VeCo Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Σε ευχαριστω Veco !! Το θελω για 2ο να το περνω μαζι μου οταν εχω προβλημα μεγεθους. Το μονο που με απασχολει ειναι... θα μπορεσω να περασω τις επαφες απο το k750i στο V3 ? Αυτό δεν το ξέρω για να σου απαντήσω με βεβαιότητα... Αυτό που μπορώ να σου πω όμως, είναι πως θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή (για να καταλάβεις εγώ την έχω σαν πρώτη συσκευή, με δεύτερη ένα Sony Ericsson M600i). :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Καλησπερα σε ολους... Πως μπορω να εγκαταστησω τον opera mini στο κινητο? Εγκατεστησα το mpt(4.02) επιλεγω multimedia studio-transfer files αλλα δεν μου περναει στο κινητο ουτε το .jar ουτε το .jad.... Ειναι της γυναικας το κινητο κ δεν εχω ασχοληθει καθολου...:( Ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Prepei na peraseis p2k drivers kai na to peraseis me to motomidman.An to vriskeis omos periploko,mpes sto operamini.com apo ton browser ths syskeyhs kai katevase to apo kei taka taka. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Σε ευχαριστω... Για ποσα kb μιλαμε?(να ξερω κ τι θα χρεωθω...) Υ.Γ Αν το στειλω το αρχειο .jad ή .jar απο αλλο κινητο με bluetooth,γινεται??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifigenia88 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 geia sas paidia!! mia erwthsh:pou mporw na dhmiourghsw ena thema gia to kinhto m? na to dhmiourghsw egw omws oxi hdh ftiagmena...k kyriws na prosarmozetai k sto moto m!!!pleazzzzzzzzzzzzzzzzzz mia apnthsh!!! sas efxaristw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Me to programma skinner4moto. Einai omos ligo dyskolo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 παιδια εφυγε η βιδα απο το πλαι απο κει που ανοιγει..πρεπει να χει σπασει..ειναι εκτος εγγυησης ποσο λετε θα κοστισει η επισκευη του?το κινητο λειτουργει κανονικοτατα..επισης που μπορω να βρω αντιπροσωπεια στη θεσσαλονικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fefekos Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Γεια σας παιδεια εκανα αναβαθμιση στο v3 και δεν δουλευει το πληκτολογιο εχει κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Γεια σας παιδεια εκανα αναβαθμιση στο v3 και δεν δουλευει το πληκτολογιο εχει κανεις καμια ιδεα? Περασε το ακολουθο αρχειο και θα λυθει το προβλημα. _http://www.planetmotox.net/portals/x_files/KEYPAD_FIX_FLEX.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fefekos Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fefekos Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Παιδεια περασα στο v3 τηνR374_G_OE.42.OER_A αλλα δεν εχει ελληνικα ξερεται που θα βρω εληννικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Στο http://grmoto.blogspot.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fefekos Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 φιλε μου εχω περασει την R374_G_0E.42.0ER_A_PDS005_LP002E δεν δεχεται κανενα απο τα language pack 0031 που προσπαθω να βαλω μηπως ξερει κανεις που θα βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Καλησπέρα παιδιά, Επειδή ενδιαφέρομαι να το χρησιμοποιώ σαν 2ο κινητό, κυρίως για sms.. Είναι γρήγορη η ανταπόκρισή του στο γράψιμο μηνύματος ή τα πλήκτρα έχουν delay? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Καλησπέρα παιδιά, Επειδή ενδιαφέρομαι να το χρησιμοποιώ σαν 2ο κινητό, κυρίως για sms.. Είναι γρήγορη η ανταπόκρισή του στο γράψιμο μηνύματος ή τα πλήκτρα έχουν delay? Ευχαριστώ! μια χαρα ειναι τα πληκτρα του.... το προβλημα με τα sms ειναι αλλου οτι καθε φορα που στελνεις μηνυμα θα πρεπει να ενεργοποιεις την αναφορα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Δεν είναι και το πιο γρήγορο κινητό σε ότι αφορά τη σύνταξη μηνύματος... Αλλά ντάξει,όχι τραγικά πράγματα,Αντέχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 μια χαρα ειναι τα πληκτρα του.... το προβλημα με τα sms ειναι αλλου οτι καθε φορα που στελνεις μηνυμα θα πρεπει να ενεργοποιεις την αναφορα... :rolleyes: Εκτός κι αν δεν σου χρειάζεται... :) Δεν είναι και το πιο γρήγορο κινητό σε ότι αφορά τη σύνταξη μηνύματος... Αλλά ντάξει,όχι τραγικά πράγματα,Αντέχεται. Δεν είναι ταχύτατο, αλλά δεν το λες κι αργό... Πάντως δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Τελικά πως κλειδώνει το κινητό?Υπάρχει αυτόματο κλείδωμα?Υπάρχει κανένα πλήκτρο για γρήγορο και άμμεσο κλείδωμα? Ας με διαφωτίσει κάποιος Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Τελικά πως κλειδώνει το κινητό?Υπάρχει αυτόματο κλείδωμα?Υπάρχει κανένα πλήκτρο για γρήγορο και άμμεσο κλείδωμα? Ας με διαφωτίσει κάποιος κλειδωμα του πληκτρολογιου εννοεις?? :worry: τι να το κανεις? κλεινεις το καπακι και δεν πατιυνται τα πληκτρα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 κλειδωμα του πληκτρολογιου εννοεις?? :worry: τι να το κανεις? κλεινεις το καπακι και δεν πατιυνται τα πληκτρα :O Κλείδωμα πληκτρολογίου εννοώ.Έχω μικρό παιδί και κάνει ότι μπορείς να φανταστείς......................... Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Δοκίμασε Μενού>Ρυθμίσεις>Ασφάλεια>Κλείδωσε Κινητό (ο default κωδικός πρέπει να είναι 1234) Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Παιδιά μια βοήθεια αν είναι εύκολο! Προφανώς θα έχει απαντηθεί στο forum αλλά είναι πολύ χρονοβόρο για να το ψάξω! Το έχω σαν δευτερη συσκευή αλλά θα ήθελα να μάθω με ποιόν τρόπο και τι ακριβώς θα χρειαστώ για να περάσω κάποια προγραμματα και παιχνιδάκια java? Προσπάθησα λίγο με το Motorola phone Tools αλλά δεν έγινε τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Παιδιά μια βοήθεια αν είναι εύκολο! Προφανώς θα έχει απαντηθεί στο forum αλλά είναι πολύ χρονοβόρο για να το ψάξω! Το έχω σαν δευτερη συσκευή αλλά θα ήθελα να μάθω με ποιόν τρόπο και τι ακριβώς θα χρειαστώ για να περάσω κάποια προγραμματα και παιχνιδάκια java? Προσπάθησα λίγο με το Motorola phone Tools αλλά δεν έγινε τίποτα! Βαλε τα .jar αρχεια στο root/mobile/kjava και στη συνεχεια καντα install μεσα απο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Παιδια καλως σας βρηκα ειμαι νεος εδω στο φορουμ αλλα εχω το motorolaki εδω και κατι μηνες. Ειδα οτι η τιμη του στην αρχη ηταν πανω κατω 600 ευρω (?)! ελεος δλδ ε? και τωρα ειναι περιου 160€ τεσπα το θεμα ειναι αλλο... Δεν μπορω κι εγω να κανω εγκατασταση εφαρμογων και java games. Δεν μπορω να βρω αυτο το root που λες γιατι απλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω :P Επισης δεν εχω συνδεση GPRS και δεν ξερω γιατι αφου το εχω ψαξει παρα πολυ απο την Vodafone και ενω μου στελνουν ενα μηνυμα με τις ρυθμισεις μμου λεει "Δεν μπορει να δημιουργησει νεο προφιλ μπλαμπλα" χαζομαρες... μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Οσο αφορα το root εννοω το γραμμα που αντιστοιχιζεται στο κινητο οταν συνδεεται με το pc με μεθοδο "καρτα μνημης". πχ h:/mobile/kjava Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts