Jamesc Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Ευχαριστώ φίλε μου Σαν λειτουργία ειναι κορυφή..καμμιά σχέση με ANDROID η πλάκα είναι οτι μου αρεσε η λειτουργία των LUMIA απο τα 610 και 710 που εχουν συνάδελφοι...αλλά δεν μου άρεσαν και δεν προχώρησα λογω λειτουργικού...7.1 νομίζω? που είταν κλειστο ακόμα Ε καλά τώρα είναι μια γενιά μετά και οι συσκευές και το λειτουργικό, το οποίο είναι μεν κλειστό λειτουργικό αλλά δουλεύει όπως πρέπει. Όσο δε για το 925 εγώ απλά το χαϊδεύω όλη μέρα! :p Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά...πήγα σε ενα κατάστημα και περιεργάστηκα το 925.....μου άρεσε πάρα πολυ..στο μόνο που κολάω ειναι οτι διάβασα εδω στο forum για πολλα LUMIA μερικά προβλήματα που δεν μου άρεσαν...οπως πχ οταν γίνεται επανεκκινηση ,η update λειτουργικού κολλάει το κινητό και σε μερικούς έκανε.....δύο μερες να επανεκκινησει...και για τη μπαταρία...ισχύουν και στο 925? Σας ευχαριστώ Τουλάχιστον για το 925 δεν θυμάμαι παρόμοιες αναφορές. Αν υπάρχουν θα είναι ελαχιστοτατες....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PorscheKostas Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Καλημέρα και από μένα! Σκέφτομαι να πάρω το κινητό αυτό όμως φοβάμαι ότι δεν θα με καλύπτει όπως το android που έχω τώρα. Για παράδειγμα δεν βλέπω να υπάρχει δυνατότητα ηχογράφησης μιας κλήσης που είναι για μένα πραγματικό deal breaker. Μετά βλέπω ότι πρέπει να έχεις και pc για να περνάς μέσω αυτού αρχεία στο τηλέφωνο. Είναι ένα θέμα που το τραβάω και με το i5 της κυράς και μου την έχει δώσει. Από την άλλη κι αυτό με τα καινούρια android που τα κάνουν πια μεγαλύτερα από το σταθερό που έχω σπίτι δεν μου αρέσει. Γιατί για μένα με κινητό που είναι και tablet καταλήγεις να μην κάνεις καμιά από τις δύο αυτές δουλειές καλά. Αυτά και σόρρυ για το μακρύ ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Καλημέρα και από μένα! Σκέφτομαι να πάρω το κινητό αυτό όμως φοβάμαι ότι δεν θα με καλύπτει όπως το android που έχω τώρα. Για παράδειγμα δεν βλέπω να υπάρχει δυνατότητα ηχογράφησης μιας κλήσης που είναι για μένα πραγματικό deal breaker. Μετά βλέπω ότι πρέπει να έχεις και pc για να περνάς μέσω αυτού αρχεία στο τηλέφωνο. Είναι ένα θέμα που το τραβάω και με το i5 της κυράς και μου την έχει δώσει. Από την άλλη κι αυτό με τα καινούρια android που τα κάνουν πια μεγαλύτερα από το σταθερό που έχω σπίτι δεν μου αρέσει. Γιατί για μένα με κινητό που είναι και tablet καταλήγεις να μην κάνεις καμιά από τις δύο αυτές δουλειές καλά. Αυτά και σόρρυ για το μακρύ ποστ. Αυτό με την εξάρτηση απο το pc γιατι το λες? Ποια πράγματα που θέλεις να κάνεις απαιτούν σύνδεση με pc? Εφόσον η ηχογράφηση κλήσεων σου είναι απαραίτητη, για την ώρα τουλάχιστον κάτσε στα αβγά σου....:) Υ.Γ. Αλλα όχι για πολύ :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 πρωην κατοχος 2 iphone (πληρως ευχαριστημενος) και ακομα κατοχος galaxy s4 mini.....οδευω προς 925 περιμενω να πεσει λιγο η τιμη..... Πήρα το 32gb από Amazon.de πριν 15 μέρες στα 414€ και σήμερα έχει 502€ :wacko: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Πήρα το 32gb από Amazon.de πριν 15 μέρες στα 414€ και σήμερα έχει 502€ :wacko: 399 + 25 ευρώ έξοδα αποστολής. http://www.amazon.de/Nokia-Lumia-schwarz-Vodafone-00300467/dp/B00DC7CD7G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385644248&sr=8-1&keywords=lumia+925+32gb κι εδώ 409 + εξοδα αποστολής http://www.handyshop.de/hersteller/nokia/851691/nokia-lumia-925-black-32gb-lte-vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Καλησπέρα. Ποιό product code προτείνετε να φλασάρω στο 16αρι 925? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Καλησπέρα. Ποιό product code προτείνετε να φλασάρω στο 16αρι 925? Ευχαριστώ :) Για το 32αρι έχω ιταλικο και είμαι μια χαρα. Επίσης αρκετοι νομίζω πέρασαν γαλλικό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lumia925 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 399 + 25 ευρώ έξοδα αποστολής. http://www.amazon.de/Nokia-Lumia-schwarz-Vodafone-00300467/dp/B00DC7CD7G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385644248&sr=8-1&keywords=lumia+925+32gb όσοι έχουν παραγγείλει απο Amazon.de, πόσες μέρες έκανε η παράδοση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Αυτό με την εξάρτηση απο το pc γιατι το λες? Ποια πράγματα που θέλεις να κάνεις απαιτούν σύνδεση με pc? Εφόσον η ηχογράφηση κλήσεων σου είναι απαραίτητη, για την ώρα τουλάχιστον κάτσε στα αβγά σου....:) Υ.Γ. Αλλα όχι για πολύ :lol: Κώστα ξέρεις κάτι και δε το λες?? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Κώστα ξέρεις κάτι και δε το λες?? Υποθέσεις κάνω. Άλλωστε εσύ θα το μάθεις πρώτος....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Έχω πριζωθεί κι εγώ να χτυπήσω ένα από τα τελευταία και μάλιστα ποιοτικά κομμάτια που θα φέρουν το όνομα με το οποίο περάσαμε πολλές ευχάριστες, και λιγότερες δυσάρεστες, στιγμές κατά τα τελευταία 20 χρόνια που έχουμε κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα. Έχω εντοπίσει ένα "ελληνικό", 16άρι (μου αρκεί), σε καλή τιμή και προσπαθώ να παρακάμψω τους τελευταίους (μικρούς) ενδοιασμούς που αφορούν αποκλειστικά στο λειτουργικό και όχι στη Nokia. Είμαι ακριβώς στην ίδια περίπετωση με σένα :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά. Ξεχάστε το 16αρι (που έχει ελεύθερο χορό κάπου 13gb). Σπάνια αρκούν αυτές οι χωρητικότητες (ελάχιστη μουσική, διαρκές σβήσιμο βίντεο και φωτογραφιών κλπ). Γνωμη μου πάντα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Υποθέσεις κάνω. Άλλωστε εσύ θα το μάθεις πρώτος....;) Ωραίος χαχα! Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθώ τη πρόοδο και περιμένω στα επόμενα updates να δώσει αυτά τα λίγα ακόμα που λοιπουν. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Moυ υπεραρκούν. Με πέντε Nexus 4 δεν είχα ποτέ πρόβλημα χώρου. Σε "γαργαλούσε" το nexus 4 να βγάλεις φωτογραφίες και βίντεο? Αν ναι τότε οκ. Σίγουρα δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες. Εγω πχ θα ήθελα ένα 64αρι (όπως το Ν9 μου). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Για το 32αρι έχω ιταλικο και είμαι μια χαρα. Επίσης αρκετοι νομίζω πέρασαν γαλλικό. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά κατεβάζω και θα φλασάρω αυτό: RM-892 VAR GB EE SL BLACK 059S7G4 ( UNBRANDED + 4G OPTION ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά κατεβάζω και θα φλασάρω αυτό: RM-892 VAR GB EE SL BLACK 059S7G4 ( UNBRANDED + 4G OPTION ) Γενικα δεν υπάρχουν διαφορές. Ελάχιστες δεν υποστηρίζουν 4g. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Α, ok τότε. Εγω κρατάω πολλές και γι αυτό έχω απαιτήσεις. Χτύπα το 16αρι χαλαρά. Μη σε φρενάρει τίποτα. Αλλα ακομα κι αν δεν σε ικανοποιεισει (δύσκολο) με μια αγγελία έφυγε σε μια ημέρα. Δεν το παντρεύεσαι.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλησπέρα παιδιά...πήγα σε ενα κατάστημα και περιεργάστηκα το 925.....μου άρεσε πάρα πολυ..στο μόνο που κολάω ειναι οτι διάβασα εδω στο forum για πολλα LUMIA μερικά προβλήματα που δεν μου άρεσαν...οπως πχ οταν γίνεται επανεκκινηση ,η update λειτουργικού κολλάει το κινητό και σε μερικούς έκανε.....δύο μερες να επανεκκινησει...και για τη μπαταρία...ισχύουν και στο 925? Σας ευχαριστώ Παύλο αν πας και σε ένα συνεργείο BMW θα δεις χαλασμένα BMW. Η συσκευή "τα σπάει" λέμε. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Έχω πριζωθεί κι εγώ να χτυπήσω ένα από τα τελευταία και μάλιστα ποιοτικά κομμάτια που θα φέρουν το όνομα με το οποίο περάσαμε πολλές ευχάριστες, και λιγότερες δυσάρεστες, στιγμές κατά τα τελευταία 20 χρόνια που έχουμε κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα. Έχω εντοπίσει ένα "ελληνικό", 16άρι (μου αρκεί), σε καλή τιμή και προσπαθώ να παρακάμψω τους τελευταίους (μικρούς) ενδοιασμούς που αφορούν αποκλειστικά στο λειτουργικό και όχι στη Nokia. Ειχες και τα 620,820 αν θυμαμαι καλα οποτε πανω κατω ξερεις τι να περιμενεις απο το λειτουργικο. Σαν συσκευη γενικως το 925 εννοειται πως ειναι ενα κλικ πανω απο το 820. ΕΙχα γραψει προσφατα στο μηνυμα εδω τις πρωτες εντυπωσεις για την μεταβαση μου απο 820 σε 925. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 όσοι έχουν παραγγείλει απο Amazon.de, πόσες μέρες έκανε η παράδοση;; Ούτε βδομάδα... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Έχω πριζωθεί κι εγώ να χτυπήσω ένα από τα τελευταία και μάλιστα ποιοτικά κομμάτια που θα φέρουν το όνομα με το οποίο περάσαμε πολλές ευχάριστες, και λιγότερες δυσάρεστες, στιγμές κατά τα τελευταία 20 χρόνια που έχουμε κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα. Έχω εντοπίσει ένα "ελληνικό", 16άρι (μου αρκεί), σε καλή τιμή και προσπαθώ να παρακάμψω τους τελευταίους (μικρούς) ενδοιασμούς που αφορούν αποκλειστικά στο λειτουργικό και όχι στη Nokia. Καλησπέρα και απο εμένα παίδες!! Σε ίδια φάση με τον φίλο παραπάνω είμαι και εγώ .Ήρθε η ώρα ( μάλλον έχει έρθει αρκετό καιρό τώρα αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος...) να αποχωριστώ το Blackberry που έχω και να επιστρέψω σε smart phone άλλου λογισμικού. Ως πρώην κάτοχος πολλών συσκευών Android το αποκλείω και εδώ και αρκετό καιρό σκεφτομαι να αγοράσω το Lumia 925 .Έχω διαβάσει το σχετικό forum τόσο για το 925 , όσο και για το 920. Κατά το παρελθόν είμουν κάτοχος και iphone ( 3 & 4) και είμουν αρκετα ευχαριστημένος. Έχω και εγώ ενδοιασμούς όμως όσο αφορά το λειτουργικό ( νέο για εμένα) αλλά και συμβατότητας κυρίως ( είμαι κάτοχος Mac και ipad και δεν ξέρω πως θα επικοινωνεί το WP με Mac) Θα ήθελα όλων των φίλων την γνώμη ( τεκμηριωμένη όσο το δυνατόν) για το εάν θα πρέπει να ''τολμήσω'' την αγορά του 925 ή να στραφώ στην λύση του 4S ( Αποκλείω τα 5 , 5 c κτλ) Η χρήση που κάνω είναι πάρα πολύ ομιλία ( επαγγελματική κυρίως και μη ) και λίγο internet ( internet μόνο όταν δεν έχω το ipad ) , αρκετές φωτογραφίες ( κυρίως την οικογένειά μου- άρα θέλω να είναι καλές φωτό ) , πολύ λίγο gaming , αρκετά έως πάρα πολλά emails ( επαγγελματικά και μή) Θα σας είμουν ευγνώμων εάν μου γράφατε την άποψη σας ( κάποιος που πήγε από i phone σε WP 925 ίσως ή που έχει δουλεψει και τα δύο)?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ( συνγνώμη εάν είμαι off topic) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλησπέρα και απο εμένα παίδες!! Σε ίδια φάση με τον φίλο παραπάνω είμαι και εγώ .Ήρθε η ώρα ( μάλλον έχει έρθει αρκετό καιρό τώρα αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος...) να αποχωριστώ το Blackberry που έχω και να επιστρέψω σε smart phone άλλου λογισμικού. Ως πρώην κάτοχος πολλών συσκευών Android το αποκλείω και εδώ και αρκετό καιρό σκεφτομαι να αγοράσω το Lumia 925 .Έχω διαβάσει το σχετικό forum τόσο για το 925 , όσο και για το 920. Κατά το παρελθόν είμουν κάτοχος και iphone ( 3 & 4) και είμουν αρκετα ευχαριστημένος. Έχω και εγώ ενδοιασμούς όμως όσο αφορά το λειτουργικό ( νέο για εμένα) αλλά και συμβατότητας κυρίως ( είμαι κάτοχος Mac και ipad και δεν ξέρω πως θα επικοινωνεί το WP με Mac) Θα ήθελα όλων των φίλων την γνώμη ( τεκμηριωμένη όσο το δυνατόν) για το εάν θα πρέπει να ''τολμήσω'' την αγορά του 925 ή να στραφώ στην λύση του 4S ( Αποκλείω τα 5 , 5 c κτλ) Η χρήση που κάνω είναι πάρα πολύ ομιλία ( επαγγελματική κυρίως και μη ) και λίγο internet ( internet μόνο όταν δεν έχω το ipad ) , αρκετές φωτογραφίες ( κυρίως την οικογένειά μου- άρα θέλω να είναι καλές φωτό ) , πολύ λίγο gaming , αρκετά έως πάρα πολλά emails ( επαγγελματικά και μή) Θα σας είμουν ευγνώμων εάν μου γράφατε την άποψη σας ( κάποιος που πήγε από i phone σε WP 925 ίσως ή που έχει δουλεψει και τα δύο)?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ( συνγνώμη εάν είμαι off topic) Απίστευτο!!!! Σκεφτόμουν σήμερα, "που χάθηκε η αδερφη ψυχή Montoya_f1?". Και τσουπ, να 'σαι. Αν και τα έχουμε πει, μια επανάληψη δεν κάνει κακό. Έχουμε περίπου τις ίδιες ανάγκες. Πολλές κλήσεις (γνωστή ποιότητα Nokia), πολλές φωτογραφίες της οικογένειας (αν δεν μείνεις ευχαριστημένος σου το πληρώνω εις διπλούν), mail αξιόπιστο αλλα με κάποια ελάχιστα θέματα (πχ δεν μπορείς να επισυνάψεις άμεσα pdf), παιχνίδια (αν και δεν με πολυενδιαφερουν) αρκετά και διαρκώς πολλαπλασιάζονται και ίντερνετ με τον πολύ καλό ie. Έχω και το 4s της συζύγου (γυναίκες.....) και μπορώ να σου πω πως το 925 είναι πολύ καλύτερη πρόταση. Όχι πως το 4s πάσχει. Παρα πολύ καλό κι αυτό και τα κάνει όλα άψογα και γρήγορα. Όμως λίγο η μικρή οθόνη του, λίγο η εκνευριστική (για μένα) εξάρτηση με το iTunes, λίγο το ηλίθιο κλείδωμα του bt και η κατώτερη κάμερα σε σχέση με το 925, με κάνει να το έχω πιο κάτω στην εκτίμησή μου. Επαναλαμβάνω όμως πως και αυτό είναι πολύ ικανοποιητικό και βέβαια κερδίζει κατά κράτος στο θέμα εφαρμογές. Πολλές, ποιοτικές και για κάθε ανάγκη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Εμφανίστηκε σήμερα, πρόωρα, ένα έλκηθρο και ένας στρουμπουλός παππούλης με κόκκινα ρούχα και άσπρα γένια άφησε ένα λευκό 925 στο τζάκι! :lol: Φαίνεται ότι ήμουν καλό παιδί το 2013! :p Κατασκευαστικά το τηλέφωνο είναι απίστευτο! Φορούσε βέβαια την Amber αλλά άμεσα του πέρασα την GDR3. To έστησα όπως το 820 που είχα τον Αύγουστο και από αύριο θα εμβαθύνω. Ευελπιστώ να μην αλλάξω συσκευή πριν τις γιορτές λόγω WP8...όχι λόγω Nokia. Αν ανέβει η επιδότηση που περιμένω, την δική σου γνώμη θα την χρειαστώ για συγκριτικό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Απίστευτο!!!! Σκεφτόμουν σήμερα, "που χάθηκε η αδερφη ψυχή Montoya_f1?". Και τσουπ, να 'σαι. Αν και τα έχουμε πει, μια επανάληψη δεν κάνει κακό. Έχουμε περίπου τις ίδιες ανάγκες. Πολλές κλήσεις (γνωστή ποιότητα Nokia), πολλές φωτογραφίες της οικογένειας (αν δεν μείνεις ευχαριστημένος σου το πληρώνω εις διπλούν), mail αξιόπιστο αλλα με κάποια ελάχιστα θέματα (πχ δεν μπορείς να επισυνάψεις άμεσα pdf), παιχνίδια (αν και δεν με πολυενδιαφερουν) αρκετά και διαρκώς πολλαπλασιάζονται και ίντερνετ με τον πολύ καλό ie. Έχω και το 4s της συζύγου (γυναίκες.....) και μπορώ να σου πω πως το 925 είναι πολύ καλύτερη πρόταση. Όχι πως το 4s πάσχει. Παρα πολύ καλό κι αυτό και τα κάνει όλα άψογα και γρήγορα. Όμως λίγο η μικρή οθόνη του, λίγο η εκνευριστική (για μένα) εξάρτηση με το iTunes, λίγο το ηλίθιο κλείδωμα του bt και η κατώτερη κάμερα σε σχέση με το 925, με κάνει να το έχω πιο κάτω στην εκτίμησή μου. Επαναλαμβάνω όμως πως και αυτό είναι πολύ ικανοποιητικό και βέβαια κερδίζει κατά κράτος στο θέμα εφαρμογές. Πολλές, ποιοτικές και για κάθε ανάγκη. Καλησπέρα !! Και εγώ φίλε Montoya_42 είμουν σίγουρος ότι θα είσαι από τους πρώτους που θα απαντούσαν !!χχ Ευχαριστώ για την απάντηση λοιπόν ,δεν χάθηκα , παρακολουθώ καθημερινά τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις σας από μια γωνιά ..χωρίς να ενοχλώ .. προσπαθώντας να αποφασίσω τελικά πιο απο τα δυο κινητά καλύπτουν τις ανάγκες μου. Τι σύμπτωση .. και η δική μου σύζυγος έχει το iphone 4 , το ίδιο είχα και εγώ για αρκετό διάστημα αλλά το 4 δεν είναι 4s , οπότε είναι πολύτιμη η γνώμη σου.Η βασική μου ένσταση για το 925 είναι (εκτός από το θέμα συμβατότητας με Mac) το μέγεθός του και η αυτονομία του . Στο τελευταίο έχω ησυχάσει με το blackberry , έχει τρομερή αυτονομία. Το μέγεθος επίσης είναι ένα θέμα .Πολύ μεγάλο κινητό το 925 ( πολύ όμορφο βέβαια).Δεν ξέρω εάν συνηθήζεται και εάν είναι εύκολο στο χειρισμό. Φαντάσου ότι το πιο μεγάλο σε μέγεθος τηλ. που είχα ήταν το Galaxy s II. Στις φωτογραφίες έχω και εγώ καταλάβει ότι δεν υπάρχει σύγκριση ( το 925 είναι καλύτερο απο ότι καταλαβαίνω) , τα παιχνίδια και γενικά οι εφαρμογές που λέγεται ότι δεν υπάρχουν , δεν με απασχολούν. Είναι όμως γρήγορο σε απόκριση , smooth , και σαν λειτουργικό είναι αξιόπιστο?? Ο τηλ. κατάλογος π.χ είναι εύχρηστος ??Εννοώ , μπορείς να βρεις κάποιο όνομα εύκολα ή θα ψάχνεις όλες τις επαφές?? ( Συνγνώμη για τις αφελής ερωτήσεις αλλά είμαι άσχετος από wp ) Το 925 έχει τώρα 350 euro περίπου ( τίμια τιμή θεωρώ ) αλλά με 300 euro βρίσκεις καινούργιο 4s σε αγγελίες ( από επιδοτήσεις) Εάν η σύγκριση ήταν 350 euro Vs 500 που έχει το iphone 4s στα καταστήματα , τότε σαφώς δεν θα σκεφτόμουν καθόλου το 4s. Ελπίζω μέσα στο μήνα να αποφασίσω για να μην κουράζω και τους συν foroum ήτες.. Ευχαριστώ Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts