Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Μετά από μέρες 8 χρήσης γραφώ κι εγώ την ΓΝΩΜΗ μου για το 925 και γενικά για τα wp.

Θα κάνω και μια σύγκριση με το 808 μήπως και βοηθήσω τους αναποφάσιστους.

Θετικά...

-Το κινητό έχει φοβερή ποιότητα κατασκεύης.Nokia είναι και το περίμενα αυτό.Πολύ πιο ελαφρύ στο

χέρι από το 808. Το λειτουργικό χωρίς κολλήματα.Τώρα που το συνήθισά μου φαινεται και πολύ ωραίο.

Οι εφαρμογές που υπαρχουν,οι περισσοτερες,δένουν με το ui της ms.

-Οθόνη απόλαυση.

-Κάμερα,καμία σύγκρίση με 808, αλλά πολύ κάλη ειδικά με τις εφαρμογές της nokia.Με το ois πλέον

μπορώ και τραβάω video την ώρα που τρέχω,χωρίς να έχω μεγάλη απωλεία στην ποιότητα. Μου άρεσει

που οργανώνει τις φωτογραφίες όπως τις βάζω στο κινητό με τους φακέλους μου.

-Η εφαρμογή "επαφές" ότι καλύτερο έχω δει.Όλα σε ένα.

-Η εφαρμογή "camera" της nokia πραγματικά απίστευτη. Μακάρι να έβγαζε η Nokia μια ίδια και για symbian.

-Σε ότι έχει σχέση με internet τα wp είναι καλύτερα από το symbian. Tapatalk,ebay,amazon team viewer,viber κλπ.

Ο internet exlporer πολύ καλός.

Πηγαίνω στα αρνητικά κι έλπιζω να κάνω κάπου λάθος και να με βοηθήσει όποιος ξέρει...

-Στο ίδιο ακριβώς σημείο που με 808 είχα καλό σήμα 3g τωρά δεν έχω καθόλου.

-Πρίν δέκα χρόνια στο symbian βλέπαμε matroska,με tcpmp,με εξωτερικούς υπότιτλους. Τι γίνετε με τα wp?

Γιατί για να δω ταινία με υπότιτλους πρέπει να αγοράσω εφαρμογή?

-Έχω ενσωματώσει σε όλη μου την μουσική,με tag scanner,τους στοίχους. Στο 808 φυσικά και μπορούσα

να τους δω.Εδώ τίποτα :(

-Δεν δουλεύουν ακουστικά με τα χειριστήρια της nokia.Τρέχω και για να αλλάξω τραγούδι ή σταθμό πρέπει

να ξεκλείδωσω το κινητό.

-΄Εχω πλήρωσει 80 ευρώ για το ΒΤ luna της nokia γιατί είναι το μόνο που με βόλευε με το κράνος της μηχανής.

Τώρα διαπιστώνω πως δεν έχω αυτόματη απάντηση στα wp. Δηλάδη με καλούν και πρέπει να κάνω στην άκρη

να βγάλω το κινητό και να απαντήσω? Δεν ακούω και το όνομα αυτού που με καλεί.

-Έκανα πολύ καιρό να έχω όλες μου τις επαφές με φωτογραφίες ενσωματωμένες στο αρχείο vcf. Δυστυχώς στα wp μετά

από τον συγχρονισμό ΔΕΝ έχω τις φωτογραφίες :( Άδικα τόσος κόπος. Δεν μου πέρασε όλες μου τις επαφές,και σε

κάμια από αυτές δεν πέρασε κάποιες σημειώσεις που είχα.

-Μπαταρία :( μισή διάρκεια από το 808 με ίδια χρήση. Δεν ξέρω αν ευθύνετε ο προηγούμενος κάτοχος για τις φορτίσεις

που έκανε. Το live tile από δύο εφαρμογές που έχω δοκιμάσει για να ανανεώνεται κάθε μισή ώρα πρέπει το κινητό να

είναι ή με wifi ή δεδομένα κινητής στο internet :(

-Πρόγραμμα ηχογράφησης κλήσεων που να δουλεύει δεν έχω βρεί :( Και μάλλον δεν θα βγεί λόγω περιορισμών της microsoft

-Στο ιστορικό κλήσεων μου δείχνει τον ίδιο αριθμό,όσες φορές κι αν τον έχω καλέσει. Αν έχω καλέσει κάποιν 50 φόρες,

τον βλέπω 50 φορές στο ιστορικό :(

-Πολύ κλειδωμένο το λειτουργικό. Για τους "μάγειρες" cfw που δεν είχαν ησυχία σαν έμενα,και τον lagoskon,δεν συστήνετε.

-Μπορεί να φάνει αστείο σε κάποιους αλλά μου φαίνεται λάθος να πρέπει να κάνω περισσότερες από μια κινήσεις για να

ξεκλειδώσω το κινητό μου. Ασέ που το double tap τις μισές φορές δεν δουλεύει με την πρώτη. Και όταν δουλεύει "τρώει"

μπαταρία σαν τρελό.

-Φανταζόμουν πως τα 16 γίγα είναι λίγα και τώρα το διαπίστωσα. Αν δεν είχε διαλυθεί το 808 μου από την ελεύθερη πτώση

σίγουρα θα περίμενα να πάρω το 32αρι.

-Δεν υπάρχουν "μαγαζάκια" για εφαρμογές. Ότι θέλεις το αγοράζεις κανονικά από το μαγαζί της ms.Αυτό μπορεί να είναι και

καλό βέβαια...

-Στον internet exlporer δεν υπάρχει επιλογή για το τι θέλεις να διαγράψεις από τα δεδομένα του. Δηλαδή

αν θέλω να σβήσω το ιστορικό,σβήνω και τους αποθηκευμένους κωδικούς ? Απίστευτο :(

Τελικό συμπέρασμα...

Σε όσους θέλουν να πάρουν αύριο wp προτείνω οπωσδήποτε nokia,αλλά όχι με 16gb μνήμη. Πάντως για το χρήματα που κοστίζει το κινητό,σε σκρουτζομάγαζα, είναι από τις κορυφαίες επιλόγες.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Μετά από μέρες 8 χρήσης γραφώ κι εγώ την ΓΝΩΜΗ μου για το 925 και γενικά για τα wp.

Θα κάνω και μια σύγκριση με το 808 μήπως και βοηθήσω τους αναποφάσιστους.

Θετικά...

-Το κινητό έχει φοβερή ποιότητα κατασκεύης.Nokia είναι και το περίμενα αυτό.Πολύ πιο ελαφρύ στο

χέρι από το 808. Το λειτουργικό χωρίς κολλήματα.Τώρα που το συνήθισά μου φαινεται και πολύ ωραίο.

Οι εφαρμογές που υπαρχουν,οι περισσοτερες,δένουν με το ui της ms.

-Οθόνη απόλαυση.

-Κάμερα,καμία σύγκρίση με 808, αλλά πολύ κάλη ειδικά με τις εφαρμογές της nokia.Με το ois πλέον

μπορώ και τραβάω video την ώρα που τρέχω,χωρίς να έχω μεγάλη απωλεία στην ποιότητα. Μου άρεσει

που οργανώνει τις φωτογραφίες όπως τις βάζω στο κινητό με τους φακέλους μου.

-Η εφαρμογή "επαφές" ότι καλύτερο έχω δει.Όλα σε ένα.

-Η εφαρμογή "camera" της nokia πραγματικά απίστευτη. Μακάρι να έβγαζε η Nokia μια ίδια και για symbian.

-Σε ότι έχει σχέση με internet τα wp είναι καλύτερα από το symbian. Tapatalk,ebay,amazon team viewer,viber κλπ.

Ο internet exlporer πολύ καλός.

Πηγαίνω στα αρνητικά κι έλπιζω να κάνω κάπου λάθος και να με βοηθήσει όποιος ξέρει...

-Στο ίδιο ακριβώς σημείο που με 808 είχα καλό σήμα 3g τωρά δεν έχω καθόλου.

-Πρίν δέκα χρόνια στο symbian βλέπαμε matroska,με tcpmp,με εξωτερικούς υπότιτλους. Τι γίνετε με τα wp?

Γιατί για να δω ταινία με υπότιτλους πρέπει να αγοράσω εφαρμογή?

-Έχω ενσωματώσει σε όλη μου την μουσική,με tag scanner,τους στοίχους. Στο 808 φυσικά και μπορούσα

να τους δω.Εδώ τίποτα :(

-Δεν δουλεύουν ακουστικά με τα χειριστήρια της nokia.Τρέχω και για να αλλάξω τραγούδι ή σταθμό πρέπει

να ξεκλείδωσω το κινητό.

-΄Εχω πλήρωσει 80 ευρώ για το ΒΤ luna της nokia γιατί είναι το μόνο που με βόλευε με το κράνος της μηχανής.

Τώρα διαπιστώνω πως δεν έχω αυτόματη απάντηση στα wp. Δηλάδη με καλούν και πρέπει να κάνω στην άκρη

να βγάλω το κινητό και να απαντήσω? Δεν ακούω και το όνομα αυτού που με καλεί.

-Έκανα πολύ καιρό να έχω όλες μου τις επαφές με φωτογραφίες ενσωματωμένες στο αρχείο vcf. Δυστυχώς στα wp μετά

από τον συγχρονισμό ΔΕΝ έχω τις φωτογραφίες :( Άδικα τόσος κόπος. Δεν μου πέρασε όλες μου τις επαφές,και σε

κάμια από αυτές δεν πέρασε κάποιες σημειώσεις που είχα.

-Μπαταρία :( μισή διάρκεια από το 808 με ίδια χρήση. Δεν ξέρω αν ευθύνετε ο προηγούμενος κάτοχος για τις φορτίσεις

που έκανε. Το live tile από δύο εφαρμογές που έχω δοκιμάσει για να ανανεώνεται κάθε μισή ώρα πρέπει το κινητό να

είναι ή με wifi ή δεδομένα κινητής στο internet :(

-Πρόγραμμα ηχογράφησης κλήσεων που να δουλεύει δεν έχω βρεί :( Και μάλλον δεν θα βγεί λόγω περιορισμών της microsoft

-Στο ιστορικό κλήσεων μου δείχνει τον ίδιο αριθμό,όσες φορές κι αν τον έχω καλέσει. Αν έχω καλέσει κάποιν 50 φόρες,

τον βλέπω 50 φορές στο ιστορικό :(

-Πολύ κλειδωμένο το λειτουργικό. Για τους "μάγειρες" cfw που δεν είχαν ησυχία σαν έμενα,και τον lagoskon,δεν συστήνετε.

-Μπορεί να φάνει αστείο σε κάποιους αλλά μου φαίνεται λάθος να πρέπει να κάνω περισσότερες από μια κινήσεις για να

ξεκλειδώσω το κινητό μου. Ασέ που το double tap τις μισές φορές δεν δουλεύει με την πρώτη. Και όταν δουλεύει "τρώει"

μπαταρία σαν τρελό.

-Φανταζόμουν πως τα 16 γίγα είναι λίγα και τώρα το διαπίστωσα. Αν δεν είχε διαλυθεί το 808 μου από την ελεύθερη πτώση

σίγουρα θα περίμενα να πάρω το 32αρι.

-Δεν υπάρχουν "μαγαζάκια" για εφαρμογές. Ότι θέλεις το αγοράζεις κανονικά από το μαγαζί της ms.Αυτό μπορεί να είναι και

καλό βέβαια...

-Στον internet exlporer δεν υπάρχει επιλογή για το τι θέλεις να διαγράψεις από τα δεδομένα του. Δηλαδή

αν θέλω να σβήσω το ιστορικό,σβήνω και τους αποθηκευμένους κωδικούς ? Απίστευτο :(

Τελικό συμπέρασμα...

Σε όσους θέλουν να πάρουν αύριο wp προτείνω οπωσδήποτε nokia,αλλά όχι με 16gb μνήμη. Πάντως για το χρήματα που κοστίζει το κινητό,σε σκρουτζομάγαζα, είναι από τις κορυφαίες επιλόγες.

Για το ιστορικό του ie, διαγράφεται χωρίς να σβηστούν οι κωδικοί. Το έχω κάνει αρκετες φορές και το δοκίμασα και τώρα ώστε να βεβαιωθώ.

Ο συγχρονισμός των tiles απαιτεί σύνδεση αλλα καταναλώνει ελάχιστα mb/μηνα οπότε δεν είναι θέμα.

Για τα 16gb το έχω πει χίλιες φορές. Είναι απελπιστικά λίγα. Το 32αρι είναι μονόδρομος.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Νεκταρία δυστυχώς Symbian δεν θα γίνει κανένα....ολοι οι χρηστές το ξέρουμε...ακομα και αυτοι με τις παρωπίδες του android..και εμένα μου λείπει πολλές φορές με όποιες ιδιαιτερότητες του...

όσο για τις επαφές εμένα τις πέρασε κανονικά με τις φωτογραφίες και ολα

KTLK

Για το ιστορικό του ie, διαγράφεται χωρίς να σβηστούν οι κωδικοί. Το έχω κάνει αρκετες φορές και το δοκίμασα και τώρα ώστε να βεβαιωθώ.

Ο συγχρονισμός των tiles απαιτεί σύνδεση αλλα καταναλώνει ελάχιστα mb/μηνα οπότε δεν είναι θέμα.

Για τα 16gb το έχω πει χίλιες φορές. Είναι απελπιστικά λίγα. Το 32αρι είναι μονόδρομος.

Καλησπέρα. Δεν βλέπω τον λόγο που μπορεί να χρειάζετε η σύνδεση για τον συγχρονισμό του tile της μπαταρίας κάθε 30 λεπτά.

Για το ιστορικό του ie ευχαριστώ για την διευκρίνηση γιατί μέσα από τις ρυθμίσεις του λέει πως θα γίνει διαγραφή και των κωδικών.

Καλησπέρα. Δεν βλέπω τον λόγο που μπορεί να χρειάζετε η σύνδεση για τον συγχρονισμό του tile της μπαταρίας κάθε 30 λεπτά.

Για το ιστορικό του ie ευχαριστώ για την διευκρίνηση γιατί μέσα από τις ρυθμίσεις του λέει πως θα γίνει διαγραφή και των κωδικών.

Ούτε εγω καταλαβαίνω τον λόγο αλλά δεν είναι και πρόβλημα. Μηδαμινή κατανάλωση....

Στον ie πατάς το μενού (3 τελείες)->προσφατα->κάδο->διαγραφή. Δεν αναφέρει ότι θα διαγράψει κωδικούς.....

Καλημέρα σε όλους! Αν το πάρω το 32 gb από vodafone ισπανίας, θα πρέπει να το ξεκλειδώσω? Ο πωλητής που ζήτησε +20 ευρώ για ξεκλείδωμα. Επίσης αν το ξεκλειδώσω, παύει η εγγύηση? Kαι μετά με τις αναβαθμίσεις τι γίνεται?

Καλημέρα σε όλους! Αν το πάρω το 32 gb από vodafone ισπανίας, θα πρέπει να το ξεκλειδώσω? Ο πωλητής που ζήτησε +20 ευρώ για ξεκλείδωμα. Επίσης αν το ξεκλειδώσω, παύει η εγγύηση? Kαι μετά με τις αναβαθμίσεις τι γίνεται?

Απο Vodafone Γερμανιας/Αγγλιας μια χαρα και εδω στην Ελλαδα παιζουν ολοι οι ελληνικοι παροχοι κινητης.

Δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα.

Και οσοι απο εδω στο forum εχουν 32αρα εκδοση που ειναι μονο της Vodafone αποκλειστικοτητα δεν εχουν κανενα προβλημα.

Απο αναβαθμισεις οτι σου δινει η Vodafone μιας και ειναι branded συσκευη,αλλιως φλασαρεις μια unbranded rom πχ Γερμανιας,Γαλλιας,Ισπανιας εχοντας βεβαια backup στο pc σου τη μαμισια της Vodafone σε περιπτωση που χρειαστει να το πας για service.

Εγγυηση εχει κανονικα 2 ετη,αλλα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια αν το ξεκλειδωσεις,που δεν ειναι απαραιτητο οπως ειπα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ούτε εγω καταλαβαίνω τον λόγο αλλά δεν είναι και πρόβλημα. Μηδαμινή κατανάλωση....

Στον ie πατάς το μενού (3 τελείες)->προσφατα->κάδο->διαγραφή. Δεν αναφέρει ότι θα διαγράψει κωδικούς.....

Το αναφέρει φίλε όταν μπεις μέσα από ρυθμίσεις.

Το αναφέρει φίλε όταν μπεις μέσα από ρυθμίσεις.

Μα δεν θα πας απο τις ρυθμίσεις. Δες τι γράφω....;)

δες εδώ: http://i.imgur.com/FkMjuBQ.jpg

Edited by montoya_42

Αυτό λέω. Ότι το εμφανίζει όταν πηγαίνεις από τις ρυθμίσεις και όχι από τα πρόσφατα. Προφανώς η Νεκταρία πήγαινε μέσω των ρυθμίσεων για αυτό το έβλεπε.

Αυτό λέω. Ότι το εμφανίζει όταν πηγαίνεις από τις ρυθμίσεις και όχι από τα πρόσφατα. Προφανώς η Νεκταρία πήγαινε μέσω των ρυθμίσεων για αυτό το έβλεπε.

ΟΚ. Ο γραπτός λόγος δημιουργεί μπερδέματα.....

Παιδιά τη γρήγορη ματιά σε μια ρύθμιση την έχετε? Ποια είναι η λιγότερο ενεργοβόρα;
- There is no place like 127.0.0.1 -

Παιδιά τη γρήγορη ματιά σε μια ρύθμιση την έχετε? Ποια είναι η λιγότερο ενεργοβόρα;

Την ρύθμιση "γρήγορη ματιά" χρησιμοποιώ η οποία νομίζω πως είναι η πιο οικονομική (το ρολόι σβήνει μετά από κάποιο διάστημα).

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Έχω μια απορία με τη κάμερα. Είναι φυσιολογικό για μου έχει στις λεπτομέρειες των φωτογραφιών 72dpi ανάλυση;
- There is no place like 127.0.0.1 -

Παιδιά μια ερώτηση για το FB.

Όταν κάποιος μου κάνει σχόλιο κάπου, και το σχόλιο έχει και φώτο, η φώτο δεν μου βγαίνει. Αυτό είναι θέμα εφαρμογής λογικά έτσι.??

Μα καλά μια σοβαρή εφαρμογή για FB δεν παίζει..??? :mad::mad:

Έχω μια απορία με τη κάμερα. Είναι φυσιολογικό για μου έχει στις λεπτομέρειες των φωτογραφιών 72dpi ανάλυση;

Δεν είναι πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος αριθμός δεν έχει σχέση με την ποιότητα της φωτογραφίας, αλλά με την εκτύπωση (στην ουσία καθορίζει το μέγεθος της εκτύπωσης).

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Καλησπέρα,

παρακολου8ώ τη συζήτηση μια και ενδιαφέρομαι και εγώ για το 925 32GB.

Nα το πάρω από εδώ η θα έχω πρόβλημα;

http://www.ebay.com/itm/NEW-Nokia-Lumia-925-4G-WiFi-Smartphone-1-Year-Warranty-BLACK-/321248287514?pt=Cell_Phones&hash=item4acbe3db1a

προσπαθησε να βρεις συσκευη απο Ευρωπη. θα χεις θεμα με το τελωνειο λογικα

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

που το ξερεις οτι δεν θα περασεις τελωνειο; το στελνει με απλο ταχυδρομειο;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καλησπέρα,

παρακολου8ώ τη συζήτηση μια και ενδιαφέρομαι και εγώ για το 925 32GB.

Nα το πάρω από εδώ η θα έχω πρόβλημα;

http://www.ebay.com/itm/NEW-Nokia-Lumia-925-4G-WiFi-Smartphone-1-Year-Warranty-BLACK-/321248287514?pt=Cell_Phones&hash=item4acbe3db1a

Πιθανόν αυτό θα είναι το 925T (RM-955) μια εκδοση που προορίζεται για την αγορά της Κίνας. Στο item specifics λέει για χωρητικότητα 32gb αλλά παρακάτω που γράφει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά λέει 16gb. Το πιο περιέργο όμως είναι που σαν χρώμα στο Item specifics λέει yellow και στο model λέει Lumia 920!!!! Τελικά τι πουλάει το 925 ή το 920;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Πιθανόν αυτό θα είναι το 925T (RM-955) μια εκδοση που προορίζεται για την αγορά της Κίνας. Στο item specifics λέει για χωρητικότητα 32gb αλλά παρακάτω που γράφει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά λέει 16gb. Το πιο περιέργο όμως είναι που σαν χρώμα στο Item specifics λέει yellow και στο model λέει Lumia 920!!!! Τελικά τι πουλάει το 925 ή το 920;

χμμμμ ... :O

Νομίζω πως το 925 δεν έχει κυκλοφορήσει σε Τ. Το 920Τ όντως είναι για την αγορά της Κίνας και μάλιστα ο επεξεργαστής του έχει και πιο γρήγορη GPU από τα απλά 920.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8