Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες ρίξτε καμι΄΄α ιδέα γιατί θα με τρελάνει το τηλέφωνο. Όλα τα settings από τον ήχο και κάτω δε δουλευούν. Πατάω σε κάθε ένα και δε μπαίνει γυρίζει πίσω στο menu.

3 soft reset δε τα επανέφεραν. προσπάθησα να επανεγκαταστήσω πχ την αφη και δε γίνεται τίποτα.

Μη μου πείτε hard reset. THIS IS NOT AN OPTION!

Μηπώς κανα app που έβαλες το "χάλασε" ?

έχεις πάρει κάποιο update απο τα τελευταία ?

Εμένα πάντως χθες με κοψοχόλιασε για 10 λέπτα !! η κάμερα δεν τράβαγε φώτο και ειχε μονο πράσινη οθόνη οταν ήθελα να τραβηξω φωτο :( ευτυχώς με ενα restart δούλεψε κανονικά.. Το έχει δεί κάποιος αλλός ?

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δε θελω να σε πικρανω, αλλα γενικα πρασινη οθονη συχνα ειναι hardware, τουλαχιστον σε αλλες συσκευες...εχε το στα υποψιν μη στο ξανακανει...

Μηπώς κανα app που έβαλες το "χάλασε" ?

έχεις πάρει κάποιο update απο τα τελευταία ?

Εμένα πάντως χθες με κοψοχόλιασε για 10 λέπτα !! η κάμερα δεν τράβαγε φώτο και ειχε μονο πράσινη οθόνη οταν ήθελα να τραβηξω φωτο :( ευτυχώς με ενα restart δούλεψε κανονικά.. Το έχει δεί κάποιος αλλός ?

Από update και εφαρμογές άλλο τίποτα. Και που να ξέρω; Αν είναι να τα ξηλώσω όλα μπας και επανέλθει άστα να πάνε... το παράξενο είναι οτι έχουν μπλοκάρει όλα τα settings από τον ήχο μέχρι κάτω τη γρήγορη ματιά. Τα από πάνω δουλεύουν όλα κανονικα. Δε μπορώ να καταλάβω ειλικρινα... Κάτι έχει σκάσει στο λειτουργικο.

- There is no place like 127.0.0.1 -

ειναι καλη περιπτωση...παντως εχει πολυ υψηλο blink factor...γενικα αμα βγεις εξω και το αφησεις σε κανα τραπεζι τραβαει τα βλεματα και ρωτανε γι αυτο πραγμα που μου κανε εντυπωση να σου πω την αληθεια...

απο μεγεθος, υπολογισε οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με τα 4.7 που κυκλοφορανε, δε το λες μικρο...ειναι λεπτο ομως...

οι γνωστες εφαρμογες υπαρχουν ολες...τωρα βεβαια δε δουλευουν ακριβως το ιδιο(skype πχ δε μπορεις να στειλεις/λαβεις αρχεια, κουφο αμα σκεφτεις δε οτι πλεον ανηκει στη microsoft)

το λειτουργικο στην αρχη ξενιζει, αλλα με τον καιρο το μαθαινεις και το συνηθηζεις...σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο πληρες και ολοκληρωμενο οπως το android...αλλα γενικα εχει προοπτικες μιας και οι αναβαθμισεις που απ οτι βλεπω ετοιμαζονται ειναι ουσιας...και μαλλον απο το δευτερο μισο της χρονιας αλλαζει και το ui, προφανως σε κατι πιο user friendly για να τραβηξει περισσοτερο κοσμο...

Απο εμφάνιση συμφωνώ, το είδα σε κατάστημα και πραγματικά ειναι απο τα πιο ωραία κινητά! Σκεφτόμουν και το galaxy s4 mini, αλλά εχω βαρεθεί να βλέπω παντού Samsung. :O

Απο εμφάνιση συμφωνώ, το είδα σε κατάστημα και πραγματικά ειναι απο τα πιο ωραία κινητά! Σκεφτόμουν και το galaxy s4 mini, αλλά εχω βαρεθεί να βλέπω παντού Samsung. :O

Είναι το πιο όμορφο κινητό που παίζει αυτή τη στιγμή μη κοροϊδευόμαστε. Με διαφορά. Και τα live tiles του δίνουν ένα εντελώς ξεχωριστό χαρακτήρα που κάνει μπαμ από μακριά.

Από update και εφαρμογές άλλο τίποτα. Και που να ξέρω; Αν είναι να τα ξηλώσω όλα μπας και επανέλθει άστα να πάνε... το παράξενο είναι οτι έχουν μπλοκάρει όλα τα settings από τον ήχο μέχρι κάτω τη γρήγορη ματιά. Τα από πάνω δουλεύουν όλα κανονικα. Δε μπορώ να καταλάβω ειλικρινα... Κάτι έχει σκάσει στο λειτουργικο.

Βγάλε σιμ και παράτα το για κανα 10λεπτο κλειστό...

Δεν σε βλέπω να γλυτώνεις το hard reset όμως... :O

:rtfm:

Κάτι παρόμοιο, αλλά πιο "ελαφρύ" μου είχε κάνει με το MusifyPictures. Με το που το δοκίμασα, παρατήρησα ότι είχε κολλήσει ο ήχος, δεν δυνάμωνε ούτε χαμήλωνε. Το κλείνω κ δοκιμάζω ένα τραγούδι, η ένταση πάλι τα ίδια! Το απεγκατέστησα κι όλα οκ. Δεν είχα τσεκάρει αν δούλευαν τα settings όμως.

Πάντως καλό είναι κάθε νέα εφαρμογή που βάζουμε να κάνουμε ένα γρήγορο τσεκ αν δουλεύουν τα υπόλοιπα. Γιατί μετά μαζεύονται πολλές κι άντε βρες ποιά είναι το θέμα.

Εμένα έχει φάει σκάλωμα με το υπόλοιπο της μπαταρίας, τώρα σκάλωμα είναι ή κάτι που απλά δεν καταλαβαίνω;

Ήμουν 2 μέρες σε δουλειές και το "στράγγιξα". Από τότε μου βγάζει υπόλοιπο 22 ώρες (τόσο είχε κρατήσει πριν το φορτίσω τότε) συνέχεια.

Δηλαδή σήμερα που το φόρτισα μετά από δύο και 24ωρα, πάλι μου γράφει: 100%, χρόνος από την τελευταία φόρτιση 6 ώρες και υπόλοιπο 22 ώρες. Αν δεν το χρησιμοποιήσω για την επόμενη ώρα ας πούμε, θα λέει 7 από την τελευταία φόρτιση και 22 υπόλοιπο...

Το Σαββατ/ριακο ήμουν Αθήνα για κάτι δουλειές εγώ είμαι από επαρχία, όπου και να βρίσκομαι το gps θα με πάει από το κέντρο. θα με περάσει από ομόνοια σίγουρα. Δηλαδή είμαι δάφνη και του βάλω ότι θέλω να πάω βόλο θα με πάει από κέντρο ενώ το πιο γρήγορο θα ήταν να με πάει από την πιο κοντινή έξοδο στην λεωφόρο Κηφισού και από εκεί όλο ευθεία για βόλο. Και άλλη μια φορά που ήμουν Πειραιά μου έκανε το ίδιο με πήγε από ομόνοια. Να πω επίσης ότι στις ρυθμίσεις του here+ έχω επιλέξει την ταχύτερη διαδρομή. Οι άλλες δυο είναι σύντομη και ισορροπημένη εσείς πια χρησιμοποιείτε? καθώς και ότι έχω απενεργοποιημένη την επιλογή των διοδίων. Όποιος Αθηναίος έχει μια λύση θα του ήμουν υπόχρεος.
:respect:

Το Σαββατ/ριακο ήμουν Αθήνα για κάτι δουλειές εγώ είμαι από επαρχία, όπου και να βρίσκομαι το gps θα με πάει από το κέντρο. θα με περάσει από ομόνοια σίγουρα. Δηλαδή είμαι δάφνη και του βάλω ότι θέλω να πάω βόλο θα με πάει από κέντρο ενώ το πιο γρήγορο θα ήταν να με πάει από την πιο κοντινή έξοδο στην λεωφόρο Κηφισού και από εκεί όλο ευθεία για βόλο. Και άλλη μια φορά που ήμουν Πειραιά μου έκανε το ίδιο με πήγε από ομόνοια. Να πω επίσης ότι στις ρυθμίσεις του here+ έχω επιλέξει την ταχύτερη διαδρομή. Οι άλλες δυο είναι σύντομη και ισορροπημένη εσείς πια χρησιμοποιείτε? καθώς και ότι έχω απενεργοποιημένη την επιλογή των διοδίων. Όποιος Αθηναίος έχει μια λύση θα του ήμουν υπόχρεος.

Δεν είμαι Αθηναίος, αλλά βάσει τη δικής μου εμπειρίας με το here drive, η ενδεδειγμένη ρύθμιση είναι η "ισορροπημένη"

δε θελω να σε πικρανω, αλλα γενικα πρασινη οθονη συχνα ειναι hardware, τουλαχιστον σε αλλες συσκευες...εχε το στα υποψιν μη στο ξανακανει...

ακριβώς για αυτο το λόγο έπαθα εμφραγμα.. αλλα επανήλθε μόνο του ..

ας ελπίσουμε οτι δεν θα το κανακάνει ..

Ήμουν Αθήνα κι έπρεπε να πάω προς αεροδρόμιο κοντά. Η επιλογή ήταν όπως αναφέρει και ο φίλος "ισορροπημένη" με αποφυγή διοδίων.

Δεν με πέρασε από κέντρο και με πήγε και χωρίς χρήση Αττικής (και αρκούντως γρήγορα).

Δεν ξέρω για τον δακτύλιο (κάπου αναφέρθηκε) αν έχει κάπως επιλογή αποφυγής του (δεν είμαι αθήνα και δεν με πολυαπασχολεί).

ακριβώς για αυτο το λόγο έπαθα εμφραγμα.. αλλα επανήλθε μόνο του ..

ας ελπίσουμε οτι δεν θα το κανακάνει ..

Το έκανε μια φορά στο 920 που είχα. Μέχρι να το δώσω (περίπου 8-9 μήνες) δεν μου το ξανάκανε.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα μη μπορώντας να μπω στα settings από τον ήχο μέχρι τη γρήγορη ματιά.. Έχω ξηλώσει τις εφαρμογές όλες σχεδόν, έχω κάνει ένα σωρό soft resets ;έχω αφήσει να πεθάνει η μπαταρία, αλλά δυστυχώς δεν επανέρχεται... Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά.

Το hard reset είναι η μόνη λύση; :(

Ένας απλός τρόπος να προκαλέσεις το os να στήσει ξανά κάποια πράγματα είναι να προσθέσεις ένα νέο πληκτρολόγιο. Θα ξεκινήσει η ιστορία με τα γρανάζια και βλέπεις. Αν και δεν θα έπρεπε να διστάζεις και πολύ για ένα hard format.

Συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα μη μπορώντας να μπω στα settings από τον ήχο μέχρι τη γρήγορη ματιά.. Έχω ξηλώσει τις εφαρμογές όλες σχεδόν, έχω κάνει ένα σωρό soft resets ;έχω αφήσει να πεθάνει η μπαταρία, αλλά δυστυχώς δεν επανέρχεται... Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά.

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, δεν θα έπρεπε να τρομάζεις στην ιδέα του hard reset. Είναι τόσο απλή η διαδικασία στο να φέρεις το τηλέφωνό σου στην κατάσταση που το άφησες, που θα σου φανεί παιχνιδάκι. Πήγα από το 920 στο 925 και σήμερα από το 925 στο 1020 και μέσα σε λίγα λεπτά ήταν όλα στη θέση τους χωρίς να κουνήσω το δακτυλάκι μου. Λίγη τακτοποίηση της αρχικής και κάτι μικροπράγματα (ήχοι κλήσης κλπ)

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, δεν θα έπρεπε να τρομάζεις στην ιδέα του hard reset. Είναι τόσο απλή η διαδικασία στο να φέρεις το τηλέφωνό σου στην κατάσταση που το άφησες, που θα σου φανεί παιχνιδάκι. Πήγα από το 920 στο 925 και σήμερα από το 925 στο 1020 και μέσα σε λίγα λεπτά ήταν όλα στη θέση τους χωρίς να κουνήσω το δακτυλάκι μου. Λίγη τακτοποίηση της αρχικής και κάτι μικροπράγματα (ήχοι κλήσης κλπ)

Η αρχική δεν είναι και εύκολο να τακτοποιηθεί :lol:

Πήγα από το 920 στο 925 και σήμερα από το 925 στο 1020....

Κιόλας; περιμένουμε εντυπώσεις;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Το οτι αξίζει αξίζει αλλά εξαρτάται απο το τι θέλει ο καθένας...

Εγώ θέλω να μάθω για την μπαταρία του

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Το οτι αξίζει αξίζει αλλά εξαρτάται απο το τι θέλει ο καθένας...

Εγώ θέλω να μάθω για την μπαταρία του

Πριν πάρω το 925 είχα για ενα βράδυ το 1020 (doa)

δεν πρόλαβα να το χαρώ , σίγουρα θα είναι ταχύτερο και με φανταστική καμερα.

αλλα σημέρα σκεφτόμουνα πόσο τέλειο είναι το 925 !! (για τα δικά μου μέτρα)

καλορίζικο να είναι ;)

Καλησπέρα παιδες. Μόλις πήρα κι εγώ το 925 και απο το μεσημέρι δεν μου βγάζει τα καινούργια updates. Καμιά πρόταση;;

Καλησπέρα παιδες. Μόλις πήρα κι εγώ το 925 και απο το μεσημέρι δεν μου βγάζει τα καινούργια updates. Καμιά πρόταση;;

Βάλε το sysapp pusher

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά το έκανα το hard reset και όλα καλά.

Όμως δεν ήταν υπόθεση λίγης ώρας να ξαναφτιάξω τη start screen και να ρυθμίσω κάποια apps. που πήραν τα default settings. Πάντως όλα είναι όπως πριν πλέον και είμαι πολύ χαρούμενος :)

Τελικά το έκανα το hard reset και όλα καλά.

Όμως δεν ήταν υπόθεση λίγης ώρας να ξαναφτιάξω τη start screen και να ρυθμίσω κάποια apps. που πήραν τα default settings. Πάντως όλα είναι όπως πριν πλέον και είμαι πολύ χαρούμενος :)

Είπα για λίγη ωρα ωστε να σε παρασύρω στη σωστή (και μοναδική) λύση.....:D

Είπα για λίγη ωρα ωστε να σε παρασύρω στη σωστή (και μοναδική) λύση.....:D

Βασικά 2 ώρες μου πήρε πανάθεμά το :D

επανερχομαι με το θεμα των γρατζουνιων...

ειχα πει την πρωτη μερα οτι η οθονη μου γρατζουνιστικε μεσα στην τσεπη...γενικα ειμαι πολυ προσεχτικος κ οθονη δεν εχω γρατζουνισει ποτε...ενας φιλος ειπε για την υδροφοβικη επιστρωση μηπως και ειναι αυτο..τελικα μαλλον αυτο ειναι...γτ αμα καθαρισω με πολυ προσοχη την οθονη γινεται καθρεφτης...το θεμα ιενια οτι τα σημαδακια εχουν πολλαπλασιαστει πλεον και εμφανιζονται οταν περασει η λιπαροτητα του δερματος απο πανω...συμβαινει και σε σας η επεσα σε ευαισθητη επιστρωση?