Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οθοναρα το 925 φιλε?

εγω οσο το ειχα, νομιζω πως ηταν το πιο μελανο σημειο του κινητου...

Μελανο σημείο η οθόνη;;;;; Να μαστε σοβαροί....

- There is no place like 127.0.0.1 -

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό προσπαθώ να πω και εγώ αλλά ο συμφορουμίτης επιμένει...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

η οθόνη του 925 είναι πολύ μπροστά

14294815007_6083a7b630_m.jpg

λίγο out of focus η φωτό αλλά καταλαβαίνετε

Edited by ignus

+1000 από τα δυνατά σημεία της συσκευής.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Χαιρετω,σημερα το 925 μου αποφασισε :cry: να πεσει απο υψος 1,5 μ στο τσιμεντο της αυλης μου. Δειτε την ζημια στο πλασιο και μηπως καποιος ξερει

κοστος αντικ/σης

επισκευη σε nokia care η μονος μου

Στο ebay σαν digitizer νομιζω το λενε με πανω απο 100,ε κοστος(το ειδα σωστα?)

και τελος μια καλη θηκη σιλικονης

ΥΓ

Μια ζωη στην θηκη-πορτοφολι αλλα η κακια στιγμη ειναι απροβλεπτη!

Καθόλου άσχημα για τέτοια πτώση !

Τo digitizer τι να το κάνεις? Έσπασε?

Εσύ θες το πλαίσιο... Τώρα αν πωλείται μόνο του, είναι άλλο θέμα...

Αυτό ?

Edited by MIXOStsi
:rtfm:

Δοκίμασε άλλη sim της wind.

...Δε νομιζω να αλλαξει κατι.. την ιδια sim ειχα πριν το παω στο nokia care και δεν ειχα προβλημα.. υπαρχει περιπτωση να πειραξανε την κεραια?

απαντησα πιο πανω τι με χαλαγε..

Από τις καλύτερες οθόνες που έχω δει. Και το πιξελιασμα που είπες μάλλον για αστείο το είπες. Απλα δεν υπάρχει.

Αυτά..

...Δε νομιζω να αλλαξει κατι.. την ιδια sim ειχα πριν το παω στο nokia care και δεν ειχα προβλημα.. υπαρχει περιπτωση να πειραξανε την κεραια?

Υπάρχει, αλλά δεν θα είχες καθόλου σήμα και με τις άλλες εταιρείες. Για αυτό σου λέω να δοκιμάσεις άλλη sim.

Δώσε 5€ και άλλαξέ την να ξεμπερδεύεις.

Δώσε 5€ και άλλαξέ την να ξεμπερδεύεις.

...μονο 5 ευρω κοστιζει??! να την αλλαξω αν ειναι..... αλλα και παλι θα τη βαλουνε σωστα?.. να φανταστειτε εκανα μιση ωρα να τους πεισω οτι το 925 χρειαζεται το back cover για να φορτισει ασυρματα.. nokia care σου λεει μετα

...μονο 5 ευρω κοστιζει??! να την αλλαξω αν ειναι..... αλλα και παλι θα τη βαλουνε σωστα?.. να φανταστειτε εκανα μιση ωρα να τους πεισω οτι το 925 χρειαζεται το back cover για να φορτισει ασυρματα.. nokia care σου λεει μετα

5€ κοστίζει η καινούρια sim έχω την εντύπωση ότι εννοούν οι φίλοι πιο πάνω!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

5€ κοστίζει η καινούρια sim έχω την εντύπωση ότι εννοούν οι φίλοι πιο πάνω!

Χαχα.. ναι οκ!! εγω δεν καταλαβα.. παντως κατι εχει η συσκευη .. το προβλημα με το σημα εχει αναφερθει και απο αλλο μελος.Ισως κατα τη διαδικασια εφαιρεσης και επανατοποθετησης της μπαταριας που κανανε να πειραξανε κατι.. δεν ξερω τι να πω..

Προβλημα η μη αφαιρουμενη μπαταρια.Εγω παντως ειμαι χωρις κινητο η μαλλον για την ακριβεια με το ελεεινο galaxy s duos

Δεν πιάνεις σήμα με κανένα δίκτυο τελικά;;

Στη wind που ειμαι, πιανει μονο σε 3g μια γραμμουλα και σ

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στη wind που ειμαι, πιανει μονο σε 3g μια γραμμουλα και σε ορισμενα σημεια μονο... και για λιγα δευτερολεπτα.Μετα το χανει παλι.Vodafone και Cosmote με την ιδια καρτα ανιχνευει τα δικτυα στην χειροκινητη αναζητηση αλλα φυσικα δεν μπορει να συνδεθει οποτε δεν ξερω ποσο καλα τα πιανει. Πριν γινει η πληρης αποφορτιση της μπαταριας και το παω στο nokia care δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με το σημα.

Τότε πήγαινε καρφί στο σέρβις.

Παιδιά, μόλις πήρε ένας φίλος το 925 και κάναμε ενημέρωση λογισμικού και δεν περνάει την 8,1 είναι ακόμα στην 8. Γιατί?

Παιδιά, μόλις πήρε ένας φίλος το 925 και κάναμε ενημέρωση λογισμικού και δεν περνάει την 8,1 είναι ακόμα στην 8. Γιατί?

Αύριο 24 Ιουνίου ξεκινά η διάθεση επίσημα τον Windows Phone 8.1 (Update).

Αύριο 24 Ιουνίου ξεκινά η διάθεση επίσημα τον Windows Phone 8.1 (Update).

Εγώ που έχω το 1020 την έχω πάρει εδώ και πολύ καιρο! Την 8,1. Έχει να κάνει με το τηλέφωνο;...κάτι άλλο εάν του βάλω Preview for developer Για να περνει της αναβάθμισης πιο γρήγορα θα έχει κάποιο πρόβλημα??

Δεν έχεις την επίσημη 8.1... Έχεις την dev preview... Εκτός αν είσαι ο CEO της Microsoft ξερωγώ...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Εγώ που έχω το 1020 την έχω πάρει εδώ και πολύ καιρο! Την 8,1. Έχει να κάνει με το τηλέφωνο;...κάτι άλλο εάν του βάλω Preview for developer Για να περνει της αναβάθμισης πιο γρήγορα θα έχει κάποιο πρόβλημα??

την preview έβαλες

όταν βάζεις την preview στην ουσία αναγνωρίζεις το γεγονός ότι δεν είναι η τελική έκδοση και ότι μπορεί να προκύψουν προβλήματα

την preview έβαλες

όταν βάζεις την preview στην ουσία αναγνωρίζεις το γεγονός ότι δεν είναι η τελική έκδοση και ότι μπορεί να προκύψουν προβλήματα

Δεν έβαλα Καμία Preview ακόμα απλά ρωτάω επειδή την έχω βάλει τ στο δικό μου το 10,20 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα Η ερώτηση μου είναι εάν θα πάρει την 8,1 με την εφαρμογή Preview for. Developer.

Για το δικό σου αναφερόμασταν ότι έχεις την preview for developers κ όχι τα κανονικά.... Κ ναι θα την πάρει κανονικά την αναβάθμιση είτε με την preview είτε χωρίς αυτή...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Θέλει 3 updates για να τη περάσεις πάντως..