paok4270 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Πέρασα τη CYAN αλλά δεν είδα κάτι διαφορετικό ? τι νεες προσθήκες έχει? Δεν σε πιστευω....ανεβασε screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1988 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Πέρασα τη CYAN αλλά δεν είδα κάτι διαφορετικό ? τι νεες προσθήκες έχει? Πως την πήρες? Σου ήρθε ειδοποίηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) χαχα οχι.. πέρασα την Φινλανδική ψες..δεν αντεξά!! το μόνο που μου βγάζει ακόμα ενα update και οταν παεί να το εγκαταστήσει μου βγάζει έρρορ:( ειναι στην εκδοση 12382.878 Edited June 26, 2014 by bmw_man18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 χαχα οχι.. πέρασα την Φινλανδική ψες..δεν αντεξά!! το μόνο που μου βγάζει ακόμα ενα update και οταν παεί να το εγκαταστήσει μου βγάζει έρρορ:( Αν δεν σου κάνει κόπο τράβα ένα screenshot από τα πρόσθετα+πληροφορίες και ανέβασέ το! :) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) [ATTACH]46614[/ATTACH] :) το βρήκα [ATTACH]46615[/ATTACH]και στην αναβάθμιση που μου βγάζει να κάνω λεει αυτο Edited June 26, 2014 by niotheros Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Ο φίλος μας το Google προτείνει διάφορα... -άλλαξε γλώσσα-περιοχή και δοκίμασε πάλι -nokia recovery tool -hard reset και από την αρχή ξανά κλπ κλπ Edited June 26, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ο φίλος μας το Google προτείνει διάφορα... -άλλαξε γλώσσα-περιοχή και δοκίμασε πάλι -nokia recovery tool -hard reset και από την αρχή ξανά κλπ κλπ τα εκανα ολα αυτά αλλα δεν...αυτα παθαίνει οποιος βιαζεταί:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ο φίλος μας το Google προτείνει διάφορα... -άλλαξε γλώσσα-περιοχή και δοκίμασε πάλι -nokia recovery tool -hard reset και από την αρχή ξανά κλπ κλπ Το nokia recovery tool θα επιστρέψει το firmware της χώρας προέλευσης στη συσκευή, οπότε θα χρειαστεί ξανά πέρασμα η φινλανδική ρομ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ναι αυτό λέω, ξανά από την αρχή, κάτι ίσως δεν έκατσε σωστά. υγ: Αφού δεν έχεις εγκαταστήσει όλες τις ενημερώσεις, δεν έχεις και κανονικό πλήρες update. Διαπιστώνω όμως στο screenshot κάτι που δεν το έχω στο Lumia Black: Device Activation Client Δε φαίνεται παρακάτω στο screenshot τι άλλες εφαρμογές εγκαταστάθηκαν (πχ Spam filter κλπ), αν μπορείς δώσε μας τα φώτα σου. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ναι αυτό λέω, ξανά από την αρχή, κάτι ίσως δεν έκατσε σωστά. υγ: Αφού δεν έχεις εγκαταστήσει όλες τις ενημερώσεις, δεν έχεις και κανονικό πλήρες update. Διαπιστώνω όμως στο screenshot κάτι που δεν το έχω στο Lumia Black: Device Activation Client Δε φαίνεται παρακάτω στο screenshot τι άλλες εφαρμογές εγκαταστάθηκαν (πχ Spam filter κλπ), αν μπορείς δώσε μας τα φώτα σου. Ειλικρινά ακόμα δεν το δοκίμασα μετα που είχα δει οτι είχα πρόβλημα με το update .αλλά δεν ειδα και διαφορές ..περίμενα ας πουμε να έχει διπλό πατημα και για sleep .το μόνο που είδα ειναι στο εικονίδιο το wifi μου βγάζει ενα βελάκι:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Ειλικρινά ακόμα δεν το δοκίμασα μετα που είχα δει οτι είχα πρόβλημα με το update .αλλά δεν ειδα και διαφορές ..περίμενα ας πουμε να έχει διπλό πατημα και για sleep .το μόνο που είδα ειναι στο εικονίδιο το wifi μου βγάζει ενα βελάκι:lol: τωρα σε πιστευω....αρα βγηκε για το 925 φινλανδια.Για ανεβασε καμια φωτογραφια να δουμε τι γινεται Edited June 26, 2014 by paok4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) τωρα σε πιστευω....αρα βγηκε για το 925 φινλανδια.Για ανεβασε καμια φωτογραφια να δουμε τι γινεται αφου απ οτι φαίνεται η μισή αναβάθμιση μπήκε..τωρα απόψε θα δώ τι θα κάνω γιατί και η αυτονομία δεν παλευέται. Edited June 26, 2014 by bmw_man18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 ποτε θα ρθει η cyan και σε μας ρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Υπομονή παιδιά... Δεν θα πάει σε όλους με τη μία... Θα διανέμεται σταδιακά σε όλες τις χώρες... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 την ίδια ερώτηση την έχω δει 100 φορές σήμερα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Υπαρχει καποιος ανθρωπος σ'αυτο εδω το forum που εχει εγκατεστημενη τη Lumia Cyan στο κινητο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Υπαρχει καποιος ανθρωπος σ'αυτο εδω το forum που εχει εγκατεστημενη τη Lumia Cyan στο κινητο του? εγώ!! το εφτιαξα..ξανα φλασάρα την ρόμ και τώρα ειμαι στην 12397.895 με Cyan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Για πες εντυπώσεις... Και γενικά τίποτα νέο... :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Για πες εντυπώσεις... Και γενικά τίποτα νέο... :) κατι νεο να σου πω την αλήθεια δεν βρήκα το μόνο που ήθελα και περίμενα ηταν η αυτονομία της συσκευής που στα ίδια χάλια επιπέδα είναι.τώρα προσθηκές απο οτι εχω δει κατι που να κάνει μπάμ δεν εχει. τουλάχιστο για εμενα αν την εχει εγκαταστήσει και κάποιος άλλος θα θελά και γώ να μου πεί εντυπώσεις.ισως ξέρει καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 κατι νεο να σου πω την αλήθεια δεν βρήκα το μόνο που ήθελα και περίμενα ηταν η αυτονομία της συσκευής που στα ίδια χάλια επιπέδα είναι.τώρα προσθηκές απο οτι εχω δει κατι που να κάνει μπάμ δεν εχει. τουλάχιστο για εμενα αν την εχει εγκαταστήσει και κάποιος άλλος θα θελά και γώ να μου πεί εντυπώσεις.ισως ξέρει καλύτερα Στην καμερα ειναι οι διαφορες....για ανεβασε καμια φωτο να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Στην καμερα ειναι οι διαφορες....για ανεβασε καμια φωτο να δουμε [ATTACH]46666[/ATTACH] [ATTACH]46667[/ATTACH] [ATTACH]46668[/ATTACH] η τελευταία είναι με νυχτέρινη λήψη σε χαμηλό φώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 [ATTACH]46666[/ATTACH] [ATTACH]46667[/ATTACH] [ATTACH]46668[/ATTACH] η τελευταία είναι με νυχτέρινη λήψη σε χαμηλό φώς. Είναι με την Nokia Camera ή με την εφαρμογή κάμερα της MS; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 [ATTACH]46666[/ATTACH] [ATTACH]46667[/ATTACH] [ATTACH]46668[/ATTACH] η τελευταία είναι με νυχτέρινη λήψη σε χαμηλό φώς. Γιατι τις βγαζεις καθετες? βγαλε ενα τοπιο σε οριζοντια ληψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Γιατι τις βγαζεις καθετες? βγαλε ενα τοπιο σε οριζοντια ληψη Πάντα με την Νοκια καμερα βγάζω. οκ θα βγάλω! Πάντως περίμενα πολυ περισσότερα..ιδιως με την αυτονομία δεν παλέυεται.. [ATTACH]46669[/ATTACH] [ATTACH]46670[/ATTACH] [ATTACH]46671[/ATTACH] Edited June 28, 2014 by niotheros Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Αν και εγώ έχω το Lumia 820 με επίσης 8άρα κάμερα (8,7MP Zeiss), δεν είδα κάτι διαφορετικό στις φωτογραφίες του φίλου που να με εντυπωσίασε. Θα έλεγα ότι η κάμερα στη Cyan που βλέπουμε, παραμένει το ίδιο αδιάφορη από άποψη απόδοσης οξύτητας και αντίθεσης ενώ η υποψία παραποίησης χρωμάτων παραμένει για μένα Επίσης ένα πρόβλημα που θεωρώ ότι ίσως υπήρχε στη σωστή εστίαση, έχω την αμφιβολία - από αυτό που βλέπω - πως δεν έχει λυθεί πάλι σε ικανοποιητικό βαθμό. υγ: Θεωρώ α-πα-ρά-δε-κτο το παλιό μου Nokia με την 5mp Zeiss κάμερα να τραβάει ασύγκριτα καλύτερες φωτογραφίες από το Lumia. Αυτά. Edited June 28, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts