g1orgos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εγώ παρέλαβα το G από την ίδια προσφορά και κανόνισα τράμπα με ένα γκριζάκι 925 ;) Για ρίχτε καμιά ιδέα για θήκη οι κατέχοντες. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το παρήγγειλα σήμερα από amazon.de στην υψηλή τιμή των 414€. Δυστυχώς βλέπω πως η αύξηση της ζήτησης ανεβάζει τις τιμές και δε μπορώ να περιμένω να κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο για να πέσει. Ειδικά το 32gb. Μαζί παρήγγειλα και τη θήκη της Nokia cp-620 kai ένα car holder για αεραγωγούς τα οποία όμως για κάποιο λόγο αποστολή στην Ελλάδα δε μου τα έκαναν με τίποτα... Οπότε τα παρήγγειλε για μένα ένας συνεργάτης που είναι στη Γερμανία να μου τα στείλει αυτός. το car holder είναι αυτό το οποίο δεν υπάρχει πουθενά αλλού όσο και να έψαξα. http://www.amazon.de/gp/product/B00EJDS5OC/ref=s9_simh_se_p23_d0_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=auto-no-results-center-1&pf_rd_r=0RHWWS2X5HJW18BK81JT&pf_rd_t=301&pf_rd_p=468421093&pf_rd_i=%CF%82%CE%B9%CF%88%CE%BA%CE%B5%CE%B4%20%CF%88%CE%B7%CE%B9%CE%BB%CE%BB%CE%B9%20925 Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 To έκανα παραγγελία απο Vodafone σήμερα. 229 ευρώ παρακαλώ γιατί είχα παραγγείλει το Optimus G και δεν το παρέλαβα τελικά. Το 16αρι. Νομίζω έκανα καλή επιλογή.. Τι λέτε??? Δεν νομίζω πως ρωτάς σοβαρά...... Το μαγικό 925 σε αυτη την τιμή κι εσύ ρωτάς αν έκανες καλή επιλογή???? Τους έκλεψες φίλε..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Καμία μόνιμη θήκη γι το 925... Είναι έγκλημα τέτοιο στολίδι... :lol: Αξίζει κάτι σε phone wallet, pouch κλπ. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Καμία μόνιμη θήκη γι το 925... Είναι έγκλημα τέτοιο στολίδι... :lol: Αξίζει κάτι σε phone wallet, pouch κλπ. Εγώ τη παρήγγειλα την cp-620. Τέτοιο στολίδι πρέπει να φαίνεται κι από τη θήκη οτι είναι Νοκια κι ας είναι ακριβή ;) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Άβολες θήκες. Υπάρχει κάτι σαν την αυθεντική του 920 που είναι σαν να μη φοράει θήκη? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Γιατί άβολες βρε? Εμένα το wallet μ' έχει βολέψει... Κατάργησα και το πορτοφόλι και είμαι κομπλε ! Κάτι σαν του 920 δεν έχω βρει... Μόνο το wireless cover δεν μου χαλάει ιδιαίτερα την αισθητική του κινητού... Και πάλι όμως είμαι της λογικής να μην κρύβω μόνιμα τέτοιο στολίδι. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Γιατί άβολες βρε? Εμένα το wallet μ' έχει βολέψει... Κατάργησα και το πορτοφόλι και είμαι κομπλε ! Κάτι σαν του 920 δεν έχω βρει... Μόνο το wireless cover δεν μου χαλάει ιδιαίτερα την αισθητική του κινητού... Και πάλι όμως είμαι της λογικής να μην κρύβω μόνιμα τέτοιο στολίδι. Βασικά η cp-620 είναι στην ίδια λογική με του bb μου άρα με βολεύει. Απλά είναι ακριβή. Το οτι αυτές οι θήκες το κρύβουν δεν έχει πολλή λογική. Οτιδήποτε δεν είναι case με ζελατίνα κλπ το κρύβει. βασικά είναι που έχω συνηθίσει τη λογική και δε θέλω να την αλλάξω. Απλά είναι ακριβή της Nokia... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Βασικά η cp-620 είναι στην ίδια λογική με του bb μου άρα με βολεύει. Απλά είναι ακριβή. Το οτι αυτές οι θήκες το κρύβουν δεν έχει πολλή λογική. Οτιδήποτε δεν είναι case με ζελατίνα κλπ το κρύβει. βασικά είναι που έχω συνηθίσει τη λογική και δε θέλω να την αλλάξω. Απλά είναι ακριβή της Nokia... Σου είπα καλώς ήρθες και επίσημα? Καλώς ήρθες λοιπόν....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 http://www.omarket.gr/nokia-lumia-925-lte-vf-black-32gb.html?ref=bestprice.gr 407€ τιμή 32GB στην Ελλάδα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouf Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημέρα. Μπορεί να μου πει κάποιος ποια είναι η τελευταία έκδοση για το 925; Επίσης σας δίνει την επιλογή να "μπλοκάρετε" κλήσεις και SMS; Thank you! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Καλημέρα. Επίσης σας δίνει την επιλογή να "μπλοκάρετε" κλήσεις και SMS; Thank you! Ναι τη δίνει. Αυτό που κανείς δε ξέρει είναι αν υπάρχει αξιόπιστος counter για τα sms όπως στα 7 ο Νοκια Counter που στα 8 δεν υπάρχει. http://www.omarket.gr/nokia-lumia-925-lte-vf-black-32gb.html?ref=bestprice.gr 407€ τιμή 32GB στην Ελλάδα Ανέβασες τη πληροφορία αφού το είχα ήδη παραγγείλει από Amazon. Anyway! :) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited November 7, 2013 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouf Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Εμένα γιατί δεν έχει την επιλογή να κάνω μπλοκ τις επαφές; Έλεγξα για αναβαθμίσεις της συσκευής και δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη... Η έκδοση Windows είναι η 8.0.10328.78 και του firmware 3049.0000.1330.0001. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημερα παιδια...Μολις ηρθα και γω στην παρεα σας μετα απο 19 μηνες με το Lumia 710. Το κινητό μετά από τόσα χρόνια χρήσης κινητού νομιζω είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου (μετά απο 2 iphone,άπειρα ericsson και κάποια nokia με symbian). Από όταν το πήρα όμως έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν είναι θέμα κινητού η λογισμικού. Συγχρόνισα κανονικα με τους λογαριασμούς που είχα στο 710 το κιν (FB,skype,hotmail κλπ) αλλά σε κάποιες επαφές όταν τι συνδέω μεταξύ τους (fb kai hotmail) κολλάει και μου δείχνει παλιότερη φωτο προφιλ,την τελευταία που είχανε τα συγκεκριμένα άτομα πριν αλλάξω το κιν. Τι μπορεί να γίνεται? (Έχω επιλέξει να δείχνει την φωτο από το facebook). Κάνει όλα τα Updates στα προφιλ τους αλλά δεν αλλάζει την φωτο προφιλ. Είναι θέμα του λειτουργικού που ελπίζω να διορθωθεί. Αν κάποιος ανεβάσει καινούργια φωτο που δεν έχει χρησιμοποιήσει ξανά, τότε θα ενημερωθεί κανονικά. Αν χρησιμοποιήσει όμως παλιότερη φωτό (που την είχε δηλαδή ήδη στις φωτό προφίλ) τότε δε θα ενημερωθεί και θα δείχνει την προηγούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Εμένα γιατί δεν έχει την επιλογή να κάνω μπλοκ τις επαφές; Έλεγξα για αναβαθμίσεις της συσκευής και δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη... Η έκδοση Windows είναι η 8.0.10328.78 και του firmware 3049.0000.1330.0001. Καμία ιδέα; Έχεις τσεκάρει με το SysApp Pusher αν υπάρχει κάποιο update σε κάποια εφαρμογή της Nokia που δεν το έχεις κάνει; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Έχεις τσεκάρει με το SysApp Pusher αν υπάρχει κάποιο update σε κάποια εφαρμογή της Nokia που δεν το έχεις κάνει; Για την ακριβεια η εφαρμογη που πρεπει να τσεκαριστει για update ειναι το "προσθετα+πληροφοριες". Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouf Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Έχεις τσεκάρει με το SysApp Pusher αν υπάρχει κάποιο update σε κάποια εφαρμογή της Nokia που δεν το έχεις κάνει; Αυτό ήταν. Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδια οταν εχουμε αναπαντητη κληση η καποιο μηνυμα εμφανιζεται στην οθονη αναμονης..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδια οταν εχουμε αναπαντητη κληση η καποιο μηνυμα εμφανιζεται στην οθονη αναμονης..?? προς το παρών οχι θα έχει όμως πολύ σύντομα με την gdr3 που περιμενουμε Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 προς το παρών οχι θα έχει όμως πολύ σύντομα με την gdr3 που περιμενουμε Για την ακρίβεια θα προστεθεί με το update της Νokia που θα ονομάζεται Black. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Μόλις το πήρα. Πρώτη εντυπωση :w00t: και η πρωτη ερώτηση... διπλα στο σημα του wifi ένα τρίγωνο τι είναι? πως φεύγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Μόλις το πήρα. Πρώτη εντυπωση :w00t: και η πρωτη ερώτηση... διπλα στο σημα του wifi ένα τρίγωνο τι είναι? πως φεύγει? Καλοδουλευτο :) Ενδειξη για roaming πρεπει να ειναι αυτο το τριγωνακι. Δοκιμασε αν φευγει αν απενεργοποιησεις την περιαγωγη στο ρυθμισεις>κινητη τηλεφωνια. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 προς το παρών οχι θα έχει όμως πολύ σύντομα με την gdr3 που περιμενουμε Kαι μέχρι τότε πώς ξέρουμε ότι έχουμε κάποια αναπάντητη ή μήνυμα..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Kαι μέχρι τότε πώς ξέρουμε ότι έχουμε κάποια αναπάντητη ή μήνυμα..?? Στην lockscreen φαινονται και οι αναπαντητες και τα μηνυματα αν υπαρχουν. Με ενα double tap ή με πατημα του πλαινου κουμπιου πας απο την μαυρη οθονη αναμονης στην lockscreen. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Στην lockscreen φαινονται και οι αναπαντητες και τα μηνυματα αν υπαρχουν. Με ενα double tap ή με πατημα του πλαινου κουμπιου πας απο την μαυρη οθονη αναμονης στην lockscreen. Eυχαριστώ φίλος. Απλά το περιμένω την Τετάρτη και με τρώει η αγωνία και το άγχος..!!! :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts