Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι κρίμα να μη το φτιάξεις πάντως.. Ειναι τηλέφωναρα.

Το ξέρω...Και το έχω αγαπήσει!Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι στεναχώρια τράβηξα!Εννοείται οτι θα το φτιάξω.

Εχω γυρίσει τώρα στο iphone 4 και απλά κλαίω..

Keep calm it just works.

Το ξέρω...Και το έχω αγαπήσει!Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι στεναχώρια τράβηξα!Εννοείται οτι θα το φτιάξω.

Τι είδους πέσιμο είχε και έγινε όλο αυτό???

Μου είχε πέσει δυο φορές απο το ποδήλατο το 920 που είχα και δεν έπαθε τίποτα (αν και έκανε και κάμποσες κωλοτουμπες/αναπηδήσεις στην άσφαλτο).....!!!! Άσχημες τούμπες και οι δυο αλλά όσο κι αν τρόμαξα, την έβγαλα καθαρή...

Τελικά είναι θέμα τύχης.-

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τι είδους πέσιμο είχε και έγινε όλο αυτό???

Μου είχε πέσει δυο φορές απο το ποδήλατο το 920 που είχα και δεν έπαθε τίποτα (αν και έκανε και κάμποσες κωλοτουμπες/αναπηδήσεις στην άσφαλτο).....!!!! Άσχημες τούμπες και οι δυο αλλά όσο κι αν τρόμαξα, την έβγαλα καθαρή...

Τελικά είναι θέμα τύχης.-

Έφυγε από τα χέρια μου απο το ύψος μιας ψηλής καρέκλας,ξέρετε σαν αυτές που είναι στα καφέ,μπαρ κλπ..Και απλά έπεσε κάτω με την οθόνη κατευθείαν..ούτε τούμπα ούτε τίποτα..Τελικά είναι θέμα τύχης...:worry:

Keep calm it just works.

Καλά έκανες και το αναφέρεις...σε ευχαριστώ!θα το ψάξω να δω τι παίζει!

Το κακο ειναι οτι ουτε στο ebay βρισκεις φθηνες οθονες αντικαταστασης , οπως βρισκεις π.χ για τα iphone ..

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τοσο χαλια σου φαινεται πλεον το 4αρι? αν εξαιρεσεις το μεγεθος της οθονης?

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Ο φίλος λέει ότι η οθόνη λειτουργεί και μόνο το τζαμάκι έσπασε, άρα ψάχνει για digitizer μόνον.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=lumia+925+digitizer&_sop=15

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Το κακο ειναι οτι ουτε στο ebay βρισκεις φθηνες οθονες αντικαταστασης , οπως βρισκεις π.χ για τα iphone ..

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τοσο χαλια σου φαινεται πλεον το 4αρι? αν εξαιρεσεις το μεγεθος της οθονης?

Ναι γιατί το 925 υπερτερεί σε οθόνη (μέγεθος και ποιότητα προβολής) αλλά και το λειτουργικό το θεωρώ καλύτερο (άποψη μου)

Εντάξει android δεν είναι,είναι iOS (ευτυχώς..) αλλά μου αρέσει το Windows μακράν.

Keep calm it just works.

Καλησπέρα στην παρέα, ποιόν browser χρησιμοποιείται (εκτός του default ie)?

Εχω τους uc browser και next browser αλλά δε μπορώ να πω πως τρελαίνομαι.

Ο opera παίζει?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Δεν σου αρέσει ο UC? Εντύπωση μου κάνει... Από τους περισσότερους θεωρείται ο καλύτερος κ εγώ αυτόν χρησιμοποιώ... Αλλά ρώτα σε αυτό ΕΔΩ το τόπικ για να σου προτείνουν και άλλους πχ ο Maxthon Browser που κατά την γνώμη μου όμως είναι ένα κλικ κάτω από τον UC...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπέρα στην παρέα.

Τα τελευταία 4 χρόνια εχω Android συσκευές. Πάντα hi-end υλοποιήσεις.

Πριν καμία δεκαριά ημέρες πήρα ένα Lumia 520 δωρο στη μητέρα μου κι έχω εντυπωσιαστεί με την ομογένεια λειτουργίας του.

Σκέφτομαι μήπως δώσω το G2 μου και πάρω ένα 925. Τι με συμβουλευετε;

Θα μου κακοφανει η μετάβαση;

Λόγω δουλειάς μου χρειάζεται η συμβατότητα με Google Suite(drive, docs, gmail)

δυστυχώς ξέχνα το :(

η google δεν δίνει της υπηρεσίες της σε wp

gmail και google account μπορείς να έχεις αλλά τα υπόλοιπα google services γιοκ .

Edited by ignus

AYTO, είναι μια εναλλακτική για το Drive, αφου σου δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείς μέσω office τα έγγραφα του Drive.

Καλησπέρα στην παρέα.

Τα τελευταία 4 χρόνια εχω Android συσκευές. Πάντα hi-end υλοποιήσεις.

Πριν καμία δεκαριά ημέρες πήρα ένα Lumia 520 δωρο στη μητέρα μου κι έχω εντυπωσιαστεί με την ομογένεια λειτουργίας του.

Σκέφτομαι μήπως δώσω το G2 μου και πάρω ένα 925. Τι με συμβουλευετε;

Θα μου κακοφανει η μετάβαση;

Και εγώ χρήστης android, αγόρασα το 520 για την γυναίκα μου, το πρότεινα σε αρκετούς άλλους και αγόρασα το 925 για την αδερφή μου. Αν εντυπωσιάστηκες από το 520, θα τρελαθείς με το 925. Παρόλο που το λειτουργικό τρέχει σχεδόν το ίδιο ομαλά και στα δύο (για εμένα μεγάλο θετικό των WP αυτό), η οθόνη, η ποιότητα κατασκευής και η γενικότερη αίσθηση του 925 είναι αλλού.

Τώρα, αν θα άλλαζα το android μου για το 925; Με μία λέξη, όχι. Μπορεί να το σκέφτηκα για λίγο, αλλά τελικά η δυνατότητα παραμετροποίησης του android για εμένα είναι πολύ σημαντική. Το 925 έχει πάρα πολλά σημεία που μου άρεσαν πολύ (tap to unlock, φωτογραφική, αλουμινένια κατασκευή, εμφάνιση, οθονάρα, ταχύτητα/απλότητα), αλλά θέλω homescreens, wallpaper, φακέλους και "κανονικά" widgets. Αλλά με το blue update μπαίνω σε ακόμη μεγαλύτερο πειρασμό!..

Και εγώ χρήστης android, αγόρασα το 520 για την γυναίκα μου, το πρότεινα σε αρκετούς άλλους και αγόρασα το 925 για την αδερφή μου. Αν εντυπωσιάστηκες από το 520, θα τρελαθείς με το 925. Παρόλο που το λειτουργικό τρέχει σχεδόν το ίδιο ομαλά και στα δύο (για εμένα μεγάλο θετικό των WP αυτό), η οθόνη, η ποιότητα κατασκευής και η γενικότερη αίσθηση του 925 είναι αλλού.

Τώρα, αν θα άλλαζα το android μου για το 925; Με μία λέξη, όχι. Μπορεί να το σκέφτηκα για λίγο, αλλά τελικά η δυνατότητα παραμετροποίησης του android για εμένα είναι πολύ σημαντική. Το 925 έχει πάρα πολλά σημεία που μου άρεσαν πολύ (tap to unlock, φωτογραφική, αλουμινένια κατασκευή, εμφάνιση, οθονάρα, ταχύτητα/απλότητα), αλλά θέλω homescreens, wallpaper, φακέλους και "κανονικά" widgets. Αλλά με το blue update μπαίνω σε ακόμη μεγαλύτερο πειρασμό!..

Νομίζω ότι ήδη με τα 8.1 έχεις έρθει πιο κοντα σε αυτό που θες. Περασέ τα στης αδερφης σου το 925 και δε πιστευω να αντισταθείς για πολύ ακόμα

- There is no place like 127.0.0.1 -

Καλημέρα σε όλους!ξέρει να μου πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να βαλω την κλήση μου πια σε ανοιχτή ακρόαση;εννοώ ότι για κάποιο λόγο όταν το κάνω, εγώ ακουω κανονικά τον συνομιλητή μου αλλα αυτος όχι.οταν πάλι το γυρίσω ενώ μιλάω στο ακουστικό όλα μια χαρά! Να πω ότι αυτο ξεκίνησε μια μέρα που τελείωσε η μπαταρία μου και έκλεισε το Τηλέφωνο μου και το συνδεσα με έναν φορτιστή ενός φίλου και αυτος δεν είχε την δύναμη να δωσει αρκετό ρευμα(απο ότι κατάλαβα) και το Τηλέφωνο έκανε συνέχεια επανεκκίνηση ενώ ήταν στην πρίζα.μετα το εβαλα κανονικά με τον δικο μου φορτιστή και όλα μια χαρά.μονο που δεν δουλεύει η ανοιχτη ακρόαση.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτή γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish.

Edited by impreza_sti

Καλημέρα σε όλους!ξέρει να μου πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να βαλω την κλήση μου πια σε ανοιχτή ακρόαση;εννοώ ότι για κάποιο λόγο όταν το κάνω, εγώ ακουω κανονικά τον συνομιλητή μου αλλα αυτος όχι.οταν πάλι το γυρίσω ενώ μιλάω στο ακουστικό όλα μια χαρά! Να πω ότι αυτο ξεκίνησε μια μέρα που τελείωσε η μπαταρία μου και έκλεισε το Τηλέφωνο μου και το συνδεσα με έναν φορτιστή ενός φίλου και αυτος δεν είχε την δύναμη να δωσει αρκετό ρευμα(απο ότι κατάλαβα) και το Τηλέφωνο έκανε συνέχεια επανεκκίνηση ενώ ήταν στην πρίζα.μετα το εβαλα κανονικά με τον δικο μου φορτιστή και όλα μια χαρά.μονο που δεν δουλεύει η ανοιχτη ακρόαση.

.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτή γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish.

Δε κάνεις ένα soft reset για αρχή;

.

Έκανα soft reset αλλά τίποτα.δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.ολα τα αλλα δουλευουν άψογα.μονο αυτο το πράγμα με ταλαιπωρεί και πρέπει να το φτιάξω γιατι πάντα σχεδόν με ανοιχτή ακρόαση μιλάω.ευχαριστω για την απάντηση σου πάντως.

Έχει να κάνει κάποιο πρόγραμμα που πέρασες τελευταία με ήχο; Μπορεί να σκάλωσε από κάτι τέτοιο

Δεν έχω κατεβάσει τίποτα για ήχο μιας και δεν είμαι του σπορ.αλλα κατεβαζω ταινίες και βλεπω.θα το πάω σε ένα Nokia care να τελειώνει.οπως είπε και ο φίλος λογικά με καλύπτει η εγγύηση.

Δεν έχω κατεβάσει τίποτα για ήχο μιας και δεν είμαι του σπορ.αλλα κατεβαζω ταινίες και βλεπω.θα το πάω σε ένα Nokia care να τελειώνει.οπως είπε και ο φίλος λογικά με καλύπτει η εγγύηση.

Υπάρχει και η επιλογή του hard reset...

Εαν κάνω hard reset θα σβηστεί κάτι απο το τηλέφωνο μου;δεν έχω ξανακάνει και δεν το γνωρίζω.

ναι όλα , ουσιαστικά format είναι