monster1971 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 το ν8 χανει σε επεργαστη,οθονη,browser,και αλλα,....στο κομματι καμερα αποδιδει ποιο φυσικα χρωματα και στο βιντεο και στην φωτο.το ξενον υπερτερει καθαρα το βραδυ....χωρις αυτο σε σκοτεινο περιβαλλον χωρις φλας κερδιζει το 925.....συγκριτικα με τους γαλαξιες που εχουν περασει απο τα χερια στον τομεα φωτο η διαφορα χαοτικη,ειδικα στον ηχο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Καλο αυτο αλλα δεν επικεντρώνονται καλύτερα να υπάρχουν notification για τα πάντα πέρα απο ένδειξη μπαταρίας,μιας και σαν συσκευές η Nokia εχει παρατήσει το led notification. Αυτό θα ρθει στην gdr3... Το glance background είναι μια καινούργια εφαρμογή που λογικά θα ενσωματωθεί κι αυτό στην gdr3... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 παιδιά σορρυ που έρχομαι στην ενότητα του 925 απλα θέλω μια βοηθεια για το 800 μου το οποίο το έδωσα στην αδερφη μου.εκανα επαναφορά και ενώ τα τακτοποιησα όλα δεν υπάρχει Nokia Collection στο μαρκετπλεις!τι γινετε??? (σημερα οι δυο πρώτες γρατζουνιές μου στο 925 στην αριστερή πλευρά στην πάνω και,στην κάτω γωνια.εγκεφαλικο.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 παιδιά σορρυ που έρχομαι στην ενότητα του 925 απλα θέλω μια βοηθεια για το 800 μου το οποίο το έδωσα στην αδερφη μου.εκανα επαναφορά και ενώ τα τακτοποιησα όλα δεν υπάρχει Nokia Collection στο μαρκετπλεις!τι γινετε??? (σημερα οι δυο πρώτες γρατζουνιές μου στο 925 στην αριστερή πλευρά στην πάνω και,στην κάτω γωνια.εγκεφαλικο.) Είχε ξαναναφερθει το ίδιο πρόβλημα αλλα τελικά επανήλθε. Δεν θυμάμαι το πως. Δοκίμασε το sysapp pusher για update. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 παιδιά σορρυ που έρχομαι στην ενότητα του 925 απλα θέλω μια βοηθεια για το 800 μου το οποίο το έδωσα στην αδερφη μου.εκανα επαναφορά και ενώ τα τακτοποιησα όλα δεν υπάρχει Nokia Collection στο μαρκετπλεις!τι γινετε??? (σημερα οι δυο πρώτες γρατζουνιές μου στο 925 στην αριστερή πλευρά στην πάνω και,στην κάτω γωνια.εγκεφαλικο.) Απλά πρέπει να συνδεθείς στο xbox του κινητού. Απλά άνοιξε την εφαρμογή xbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 http://www.wpcentral.com/microsoft-officially-announces-windows-phone-8-gdr3-update Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) http://www.wpcentral.com/microsoft-officially-announces-windows-phone-8-gdr3-update Πριν από λίγα λεπτά πέρασα από το store την εφαρμογή "Preview for Developers" (έχω γραφτεί σαν developer και έχω ξεκλειδώσει το 925), μου εμφάνισε το update στην GDR3, αλλά θα περιμένει λίγο μέχρι να φτάσω σπίτι για να κατέβει... ;-) Μπήκε!!!! GDR3 !!! Edited October 14, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο γιατί αν ισχύει αυτό που βλέπω οι τύποι στην ms είναι για τα μπάζα... λοιπόν θέλω να στείλω ένα sms σέ έναν φίλο, πάω μηνύματα γράφω στο παραλήπτη και το όνομα και το επίθετο δεν μου τον εμφανίζει με κανένα από τα δύο. Πάω λοιπόν στις επαφές μήπως δεν τον έχω αποθηκευμένο. Και όμως είναι κανονικά αποθηκευμένος. Αυτό είναι το πρώτο περιέργο. το δεύτερο περίεργο και ακόμα πιο χαζό επειδή το κινητό του έχει περαστεί ως οικία δεν μου έχει επιλογή για sms!!!(τελικά για τον ίδιο λόγο δεν μου εμφάνιζε και στην αναζήτηση στα μηνύματα, τώρα που το άλλαξα σε κινητο μου το εμφανίζει κανονικά)!!! και τελευταίο: όταν έχω μια επαφή με 2 ή περισσότερα κινητά αποθηκευμένα και πατάω απο τις επαφές sms και μου ανοίγει κατευθείαν τα μηνύματα για να γράψω κείμενο και να το στείλω. Σε ποιο από τα δύο θα σταλεί;και όταν μου στέλνει και από τα 2, πως ξέρω από ποιο από τα δυο μου το στείλε και έπειτα μέσα από τα μηνύματα πάλι εγώ πως επιλέγω σε ποιο από τα 2 θα του απαντήσω; ελπίζω να μην σας μπέρδεψα αλλά εγώ πάντως μπερδεύτηκα. Αν σε όλα αυτά υπάρχει απάντηση τότε την έχουν κρύψει πολύ καλά. Αν δεν υπάρχει λύση τότε υπάρχει άλλη μια μεγάλη έλλειψη στα windows phone... edit: το βρήκα και αυτό, δεν μπορείς να δεις από ποιον αριθμό σου έστειλε μόνο αν σου έστειλε sms ή facebook αλλά μπορείς να επιλέξεις εσύ που να στείλεις πατώντας τα βελάκια κάτω δεξιά. Έχω την αίσθηση ότι η MS έχει κάνει πολλά πράγματα στο λειτουργικό περιέργα μόνο και μόνο για να πει ότι τα έκανε διαφορετικά από τα άλλα λειτουργικά. Εμένα δεν με χαλάει αν κάτι λειτουργεί σωστά και δοκιμασμένα αλλού να το αντιγράψει και να μου το δώσει και ας λένε ότι θέλουν τα fanboys... Edited October 15, 2013 by psail Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 χρήσιμα αυτά που ανέφερες.... ειχα δει κι εγω το προβλημα αλλά δεν είχα προλάβει να ασχοληθώ να βρω λύση. Είχα σοβαρότερα προβλήματα. Είχα ενεργοποιήσει το international assist (βοηθάει λέει αν κάνεις διεθνείς κλήσεις) και δεν μπορούσα να κάνω κλήσεις σε φίλους εδώ που είχα καταχωρήσει το νούμερο τους ως 0030697.... ειχα σπαστει τελειως, και είχα αρχίσει να διορθώνω τους αριθμούς. Αλλά ευτυχως έκλεισα τον διακόπτη international assist και διορθώθηκε. Ένα άλλο πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι όταν κάποιος με καλεί, δεν φαίνεται το όνομα του (αν και καταχωρημένος) παρά μόνο το νούμερο. Σαν να μην γνωρίζει η συσκευή το νούμερο. Στο ιστορικό κλήσεων εμφανίζεται το όνομα, αλλά την στιγμή της εισερχόμενης κλήσης όχι. Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ εκνευριστικό να μην ξέρεις ποιος σε καλεί.... Ξέρετε τι μπορει να φταίει; Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Μια ερωτησουλα σχετικα με την οθονη γιατι παρατηρησα κατι που με ενοχλησε σε ενα 925 σε Πλαισιο σημερα το απογευμα. Κατα την διαρκεια της εναλλαγης απο την homescreen στην οθονη με τις εφαρμογες και αντιστροφα .... παρατηρειτε καποιο τρεμοπαιγμα στα περιγραμματα των tiles της homescreen ή στις γραμματοσειρες των εφαρμογων λιγο πριν σταθεροποιηθει η οθονη ? Σαν ενα flickering κατα την διαρκεια του "φρεναρισματος" της μεταβασης. Το παρατηρουσα σημερα και σε 925 και σε 1020 ενω στο 920 δεν υπηρχε προβλημα. Αν δεν ειχα το 820 θα ελεγα πως παιζει καποιο προβλημα με τον τροπο που χειριζονται οι amoled της Nokia την κινηση, αν και παιζει το ενδεχομενο 925 και 1020 να εχουν ακριβως την ιδια οθονη για αυτο και η παρομοια "συμπεριφορα". Απο την αλλη τετοια φαινομενα μπορει και να οφειλονται και σε αλλα αιτια οπως στον πολυ εντονο τεχνητο φωτισμο που εχουν τα καταστηματα. Edited October 15, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filvagg Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ξέρουμε ποτε βγαίνει η αναβάθμιση ρε παιδία???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ξέρουμε ποτε βγαίνει η αναβάθμιση ρε παιδία???? Η GDR3 ανακοινωθηκε χτες και την περιμενουμε τις επομενες εβδομαδες... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filvagg Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Επειδή πήρα μόλις σήμερα το 925 και δεν ξέρω πως γίνεται έρχεται ενημέρωση και γίνεται ΟΤΑ η μέσω zune??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Δεν υπαρχει zune......:D ΟΤΑ θα προσθέσει τίποτα καλούδια η nokia? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Δεν υπαρχει zune......:D ΟΤΑ θα προσθέσει τίποτα καλούδια η nokia? Το μονο που προσθετει ειναι ενα drive mode και το κλεισιμο των εφαρμογων με το χ πανω δεξια σε καθε εφαρμογη μεσω του back button.Κατα τα άλλα τιποτα ιδιαιτερο,τιποτα επαναστατικο.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Δεν υπαρχει zune......:D ΟΤΑ θα προσθέσει τίποτα καλούδια η nokia? Θα προσθέσει την Bittersweet shimmer όταν γίνει διαθέσιμη η GDR3 από τους σερβερς της! Λογικά το glance background θα βγεί από beta και θα δωθεί κανονικά, θα μπορείς να επιλέξεις χρώμα για το ρολόι της glance screen και θα δώσει και τις πολυπόθητες ειδοποιήσεις της glance screen! Καινούριο camera app που θα ενώνει το smart cam και το pro cam και θα λέγεται nokia camera και άλλη μια φωτογραφική εφαρμογή που λέγεται storyteller αλλά δεν ξέρω αν θα την δώσει σε όλες τις συσκευές ή μόνο σε αυτές που θα παρουσιάσει την ερχόμενη βδομάδα! Λογικά την επόμενη Τρίτη θα μάθουμε περισσότερα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Και ξεπουλημένη κάνει την διαφορά.....χαχαχα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Μια ερώτηση παιδιά η για ακρίβεια μάλλον δύο. Υποστηρίζουν τα WP το swype και αν ναι, υπάρχει προεγκατεστημένο η μπορούμε να το αγοράσουμε; Στον τηλεφωνικό κατάλογο μπορούμε να δημιουργήσουμε ομάδες όπως στο symbian; Edited October 17, 2013 by gel7 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Swype δεν υπάρχει, ομάδες μπορείς να δημιουργήσεις στις επαφές αν και δεν ξέρω πως ήταν στο symbian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Μια ερώτηση παιδιά η για ακρίβεια μάλλον δύο. Υποστηρίζουν τα WP το swype και αν ναι, υπάρχει προεγκατεστημένο η μπορούμε να το αγοράσουμε; Στον τηλεφωνικό κατάλογο μπορούμε να δημιουργήσουμε ομάδες όπως στο symbian; Το swype δεν θα σου λείψει καθόλου;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι μια εξάρτηση στο swype την έχω αποκτήσει αλλά θα δούμε. Θα προσπαθήσω να το πιάσω στα χέρια μου για να σχηματίσω άποψη. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Κ εγώ πάντα με swype έπαιζα στο android αλλα συνήθισα το άριστο πληκτρολόγιο των WP και πλέον δεν μου λείπει καθόλου. είναι τόσο καλή η πρόβλεψη λέξεων που σου λύνει τα χέρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλαξει η default εφαρμογή της κάμερας? Δηλαδη με το hardware button να ανοιγει το Nokia pro cam αντι της απλής εφαρμογής της κάμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλαξει η default εφαρμογή της κάμερας? Δηλαδη με το hardware button να ανοιγει το Nokia pro cam αντι της απλής εφαρμογής της κάμερας? Υπαρχει η επιλογη στο: ρυθμισεις>εφαρμογες>φωτογραφια+καμερα Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Υπαρχει η επιλογη στο: ρυθμισεις>εφαρμογες>φωτογραφια+καμερα Πράγματι, ευχαριστώ πολύ. Συνεχώς μου διαφεύγει ότι έχει και άλλες καρτέλες στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts