Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά ούτε με το hard reset έφτιαξε, μέσα σε 2 ώρες τρώει το 100% της μπαταριάς. Πώς μπορώ να βρώ τί φταίει? Κάποιο battery usage tool?

Κατέβασε το Nokia Software Recovery Tool και φλάσσαρέ το από την αρχή μιας και το έχεις κάνει ήδη hard reset.

hard reset πως κανουμε ? :lol:

Είτε μπορείς να πας ρυθμίσεις->πληροφορίες και να πατήσεις εκεί που λέει επαναφορά συσκευής, είτε να κλείσεις τη συσκευή και να κρατήσεις πατημένα ταυτόχρονα το Volume down, το πλήκτρο της κάμερας και το Power button μέχρι να νιώσεις μια δόνηση. Τότε αφήνεις μόνο το Power button κρατώντας τα άλλα 2 πατημένα για 4-5 δευτερόλεπτα μέχρι να επανεκκινήσει η συσκευή.

Edit:

Με πρόλαβε ο alex

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά το hard reset τι σετάρισμα του έκανες? Τα mail τα τσέκαρες αν συγχρονίζουν ?

Συγχρονίζουν αλλά τι σχέση έχει?

Έκανα και restore τα παντα απο backup. Κάποια εφαρμογή είναι η hardware problem.

Απλά δεν με ψήνει καθόλου να ψάχνομαι, για αυτό πήρα wp8 και όχι android.

1ον όταν ρωτάω για τα mail, κάτι παραπάνω ξέρω... Έχει παρατηρηθεί αδυναμία συγχρονισμού κάποιου λογαριασμού και να τρώει μπαταρία...

2ον Αν έκανες hard reset κι τα έκανες όλα restore, τι περίμενες να συμβεί? Κάποια εφαρμογή στη κάνει κι αφού δεν έχεις τα 8.1 ακόμα πρέπει να ψαχτείς. Μπες στις εφαρμογές παρασκηνίου και μπλόκαρε όλα εκτός απ' τα απολύτως απαραίτητα !

:rtfm:

Έχεις πολύ δίκιο με το mail. Βασικά το gmail δεν έχει συγχρονιστεί και φαίνεται να μην μπορώ ούτε να μπώ ρυθμίσεις ούτε να τον αφαιρέσω. Όταν πάω ρυθμίσεις λογαριασμών κάνει λίγη ώρα επεξεργασία και με πετάει πίσω στην λίστα ρυθμίσεων. Το ίδιο και όταν πάω από την λίστα των μηνυμάτων του λογαριασμού στις τελείες δεξια κάτω και ρυθμίσεις - δεν κάνει τίποτα. Εν το μεταξύ το κινητό καίει συνέχεια! any ideas?

Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Email και Λογαριασμοί -> Πάτα παρατεταμένα πάνω στο λογαριασμό που θες να διαγράψεις και πάτα διαγραφή
Powerd by OnePlus 7 Pro

αυτό ήταν αδύνατο γιατί προσπαθεί να συγχρονίσει οπότε δεν είναι selectable εκείνη την ώρα. Αναγκάστηκα να κάνω απενεργοποίηση wifi και data για να πάψει να προσπαθεί να συγχρονίζει και να το διαγράψω. Πώς προτείνετε να συνδέσω το gmail μου? Θέλω να έχω τις επαφές μου οπωσδήποτε γιατί εκεί έχω όλα τα τηλέφωνα και το ημερολόγιο. Έχω ταυτόχρονα και εταιρικό gmail να συχρονίζει σαν exchange χωρίς κανένα θέμα. Για το προσωπικό free gmail τί μέθοδο συγχρονισμού προτείνετε? ούφ, σταμάτησε να καίει τουλάχιστον, 2 μέρες τώρα έχει γίνει φουρνάκι!

Όταν πάω να το βάλω παλι σαν gmail account συγχρονίζει επ άπειρον και αρχίζει να ψήνει - οπότε πρέπει να τον αφαιρέσω.

Edited by Reissistm

Τουλάχιστον βρήκαμε τι φταίει...

Από άλλο θέμα:

Επειδή μου έτυχε πρόσφατα με ένα 625 φίλου, ο οποίος δεν μπορούσε με τίποτα να συγχρονίσει τις επαφές του google, το πρόβλημα λύθηκε μόλις έκανε την αναβάθμιση στην Dev preview WP 8.1 ;-)

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκίμασε στην σελίδα της google να ενεργοποιήσεις το 2-step verification, λένε ότι με αυτό παίζει...

go to:

http://www.google.com/settings/security > permissions / accesses to account > display all >

manage application passwords > generate password

In phone you will have "action required" under google account in email+account

click on this and write passowrd generated by google in step 2

done, all info synchronised :)

:rtfm:

Καλησπέρα παιδια. Πηρα πριν από δυο μερες το νοκια 925, και προς το παρον είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχω μια μικρή ερωτηση μονο σχετικα με το nokia music. Εχοντας πριν το htc8x χρησιμοποιουσα το windows player του τηλεφωνου, αποφασισα όμως τωρα να δοκικασω όλα τα "καλούδια" της νοκια !!!!! Το θεμα είναι το εξης. Με το native player του τηλ, μπορω αν θελω να βαλω να μου παιξει όλα τα τραγουδια σε τυχαια σειρα αναπαραγωγης, και χρησιμοποιω συνεχεια αυτόν τον τροπο, μια και δεν κανω πλειλιστς. Με το nokia music όμως δεν βλεπω τετοια επιλογή, απλα παιζει το τραγουδι και μετα πρεπει να διαλέγεις εσυ το επομενο. Εχει κανεις σας καμια ιδεα?

Ευχαριστω

Ξεκίνα την μουσικη να παίζει και μόλις αρχίσει το πρώτο τραγούδι, ακριβώς δεξιά από την φωτογραφία του υπάρχουν τα δύο βελάκια που κοιτάζουν προς τα επάνω που ειναι το σήμα της τυχαίας αναπαραγωγής. Πάτησε τα και είσαι έτοιμος

Παιδιά έχω το κινητό 5 μέρες. Κάμερα απίστευτη, εφαρμογές σε σχέση με προηγούμενα WP που είχα πολύ πιο ποιοτικές, μπαταρία καλή για smartphone. Για 250 που το αγόρασα είναι η πιο ολοκληρωμένη επιλογή κατά την άποψή μου. Μια ερώτηση μόνο. Σας κάνει και σε εσάς αναβαθμίσεις συστήματος πχ αφή πληροφορίες κτλ μέσω του store? Έχω πάθει πλάκα μαρεσε πολύ αυτο
HTC 7 Trophy - Nokia Lumia 800 - iPhone 4 - BlackBerry Z10 - Nokia Lumia 925

εχει το νοκια λουμια 610 η γυναικα μου

να παμε στο 925 , δε λεω

τα νουμερα και τα γραμματα στις επαφες εχουν μεγαλωσει ή θες μικροσκοπιο να τις δεις? (στο 610 ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΜΙΚΡΑ)

αυτα

δεν γινεται βαρια χρηση

φωτο , φμπ και κανα 2 παιχνιδια

α και ιν.γρ και τετοια

ευχαριστω

κουκουρουκου

Στα WP8 έχεις επιλογή να μεγαλώσεις την γραμματοσειρά !!!

Αρα και στο 610?

πως γενεν αυτο?:wacko:

κουκουρουκου

Αρα και στο 610?

Το 610 δεν υποστηρίζει WP8! Οπότε αν δεν υπάρχει η ίδια επιλογή και στα WP 7.x δεν θα βρεις κάτι!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Το 610 δεν υποστηρίζει WP8! Οπότε αν δεν υπάρχει η ίδια επιλογή και στα WP 7.x δεν θα βρεις κάτι!

ευχαριστω πολυ

κουκουρουκου

εχει το νοκια λουμια 610 η γυναικα μου

να παμε στο 925 , δε λεω

τα νουμερα και τα γραμματα στις επαφες εχουν μεγαλωσει ή θες μικροσκοπιο να τις δεις? (στο 610 ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΜΙΚΡΑ)

αυτα

δεν γινεται βαρια χρηση

φωτο , φμπ και κανα 2 παιχνιδια

α και ιν.γρ και τετοια

ευχαριστω

κατεβασε απο το store το contacts+ και θα τα βλεπεις χωρις μικροσκοπιο και γυαλια.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά έχω το κινητό 5 μέρες. Κάμερα απίστευτη, εφαρμογές σε σχέση με προηγούμενα WP που είχα πολύ πιο ποιοτικές, μπαταρία καλή για smartphone. Για 250 που το αγόρασα είναι η πιο ολοκληρωμένη επιλογή κατά την άποψή μου. Μια ερώτηση μόνο. Σας κάνει και σε εσάς αναβαθμίσεις συστήματος πχ αφή πληροφορίες κτλ μέσω του store? Έχω πάθει πλάκα μαρεσε πολύ αυτο

Για πες μας εχεις την black η την amber? Σε ρωτω γιατι εχω θεμα αναβαθμισεων.

Αρα και στο 610?

Στο 610 μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογή για να σου ανοιγεις τις επαφές απο εκεί και δεν έχεις πρόβλημα με το μεγεθος.. Δε θυμάμαι πως τη λένε ακριβως αλλα έσωσε ένα γνωστό μου. Ψάξε λίγο.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Στο 610 μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογή για να σου ανοιγεις τις επαφές απο εκεί και δεν έχεις πρόβλημα με το μεγεθος.. Δε θυμάμαι πως τη λένε ακριβως αλλα έσωσε ένα γνωστό μου. Ψάξε λίγο.

Σίγουρα δεν υπάρχει επιλογή μεγέθους γραμματοσειράς;; Μου φαίνεται πολύ περίεργο...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Την black φίλε μου. Από ότι παρατήρησα το στορε βγαζει ειδοποίηση για ενημερώσεις μόνο όταν το έχω σε mobile internet. Όλη μέρα ανοιχτο να έχω το WiFi δεν βγαζει ενημερώσεις. Μόλις ανοιξω το 3g μετά απο κανα δυο τρεις ώρες μου εβρισκε ενημερώσεις. Δυο φορές μου εβγαλε τέτοιου είδους ενημερώσεις και ΜΟΝΟ με 3g που το έχω όλη μέρα ανοιχτο σχεδόν.
HTC 7 Trophy - Nokia Lumia 800 - iPhone 4 - BlackBerry Z10 - Nokia Lumia 925

Το store βγάζει ενημέρωση μια φορά τη μέρα (συνήθως βραδάκι) είτε με Wi-Fi είτε με 3G
Powerd by OnePlus 7 Pro

Το store βγάζει ενημέρωση μια φορά τη μέρα (συνήθως βραδάκι) είτε με Wi-Fi είτε με 3G

καλημερα οσοι περασατε την 8.1 η καμερα εγεινε καλυτερη η χειροτερη με ενδειαφερη ας απαντιση καποιος γιατι κεγομε να το φλασαρο ευχαριστω

καλημερα οσοι περασατε την 8.1 η καμερα εγεινε καλυτερη η χειροτερη με ενδειαφερη ας απαντιση καποιος γιατι κεγομε να το φλασαρο ευχαριστω

Δεν εχει σχεση η 8.1 με την καμερα...h Black παραμενει