lepes Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Όχι φίλε μου, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο... Το τηλέφωνο το είχα στα χέρια μου και σήμερα αλλά και πριν απο 2 εβδομάδες, ,όμως όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να μιλήσω... Και σήμερα είπα ήδη παρά πολλά... Αύριο θα τα πει και η MS στην παρουσίαση .... :ninja::ninja: i trust u !! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δε μπορούσεςς να μιλήσεις αλλά μια χαρά μας καύ@ωσες! :lol: κλαίω....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 :ninja::ninja: i trust u !! Γειά σου Λέπε ! Υπομονή λίγες μέρες , από τις 10 του μήνα θα το έχουμε! Το live stream από την Build αύριο θα είναι εδώ: http://channel9.msdn.com/Events/Build?linkId=7852770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δε μπορούσεςς να μιλήσεις αλλά μια χαρά μας καύ@ωσες! :lol: Ξέρεις τι είναι να το έχεις στα χέρια σου, να παίζεις, να διαβάζεις τις διαρροές στα sites και να μην μπορείς να πεις τίποτα? Τι να κάνουμε, ο φίλος που το έφερε δεν πρέπει να εκτεθεί.... ούτε φωτό δεν το έβγαλα.... Κάτι που μου έκανε εντύπωση και δεν έχει αναφερθεί ούτε σε ξένο site είναι ότι έφερε κάποια στιγμή update για τις εφαρμογές phone και messaging ...!!! Δηλαδή, το phone στην beta ήταν ξεχωριστή εφαρμογή και είχε και ratings και reviews από τους beta testers του 8.1 .... :) Ίσως αυτό να ήταν μόνο στην beta και να μην το κρατήσουν στην retail, θα δούμε... Άλλα πράγματα που πρόλαβα να δω: Facebook for 8.1 beta - πιο γρήγορο και smooth Το νέο view στο ημερολόγιο είναι super! Battery saver με κατανάλωση ανά εφαρμογή! Διαφορετικό People (επαφές) IE11 : όλα τα λεφτά το reading mode.... Η εφαρμογή της κάμερας είναι πολύ βελτιωμένη , με burst mode 15 φωτό στο 920, μοιάζει αρκετά με το Nokia camera. Τέλος, η Cortana καταλαβαίνει την όχι και τόσο καλή προφορά και θεωρώ ότι είναι ανώτερη του siri ... κρίμα που (ακόμα) δεν είναι διαθέσιμη στα ελληνικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ξέρεις τι είναι να το έχεις στα χέρια σου, να παίζεις, να διαβάζεις τις διαρροές στα sites και να μην μπορείς να πεις τίποτα? Τι να κάνουμε, ο φίλος που το έφερε δεν πρέπει να εκτεθεί.... ούτε φωτό δεν το έβγαλα.... Κάτι που μου έκανε εντύπωση και δεν έχει αναφερθεί ούτε σε ξένο site είναι ότι έφερε κάποια στιγμή update για τις εφαρμογές phone και messaging ...!!! Δηλαδή, το phone στην beta ήταν ξεχωριστή εφαρμογή και είχε και ratings και reviews από τους beta testers του 8.1 .... :) Ίσως αυτό να ήταν μόνο στην beta και να μην το κρατήσουν στην retail, θα δούμε... Άλλα πράγματα που πρόλαβα να δω: Facebook for 8.1 beta - πιο γρήγορο και smooth Το νέο view στο ημερολόγιο είναι super! Battery saver με κατανάλωση ανά εφαρμογή! Διαφορετικό People (επαφές) IE11 : όλα τα λεφτά το reading mode.... Η εφαρμογή της κάμερας είναι πολύ βελτιωμένη , με burst mode 15 φωτό στο 920, μοιάζει αρκετά με το Nokia camera. Τέλος, η Cortana καταλαβαίνει την όχι και τόσο καλή προφορά και θεωρώ ότι είναι ανώτερη του siri ... κρίμα που (ακόμα) δεν είναι διαθέσιμη στα ελληνικά.... Τώρα τελειώσαμε κιόλας.... :rolleyes: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εδώ και κάποιες μέρες το wifi μένει ενεργό ενώ κλειδώνει η οθόνη χωρίς να το έχω επιλέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Το live stream από την Build ξεκινάει σε 20 λεπτά: http://channel9.msdn.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 ποιος ο τροπος να εχω preview for developers..η πως μπορω να κανω account σαν developer? Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 ποιος ο τροπος να εχω preview for developers..η πως μπορω να κανω account σαν developer? είναι εφαρμογή απο το store.preview for developers.η ερώτηση μου εμένα είναι.οταν βγει η επίσημη έκδοση τι γινεται;την περνάμε κανονικά;μας εμφανίζεται ως αναβάθμιση;ξέρει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Εμφανίζεται ως αναβάθμιση. Τα 'χουμε πει όλα αυτά με την GDR3... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Εμφανίζεται ως αναβάθμιση. Τα 'χουμε πει όλα αυτά με την GDR3... Επειδή οι περισσότεροι δεν είχαμε τα πολύ όμορφα κινητούλια μας τότε :love: και τα 8.1 είναι μια σαφώς μια σημαντική αναβάθμιση, αν θα μπορούσε κάποιος να μας πει συνοπτικά τι προβλήματα θα μπορούσε να μας δημιουργήσει αυτή η κίνηση, ή να μας παραπέμψει κάπου για να ενημερωθούμε, θα τον αγαπούσαμε πολύ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Καλύτερα περίμενε να βγει το Dev preview να τα πουμε τότε κι με άλλους που θα ενδιαφέρονται. Στο google κι εδώ στο φορουμ μπορεις να βρεις αρκετά πράγματα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Καλύτερα περίμενε να βγει το Dev preview να τα πουμε τότε κι με άλλους που θα ενδιαφέρονται. Στο google κι εδώ στο φορουμ μπορεις να βρεις αρκετά πράγματα... Εννοείται! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αν μπορεί κάποιος ας μας δώσει κάποιο λινκ για να κάνουμε dev.acount γιατι έψαξα λίγο αλλα δεν το βρικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 (edited) Εννοείται! :D Τσέκαρε το επίσημο θέμα των Windows Phone 8 στο forum. Θα σου λυθούν αρκετές απορίες... ;) Edited April 3, 2014 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Από 10 Απριλίου, αν έχεις ενεργοποιήσει το Developer's Preview θα τα πάρεις τα 8.1 .... Εγώ πάντως σήμερα είχα για λίγο στα χέρια μου ένα 920 με την τελική version των 8.1 (χθεσινή αναβάθμιση) και πάει σφαίρα , με 3 στήλες tiles στο start menu, με notification center και quick settings για wifi, gps, κλπ , με ποσοστό μπαταρίας , με background εικόνα στο start menu πίσω από τα tiles και parallax κίνηση, με πάρα πολλές βελτιώσεις και αλλαγές... Η Cortana όμως είναι διαθέσιμη μόνο αν αλλάξεις το region σε Αμερική ... :( Πιο αναλυτικά θα τα πει η MS αύριο στην παρουσίαση.... Και από την άλλη εβδομάδα στο 925 μου.... :D Πως ενεργοποιεις το Dev Preview? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Πως ενεργοποιεις το Dev Preview? Αρχήσαμε....... Φαντάσου να φτάσει 10 ο μήνας...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 ειναι δυνατον να περασω την 8.1 χωρις να εχω κανει αναβαθμιση σε black? η δεν σχετιζονται τα δυο firmwares μεταξυ τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 paok αγόρι μου ακριβώς το απο πάνω post μου έχει link για απορίες σχετικά με dev preview !!! :rtfm: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 paok αγόρι μου ακριβώς το απο πάνω post μου έχει link για απορίες σχετικά με dev preview !!! :rtfm: OS version 8.0.10328.78. Εχω την τελευταια εκδοση των WP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 OS version 8.0.10328.78. Εχω την τελευταια εκδοση των WP? 8.0.10521.155 η τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 8.0.10521.155 η τελευταία να σαι καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 η dev preview 8.1 απο 10 πήγε για τις 14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 8.0.10521.155 η τελευταία Ποια η διαφορα με αυτη που εχω εγω 8.0.10517.150? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 παιδια μη βιαζεστε για τη dev...οπως λεει και το ονομα της...η εκδοση ειναι για developers...πραγμα που σημαινει οτι θα εχει πιθανον αρκετα μπαγκς και προβληματα...και ισως να μη μπορειτε να γυρισετε στην κανονικη εκδοση...οποτε αμα δεν ειστε ετοιμοι να ρισκαρετε να κανετε εκνευριστικη τη συσκευη μεχρι να βγει και επισημα η εκδοση καλο ειναι να μη βιαζεστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts