VeCo Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 καλησπερα στο forum..μια ερωτηση θελω να κανω. Εχω ενα v3 περιπου 1.5 χρονο και θελω να αντικαταστησω την μπαταρια. Η μπαταρια που εχει το v3 γραφει 3.6 volt και ειναι η συγκεκριμενη : h**p://www.cellphonebar.com/images/default/phonepics/items/10654b.jpg Οταν πηγα σε ενα καταστημα wind μου προσεφεραν την παρακατω, την BR 50 που αναγραφει 3.7 volt (h**p://www.dreamhobbies.com/cart/files/t_2531.jpg) Υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας? Οταν ρωτησα τον υπαλληλο μου ειπε πως δεν πιστευει να υπαρχει καποιο προβλημα αλλα δεν ηταν και σιγουρος.. Κανένα πρόβλημα φίλε μου. Την ίδια έχω κι εγώ στο δικό μου V3 (αντικατάσταση της παλιάς), το οποίο αγόρασα περίπου στο ίδιο διάστημα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 οκ, ευχαριστω για την απαντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunday11 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Παιδία μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ τους drivers για τα vista? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Παιδία μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ τους drivers για τα vista? Για vista 32bit Motorola USB Driver 2.8.0.0 Για vista 64bit http://developer.motorola.com/docstools/USB_Drivers/Handset_USB_Driver_64/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunday11 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 ok σ'ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Πάντως εγω παιδες είμαι ακρως απογοητευμενος με το κινητό μου..Το μοτορολα v3..΄Πολύ αργο,λίγα sms,λίγος χώρος.. Αλλα τι να λέμε,βγηκε πριν 3 χρόνια! Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Πάντως εγω παιδες είμαι ακρως απογοητευμενος με το κινητό μου..Το μοτορολα v3..΄Πολύ αργο,λίγα sms,λίγος χώρος.. Αλλα τι να λέμε,βγηκε πριν 3 χρόνια! Άρα; :rolleyes: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Αρα είμαι πολύ ευχαριστημένος!! Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 παιδια να ρωτησω..ενας αξιοπιστος φορτιστης(ρευματος),για να μην παθει κ τπτ το κινητο απο τους μουφα ποσο κανει και απο που?(καμια προταση?) επισης μπορω να κανω μια ολικη αλλαγη του χρωματος προσοψης? φορματ γινεται με επαναφορα ρυθμισεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 παιδια να ρωτησω..ενας αξιοπιστος φορτιστης(ρευματος),για να μην παθει κ τπτ το κινητο απο τους μουφα ποσο κανει και απο που?(καμια προταση?) επισης μπορω να κανω μια ολικη αλλαγη του χρωματος προσοψης? φορματ γινεται με επαναφορα ρυθμισεων? Φορμάτ κάνεις μόνο αν του περάσεις Monsterpack η το flexareis. Αλλαγή στο χρώμα μπορείς να κάνεις αν αλλάξεις την πρόσοψη και από φορτιστή, αν δεν βρεις το δικό του μπορείς να χρησιμοποιείς το USB στο pc σου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 δοκιμασα αυτο με την αλλαγη ονοματος δικτυου αλλα οταν παω να κανω load from file απο τον υπολογιστη μου βγαζει οτι ειναι out of range με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω save to phone..τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Μια βοήθεια.. υπαρχει εφαρμογή ειτε για pc ειτε για το κινιτό που να μπορείς να επαναφέρεις διεγραμμένα μηνυματα sms?? σαν επαναφορα συστήματος ενα πραμα..:rolleyes: οποιος γνωρίζει κατι ας απαντήσει.. θα με σώσει!! ευχαριστώ πολυ!! Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outblaze Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Παιδιά, Υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε την ένταση που θα χτυπάει το κινητό ακόμα πιο πολύ από το 7; Ευχαριστώ Υ.Γ. Δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαβάσω 181 σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Παιδιά, Υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε την ένταση που θα χτυπάει το κινητό ακόμα πιο πολύ από το 7; Ευχαριστώ Υ.Γ. Δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαβάσω 181 σελίδες. Μπορείς να κάνεις μία αναζήτηση στο θέμα για «ένταση ήχου» και μπορεί να βρεις κάτι. Προσωπικά δεν γνωρίζω αν είναι εφικτή η αύξηση της έντασης... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 γνωριζει καποιος εαν παρω τωρα το v3 το μαυρο αν θα εχει μαζι τη γνωστη μαυρη δερματινη θηκη??? επειδη απ οσο ξερω μονο το μαυρο ειχε μαζι του θηκη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Καλησπερα παιδια, μετα απο καιρο, μου εδωσε η αδερφη μου το μαυρο v3 που της ειχα δωσει για να το 'φτιαξω', γιατι μετα απο κατι πειραγματα που εκανα τα επαιξε το κινητακι... Βασικα θελω να παρω απο μεσα: Τις επαφες Τις εικονες Και μετα να το φλασαρω με το τελευταιο firmware και φλεξ. Πως το κανω? Για το φλασαρισμα ποιο προγραμμα χρησιμοποιω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Aκυρο παιδια, τελικα εψαξα, και τα εκανα ολα, και φλασαρισμα και μπακαπ. Ολα ειναι οκ τωρα στο κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Παιδιά, μια ερωτησούλα. Παλιά το έκανα αλλά τώρα δνε μπορώ να βρώ άκρη. Πώς κάνουμε να είναι ενεργοποιημένη default η αναφορά παράδοσης;; Χρησιμοποιώ το pk2tools και πάω στο seem editor, βρίσκω το 3D αλλά δεν γίνεται τίποτα. Μήπως δεν βρίσκω το σωστό 3D? (γενικά ποιο είναι το 3D offset?) Thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 De ginetai na einai energopihmenh h anafora paradoshs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosonic Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Geia sas paidia, To kinhto mou mia bdomada twra parousiazei ena provlhma den leitourgoun merika apo ta plhktra tou.De kserw an auto sundeetai me to oti to eixa mazi mou sto mpanio ( opou eixe piasei ugrasia sth mish epifaneia o8onhs k to stegnwsa me to pistolaki ) de kserw an einai problhma software h logou ugrasias. Mporeite na mou proteinete kapoia lush?Na ephxeirhsw na to ftiaksw monos mou h na to paw gia service? -->K an to paw gia service mporeite na mou peite ta shmeia service sth 8essalonikh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Geia sas paidia, To kinhto mou mia bdomada twra parousiazei ena provlhma den leitourgoun merika apo ta plhktra tou.De kserw an auto sundeetai me to oti to eixa mazi mou sto mpanio ( opou eixe piasei ugrasia sth mish epifaneia o8onhs k to stegnwsa me to pistolaki ) de kserw an einai problhma software h logou ugrasias. Mporeite na mou proteinete kapoia lush?Na ephxeirhsw na to ftiaksw monos mou h na to paw gia service? -->K an to paw gia service mporeite na mou peite ta shmeia service sth 8essalonikh? Προφανως ειναι θεμα υγρασιας, οπως επισης και του στεγνωματος με το πιστολακι...:worry: Ποτε, μα ποτε δε χρησιμοποιουμε πιστολακι για στεγνωμα ηλεκτρονικων συσκευων. Επρεπε να το αφησεις να στεγνωσει απο μονο του, χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι δεν ειχε ηδη παθει τη ζημια. Τωρα να το πας για service.... Δεν ξερω αν αξιζει, μιας και η τιμη του εχει πεσει πααααρα πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Δες αν κάτω από την μπαταρία υπάρχει ένα άσπρο στρογγυλό αυτοκολλητάκι.Αν δεν είναι άσπρο και είναι κόκκινο τότε την πάτησες γιατί αυτό το αυτοκολλητάκι ουσιαστικά είναι δείκτης υγρασίας.Αν είναι άσπρο και έχεις ακόμα εγγύηση αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια στο service. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Γεια σας παλικαρια :) Εχω μια επιδοτηση 107 ευρω και λεω να παρω το v3...ειναι και μικρο-βολικο. τι λετε αξιζει ? Η μπαταρια του κραταει ? Πειτε μου 2-3 λογακια ;) Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Αν το θες για βασικό κινητό (που δεν το νομίζω), θα πρέπει να μην έχεις ανάγκη μεγάλη μνήμη και καλή κάμερα... Τώρα για την περίπτωση που το θες για δεύτερο κινητό, νομίζω πως είναι μία εξαιρετική επιλογή. Η μπαταρία του κρατάει χαλαρά 3 μέρες. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Σε ευχαριστω Veco !! Το θελω για 2ο να το περνω μαζι μου οταν εχω προβλημα μεγεθους. Το μονο που με απασχολει ειναι... θα μπορεσω να περασω τις επαφες απο το k750i στο V3 ? Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts