρμογή display στα settings. υπέθεσα ότι είναι πρόβλημα της developer όμως χτες που πήρα την επίσημη 8.1 το πρόβλημα παραμένει. έκανα soft reset τίποτα προσπάθησα να κάνω απεγκατάσταση την εφαρμογή display αλλά δεν γίνεται. Όταν πατώ την display σαν να κρασαρει και δεν ανοίγει. όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει
  2. Ενώ στην αρχή στην οθόνη των εφαρμογών μου τις έβγαζε ανά αλφαβητική σειρά αλλά ενέμενες τώρα έχει προστεθεί και το κουτάκι του γράμματος με το οποίο αρχίζει η εφαρμογή. έφαγε κάποιο σκάλωμα μήπως? πως γίνετε να το αλλάξω γιατί δεν μου κάθετε καλά στο μάτι.
  3. Παιδιά πότε θα πάρουμε την gdr3?το τσίμπησα και γω χτες από Vodafone…μπορώ να πω πως το ψιλομετάνιωσα. οι εφαρμογές μεγάλη απογοήτευση ,ένα θεματάκι με τα φωτιζόμενα πλήκτρα το έχω, το πίσω καπάκι είναι οκ. η οθόνη έτσι κ έτσι έχει απίστευτο μαύρο αλλά από κοντά φαίνονται τα πιξελς επίσης το άσπρο κιτρινίζει έντονα. Η κάμερα φαίνετε πολύ καλή και η μπαταρία μέτρια.
×
×
  • Create New...