Alexakisd Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλησπέρα !! Και εγώ φίλε Montoya_42 είμουν σίγουρος ότι θα είσαι από τους πρώτους που θα απαντούσαν !!χχ Ευχαριστώ για την απάντηση λοιπόν ,δεν χάθηκα , παρακολουθώ καθημερινά τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις σας από μια γωνιά ..χωρίς να ενοχλώ .. προσπαθώντας να αποφασίσω τελικά πιο απο τα δυο κινητά καλύπτουν τις ανάγκες μου. Τι σύμπτωση .. και η δική μου σύζυγος έχει το iphone 4 , το ίδιο είχα και εγώ για αρκετό διάστημα αλλά το 4 δεν είναι 4s , οπότε είναι πολύτιμη η γνώμη σου.Η βασική μου ένσταση για το 925 είναι (εκτός από το θέμα συμβατότητας με Mac) το μέγεθός του και η αυτονομία του . Στο τελευταίο έχω ησυχάσει με το blackberry , έχει τρομερή αυτονομία. Το μέγεθος επίσης είναι ένα θέμα .Πολύ μεγάλο κινητό το 925 ( πολύ όμορφο βέβαια).Δεν ξέρω εάν συνηθήζεται και εάν είναι εύκολο στο χειρισμό. Φαντάσου ότι το πιο μεγάλο σε μέγεθος τηλ. που είχα ήταν το Galaxy s II. Στις φωτογραφίες έχω και εγώ καταλάβει ότι δεν υπάρχει σύγκριση ( το 925 είναι καλύτερο απο ότι καταλαβαίνω) , τα παιχνίδια και γενικά οι εφαρμογές που λέγεται ότι δεν υπάρχουν , δεν με απασχολούν. Είναι όμως γρήγορο σε απόκριση , smooth , και σαν λειτουργικό είναι αξιόπιστο?? Ο τηλ. κατάλογος π.χ είναι εύχρηστος ??Εννοώ , μπορείς να βρεις κάποιο όνομα εύκολα ή θα ψάχνεις όλες τις επαφές?? ( Συνγνώμη για τις αφελής ερωτήσεις αλλά είμαι άσχετος από wp ) Το 925 έχει τώρα 350 euro περίπου ( τίμια τιμή θεωρώ ) αλλά με 300 euro βρίσκεις καινούργιο 4s σε αγγελίες ( από επιδοτήσεις) Εάν η σύγκριση ήταν 350 euro Vs 500 που έχει το iphone 4s στα καταστήματα , τότε σαφώς δεν θα σκεφτόμουν καθόλου το 4s. Ελπίζω μέσα στο μήνα να αποφασίσω για να μην κουράζω και τους συν foroum ήτες.. Ευχαριστώ Αδελφέ ένα θα σου πω..... Πριν το 920 (το έχω περίπου ένα μήνα) είχα το iPhone 4s το οποίο πριν είχε αντικαταστήσει ένα iPhone 4 και το οποίο πριν είχε αντικαταστήσει ένα 3GS, προτού αυτό αντικαταστήσει ένα 3G (ελπίζω να κατάλαβες τα πόσα χρόνια είχα μήλα....) Ένα θα σου πω..... ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΩ σε μήλα.... Για τι να πω, για αυτονομία; Ένα προς τρία περίπου. Για smooth; Το εργαλείο έχει 1 giga μνήμη και το μέγιστο που έχω χρησιμοποιήσει είναι περίπου 250-300 ΜΒ να δουλεύει το here drive και πίσω να παίζει μουσική μέσω Bluetooth Και αν συγκρίνεις πως το iOS 7 είναι ΗΔΗ βαρύ για το 4s........ Ο νοών νοήτω.... Πάρε το 925 και θα με θυμηθείς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Εγώ θα πω στο φίλο πως μετά από χρόνια συμβίωση με αρκετά blackberry ήρθε κι εμένα η ώρα και πήγα σε wp8 και 925. προς το παρόν απόλυτα ικανοποιημένος. Για την αυτονομία ένα 24 ωρο χαλαρά μέχρι 2 ανάλογα τη χρ'ήση. Εϊμαι μόνιμα σε wifi και γι αυτό το ρουφάω. Για ευχρηστία σε επαφές κλπ νομίζω οτι θα βολευτείς άνετα. Το smooth πάντως φίλε μου είναι όλα τα λεφτά. Τα υπόλοιπα στα είπαν τα παιδιά. Και για τα παιχνίδια ακόμα εγώ το βρίσκω super.. Και πάνω απ όλα ποιότητα Νοκια. Εγώ είμαι ερωτευμένος πάντως! Το ξέχασα στο λεπτό το bb. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Αδελφέ ένα θα σου πω..... Πριν το 920 (το έχω περίπου ένα μήνα) είχα το iPhone 4s το οποίο πριν είχε αντικαταστήσει ένα iPhone 4 και το οποίο πριν είχε αντικαταστήσει ένα 3GS, προτού αυτό αντικαταστήσει ένα 3G (ελπίζω να κατάλαβες τα πόσα χρόνια είχα μήλα....) Ένα θα σου πω..... ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΩ σε μήλα.... Για τι να πω, για αυτονομία; Ένα προς τρία περίπου. Για smooth; Το εργαλείο έχει 1 giga μνήμη και το μέγιστο που έχω χρησιμοποιήσει είναι περίπου 250-300 ΜΒ να δουλεύει το here drive και πίσω να παίζει μουσική μέσω Bluetooth Και αν συγκρίνεις πως το iOS 7 είναι ΗΔΗ βαρύ για το 4s........ Ο νοών νοήτω.... Πάρε το 925 και θα με θυμηθείς.... Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου Ειναι όμως το 925 ευκολο στη χρήση του σαν τηλέφωνο ; Ενοοώ κατάλογος (ευκολία κλήσης ονόματος δηλ ), ποιότητα συνομιλίας , υπενθυμίσεις κτλ Σημ:Όσο για το ios 7 έχεις απόλυτο δίκιο , είναι όντως βαρύ για τα 4άρια.. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Εγώ θα πω στο φίλο πως μετά από χρόνια συμβίωση με αρκετά blackberry ήρθε κι εμένα η ώρα και πήγα σε wp8 και 925. προς το παρόν απόλυτα ικανοποιημένος. Για την αυτονομία ένα 24 ωρο χαλαρά μέχρι 2 ανάλογα τη χρ'ήση. Εϊμαι μόνιμα σε wifi και γι αυτό το ρουφάω. Για ευχρηστία σε επαφές κλπ νομίζω οτι θα βολευτείς άνετα. Το smooth πάντως φίλε μου είναι όλα τα λεφτά. Τα υπόλοιπα στα είπαν τα παιδιά. Και για τα παιχνίδια ακόμα εγώ το βρίσκω super.. Και πάνω απ όλα ποιότητα Νοκια. Εγώ είμαι ερωτευμένος πάντως! Το ξέχασα στο λεπτό το bb. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε ,κατατοπιστικότατος όπως και οι προηγούμενοι φίλοι. Παίζει να έχω θέματα συμβατότητας με mac? Επίσης , το μέγεθος της συσκευής θα το συνηθίζεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 για κάποιον που προέρχεται από bb πιστεύω θα του κακοφανεί ο περιορισμός ένα attachment/email και το θέμα με τις ειδοποιήσεις τουλάχιστον εγώ σε αυτά έχω το μεγαλύτερο θέμα σε όλα τα άλλα φυσάει Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε ,κατατοπιστικότατος όπως και οι προηγούμενοι φίλοι. Παίζει να έχω θέματα συμβατότητας με mac? Επίσης , το μέγεθος της συσκευής θα το συνηθίζεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας Δεν έχω mac για να σου πω για συμβατότητα. Το μέγεθος δεν είναι θέμα. Ούτε που θα το καταλάβεις. Επαφές άνετες και γεμάτες πληροφορίες. Με ένα κλικ στην επαφή έχεις αμέσως ιστορικό, fb, twitter κλπ. Απορω γιατί το σκέφτεσαι....:) Ξανατονιζω την υπεροχή στην κάμερα.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 α) Εάν το έχω μόνιμα μέσα στο καπάκι της ασύρματης φόρτισης πειράζει; Εκτός του ότι χάνει πολύ απο την όμορφη σχεδίασή του με βολεύει πολύ σαν θήκη κυρίως επειδή δεν χρειάζεται να αλλάζω "κουστούμια" συνέχεια. β) Σκέφτομαι την αγορά της βάσης CR-201 για το αυτοκίνητο, την έχει αγοράσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Εκτός βέβαια από την τσουχτερή τιμή :) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 α) Και βέβαια δεν πειράζει. Τι χρώμα την έχεις, απο που, ποσο την πήρες και πως σου φαινεται? β) Για το CR-201 κοίτα και απ' έξω. Κανέναν Amazon.de και τέτοια μηπως το βρεις πιο φθηνά... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 α) Και βέβαια δεν πειράζει. Τι χρώμα την έχεις, απο που, ποσο την πήρες και πως σου φαινεται? β) Για το CR-201 κοίτα και απ' έξω. Κανέναν Amazon.de και τέτοια μηπως το βρεις πιο φθηνά... Την είχα πάρει από clove.co.uk μαζί με το κινητό δεν θυμάμαι τώρα πόσο επειδή είχα ήδη το μαξιλαράκι και με βολεύει πολύ. Το CR-201 πάλι από εκεί θα το πάρω μάλλον και ελπίζω να είναι συμβατό με τα μεγαλύτερα Lumia γιατί αν δεν είναι... την πάτησα. :P Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 για κάποιον που προέρχεται από bb πιστεύω θα του κακοφανεί ο περιορισμός ένα attachment/email και το θέμα με τις ειδοποιήσεις τουλάχιστον εγώ σε αυτά έχω το μεγαλύτερο θέμα σε όλα τα άλλα φυσάει Σε ευχαριστώ για την απάντηση Για τις ειδοποιήσεις , το γνωρίζω , είναι ένα από τα βασικά ατού του Blackberry ( εκτός του email) Ελπίζω πως στην επόμενη έκδοση θα το φτιάξουν. Όσο αφορά το attachment είναι σοβαρό θέμα , δεδομένου ότι τα email τα χρειάζομαι για επαγγελματικούς λόγους - είναι επαγγελματικό email ( αν ήταν για τα προσωπικά μου mail δεν θα με πείραζε) Μπορείς να μου δώσεις επιπλέον πληροφορίες , τι εννοείς λέγοντας ''περιορισμούς΄΄?? Ευχαριστώ Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) Παιδιά μια ερώτηση. Το κινητό το πήρα απο την Vodafone. Μέχρι χθές είχα την κάρτα της Vodafone και όταν φόρτωνα μια σελίδα μέσω IE όλα καλά. Σήμερα λοιπόν έβαλα την whats up μου. Οι σελίδες φορτώνουν κανονικά, αλλά, η μπάρα φόρτωσης, ενώ η σελίδα έχει φορτώσει, δεν τερματίζει, παρα μόνο εαν περάσει κάποιος χρόνος, περίπου 20 δευτερόλεπτα. Πιστεύεται πώς είναι θέμα του ότι το κινητό είναι branded ή κάτι άλλο..?? Y.Γ Μόλις παρατήρησα πώς αυτό το κάνει μόνο σε σελίδες που έχουν Live tiles, οπότε υποθέτω είναι θέμα σήματος..Καθώς σε όλες τις άλλες σελίδες φορτώνει κανονικά η μπάρα. Edited November 30, 2013 by George_Batzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Δεν έχω mac για να σου πω για συμβατότητα. Το μέγεθος δεν είναι θέμα. Ούτε που θα το καταλάβεις. Επαφές άνετες και γεμάτες πληροφορίες. Με ένα κλικ στην επαφή έχεις αμέσως ιστορικό, fb, twitter κλπ. Απορω γιατί το σκέφτεσαι....:) Ξανατονιζω την υπεροχή στην κάμερα.....;) Φίλε Montoya_42 το σκεφτομαι 2 μήνες τώρα και το ''ψυρίζω'' γιατί δεν θέλω να έχω κάνει άλλη μια λάθος για τις ανάγκες μου αγορά. Για την υπεροχή στην κάμερα το έχω εμπεδώσει διαβάζοντας εδώ τα σχολια αλλά και ξένα forums Εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες όσο αφορά τα παρακάτω ( τα παραθέτω με σειρά σπουδαιότητας): 1. Email ( Lumia Vs Blackberry - το iphone δεν έχει το email του Blackberry , αλλά μια χαρά με εξυπηρετούσε όταν το είχα) 2. Αυτονομία - ποιότητα ομιλίας- επαφές 3. Διαστάσεις ( κυρίως ευκολία χειρισμού με το ένα χέρι ) 4. Ειδοποιήσεις Τα θετικά του είναι πάρα πολλά και θεωρώ ότι με τόσο ψάξιμο και με την βοήθειά σας τα έχω εμπεδώσει.. P.S : Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ότι στο νησί που είμαι , δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα live το κινητό για να το δουλεψω και να καταλάβω από κοντά τα όσα λέτε ( έχουν αυτά τα ψεύτικα σε original μέγεθος αλλα δεν είναι το ίδιο). Ίσως θα πρέπει να περιμένω στις γιορτές που θα είμαι Αθήνα να το δω απο κοντα πριν αποφασίσω οτιδήποτε. Ευχαριστώ Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Φίλε Montoya_42 το σκεφτομαι 2 μήνες τώρα και το ''ψυρίζω'' γιατί δεν θέλω να έχω κάνει άλλη μια λάθος για τις ανάγκες μου αγορά. Για την υπεροχή στην κάμερα το έχω εμπεδώσει διαβάζοντας εδώ τα σχολια αλλά και ξένα forums Εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες όσο αφορά τα παρακάτω ( τα παραθέτω με σειρά σπουδαιότητας): 1. Email ( Lumia Vs Blackberry - το iphone δεν έχει το email του Blackberry , αλλά μια χαρά με εξυπηρετούσε όταν το είχα) 2. Αυτονομία - ποιότητα ομιλίας- επαφές 3. Διαστάσεις ( κυρίως ευκολία χειρισμού με το ένα χέρι ) 4. Ειδοποιήσεις Τα θετικά του είναι πάρα πολλά και θεωρώ ότι με τόσο ψάξιμο και με την βοήθειά σας τα έχω εμπεδώσει.. P.S : Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ότι στο νησί που είμαι , δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα live το κινητό για να το δουλεψω και να καταλάβω από κοντά τα όσα λέτε ( έχουν αυτά τα ψεύτικα σε original μέγεθος αλλα δεν είναι το ίδιο). Ίσως θα πρέπει να περιμένω στις γιορτές που θα είμαι Αθήνα να το δω απο κοντα πριν αποφασίσω οτιδήποτε. Ευχαριστώ Το έχω πει πολλές φορές. Τη συσκευή δεν την παντρευόμαστε. Παίρνεις μια συσκευή (οποία αποφασίσεις) κι αν δεν σου κάνει, βάζεις μια αγγελία και έφυγε. Μπορείς να πάρεις και μια μεταχειρισμένη ώστε να έχεις μικρές έως και μηδαμινές απώλειες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση Για τις ειδοποιήσεις , το γνωρίζω , είναι ένα από τα βασικά ατού του Blackberry ( εκτός του email) Ελπίζω πως στην επόμενη έκδοση θα το φτιάξουν. Όσο αφορά το attachment είναι σοβαρό θέμα , δεδομένου ότι τα email τα χρειάζομαι για επαγγελματικούς λόγους - είναι επαγγελματικό email ( αν ήταν για τα προσωπικά μου mail δεν θα με πείραζε) Μπορείς να μου δώσεις επιπλέον πληροφορίες , τι εννοείς λέγοντας ''περιορισμούς΄΄?? Ευχαριστώ όσον αφορά το email, προσωπικά έχω απογοητευτεί αρκετα είναι η αλήθεια και είναι κάτι που το χρησιμοποιω συγκριτικά με android, ios, bb αλλα και Symbian πιστεύω είναι αρκετά πίσω απο πλευράς επιλογων το interface του πολύ απλοϊκό, χωρίς φυσικά τις επιλογές κατηγοριοποίησης και άλλων δυνατοτήτων όπως σε android και bb attachments δεν μπορείς να εισάγεις την ώρα που συντασεις το email, πάρα μόνο φωτογραφίες για να βαλεις ένα αρχείο excel ας πούμε, πρέπει πρώτα να πας να το βρεις απο το office και μετά να πατήσεις κοινοποίηση με email και πέρα απο αυτο δεν μπορείς να προσθέσεις δευτερο attachment, παρά μόνο φωτογραφίες πάλι, δηλαδη ελεος... δεν ξέρω, στον τομέα του email έχω απογοητευτεί πολύ, γιατι πίστευα ότι λόγω Microsoft, λόγω office, λόγω outlook θα έχει και καλό email client αλλα τελικά μάπα το καρπουζι και το θέμα είναι ότι δεν έχω δει να αναφέρουν πουθενά αυτη την αδυναμια, ούτε χρηστες, ουτε απο reviews και μου έχει κάνει εντυπωση για το θέμα του email και μόνο έχω σκεφτεί να εγκαταλείψω τη πλατφόρμα δυστυχως, ίσως ειμαι λίγο υπερβολικός, αλλα δυστυχως έτσι ειναι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) για το θέμα του email και μόνο έχω σκεφτεί να εγκαταλείψω τη πλατφόρμα δυστυχως, ίσως ειμαι λίγο υπερβολικός, αλλα δυστυχως έτσι ειναι Δεν είσαι υπερβολικός. Απλά δεν είσαι καλυμμένος στις προτεραιότητές σου. Edited November 30, 2013 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Εκανα παραγγελία απ το ηλεκτρονικο καταστημα του plaisio, και θα το εχω την Τρίτη. Θα είναι η πρώτη μου non-iPhone συσκευή μετά απο πολλά χρόνια, για να δουμε... ευτυχώς στο thread αυτό διαβάζω καλά σχόλια για τη ποιότητα του κινητού. Το μονο που με προβληματίζει είναι οτι εχω iMac στο σπίτι, όχι pc. Kατέβασα την εφαρμογή Windows Phone για mac, ελπίζω να μην εχω πρόβλημα με αυτό μιας και ειχα συνηθιζει να συγχρονίζονται όλα μεσω icloud και iTunes :) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Αυτός ο περιορισμός με το email πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι ανεπίτρεπτος και εντελώς στενόμυαλος. Η μανία της Microsoft με θέματα ασφάλειας είναι εντελώς ψυχωτική. Δεν παραπονιέμαι όμως γιατί το γνώριζα πριν το αγοράσω και γιατί δεν μου χρειάζεται να στέλνω πολύ σοβαρά emails, με ένα σωρό επισυνάψεις, στην μέση του δρόμου. Ερχόμενος από το LG L9 II, με την εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας, διαπιστώνω ότι η κατάσταση είναι αρκετά...απογοητευτική! :cry: Κατά τα άλλα, η κάμερα είναι προφανέστατα εξαιρετική, η οθόνη πολύ καλή και το σήμα έχει σκαμπανεβάσματα προφανώς λόγω του αλουμινένιου πλαισίου. Έχει κάτι σαν το death-grip του iPhone 4 αλλά υποθέτω ότι θα λυθεί με την gel θήκη. Δηλαδή έχεις πρόβλημα σήματος εκεί που πριν δεν είχες????? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Εξήγησα τι συμβαίνει! Μίλησα για "σκαμπανεβάσματα" και "death-grip". Είχα βάλει και παλιότερα βίντεο για το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Αρχίζω να την ψιλοψωνίζω, ειδικά με την μπαταρία...κι ακόμη πιό πολύ γιατί έρχομαι από το "ταπεινό" L9 II που το μόνο του ελάττωμα είναι ότι...δεν είναι φωτιζόμενα τα μαλακά πλήκτρα! :wacko: Kαι το ζαχαρώνω τόσο καιρό...Αυτό με το σήμα με προβληματίζει. Μήπως να πάω στο 920? Από μπαταρία τόσο χάλια? Πόσο σου κρατάει? Μήπως θέλει στρώσιμο? Καινούργιο το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) Kαι το ζαχαρώνω τόσο καιρό...Αυτό με το σήμα με προβληματίζει. Μήπως να πάω στο 920? Από μπαταρία τόσο χάλια? Πόσο σου κρατάει? Μήπως θέλει στρώσιμο? Καινούργιο το πήρες? Η μπαταρία με σκληρή χρήση βγάζει 1 ήμερα. Από θήκες τι παίζει? Υπάρχει καμία σαν του 920 που είναι σαν να μη φοράει?? Έχει δει κάποιος από κοντά τις παρακάτω? http://www.e-matrix.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4569 http://www.mobilecity.gr/item.php?prod=s-case-gia-nokia-lumia-925-mauri-5 http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=17104&s=1 http://www.i-buy.gr/index.php?target=products&product_id=77013 Edited November 30, 2013 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Η μπαταρία με σκληρή χρήση βγάζει 1 ήμερα. Από θήκες τι παίζει? Υπάρχει καμία σαν του 920 που είναι σαν να μη φοράει?? Έχει δει κάποιος από κοντά τις παρακάτω? http://www.e-matrix.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4569 http://www.mobilecity.gr/item.php?prod=s-case-gia-nokia-lumia-925-mauri-5 http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=17104&s=1 http://www.i-buy.gr/index.php?target=products&product_id=77013 έχω την δεύτερη http://www.ebay.com/itm/171124417275?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 απο προστασία μια χαρά είναι αλλά κάνει άσχημο το κινητό οπότε όσο γίνεται αποφεύγω να την φοράω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Εκανα παραγγελία απ το ηλεκτρονικο καταστημα του plaisio, και θα το εχω την Τρίτη. Θα είναι η πρώτη μου non-iPhone συσκευή μετά απο πολλά χρόνια, για να δουμε... ευτυχώς στο thread αυτό διαβάζω καλά σχόλια για τη ποιότητα του κινητού. Το μονο που με προβληματίζει είναι οτι εχω iMac στο σπίτι, όχι pc. Kατέβασα την εφαρμογή Windows Phone για mac, ελπίζω να μην εχω πρόβλημα με αυτό μιας και ειχα συνηθιζει να συγχρονίζονται όλα μεσω icloud και iTunes :) Επειδή και εγώ εχω MacBook να σε ενημερώσω ότι συγχρονιζει άψογα.Είχα iPhone πήγα σε android και από εκεί σε WP.Μόνο το android δεν μπορούσα να συγχρονίσω με iPhoto, iTunes.;) Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Εγώ πήρα αυτήν.. (το κινητό μου λείπει) http://www.ebay.com/itm/Black-Hybrid-Hard-Case-Cover-Nokia-Lumia-925-Screen-Protector-/380703880947 Είναι περίπου σαν αυτή: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Καλημέρα. Εγώ αγόρασα αυτή την θήκη. Πολύ λεπτή και δεν κρύβει την ομορφιά του κινητού :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Καλημέρα. Εγώ αγόρασα αυτή την θήκη. Πολύ λεπτή και δεν κρύβει την ομορφιά του κινητού :) Κι εγω την ιδια εχω παραγγειλει απο Hong Kong και την περιμενω. Να δουμε αν θα βολεψει αλλιως θα ψαχτω για καμια hard rubberised σαν αυτες που εβαλε ο achillesgk πιο πανω. Edited December 1, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts