endj3 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καλημερα παιδια ηθελα να ρωτησω εχει κανεις αλλος θεμα με τα notifications του viber και γενικα με αυτη την εφαρμογη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καλημερα παιδια ηθελα να ρωτησω εχει κανεις αλλος θεμα με τα notifications του viber και γενικα με αυτη την εφαρμογη ? Γενικα εχει προβλημα τον τελευταιο καιρο το viber...γιαυτο αν εχεις προσεξει κιολας σχεδον καθε 2-3 μερες ερχεται και απο μια ενημερωση για το viber Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Για τον φίλο που ρώτησε για το Data Sense, ναι με Voda GR υπάρχει κανονικά. Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα, τόσο με τα 8, όσο και με τα 8.1 developer preview Όταν συνδέω τα hands free, στην πρώτη κλήση που θα κάνω όλα οκ, ακούγονται και τα δυο ακουστικά. Σε κάθε επόμενη κλήση, ραδιόφωνο κλπ, ακούγεται μόνο το ένα ακουστικό. Το πρόβλημα λύνεται μόνο με reset της συσκευής και μετά πάλι τα ίδια. Μου το είχε κάνει 1-2 φορές με το 8, αλλά αυτές τις μέρες το κάνει συνέχεια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Για τον φίλο που ρώτησε για το Data Sense, ναι με Voda GR υπάρχει κανονικά. Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα, τόσο με τα 8, όσο και με τα 8.1 developer preview Όταν συνδέω τα hands free, στην πρώτη κλήση που θα κάνω όλα οκ, ακούγονται και τα δυο ακουστικά. Σε κάθε επόμενη κλήση, ραδιόφωνο κλπ, ακούγεται μόνο το ένα ακουστικό. Το πρόβλημα λύνεται μόνο με reset της συσκευής και μετά πάλι τα ίδια. Μου το είχε κάνει 1-2 φορές με το 8, αλλά αυτές τις μέρες το κάνει συνέχεια!!!! Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ. Όχι με τα 8 αλλά μόνο με 8.1 στα ακουστικά της Nokia δεν παίζει αυτό που έχει το μικρόφωνο απάνω, ενώ το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά.Το ίδιο ακριβώς κάνει και με τα iLuv και στην ομιλία και στην μουσική. Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Υπαρχει τροπος να κλεισουμε το 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Ρυθμίσεις>Κινητή Τηλεφωνία>Μέγιστη ταχύτητα και βάλε ότι θες (2-3-4g) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Υπαρχει τροπος να κλεισουμε το 4G? Ναι: κινητή τηλεφωνία+SIM-->Ρυθμίσεις SIM-->Μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης. Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ. Όχι με τα 8 αλλά μόνο με 8.1 στα ακουστικά της Nokia δεν παίζει αυτό που έχει το μικρόφωνο απάνω, ενώ το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά.Το ίδιο ακριβώς κάνει και με τα iLuv και στην ομιλία και στην μουσική. Ακριβώς!!! Το ακουστικό που έχει το μικρόφωνο δεν ακούγεται, ενώ το μικρόφωνο λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Μου εμφανιζει μονο 2 επιλογες 2G 3G αλλα πιανει LTE ετσι λεει τουλαχιστον πανω κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Μου εμφανιζει μονο 2 επιλογες 2G 3G αλλα πιανει LTE ετσι λεει τουλαχιστον πανω κανω κατι λαθος? Ναι η συσκευή είναι LTE παράξενο μου φαίνεται που δεν στο εμφανίζει :blink: . Εγώ που έχω WIND παρόλο που δεν είναι 4G δίκτυο, μου εμφανίζει την επιλογή κανονικά. Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς με την 8.1 αύξηση στην κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με πρίν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Πέρασε το Πάσχα χώνεψα το αρνί, αλλά ακόμα δε μου ήρθε διάθεση να αναβαθμίσω σε 8.1 Θα περιμένω την επίσημη της Nokia. :) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς με την 8.1 αύξηση στην κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με πρίν;; Τεράστια! :mad: Αλλά δεν μετανιώνω που την έβαλα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Τεράστια! :mad: Αλλά δεν μετανιώνω που την έβαλα! :D Ψάξε τις ρυθμίσεις σου. Εγώ δεν είδα διαφορα. Τουλάχιστον αντιληπτή και μάλιστα σε βαθμό να την χαρακτηρίσω τεράστια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς με την 8.1 αύξηση στην κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με πρίν;; Τεράστια! :mad: Αλλά δεν μετανιώνω που την έβαλα! :D Είναι ξεκάθαρα θέμα εφαρμογής. Έχω φίλο με το 925 που είναι πολύ ψείρας και αν υπήρχε εμφανής αύξηση της κατανάλωσης θα με είχε φάει στη γκρίνια. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Το εχω 3 μερες το κινητο καλο χρυσο σε ολα αυτο το πραγμα με τις ειδοποιησεις του βαιμπερ και του whatsapp που η δεν ερχονται η αργουν παρα πολυ μου εχει σπασει τα νευρα ,τοσο πολυ που σκεφτομαι να το δωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krier925 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 "Το εχω 3 μερες το κινητο καλο χρυσο σε ολα αυτο το πραγμα με τις ειδοποιησεις του βαιμπερ και του whatsapp που η δεν ερχονται η αργουν παρα πολυ μου εχει σπασει τα νευρα ,τοσο πολυ που σκεφτομαι να το δωσω" Καλησπέρα. Δεν είναι ζήτημα κινητού, αλλά εφαρμογών... Ιδίως το βάιμπερ έχει τεράστιο θέμα με τις ειδοποιήσεις (ακόμα χειρότερα είναι με την 8.1)... Οσο για το what's app, δεν είχα ποτέ πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ναι οντως το whatsapp δεν εχει θεμα αν και αυτο τρωει σκαλωματα σπανια βεβαια το βαιμπερ απο την αλλη ειναι μη λειτουργικο στην κατασταση που βρισκεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ναι οντως το whatsapp δεν εχει θεμα αν και αυτο τρωει σκαλωματα σπανια βεβαια το βαιμπερ απο την αλλη ειναι μη λειτουργικο στην κατασταση που βρισκεται . Και το viber δουλεύει μια χαρά. Κάποιες μέρες έχει τα θεματακια του αλλα αυτό παρουσιάζεται και σε αλλά λειτουργικα. Πχ στο 4s Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ψάξε τις ρυθμίσεις σου. Εγώ δεν είδα διαφορα. Τουλάχιστον αντιληπτή και μάλιστα σε βαθμό να την χαρακτηρίσω τεράστια. Με ανοιχτά τα δεδομένα, από 1,5-2 μέρες αυτονομία πριν, δεν βγάζει καν τη μέρα πλέον. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Με ανοιχτά τα δεδομένα, από 1,5-2 μέρες αυτονομία πριν, δεν βγάζει καν τη μέρα πλέον. :blink: 2 ημέρες? Με τι χρήση? Εμένα μια μου έβγαζε και μια μου βγάζει.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Και το viber δουλεύει μια χαρά. Κάποιες μέρες έχει τα θεματακια του αλλα αυτό παρουσιάζεται και σε αλλά λειτουργικα. Πχ στο 4s Το βαιμπερ δεν δουλευει μια χαρα φιλε ειδοποιησεις σχεδον ποτε το προγραμμα οταν το κλεινω και το ξανανοιγω κολλαει και θελει παλι κλεισιμο ,με την δευτερη παντα καταλαβαινει ετσι και αλλιως εχει βγαλει ανακοινωση η ομαδα του βαιμπερ οτι δουλευει να το διορθωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Το βαιμπερ δεν δουλευει μια χαρα φιλε ειδοποιησεις σχεδον ποτε το προγραμμα οταν το κλεινω και το ξανανοιγω κολλαει και θελει παλι κλεισιμο ,με την δευτερη παντα καταλαβαινει ετσι και αλλιως εχει βγαλει ανακοινωση η ομαδα του βαιμπερ οτι δουλευει να το διορθωσει. Σου είπα πως είναι με τις μέρες του. Κάποιες φορές παρουσιάζει αυτα που λες. Και σίγουρα είναι πιο αργή απο το whatsapp. Όμως τις περισσότερες φορές δουλεύει κανονικά. Κάνε μια επανεγκατάσταση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Συν925owners, με το bluetooth όλα ok? Χρησιμοποιώ ένα Nokia multipoint και ο συνομιλητής μου ακούγεται πολύ χαμηλά. Το δεύτερο τηλέφωνο μου ακούγεται πολύ πιο δυνατά, σε σημείο να χαμηλώνω την ένταση και όχι δεν έχω πρόβλημα στ' αυτιά :) Το bluetooth μου δεν έχει αυτόνομη ρύθμιση ήχου, απλά ανεβάζεις (ή κατεβάζεις) την ένταση από το τηλέφωνο και σε εξωτερικούς χώρους χρειάζεται προσπάθεια να ακούσω απο το 925. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Συν925owners, με το bluetooth όλα ok? Χρησιμοποιώ ένα Nokia multipoint και ο συνομιλητής μου ακούγεται πολύ χαμηλά. Το δεύτερο τηλέφωνο μου ακούγεται πολύ πιο δυνατά, σε σημείο να χαμηλώνω την ένταση και όχι δεν έχω πρόβλημα στ' αυτιά :) Το bluetooth μου δεν έχει αυτόνομη ρύθμιση ήχου, απλά ανεβάζεις (ή κατεβάζεις) την ένταση από το τηλέφωνο και σε εξωτερικούς χώρους χρειάζεται προσπάθεια να ακούσω απο το 925. Εγώ έχω το plantronics M-55 και δεν έχω κανένα θέμα. Βέβαια έχει και ανεξάρτητη ένταση το ίδιο.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts