Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑΙ ΣΕ μενα μια απ τα ιδια οταν το εβαλα η μπαταρια ηταν στο 78 και επεσα για υπνο και μετα απο 2 ωρες περιπου ηταν στο 38 το εβγαλα αμεσως,μετα απο κανα 2 μερες το ξαναεβαλα και παλι μια απο τα ιδια δεν κανει για μενα,ξαναεβαλα το insider και η μπαταρια με λιγες κλησεις 2-3 ωρες ιντερνετ μου βγαζει ανετα τι μερα και εχω 20-30 τα εκατο ακομη lumia 920 χωρις την black ακομη γιατι εχω πολονο.......να δουμε ποτε θα μας την δωση

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έβαλα, το δοκίμασα δύο μέρες και το ξήλωσα.

Ενώ δουλέυει άψογα, μου παρουσιάζει τα εξής:

1) αν κλείσω το τηλέφωνο απο το system tile και έχω κάποια εφαρμογή στο multitasking μόλις το ξανανοίξω μου τρέχει την εφαρμογή

2) όποτε γουστάρει έχω battery drain

Προς το παρόν δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι. Θα το ελέγξω και θα ενημερώσω.

Παιδες, σκεφτομαι να το παρω απο vodafone που το εβαλε μιση τιμη, για τον πατερα μου (και για να παιξω και εγω λιγο με wp8..)

Τι λετε, αξιζει?

Αυτο που τον ενδιαφερει ειναι η αυτονομια, να λειτουργουν σωστα τα mail, το whatsapp/viber γιατι το δουλευουμε οταν παει εξω, το skype, και να μην εχει την αισθηση του χοντρου κινητου, μιας και δε μπορω να το δω απο κοντα τωρα.

Εχει το neo V και σκεφτομουν να του παρω galaxy S4 mini μονο και μονο για τις διαστασεις (ειναι ακριβως αυτο που θελει σε διαστασεις), εχει βολευτει το ανδροιδ, και το neo V ειναι στα τελευταια του..

Επισης το οτι δεν εχει καρτα μνημης με κωλωνει λιγο γιατι κατα καιρους του πεφτουν και σπανε, 1-2 φορες εχει γινει δηλαδη αλλα δε θελω να ρισκαρω καταλογο και δεδομενα που αν σπασει μια οθονη θα μεινουν μεσα (επισκευη σπανια συμφερει). με την SD τα ριχνεις ολα εκει απο προεπιλογη και τελειωνεις. Βεβαια back up τον καταλογο στην SD δε νομιζω να κανει το λειτουργικο ετσι και αλλιως, ή οχι?

Φίλε μου όπως το περιγράφεις, μάλλον θα το δώσεις στο πατέρα σου για να καταλήξει μετά σε σένα. :) Και Νομίζω είναι πολύ καλύτερα.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Με την Black εχει και δημιουργια φακελων στην αρχικη οθονη?

Παιδες, σκεφτομαι να το παρω απο vodafone που το εβαλε μιση τιμη, για τον πατερα μου (και για να παιξω και εγω λιγο με wp8..)

Τι λετε, αξιζει?

Αυτο που τον ενδιαφερει ειναι η αυτονομια, να λειτουργουν σωστα τα mail, το whatsapp/viber γιατι το δουλευουμε οταν παει εξω, το skype, και να μην εχει την αισθηση του χοντρου κινητου, μιας και δε μπορω να το δω απο κοντα τωρα.

Εχει το neo V και σκεφτομουν να του παρω galaxy S4 mini μονο και μονο για τις διαστασεις (ειναι ακριβως αυτο που θελει σε διαστασεις), εχει βολευτει το ανδροιδ, και το neo V ειναι στα τελευταια του..

Επισης το οτι δεν εχει καρτα μνημης με κωλωνει λιγο γιατι κατα καιρους του πεφτουν και σπανε, 1-2 φορες εχει γινει δηλαδη αλλα δε θελω να ρισκαρω καταλογο και δεδομενα που αν σπασει μια οθονη θα μεινουν μεσα (επισκευη σπανια συμφερει). με την SD τα ριχνεις ολα εκει απο προεπιλογη και τελειωνεις. Βεβαια back up τον καταλογο στην SD δε νομιζω να κανει το λειτουργικο ετσι και αλλιως, ή οχι?

Τον κατάλογο φίλε μου πλέον δύσκολα τον χάνεις και στο άντροιντ και στα wp8 μια και τα δύο συγχρονίζει με το μαιλ. Τις φωτογραφίες επίσης μπορείς να τις συγχρονίσεις αυτόματα με skydrive όποτε είσαι σε wifi αυτόματα. Το ίδιο και με τα έγγραφα σου πχ Word, Excel, PowerPoint, σημειώσεις onenote. Πράγματα που γίνονται φυσικά και στο άντροιντ. Αλλά και στα wp8

Oι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Το κινητό είναι πανέμορφο, η κάμερα σκοτωνει και χάρηκα που ξαναθυμήθηκα αυτη την ομαλή λειτουργια των Windows. Η δε Glance screen ειναι πολυ όμορφη και χρήσιμη.

Ωστόσο υπάρχει κάτι που με ενοχλεί από τα windows 7.8 και που έλπιζα οτι θα είχε λυθεί. Όταν έχω συνδεδεμενο bluetooth hfree, ο ήχος ειδοποίησης για μηνύματα και email μεταφέρεται στο bluetooth, με αποτέλεσμα το κινητό να μην χτυπάει ειδοποίηση όταν λαμβάνω μήνυμα ή email. Ο ήχος κλήσης χτυπάει κανονικά από το τηλέφωνο όμως.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση, ώστε να χτυπάνε οι ειδοποιήσεις και στα μηνύματα ή τα email όταν έχω συνδέσει bluetooth;;

Ευχαριστώ πολύ!

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Παιδια σκοπευω να μπω και εγω στην παρεα σας και εχω βρει ενα 925 αγγλικο vodafone 32gb. Εχει κανενας παρομοιο να μου πει αν θα εχω καποιο προβλημα σε ελλαδα οπως πχ αν βαλω cosmote αριθμο η αν θα πιανει κανονικα 3g 4g η αν περνει κομπλε τις αναβαθμισεις ( ξερω αυτο δεν κολλαει με το απο που ειναι αλλα καλου κακου ρωταω). Ευχαριστω εκ των πρωτερον

Τον κατάλογο φίλε μου πλέον δύσκολα τον χάνεις και στο άντροιντ και στα wp8 μια και τα δύο συγχρονίζει με το μαιλ. Τις φωτογραφίες επίσης μπορείς να τις συγχρονίσεις αυτόματα με skydrive όποτε είσαι σε wifi αυτόματα. Το ίδιο και με τα έγγραφα σου πχ Word, Excel, PowerPoint, σημειώσεις onenote. Πράγματα που γίνονται φυσικά και στο άντροιντ. Αλλά και στα wp8

ξερεις ποιο ειναι το θεμα? οτι οποτε εβαλα να συγχρονισει μου τα εκανε μπαχαλο.

εγω εχω ολο τον καταλογο φτιαγμενο με το χερι με ονομα επωνυμο με κεφαλαια ελληνικα κτλ. Παντα επαιρνα back up σε καρτα μνημης και δεν ειχα θεμα. οταν συγχρονησα με google μου τα εκανε μπαχαλο, γιατι μου εριξε και επαφες του mail μεσα, μερικες επαφες μου τις διπλοεβαλε, εχω και 2 συσκευες με ανδροιδ...το ιδιο και το ημερολογιο. συγχρονιζω, κανω ρεσετ το κινητο πχ για να το αναβαθμισω με clean install, μετα μου τα περναει εις διπλουν...Γενικα δεν νιωθω ασφαλης με συγχρονισμο.

Οσο για φωτογραφιες, επειδη δεν θελω να ασχολουμαι συνεχεια με το κινητο του πατερα μου, ξερω οτι στην καρτα μνημης, και αμαξι να το πατησει το κινητο του, εχουν πολλες πιθανοτητες να τη γλιτωσουν, με τον συγχρονισμο αμφιβαλλω, αν τυχον γεμισει το skydrive ή ληξη η δωρεαν χρηση του και δεν το παρω εγω χαμπαρι.

Τελος παντων. θα το σκεφτω γιατι το 925 ειναι πανεμορφο και λεπτο, αλλιως θα δω τι θα κανω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Χρονόμετρο δεν έχει κι αντίστροφη μέτρηση; Το ξέχασαν φαίνεται, ή εγώ δεν το βρίσκω;

Από χθες που του πέρασα σιμ...

Μία τουλάχιστον γραμμή χαμηλότερο σήμα από το Samsung.

Οι κλήσεις καθαρές πάντως.

Υ.Γ.

Το Here Drive έχει μια αναβάθμιση βάζοντας στο πακέτο το "Find My Car".

Απλό στη λειτουργία.

Όταν φτάνεις στον προορισμό σου χρησιμοποιώντας το gps, αυτόματα αποθηκεύει τη θέση.

Αν ξέχασες που το πάρκαρες, ανοίγεις το Drive και πατάς FindMyCar ...done, σε πηγαίνει.

Ρε παιδια εχω απογοητευτει τοσο που ενω το εχω στησει κ το γουσταρω πολυ ειμαι στα προθυρα να το πουλησω. Χθες παλι μονιμα ανοιχτο το wifi και τα δεδομενα παροτι ημουν ολη μερα σε wifi και μαξ 4 ωρες σε δεδομενα με το πολυ 45λεπτα updates social net k browsing k 2gmail k 1hotmail να συγχρονιζουν και καιρο bingμονο στο παρασκηνιο αντε κ το foursquare καταναλωσε 62mb. Τα ιδια και πολυ περισσοτερα σε αντροιντ θα καταναλωναν 3με5. Τι γινεται μπορει καποιος να μου πει? Τις αναβαθμισεις λογιαμικου τις εχω κλειστες σε πακετο δεδομενων μονο σε wifi τις αφηνω. Σας παρακαλω πειτε μου τις ςμπειριες σας να δω τι φταίει...

Ρε παιδια εχω απογοητευτει τοσο που ενω το εχω στησει κ το γουσταρω πολυ ειμαι στα προθυρα να το πουλησω. Χθες παλι μονιμα ανοιχτο το wifi και τα δεδομενα παροτι ημουν ολη μερα σε wifi και μαξ 4 ωρες σε δεδομενα με το πολυ 45λεπτα updates social net k browsing k 2gmail k 1hotmail να συγχρονιζουν και καιρο bingμονο στο παρασκηνιο αντε κ το foursquare καταναλωσε 62mb. Τα ιδια και πολυ περισσοτερα σε αντροιντ θα καταναλωναν 3με5. Τι γινεται μπορει καποιος να μου πει? Τις αναβαθμισεις λογιαμικου τις εχω κλειστες σε πακετο δεδομενων μονο σε wifi τις αφηνω. Σας παρακαλω πειτε μου τις ςμπειριες σας να δω τι φταίει...

Εγώ το έχω μόνιμα σε wifi επειδή είμαι σε χώρους που έχω wifi και τα δεδομένα κλειστά, όταν είμαι εκτός και έχει χρειαστεί ανοίγω δεδομένα κάνω την δουλειά μου και τα κλείνω. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο ή αφύσικα μεγάλη κατανάλωση αλλά δεν γίνεται συχνά αυτό όποτε δεν μπορώ να πώ ότι παρακολουθώ και στενά τα δεδομένα μου. Όπως τα λες δεν ακούγεται φυσιολογικό πάντως.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Κάτι δε μας λες καλά φίλε μου. Κάτι κατέβασες και δε πήρες χαμπάρι...Δες ξανα και τις εφαμρογές και τις ρυθμίσεις έχεις βάλει. Τόσο καιρό με το κινητό δεν έχω παρατηρήσει υπερκατανάλωση mb.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια σκοπευω να μπω και εγω στην παρεα σας και εχω βρει ενα 925 αγγλικο vodafone 32gb. Εχει κανενας παρομοιο να μου πει αν θα εχω καποιο προβλημα σε ελλαδα οπως πχ αν βαλω cosmote αριθμο η αν θα πιανει κανονικα 3g 4g η αν περνει κομπλε τις αναβαθμισεις ( ξερω αυτο δεν κολλαει με το απο που ειναι αλλα καλου κακου ρωταω). Ευχαριστω εκ των πρωτερον

Έγω το ίδιο το γερμανικό στο οποίο πέρασα ιταλική rom για να έχω το data sense. Στο βρετανικό δε ξέρω αν η vodafone το έδινε και πάντως άκουσα οτι με τη black απελευθερώνεται. Όπως και να χει μπορείς να αλλάξεις rom αν θες. Μπουμπούνα το και μη το φοβάσαι.

Πρόβλημα δε θα έχεις με 3G 4G. Μιλάς με τον πάροχός σου να σου ενεργοποιήσει το 4G.

Υπαρχει περιπτωση να χανει το WiFi και να καταναλωνει δεδομενα απο το δικτυο ?

Για παραδειγμα εχεις τσεκαρισμενη την επιλογη που κραταει ανοιχτο το WiFi της συσκευης οταν κλειδωνει η οθονη ? Data Sense εχεις να δεις ποιες εφαρμογες καταναλωνουν τα δεδομενα ?

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Data sense δυστυχώς όχι λόγω ρομ. Λες να είναι αυτο με το WiFi μόνιμα ανοιχτο θα το δοκιμάσω..ευχαριστω για την ιδεα

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Data sense δυστυχώς όχι λόγω ρομ. Το WiFi μόνιμα ανοιχτο είναι τσεκαρισμενη η ρύθμιση που λες. Υπάρχει κάποιος με μόνιμα ανοιχτα δεδομενα όπως εγω να μας πει κατανάλωση?

Data sense δυστυχώς όχι λόγω ρομ. Λες να είναι αυτο με το WiFi μόνιμα ανοιχτο θα το δοκιμάσω..ευχαριστω για την ιδεα

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Data sense δυστυχώς όχι λόγω ρομ. Το WiFi μόνιμα ανοιχτο είναι τσεκαρισμενη η ρύθμιση που λες. Υπάρχει κάποιος με μόνιμα ανοιχτα δεδομενα όπως εγω να μας πει κατανάλωση?

100% εκεί τη πάτησες. Βάλε άλλη rom με data sense να ηρεμήσεις.

Φίλε μου όπως το περιγράφεις, μάλλον θα το δώσεις στο πατέρα σου για να καταλήξει μετά σε σένα. :) Και Νομίζω είναι πολύ καλύτερα.

αυτο εχω στην ακρη του μυαλου μου (αν και προτιμω το 1020 για μενα-αν ειναι να υποστω 5 περιορισμους να χαρω καμερα λιγο ακομα), ομως το Ζ1 δεν το αλλαζω..οταν τα wp γινουν το ιδιο βολικα με το ανδροιδ (μιλαω για αυτα τα 3-4 πραγματα που λειπουν και ανεφερα πριν, συν swype) τοτε θα την κανω την μεταβαση και κατευθειαν...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δεν κατάλαβα που την πάτησα.αν βαλω αλλη ρομ δεν χάνω εγγυηση?είναι σοβαρό. Ξέρει κάποιος να πει σίγουρα?

Λοιπόν επειδή την είχα πατήσει κι εγώ......

Μπες στις ρυθμίσεις του wifi, στο "συνθέτες" και ενεργοποίησε το να μείνει ανοικτό το wifi ακόμα και αν κλείσει η οθόνη. Εκεί είναι το πρόβλημα και, μην προβληματιστείς για την μπαταρία, μόλις ολοκληρωθεί το upload/download που κάνει άμεσα θα απενεργοποιηθεί και αυτό

υπαρχει καποιος music player που να εχει ρυθμισεις για μπασα, πριμα κ.τ.λ....χωρις να χρειαζεται να συνδεσεις τα ακουστικα?

Τσέκαρε στις ρυθμίσεις -εφαρμογές στο παρασκήνιο,ειναι απενεργοποιημένες όλες εκτός απο αυτες που εσύ θεωρείς απαραίτητες; Γιατί αν δεν το χεις ρύθμιση παίζει να ειναι καμια 20ρια εφαρμογές που συγχρονίζουν ταυτόχρονα. Για δες και αυτο.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Εχω μονο καιρο bing παρασκήνιο... Τα αλλα απενεργοποιημενα. Νομιζω η αλλαγη ρομ ειναι η λυση αλλα θα ειναι ευκολο να βαλω μετα παλι την βονταφον? Και θα εχω και εγγύηση σε αυτη την περιπτωση? Η θα φαινεται φλασαρισμενο?