Cosmakos88 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Οσο αφορα το root εννοω το γραμμα που αντιστοιχιζεται στο κινητο οταν συνδεεται με το pc με μεθοδο "καρτα μνημης". πχ h:/mobile/kjava Εγω το συνδεω ή με BlueTooth ή με USB... :confused::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Με usb γινεται η διαδικασια. Το οριζεις απο το κινητο να φαινετε ως καρτα μνημης η οπως το αναφερει? Κανονικα πρεπει να βλεπεις υστερα το κινητο σαν flash drive στο pc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Με usb γινεται η διαδικασια. Το οριζεις απο το κινητο να φαινετε ως καρτα μνημης η οπως το αναφερει? Κανονικα πρεπει να βλεπεις υστερα το κινητο σαν flash drive στο pc! Α! πολυ ωραια... εεε, το μονο που μενει τωρα ειναι να βρω πως να το κανω αυτο να το βλεπει σαν flash ... :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Υπαρχει στο κινητο η επιλογη: "ρυθμισεις>συνδεση>ρυθμισεις usb"? Λογικα και να μην υπαρχει με το ιδιο ονομα θα υπαρχει καπως παρομοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Υπαρχει στο κινητο η επιλογη: "ρυθμισεις>συνδεση>ρυθμισεις usb"? Λογικα και να μην υπαρχει με το ιδιο ονομα θα υπαρχει καπως παρομοιο. Οριστε τι έχει: Ρυθμίσεις -> Σύνδεση -> Bluetooth -> Bluetooth Hands Free ......................................................-> Ιστορικό συσκευων ......................................................-> Ρύθμιση -> κλπ κλπ Ρυθμίσεις -> Σύνδεση -> Συγχρονισμός -> [Καταχώρηση] -> Ονομα, URL κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Οποτε δεν υπαρχει η επιλογη εκει τουλαχιστον. Λογικα καπου πρεπει να υπαρχει η επιλογη με την οποια οριζεις τον τροπο συνδεσης...κατσε να σε απαντησει και κανενα τσακαλι (Bomber21) που το εχει κανει φυλλο και φτερο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Οποτε δεν υπαρχει η επιλογη εκει τουλαχιστον. Λογικα καπου πρεπει να υπαρχει η επιλογη με την οποια οριζεις τον τροπο συνδεσης...κατσε να σε απαντησει και κανενα τσακαλι (Bomber21) που το εχει κανει φυλλο και φτερο το κινητο. Ok, thx anyway! :);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Αφού δεν έχει κάρτα μνήμης το κινητό... Δεν έχει επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 οποτε μαλλον πρέπει να το κανω download απο κανενα vodafone live κλπ... Αλλα εχω προβλημα με το GPRS μου γ***το... δεν λειτουργει ο BROWSER. Οτι να νε! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 οποτε μαλλον πρέπει να το κανω download απο κανενα vodafone live κλπ... Αλλα εχω προβλημα με το GPRS μου γ***το... δεν λειτουργει ο BROWSER. Οτι να νε! :mad: Mπορείς να το εγκαταστήσεις με το πρόγραμμα MotoMidMan. Αλλά πρέπει να εγκαταστήσεις p2k drivers πρώτα. Αυτά θα τα βρεις στα download sections του motox.info ή Modmymoto.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Motorola USB Driver v2.9.0 for Windows (32-bit) MotoMidMan Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Motorola USB Driver v2.9.0 for Windows (32-bit) MotoMidMan αυτη ειναι οι τελευταιοι drivers??δεν ξερω αλλα εγω κανω σχετικα καθε βδομαδα uptade το motorola phone tools!!τους...drivers ..!! δεν ξερω τις διαφορες με τις εκδοσεις....:wacko: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Παιδια σας ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου! :D Δουλευει κανονικα! τα καταφερα αν και κολλησα λιγο εκει στα ρωσικα! anyway και παλι ευχαριστω ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Παιδια ολα οκ με τα java games αλλα κολλησα αλλου. Εχει μια εφαρμογη java εδω: http://www.astrogenic.com/spark.html εβαλα και τα 2 αρχεια μεσα (jad & jar) οπως εκανα και με τα παιχνιδια αλλα δεν βλεπω πουθενα την εφαρμογη μεσα στο κινητο (στο προγραμμα την βλεπω κανονικα) Επισης, εχω προβλημα με το GPRS της COSMOTE. Μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο. Πήγα στην σελίδα της cosmote ΕΔΩ έστειλα μήνυμα, ήρθαν οι ρθυμισεις αλλα οταν παει να κανει κοννεκτ λεει "Ρυθμιση browser ατελής". Εχω σύνδεση βασικα. Ασχετο αλλα σχετικο. Ειδα και κατι αλλες σελιδες μεσα στο φορουμ που λεει κατι ρυθμισεις αλλα τπτ. :( τι να κανω? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Σχετικά με το GPRS. οκ δουλευει αλλα το φοβαμαι να το λειτουργησω μην μου ερθει κανενας τρελος λογαριασμος. Δεν εχει και i mode το v3 ρε γμτ να βαλουμε live messenger. το 2ο θεμα με το προγραμμα lightning ακομη τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 De nomizw oti doulevei sto V3 ayto to programma.... Ektos apo ayto,nomizw oti tha se xrewne synexeia giati syndeetai kapou gia na lamvanei dedomena... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Windows Mobile users: Download the CAB and ActiveSync_________ http://www.google.com/gmm/gps.html?hl=en&phone=3 ειναι κατι σαν gprs -google map για κινητα!!:D:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 ρε παιδες πως μπορω να κανω αναβαθμιση στο v3 της γυναικας μου? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 ρε παιδες πως μπορω να κανω αναβαθμιση στο v3 της γυναικας μου? το πιο λογικο σε ενα v3 ειναι να σου κολλαει γενικοτερα το κινητο..(αυτο συνηθως αντιμετοπιζουν η σειρα ''v'' και ιδιαιτερα τα ν3!) μεσω του προγραμματος rsd lite (3.0) latest version ή 2.4 απο τις καλες.. και μεσω αυτου να συνδεσεις το κινητο σου... εξ' αρχης θα κατεβασεις το αναλογο reflash για το κινητο αυτο... κατεβασε 1 απο τις τρεις απο εδω: http://grmoto.blogspot.com/2006/09/razr-v3-reflashes.html (δεν προτεινω καποια αλλα οχι την τριτη διοτι εχει χαθει σε αυτο το site) και μετα θα την περασεις μεσω του rsd lite που θα κατεβασεις απο εδω: http://files.filefront.com/RSD+LITE+3+0rar/;6227050;/fileinfo.html θα κανεις αποσυμπιεση το αρχειο αυτο και μετα μεσω του rsd lite θα το περασεις... μολις ανοιξεις το προγραμμα και δειξει το κινητο (της) θα πας στις 3 τελιτσες και θα πατησεις στο αρχειο αυτο ,λογικα θα ειναι ''shx'' το αρχειο.. θα πατησεις start και θα περιμενεις μεχρι να φορτωσει και να γραψει pass!! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 SOS ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ! Διαβάστε τι λεει στην COSMOTE: Για να ενεργοποιήσετε το WAP στο κινητό σας θα πρέπει να στείλετε το μήνυμα WAPA στο 1651. Αμέσως θα λάβετε ως απάντηση ένα γραπτό μήνυμα με τις οδηγίες εγκατάστασης ρυθμίσεων της συσκευής σας καθώς και τις ρυθμίσεις. Αφού διαβάσετε τις οδηγίες, "βγείτε" στην αρχική οθόνη του κινητού σας και επιλέξτε SAVE ή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ για αυτόματη εγκατάσταση των WAP ρυθμίσεων (settings) στο κινητό σας. Μέσα στις επόμενες 24 ώρες, η ενεργοποίηση του WAP θα πραγματοποιηθεί και εσείς θα λάβετε ως επιβεβαίωση ένα μήνυμα από την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE. Αυτο ειναι στο website τους. Το εκανα και σε λιγοτερο απο 24 ωρες ηρθε ενα μηνυμα. Απο εκεινη την στιγμη ενα σημαδι ειναι συνεχεια ενεργοποιημένο στην οθονη του V3. Διαβασα και λεει οτι το σημαδι αυτο εννοει πως τo GPRS ειναι διαθεσιμο. Μπηκα στο Browser 3 φορες και βγηκα απευθειας γιατι φοβηθηκα. Το σημαδι αυτο στο κιν εμενε ανοιχτο. 4 ημερες μετα :worry: ... εκλεισα το κινητο. Λετε να με χρεωνε συνεχεια? ο browser ηταν κλειστος btw :worry::worry::worry::worry::!::!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paradeisos Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 πως βλεπω τηλεοραση στο v3? μεσω ποιας εταιρειας κινητης γινεται?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 πως βλεπω τηλεοραση στο v3? μεσω ποιας εταιρειας κινητης γινεται?:) Μέσω καμίας... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Μέσω καμίας... ελα ρε συ...γιατι το λες αυτο?? υπαρχουν καποιες που εχουν...π.χ vodafone live μπορεις να δεις ΤV!! (ετσι ξερω.....):wacko: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 ελα ρε συ...γιατι το λες αυτο?? υπαρχουν καποιες που εχουν...π.χ vodafone live μπορεις να δεις ΤV!! (ετσι ξερω.....):wacko: Μωρέ εταιρείες που προσφέρουν Mobile TV υπάρχουν, το RAZR δεν έχει τη δυνατότητα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrof Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Γεια σας. Θάθελα να χρησιμοποιήσω το V3 με τα ενσύρματο hands-free σαν ασύρματα ακουστικά για το Pc δηλαδή Pc+bluetooth και V3+ακουστικά για να ακούω μουσική απ το Pc μέσα στο σπίτι ασύρματα. Καμιά ιδέα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts