Jump to content

Motorola RAZR V3

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η πιο σημαντικη αλλαγη πλην το βιντεο..

το αναλογικο ρολοι εξωτερικη οθονη.

λεει το ρολοι;;..

Κατ'αρχήν αν γιορτάζεις σήμερα όπως υποπτεύομαι από το nickname Χρόνια σου Πολλά! Κατά δεύτερον....που το βρήκες αυτό το αναλογικό ρολόι, στο μενού? :blink:

Sony logo.gif

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστω..

το ειδα στο pdf

http://rapidshare.de/files/8431518/R374_G_0E.42.0ER_PDS005_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_0AR_SE8617MXXF1126_1FF.zip.html

και ειπα να ρωτησω

γιατι καμμια αλλη σημαντικη διαφορα δεν ειδα.. πλην βιντεο

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Geia sas

Prin apo merikes imeres agorasa to motorola V3 RAZAR kai prospahto na sindeso to kinito me to p2tools alla den ta kataferno exw akoukouthisi tis odigies alla kapia stimi mou bgazi sintheti siskeui usb kai mou lei oti den egkatastathike sosta pigeno na kano enimerosi tis siskeui alla den mporo na vro to sosto programma gia na tin kano na doulefi mipos mpori na me boi8eisi kapios sinexia ekei kolai kai den mpori na proxori i egkaratastasi

1.http://www.motox.info/showthread.php?p=6919#post6919

2.http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=55&view=topic&forumid=12&postid=9745

3.Kοιτα στο ποστ 1120.Πρεπει να κατεβασεις τους καταλληλους drivers.Ειχα και εγω προβλημα και ακολουθωντας τα καταλληλα guides,καταφερα να το συνδεσω.

Τι προβλημα εχεις με τα sms;

Όταν προσπαθώ να στείλω μήνυμα με παραπάνω απο 160 χαρακτήρες(2 μηνύματα σε 1),παίρνω αναφορά αλλά δεν στέλνεται πάντα... :(

Επίσης μερικές φορές μου κολλάει...Δεν στέλνει μηνύματα,δεν λαμβάνει μηνύματα και πρέπει να κλείσω και να το ξαναενεργοποιήσω το κινητό 1-2 φορές..Άλλες φορές ούτε αυτό πιάνει και πρέπει να βγάλω την μπαταρία και την κάρτα sim να τα φυσήξω και μετά φτιάχνει... :(

Όταν προσπαθώ να στείλω μήνυμα με παραπάνω απο 160 χαρακτήρες(2 μηνύματα σε 1),παίρνω αναφορά αλλά δεν στέλνεται πάντα... :(

Επίσης μερικές φορές μου κολλάει...Δεν στέλνει μηνύματα,δεν λαμβάνει μηνύματα και πρέπει να κλείσω και να το ξαναενεργοποιήσω το κινητό 1-2 φορές..Άλλες φορές ούτε αυτό πιάνει και πρέπει να βγάλω την μπαταρία και την κάρτα sim να τα φυσήξω και μετά φτιάχνει... :(

Αν εχει σοβαρα προβληματα ισως θα πρεπει να σκεφτεις την αναβαθμιση! :)

1.http://www.motox.info/showthread.php?p=6919#post6919

2.http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=55&view=topic&forumid=12&postid=9745

3.Kοιτα στο ποστ 1120.Πρεπει να κατεβασεις τους καταλληλους drivers.Ειχα και εγω προβλημα και ακολουθωντας τα καταλληλα guides,καταφερα να το συνδεσω.

telika den ta katafera na to sindso den ksero ti den sosta panta kolai stin usb thira kai den mporo na vro to arxeio

elenak

Ποια εκδοση λογισμικου εχεις;

ευχαριστω..

το ειδα στο pdf

http://rapidshare.de/files/8431518/R374_G_0E.42.0ER_PDS005_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_0AR_SE8617MXXF1126_1FF.zip.html

και ειπα να ρωτησω

γιατι καμμια αλλη σημαντικη διαφορα δεν ειδα.. πλην βιντεο

Το υποπτεύθηκα και για αυτο το ξαναδιάβασα ολόκληρο χωρίς να βρώ τίποτα ακόμα και με search μέσα στο pdf :wacko: Αν θέλεις πες μας την σχετική σελίδα οκ?

Sony logo.gif

Σημαντικά νέα από τα "ιερά" πλέον sites Motomodders, Motox. Παραθέτω τα σχετικά αποσπάσματα:

"MultiFlashFlex doesn't install a new boot loader on your phone, and you need to flash your phone with a new boot loader refresher."

"this is because for some reason Motorola PST doesn't upgrade the bootloader of the phone correctly. the phone may DISPLAY that it's still running on the 'older' bootloader (eg. 07.E0) but it is actually running on the 'newer' one (eg. 08.26)."

Για να αποφύγουμε λοιπόν οποιαδήποτε πιθανή παρενέργεια και εφόσον κάναμε την αναβάθμιση του κινητού με το MultiFlashflex utility που περιέχεται στο πρόγραμμά της Motorola PST, κατεβάζουμε το σχετικό συνημμένο και αναβαθμίζουμε σωστά και οριστικά και τον bootloader του κινητού χωρίς να χάσουμε εννοείται, κανένα δεδομένο.

Ελέγχουμε δε την έκδοση του bootloader πριν και μετά την αναβάθμισή του ως εξής:

"to enter bootloader mode, switch off ur phone, then hold down * and # keys WHILE u're powering ur phone on. to exit bootloader mode simply switch off phone and switch it back on normally"

Αυτά τα πολύ σημαντικά, κατά την γνώμη μου. Εννοείται οτι όλα τα credits ανήκουν στα Motox.us και Motomodders.net, τα "ιερά ευαγγέλια" για οτι αφορά τα Motorola....

Sony logo.gif

καλησπέρα παιδιά. με την βοήθεια του bomber (χίλια ευχαριστώ πραγματικά) κατάφερα να συνδέσω το κινητό μου με τον υπολογιστή. προσπάθησαμε ... μαζί, να κάνουμε μια αναβάθμιση MonsterPack του νεότερου, αλλά το πρόβλημα είναι πως, όταν ανοίγω το πρόγραμμα MultiFlashFlexμου βγάζει το εξής μήνυμα:

"Error: Cannot load the flash tool! Friendly Name: Flash Prog"

τότε, πατάω ΟΚ, το πρόγραμμα ανοίγει, επιλέγω το .shx αρχείο και τσεκάρω τα σωστά buttons, κάτω λεει Connected, πατάω START και μου βγάζει το μήνυμα:

"This application is not initialized! (Flash Tool/Super File)

πατάω ΟΚ, και με επαναφέρει στο MultiFlashFlex πρόγραμμα...

απ' οτι καταλάβατε δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση γιατι βγάζει συνέχεια αυτο το μήνυμα οταν πατάω START, γιατί?

hi guys, Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το παραπάνω πρόβλημα? Ευχαριστώ!

Ενεργοποίησα και τα funlights!:D

Xαβαλε εχουν! :D

http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=55&view=topic&forumid=12&postid=588#funlight

re paidia enas filos mou thelei na parei to v3,ithela nasas rotisw

1. an einai kali i mpataria tou

2.an sta sms exei ta ellinika opos ta nokia

3 opia elattomata exoun akoustei gia to kinito kai an aksizei i agora tou

thanks

re paidia enas filos mou thelei na parei to v3,ithela nasas rotisw

1. an einai kali i mpataria tou

2.an sta sms exei ta ellinika opos ta nokia

3 opia elattomata exoun akoustei gia to kinito kai an aksizei i agora tou

thanks

1. Προσωπικά, με κρατάει 4-5 μέρες, με μέση χρήση, χαλαρότατα.

2. Φυσικά.

3. Ρίξε μια ματιά στο thread... Η αγορά του αξίζει αν ζητάς ένα κινητό με περισσότερο προσανατολισμό προς το στυλ και λιγότερο προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία είναι απλά ικανοποιητικά.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Χαίρετε... από σήμερα είμαι και εγώ ένας πανευτυχής κάτοχος ενός Razr Black... το πρόβλημά μου είναι ότι το πήρα από Αμερική και πλέον εδώ δεν βάζουν CD στη συσκευασία... :!: :(

Ελλάδα σας δίνουν ελπίζω... Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα PhoneTools αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά αυτό το widcomm.dll... θα ήμουν υπόχρεος σε όποιον μπορούσε να μου κάνει ένα ζιπάκι με τα αρχεία που χρειάζονται για την εγκατάσταση και να μου το στείλει... ή να μου στείλει το φάκελο addons από το αν δεν είναι πολύ μεγάλος μπας και βγάλω εγώ άκρη.

στείλτε pm να δώσω mail... ευχαριστώ.

EDIT: Aκυρο! Κατάφερα να το εγκαταστήσω με το αρχείο που είχε δώσει ο Bororo... Πάντως κρίμα που δεν την πρόλαβα τη σελίδα του ανεβασμένη... Από όσα ακούω πρέπει να είχε πολλά χρήσιμα...

Ποια εκδοση λογισμικου εχεις;

Δεν έχω ιδέα... :blink:

Αναβάθμιση;;;; :confused: Και πόσες μέρες θα κρατήσουν το κινητό;;Με την αναβάθμιση θα μου διαγραφούν φωτογραφίες κλπ;;; :cry:

Μπορεί κάποιος να μου στείλει όλα τα αρχεία που βρίσκονται στο φάκελο audio γιατί τα έσβησα χωρίς να κάνω backup :O

Ευχαριστώ

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Επίσης... γιατί ξαφνικά μου εμφανίζονται τα EMS και wp_emoticon files στον κατάλογο εικόνες του κινητού;( μέχρι τώρα υπήρχαν αλλα δεν εμφανίζονταν) :O

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Δεν έχω ιδέα... :blink:

Αναβάθμιση;;;; :confused: Και πόσες μέρες θα κρατήσουν το κινητό;;Με την αναβάθμιση θα μου διαγραφούν φωτογραφίες κλπ;;; :cry:

Για να δεις την εκδοση του λογισμικου:

Μενου-->Ρυθμισεις-->Καταστ. τηλεφ.-->Λοιπες Πληροφοριες-->Εκδοση Software

Πριν την αναβαθμιση, την οποια μπορεις να κανεις και μονη σου, κανε backup τον καταλογο και οτι αλλο αρχειο θελεις να καρατησεις.

Προετοιμασια:

Βασικα πριν ξεκινησουμε την διαδικασια θα πρεπει να ειμαστε σε θεση να βαλουμε το τηλεφωνο σε boot-mode, θα χρειαστει αν κατι παει στραβα.

1) Σβηνουμε το τηλεφωνο.

2) Παταμε και κραταμε πατημενα ταυτοχρονα το αστερακι και τη διεση.

3) Ενω κραταμε πατημενα τα δυο παραπανω πληκτρα παταμε και κραταμε πατημενο και το πληκτρο που αναβει το τηλεφωνο.

4) Συνεχιζουμε να κραταμε πατημενα ταυτοχρονα τα τρια παραπανω πληκτρα μεχρι να αναψει το τηλεφωνο και να δουμε μια μαυρη οθονη με ασπρα γραμματα.Με αυτο τον τροπο εχουμε βαλει το τηλεφωνο σε boot-mode.

5) Για να βγουμε απο το boot-mode παταμε το πληκτρο που αναβει το τηλεφωνο.

Εγκατασταση των drivers για το τηλεφωνο και του προγραμματος με το οποιο θα κανουμε την αναβαθμιση (το rsd lite τρεχει μονο σε winxp sp2):

1) Κατεβαζουμε το αρχειο απο το παρακατω link και το αποσυμπιεζουμε.

_http://rapidshare.de/files/7230610/RSD_Lite_2.1.5_Release.zip.html

2) Τρεχουμε το αρχειο RSD_LITE_2_1_5.msi για να εγκαταστησουμε το προγραμμα με το οποιο θα περασουμε το firmware.Δεν πεταμε τα αρχεια που αποσυμπιεσαμε στο βημα 1) μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια.

3) Τρεχουμε το προγραμμα RSD Lite που εγκαταστησαμε στο βημα 2) και συνδεουμε το τηλεφωνο στον υπολογιστη με το καλωδιο usb.

4) Σε αυτο το σημειο τα windows θα ζητησουν να εγκαταστησουμε το ενα μετα το αλλο αρκετα drivers.Σε ολες τις περιπτωσεις θα πρεπει να εγκαταστησουμε τα drivers που βρισκονται στο "RSD_Lite_2.1.5_Release\program files\Common Files\Motorola Shared\MotPCSDrivers" (το folder αυτο βρισκεται στο αρχειο που αποσυμπιεσαμε στο βημα 1).

5) Οταν εγκατασταθουν ολα τα drivers αποσυνδεουμε το τηλεφωνο, κλεινουμε το προγραμμα και το ξανατρεχουμε.

6) Βαζουμε το τηλεφωνο σε boot-mode και το συνδεουμε στον υπολογιστη.Κατα πασα πιθανοτητα τα windows θα ζητησουν να εγκαταστησουμε ακομα ενα driver.Η διαδικασια ειναι ιδια με αυτη του βηματος 4).

7) Οταν ολοκληρωθει η εγκατασταση αποσυνδεουμε το τηλεφωνο και επανεκκινουμε τον υπολογιστη.

Αναβαθμιση του λογισμικου:

1) Κατεβαζουμε το λογισμικο και το αποσυμπιεζουμε.

2) Φορτιζουμε πληρως την μπαταρια του τηλεφωνου.

3) Βγαζουμε τη sim, αναβουμε το τηλεφωνο κανονικα, το συνδεουμε στον υπολογιστη και τρεχουμε το RSD Lite.

4) Ακολουθουμε τις οδηγιες που βρισκονται στο παρακατω αρχειο.

_http://rapidshare.de/files/7234251/RSDLiteUserGuide.zip.html

Η διαδικασια διαρκει περιπου 10 λεπτα.

Μπορεί κάποιος να μου στείλει όλα τα αρχεία που βρίσκονται στο φάκελο audio γιατί τα έσβησα χωρίς να κάνω backup :O

Ευχαριστώ

_http://rapidshare.de/files/8810762/Audio.zip.html

Motorola Essential Pack by webclaw (Περιέχει όλα τα απαραίτητα προγράμματα)

- Bezols's P2KTools

- PST P2K, CDMA, OWV, ODI Drivers

- Flash Backup

- Funlight Editor

- Jad Maker

- MidWay

- MotoSKIN

- P2K Manager

- USB Utilities

- WWW Shortcuts

- PDF Tutorials

- ALL HELP FILES

:w00t:

Motorola iMega Pack

- P2K Commander v3.2.2

- P2K Man

- Skinner 4 Moto

- XVI32

- Menu Editor (12/07/2005 09:29 EST)

- Device Drivers

re paidia, epeidi skeftome aurio proi proi kiolas na pao na to paro, alla sto mauro,peite mou sas parakalw ean to mauro razr exei ashmenio h mauro keypad giati se foto to exw dei kai me ta 2 pliktrologia! Ego tha to ithela me to mauro, opos to deixnei kai stin motorola alla sto site tou plaisiou as poume to deixnei me asimenio...

einai kathara thema epilogis?

re paidia, epeidi skeftome aurio proi proi kiolas na pao na to paro, alla sto mauro,peite mou sas parakalw ean to mauro razr exei ashmenio h mauro keypad giati se foto to exw dei kai me ta 2 pliktrologia! Ego tha to ithela me to mauro, opos to deixnei kai stin motorola alla sto site tou plaisiou as poume to deixnei me asimenio...

einai kathara thema epilogis?

Εγώ πάντως δεν το έχω δει πουθενά live με μαύρο πληκτρολόγιο. Όλα ασημένια έχουν.

Alfa Romeo - La cosa piu bella

• The title was changed to Motorola RAZR V3