Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα τη CYAN αλλά δεν είδα κάτι διαφορετικό ? τι νεες προσθήκες έχει?

Δεν σε πιστευω....ανεβασε screenshot

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χαχα οχι.. πέρασα την Φινλανδική ψες..δεν αντεξά!! το μόνο που μου βγάζει ακόμα ενα update και οταν παεί να το εγκαταστήσει μου βγάζει έρρορ:(

ειναι στην εκδοση 12382.878

Edited by bmw_man18

χαχα οχι.. πέρασα την Φινλανδική ψες..δεν αντεξά!! το μόνο που μου βγάζει ακόμα ενα update και οταν παεί να το εγκαταστήσει μου βγάζει έρρορ:(

Αν δεν σου κάνει κόπο τράβα ένα screenshot από τα πρόσθετα+πληροφορίες και ανέβασέ το! :)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

[ATTACH]46614[/ATTACH] :) το βρήκα

[ATTACH]46615[/ATTACH]και στην αναβάθμιση που μου βγάζει να κάνω λεει αυτο

Edited by niotheros
Συνεχόμενα μηνύματα

Ο φίλος μας το Google προτείνει διάφορα...

-άλλαξε γλώσσα-περιοχή και δοκίμασε πάλι

-nokia recovery tool

-hard reset και από την αρχή ξανά

κλπ κλπ

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

-nokia recovery tool

κλπ κλπ

τα εκανα ολα αυτά αλλα δεν...αυτα παθαίνει οποιος βιαζεταί:P

-nokia recovery tool

κλπ κλπ

Το nokia recovery tool θα επιστρέψει το firmware της χώρας προέλευσης στη συσκευή, οπότε θα χρειαστεί ξανά πέρασμα η φινλανδική ρομ.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ναι αυτό λέω, ξανά από την αρχή, κάτι ίσως δεν έκατσε σωστά.

υγ: Αφού δεν έχεις εγκαταστήσει όλες τις ενημερώσεις, δεν έχεις και κανονικό πλήρες update.

Διαπιστώνω όμως στο screenshot κάτι που δεν το έχω στο Lumia Black: Device Activation Client

Δε φαίνεται παρακάτω στο screenshot τι άλλες εφαρμογές εγκαταστάθηκαν (πχ Spam filter κλπ), αν μπορείς δώσε μας τα φώτα σου.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Ναι αυτό λέω, ξανά από την αρχή, κάτι ίσως δεν έκατσε σωστά.

υγ: Αφού δεν έχεις εγκαταστήσει όλες τις ενημερώσεις, δεν έχεις και κανονικό πλήρες update.

Διαπιστώνω όμως στο screenshot κάτι που δεν το έχω στο Lumia Black: Device Activation Client

Δε φαίνεται παρακάτω στο screenshot τι άλλες εφαρμογές εγκαταστάθηκαν (πχ Spam filter κλπ), αν μπορείς δώσε μας τα φώτα σου.

Ειλικρινά ακόμα δεν το δοκίμασα μετα που είχα δει οτι είχα πρόβλημα με το update .αλλά δεν ειδα και διαφορές ..περίμενα ας πουμε να έχει διπλό πατημα και για sleep .το μόνο που είδα ειναι στο εικονίδιο το wifi μου βγάζει ενα βελάκι:lol:

Ειλικρινά ακόμα δεν το δοκίμασα μετα που είχα δει οτι είχα πρόβλημα με το update .αλλά δεν ειδα και διαφορές ..περίμενα ας πουμε να έχει διπλό πατημα και για sleep .το μόνο που είδα ειναι στο εικονίδιο το wifi μου βγάζει ενα βελάκι:lol:

τωρα σε πιστευω....αρα βγηκε για το 925 φινλανδια.Για ανεβασε καμια φωτογραφια να δουμε τι γινεται

Edited by paok4270

τωρα σε πιστευω....αρα βγηκε για το 925 φινλανδια.Για ανεβασε καμια φωτογραφια να δουμε τι γινεται

αφου απ οτι φαίνεται η μισή αναβάθμιση μπήκε..τωρα απόψε θα δώ τι θα κάνω γιατί και η αυτονομία δεν παλευέται.

Edited by bmw_man18

Υπομονή παιδιά... Δεν θα πάει σε όλους με τη μία... Θα διανέμεται σταδιακά σε όλες τις χώρες...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Υπαρχει καποιος ανθρωπος σ'αυτο εδω το forum που εχει εγκατεστημενη τη Lumia Cyan στο κινητο του?

εγώ!! το εφτιαξα..ξανα φλασάρα την ρόμ και τώρα ειμαι στην 12397.895 με Cyan

Για πες εντυπώσεις... Και γενικά τίποτα νέο... :)

κατι νεο να σου πω την αλήθεια δεν βρήκα το μόνο που ήθελα και περίμενα ηταν η αυτονομία της συσκευής που στα ίδια χάλια επιπέδα είναι.τώρα προσθηκές απο οτι εχω δει κατι που να κάνει μπάμ δεν εχει. τουλάχιστο για εμενα αν την εχει εγκαταστήσει και κάποιος άλλος θα θελά και γώ να μου πεί εντυπώσεις.ισως ξέρει καλύτερα

κατι νεο να σου πω την αλήθεια δεν βρήκα το μόνο που ήθελα και περίμενα ηταν η αυτονομία της συσκευής που στα ίδια χάλια επιπέδα είναι.τώρα προσθηκές απο οτι εχω δει κατι που να κάνει μπάμ δεν εχει. τουλάχιστο για εμενα αν την εχει εγκαταστήσει και κάποιος άλλος θα θελά και γώ να μου πεί εντυπώσεις.ισως ξέρει καλύτερα

Στην καμερα ειναι οι διαφορες....για ανεβασε καμια φωτο να δουμε

Στην καμερα ειναι οι διαφορες....για ανεβασε καμια φωτο να δουμε

[ATTACH]46666[/ATTACH]

[ATTACH]46667[/ATTACH]

[ATTACH]46668[/ATTACH]

η τελευταία είναι με νυχτέρινη λήψη σε χαμηλό φώς.

[ATTACH]46666[/ATTACH]

[ATTACH]46667[/ATTACH]

[ATTACH]46668[/ATTACH]

Είναι με την Nokia Camera ή με την εφαρμογή κάμερα της MS;

[ATTACH]46666[/ATTACH]

[ATTACH]46667[/ATTACH]

[ATTACH]46668[/ATTACH]

Γιατι τις βγαζεις καθετες? βγαλε ενα τοπιο σε οριζοντια ληψη

Γιατι τις βγαζεις καθετες? βγαλε ενα τοπιο σε οριζοντια ληψη

Πάντα με την Νοκια καμερα βγάζω. οκ θα βγάλω! Πάντως περίμενα πολυ περισσότερα..ιδιως με την αυτονομία δεν παλέυεται..

[ATTACH]46669[/ATTACH]

[ATTACH]46670[/ATTACH]

[ATTACH]46671[/ATTACH]

Edited by niotheros
Συνεχόμενα μηνύματα

Αν και εγώ έχω το Lumia 820 με επίσης 8άρα κάμερα (8,7MP Zeiss),

δεν είδα κάτι διαφορετικό στις φωτογραφίες του φίλου που να με εντυπωσίασε.

Θα έλεγα ότι η κάμερα στη Cyan που βλέπουμε,

παραμένει το ίδιο αδιάφορη από άποψη απόδοσης οξύτητας και αντίθεσης

ενώ η υποψία παραποίησης χρωμάτων παραμένει για μένα

Επίσης ένα πρόβλημα που θεωρώ ότι ίσως υπήρχε στη σωστή εστίαση,

έχω την αμφιβολία - από αυτό που βλέπω - πως δεν έχει λυθεί πάλι σε ικανοποιητικό βαθμό.

υγ: Θεωρώ α-πα-ρά-δε-κτο το παλιό μου Nokia με την 5mp Zeiss κάμερα να τραβάει ασύγκριτα καλύτερες φωτογραφίες από το Lumia. Αυτά.

Edited by mobiuser