Stoupi Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Lumia Pusher PRO VS SysApp Pusher; Καταρχήν είναι παρόμοιες; Βλέπω ότι αναφέρεται συχνά η δεύτερη. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μηπως εισαι σε περιοχη χωρις 4G καλυψη ? Το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να εχεις επιλεξει στις ρυθμισεις το 4G σαν μεγιστη ταχυτητα συνδεσης και να ειναι και ενεργοποιημενο απο τον παροχο. Στο mall απ όσο ξέρω έχει 4g.το θέμα είναι ότι δεν μου βγάζει πουθενά το 4g.υποπτεύομαι ότι μπορεί να φταει η κάρτα καθώς είναι απο το 2007 κομμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 ...υποπτεύομαι ότι μπορεί να φταει η κάρτα καθώς είναι απο το 2007 κομμένη Και πολύ καλά υποπτεύεσαι.:) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Αυτό δεν μου το γράφει στο πορτοφόλι. πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το wi-fi Edited January 26, 2014 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Λοιπόν παρόλο που προχθές πήρα κανονική μικρό σιμ, πριν απο λίγο έφαγα πάλι επανεκκίνηση. Τώρα τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μάλλον θα δοκιμάσεις να ξαναφλασάρεις με nsu. Φίλος με 920 είχε το ίδιο πρόβλημα και μετά απο νέα κάρτα και καθαρό φλασάρισμα έστρωσε... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Εκτός του ότι δεν ξέρω που να βρω τα προγράμματα και πως να φλασαρω, αναρωτιεμαι αν αξίζει τον κόπο. Πόσες μέρες DOA έχει η Vodafone? Το τηλ το πήρα στις 14. Αν το πάω πίσω θα μου δωσουν αλλο? Η θα επισκευάσουν αυτο? Ε ρε γμτ ξενερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Αξίζει τον κόπο γιατί είναι πανεύκολο... Κατεβάζεις το NSU , συνδέεις την συσκεύη στον υπολογιστή, ανοίγεις το πρόγραμμα και απλά πατάς να εγκαταστήσει το firmware που σου βγάζει. Δεν σε καλύπτει το DOA και αν το πας για επισκευή θα μείνεις γι αρκετές μέρες χωρίς συσκευή. Οπότε είναι η μόνη σου λύση πριν το πας service. Απόλυτα ασφαλής και σε λίγη ώρα θα έχεις ξεμπερδέψει. Μετά βλέπεις πως θα συμπεριφερθεί το κινητό... ;) Edited January 26, 2014 by impreza_sti Απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων προς copyrighted υλικό. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ποια η διαφορά μεταξύ Nokia Software Update & Nokia Care Suite? Με το NSU θα έχω θέμα σε περίπτωση εγγύησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Υπάρχει κάποιος τρόπος παρακαλώ στην μουσική να φτιάξω φακέλους,γιατί έχω πάρα πολλά τραγούδια. Το έχω προσπαθήσει και δεν το έχω βρεί ακόμα.:( Επίσης πως γίνεται να χρισιμοποιήσω το κουπόνι των 20 ευρώ? Εξηγήστε μου κάποιος μπορεί βήμα βήμα παρακαλώ. Μόνο με το pc φτιάχνεις φακελους στη μουσική. Ταυτόχρονα μπορείς τους φακελους να του αποθηκεύσεις και ως playlist ώστε να ακους φακελο-φάκελο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakeras Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Παιδιά,δεν ξέρω αν μπορεί να με βοηθήσει κανεις.Η μπαταρία είναι απογοητευτικά τραγική.Λιγο ίντερνετ και 25% την ώρα.Δεν μου έχει ξανατυχει και δεν ξέρω τι να κάνω.Και εκεί που τρελαίνομαι είναι που διαβαζω ότι σε κάποιους βγαζει μιάμιση μερα Πως???Στην αναμονή?Αν υπάρχει λύση ας με βοηθησει κάποιος.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ποια η διαφορά μεταξύ Nokia Software Update & Nokia Care Suite? Με το NSU θα έχω θέμα σε περίπτωση εγγύησης? 1 Καταναλωτικό πρόγραμμα 2 Προγραμμα service. Δεν έχεις κανένα θέμα με την εγγύηση. Είναι πρόγραμμα της ΝΟΚΙΑ γι ακριβώς αυτό τον σκοπό... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 ok φίλε μου, θα δοκιμάσω πρώτα το update και βλέπουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου εμφανίζει ως έκδοση που έχω ήδη την 3051.40000.1345.1007, και μου λέει πως μπορώ να αναβαθμίσω στην ίδια που έχω τώρα. αφού η συσκευή είναι ήδη με την τελευταία έκδοση, έχει νόημα να την περάσω από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Παιδιά,δεν ξέρω αν μπορεί να με βοηθήσει κανεις.Η μπαταρία είναι απογοητευτικά τραγική.Λιγο ίντερνετ και 25% την ώρα.Δεν μου έχει ξανατυχει και δεν ξέρω τι να κάνω.Και εκεί που τρελαίνομαι είναι που διαβαζω ότι σε κάποιους βγαζει μιάμιση μερα Πως???Στην αναμονή?Αν υπάρχει λύση ας με βοηθησει κάποιος.Ευχαριστω. Κάποιο πρόγραμμα σου "πίνει" την μπαταρία!! Έχεις βάλει το System tiles ή κάποιο άλλο παρόμοιο? (ή μήπως το nokia folders?) Αν ναι, βγάλε τα και παρακολούθησε την κατανάλωση! Επίσης ακολούθα και τον οδηγό αυτόν -->>> http://www.nokia.com/gb-en/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA141361 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Παιδιά,δεν ξέρω αν μπορεί να με βοηθήσει κανεις.Η μπαταρία είναι απογοητευτικά τραγική.Λιγο ίντερνετ και 25% την ώρα.Δεν μου έχει ξανατυχει και δεν ξέρω τι να κάνω.Και εκεί που τρελαίνομαι είναι που διαβαζω ότι σε κάποιους βγαζει μιάμιση μερα Πως???Στην αναμονή?Αν υπάρχει λύση ας με βοηθησει κάποιος.Ευχαριστω. Το μυαλό μου πάει στο nfc. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να εξαφανίζει πιο γρήγορα την μπαταρια Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 ok φίλε μου, θα δοκιμάσω πρώτα το update και βλέπουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου εμφανίζει ως έκδοση που έχω ήδη την 3051.40000.1345.1007, και μου λέει πως μπορώ να αναβαθμίσω στην ίδια που έχω τώρα. αφού η συσκευή είναι ήδη με την τελευταία έκδοση, έχει νόημα να την περάσω από την αρχή; Ναι ! Αυτό ακριβώς σου είπα !!! Να φλασάρεις ξανα το firmware καθαρο... Θα σου σβήσει τα πάντα απ' το κινητό και θα είναι σαν να το πήρες την 1η μέρα. Μήπως κάτι δεν πάει καλά απο άποψη λογισμικού και διορθωθεί οταν ε το ξαναεγκαταστήσεις ... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 οκ, το έβαλα ήδη να κατεβαίνει και πραγματικά ελπίζω να λυθεί γιατί το 925 μου αρέσει πάρα πολύ, και με ξενέρωσε απίστευτα σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου φίλε μου, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Κάποιο πρόγραμμα σου "πίνει" την μπαταρία!! Έχεις βάλει το System tiles ή κάποιο άλλο παρόμοιο? (ή μήπως το nokia folders?) Αν ναι, βγάλε τα και παρακολούθησε την κατανάλωση! Επίσης ακολούθα και τον οδηγό αυτόν -->>> http://www.nokia.com/gb-en/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA141361 Γιατί το nokia folders τρώει την μπαταρία? Δεν έχει ακουστεί ξανά αυτό? Έχει γίνει σε άλλον? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Γιατί το nokia folders τρώει την μπαταρία? Δεν έχει ακουστεί ξανά αυτό? Έχει γίνει σε άλλον? Σε μένα.. :p ... και έχει αναφερθεί και αλλού! Θα το βρω και θα ποστάρω! Βέβαια, μπορεί να έχει αναβαθμιστεί από τότε η εφαρμογή! Πάντως ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να κάνει η Νόκια με τον κώδικα των λειτουργικών της και να μην επιτρέπει σε εφαρμογές ή παιχνίδια να προκαλούν τόσα προβλήματα στις συσκευές της! Βέβαια να διορθώσει και τα δικά της λάθη , όπως οι επανεκκινήσεις! Μέχρι και στο 1520 ακόμα δεν βγήκε και άρχισαν και εκεί οι επανεκκινήσεις, όπως και στο 925 και 1020!!--> http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-1520/259659-does-cause-your-1520-reboot.html Σύνελθε Νοκια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Γιατί δικό της είναι το λειτουργικό ? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Γιατί δικό της είναι το λειτουργικό ? Όχι, αλλά αυτή τον προσαρμόζει στα κινητά της! (Φαντάζομαι δηλαδή!) Ε καλά τότε, να διορθώσω ... Σύνελθε Microsoft!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakeras Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μέχρι και επαναφορά ρυθμίσεων έκανα και πάλι τα ίδια με την μπαταρία.Μαλλον δεν είναι θέμα εφαρμογής...μαλλον αυτη είναι η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μέχρι και επαναφορά ρυθμίσεων έκανα και πάλι τα ίδια με την μπαταρία.Μαλλον δεν είναι θέμα εφαρμογής...μαλλον αυτη είναι η μπαταρία. Αυτο δεν παίζει.- Κοίταξες το nfc που σου είπα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ναι η black ειναι αυτη που εχεις. Απλα τωρα θα πρεπει να κανεις update καποιες εφαρμογες της Nokia. Κατεβασε το SysApp Pusher απο το store και απο εκει τσεκαρε για updates. Ευχαριστώ, το είδα εκεί που λέει ο grigoris-a. Το κατέβασα το SysApp Pusher όπως είχα διαβάσει εδώ, αλλά τελικά την επόμενη μέρα μου έβγαλε μόνο του 17 αναβαθμίσεις από το store! Φαινεται ότι αυτές είναι οι παιδικές ασθένειες των wp αλλά αυτή τη φορά έχω ορκισθεί να τους δώσω αρκετό χρόνο:) Τώρα όμως κάτι που με ενοχλεί: γιατί στη ρύθμιση των e-mail έχει ως ρύθμιση τη λήψη νέου περιεχομένου με την άφιξη στοιχείων ΜΟΝΟ στον λογαριασμό hotmail (που προσωπικά δεν χρησιμοποιώ καθόλου) και όχι και στους άλλους (όπως το gmail που χρησιμοποιώ συνέχεια??? και μου το βάζει το νωρίτερο κάθε 15 λεπτά) Τι είδους διάκριση είναι αυτή? Τι πρέπει να κάνω? Να τους ενώσω? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminos Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Καλημέρα....ειναι η δευτερη επιλογή.... Πορτοφολι-ολα-πατάς το +κάτω στην οθόνη και βγαζει 4 επιλογές... Χρεωστική η πιστωτικη Κάρτα δώρου Microsoft Paypal Αλλο Από αυτές τις 4 επιλογές μου έχει τις 2 την χρεωστική και το Άλλο. Τις paypal και κάρτα δώρου όχι. Τώρα τι να κάνω? Α και κάτι ακόμα. Η πρώτη φόρτιση έγινε εντάξει χθες. Η δεύτερη σήμερα φορτίζει για λίγα δεπτερόλεπτα καιμετά σταματάει και ξαναρχίζει. Τι γίνεται εδώ? Παράθεση Nokia 7610 - Nokia N70 - Nokia N82 - Nokia Lumia 925 Κουρείο η σταθερότης-Δημήτρης Τρεμουλοχέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts