Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει γινει πολλες φορες στον Πειραια,εγω ζηταω να γραφει το κατ.μα το βαρος εξω απο την συσκευασια,τους βαζω να το ζυγισουν εδω και το ανοιγω μπροστα τους,το ιδιο λεω και σε οσους γνωστους μου αγοραζουν απο Κινα.

κ εγω εμεινα με αυτο δεν το περιμενα με τιποτα.

ελπιζω να ηταν κατι που εγινε μονο στα ελτα πειραια.

ξερει κανεις ποσα γραμμαρια ειναι το πακετο του μινιντιλ

πανω κατω τα ιδια θα ειναι λογικα.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Despatched to overseas (Country code: GR) αυτο μου βγαζει παιδια.σε κανα 3 μερες λετε να το εχω αν ολα πανε καλα? στα ελτα ακομα δεν το αναγνωριζουν.μου λενε οτι δεν υπαρχει το αντικειμενο. Edited by kalman2013

Παραπανω. Οταν δεις οτι εφτασε, υπολογισε 1 2 μερες για να το χεις στα χερια σου

ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!

με αυτα τα ακουστικα λετε να εχω προβλημα http://www.ebay.co.uk/itm/JVC-HA-FX1X-BR-Xtreme-Xplosives-BLACK-RED-In-Ear-Canal-Headphones-Deep-BASS-/261253858165?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item3cd3f18375 ????

και καρτα μνημης αποφασισα για αυτη που ειναι αρκετα καλη απο οτι ειδα στα προηγουμενα ποστ http://www.ebay.co.uk/itm/111065176248?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

με αυτα τα ακουστικα λετε να εχω προβλημα http://www.ebay.co.uk/itm/JVC-HA-FX1X-BR-Xtreme-Xplosives-BLACK-RED-In-Ear-Canal-Headphones-Deep-BASS-/261253858165?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item3cd3f18375 ????

και καρτα μνημης αποφασισα για αυτη που ειναι αρκετα καλη απο οτι ειδα στα προηγουμενα ποστ http://www.ebay.co.uk/itm/111065176248?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Και τα 2 προιοντα που εβαλες ειναι αρκετα καλα σαν specs,υποθετικα δεν θα εχεις θεμα,καλα για την καρτα δεν το συζηταω καν....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

το τιειτσελ ειναι πολυ καλο κινητο αλλα αυτο φαινεται εξισου καλο και με 30 ευρω λιγοτερα... ποιο μου προτεινετε?

Αν εξαιρέσεις την οθόνη που έχει μεγαλύτερη ανάλυση καθώς και τη μεγαλύτερη ανάλυση της κάμερας, το W8 δεν δείχνει να έχει κάποιο καλύτερο χαρακτηριστικό απο το ZTE. Μάλιστα λογικά θα έχει και χειρότερη διάρκεια μπαταρίας. Για το απλό το w8 μιλάμε πάντα, έτσι;

Βέβαια καλό θα ήταν να ακούσουμε κι απο κάποιον που έχει πιάσει το κινητό στα χέρια του.

επειδη ψηνομαι κ εγω για καρτα αυτη ειναι αυθεντικη;

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

κ εγω εμεινα με αυτο δεν το περιμενα με τιποτα.

ελπιζω να ηταν κατι που εγινε μονο στα ελτα πειραια.

ξερει κανεις ποσα γραμμαρια ειναι το πακετο του μινιντιλ

πανω κατω τα ιδια θα ειναι λογικα.

Package

Size 155 x 95 x 64mm

Weight 500g

Accessories 1 x 2750mAh Battery

1 x Charger

1 x USB Cable

γραφει καθε κινητο τι βαρος εχει με την συσκευασια του στο κατω μερος της σελιδας,το θεμα ειναι να το γραφουν και απο εξω απο την συσκευασια

επειδη ψηνομαι κ εγω για καρτα αυτη ειναι αυθεντικη;

Έχω πάρει ήδη άλλες δύο κάρτες (sandisk class 10) από τον συγκεκριμένο πωλητή στο ebay και δεν είχα κάνενα πρόβλημα.

μαγκες αυτες οι καρτες μνημης ειναι καλες η θα κολλαει το κινητο?

http://www.ebay.co.uk/itm/8GB-MicroSD-SanDisk-SD-Adapter-TF-Memory-Card-Class10-Ultra-30MB-s-Free-P-P-/221275106848?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item3385062e20 αυτη ειναι 8 gb

http://www.ebay.co.uk/itm/16GB-SanDisk-Ultra-MicroSDHC-Memory-Card-Class-10-with-Adapter-Micro-SD-SDHC-/221268671821?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item3384a3fd4d αυτη ειναι 16 gb

πρεπει να ειναι ιδιες αλλα η μια πιο μεγαλη απο την αλλη.

Και τα 2 προιοντα που εβαλες ειναι αρκετα καλα σαν specs,υποθετικα δεν θα εχεις θεμα,καλα για την καρτα δεν το συζηταω καν....:)

τα ακουστικα τα ειδα απο το amazon http://www.amazon.co.uk/JVC-HAFX1X-Xtreme-Xplosives-Headphones/dp/B004S7Q8CA/ref=zg_bs_560910_1 αλλα λεω να τα παρω απο το ebay αλλα δεν ειμαι σιγουρος εαν κανουν για το κινητο

τα ακουστικα τα ειδα απο το amazon http://www.amazon.co.uk/JVC-HAFX1X-Xtreme-Xplosives-Headphones/dp/B004S7Q8CA/ref=zg_bs_560910_1 αλλα λεω να τα παρω απο το ebay αλλα δεν ειμαι σιγουρος εαν κανουν για το κινητο

Φιλε μου δυστηχως και εγω δεν τα εχω δοκιμασει,αλλα σαν ακουστικα,και μαλιστα σε αυτην την τιμη ειναι εξαιρετικα.Ειδικα εαν εισαι λατρης του μπασου........like me......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Έχω πάρει ήδη άλλες δύο κάρτες (sandisk class 10) από τον συγκεκριμένο πωλητή στο ebay και δεν είχα κάνενα πρόβλημα.

καλο αυτο αλλα θα ειναι αυθεντικες η τιποτα μουφα;

Package

Size 155 x 95 x 64mm

Weight 500g

1 x Charger

1 x USB Cable

γραφει καθε κινητο τι βαρος εχει με την συσκευασια του στο κατω μερος της σελιδας,το θεμα ειναι να το γραφουν και απο εξω απο την συσκευασια

ευχαριστω πολυ φιλε

καλο ειναι να φυλαμε λιγο να νωτα μας αν κ ποτε δεν ξερεις

αν μπορει καποιος ας βγαλει μια φωτο το δεμα οταν του ερθει(απο minideal)

μπορει ετσι καποιος να καταλαβει αν εχει παιχτει τιποτα μολις δει το δικο του κ να μην παραλαβει

Edited by aekfc212

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

καλο αυτο αλλα θα ειναι αυθεντικες η τιποτα μουφα;

Package

Size 155 x 95 x 64mm

Weight 500g

1 x Charger

1 x USB Cable

ευχαριστω πολυ φιλε

καλο ειναι να φυλαμε λιγο να νωτα μας αν κ ποτε δεν ξερεις

αν μπορει καποιος ας βγαλει μια φωτο το δεμα οταν του ερθει(απο minideal)

μπορει ετσι καποιος να καταλαβει αν εχει παιχτει τιποτα μολις δει το δικο του κ να μην παραλαβει

λαθος κινητο πρεπει να κοιτας φιλε...

Sizε 141 x 70 x 9.6mm

2500mah μπαταρια στο μινιντιλ

Λέει τις διαστάσεις του πακέτου, όχι του κινητού σκέτου.

Εγώ χτες πρωί παρέλαβα μια ακόμα συσκευή για μια φίλη αλλά δεν έβγαλα φωτογραφία δυστυχώς να σας δείξω πως ήταν το δέμα πριν το ανοίξω από minideal. Ενημερωτικά πάντως, στην ετικέτα μπροστά λέει βάρος 0,6 κιλά, είναι μαρκαρισμένο ως δώρο και ως περιγραφή λέει home and garden.

Kαι το κουτί ειναι το κλασσικό χάρτινο καφε κουτί που υπάρχει σε διάφορα μεγέθη για πράγματα και πάρα πολύ καλά κλεισμένο με ταινία.Για να το ανοίξει κάποιος πρέπει να το σκίσει,οπότε θα φανεί ότι κάτι παίζει αν δε σκεφτεί μετά να το ξανακλείσει καλά Edited by bbbb

Ξεκαθαρισαμε το θεμα του βαρους. Οποιος παει ΕΛΤΑ το ζυγισει και δεν ειναι 600γρ. αλλα πχ 400γρ. δεν το παραλαμβανει, ουτε και το ανοιγει φυσικα. Το δεμα θα επιστρεψει Κινα και θα παρει πισω τα χρηματα απο paypal. Λογικα, οποιος το εχει ανοιξει θα εβαλε αλλες ταινιες και θα φαινεται ψιλοχαλια το δεμα. Ριξτε ενα καλο ματι και στη συσκευασια.

Υπαρχουν ομως περιπτωσεις στην επαρχια, σε μικρες πολεις ή χωρια που μπορει ο ταχυδρομος να σου παει κατευθειαν το δεμα σπιτι. Σε αυτη την περιπτωση δεν γνωριζω τι μπορει να γινει...

Καλησπέρα, σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω το κινητό, αλλά προβληματίζομαι λίγο από την ανάλυση της οθόνης σε σχέση με το μέγεθός της: μήπως είναι λίγο χαμηλή (με ενδιαφέρει ιδιαίτερα επειδή διαβάζω αρκετά στο κινητό). Επίσης από GPS και αυτονομία πώς τα πηγαίνει;

Ευχαριστώ πολύ!

Ξεκαθαρισαμε το θεμα του βαρους. Οποιος παει ΕΛΤΑ το ζυγισει και δεν ειναι 600γρ. αλλα πχ 400γρ. δεν το παραλαμβανει, ουτε και το ανοιγει φυσικα. Το δεμα θα επιστρεψει Κινα και θα παρει πισω τα χρηματα απο paypal. Λογικα, οποιος το εχει ανοιξει θα εβαλε αλλες ταινιες και θα φαινεται ψιλοχαλια το δεμα. Ριξτε ενα καλο ματι και στη συσκευασια.

Υπαρχουν ομως περιπτωσεις στην επαρχια, σε μικρες πολεις ή χωρια που μπορει ο ταχυδρομος να σου παει κατευθειαν το δεμα σπιτι. Σε αυτη την περιπτωση δεν γνωριζω τι μπορει να γινει...

Σε εμένα στην Πάτρα φέρνει το δέμα ο ταχυδρόμος στο σπίτι και υπογράφω σε ένα χαρτί για την παραλαβη, αν δεν με βρει αφήνει χαρτάκι και πάω την επόμενη μέρα στο ταχυδρομείο.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπέρα, σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω το κινητό, αλλά προβληματίζομαι λίγο από την ανάλυση της οθόνης σε σχέση με το μέγεθός της: μήπως είναι λίγο χαμηλή (με ενδιαφέρει ιδιαίτερα επειδή διαβάζω αρκετά στο κινητό). Επίσης από GPS και αυτονομία πώς τα πηγαίνει;

Ευχαριστώ πολύ!

Για διαβασμα θελεις αναλυση HD κατα τη γνωμη μου για σωστη ευκρινεια και καθαροτητα. Ισως να μην κανει αυτο το μοντελο για πολυωρο διαβασμα.

Σε εμένα στην Πάτρα φέρνει το δέμα ο ταχυδρόμος στο σπίτι και υπογράφω σε ένα χαρτί για την παραλαβη, αν δεν με βρει αφήνει χαρτάκι και πάω την επόμενη μέρα στο ταχυδρομείο.

Αν σε βρει σπιτι ομως, πως θα το ζυγισεις μπροστα του;

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Αν σε βρει σπιτι ομως, πως θα το ζυγισεις μπροστα του;

Ξέρω πως συσκευάζουν και πως είναι το κουτί από minideal χαχαχαχα έχω παραλάβει 4 τηλέφωνα από αυτούς.

Αν δω τίποτα περίεργο θα το βάλω στη μαγειρικη ζυγαριά ακριβειας

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ωραιος ο φιλος απο πανω:lol::lol::lol::lol:

οντως η διαστασεις δεν πρεπει να στεκουν πιο πανω γιατι ειναι λαθος η μπαταρια

2500 κ οχι 2750 αλλα πανω κατω 600γρ ειναι αποτι θυμαμαι καπου το ειχα ξαναδει

αλλα δεν ημουν σιγουρος.

για κανενα βιβλιο δεν θα κανει λετε το κινητο οχι οτι ειμαι κ κανενας φαν αλλα η κοπελια μου ειναι κ μπορει να της το δωσω οταν το βαρεθω κ παω για τον επομενο κινεζο.

ηδη αρχισε το ψηστηρι για τον προηγουμενο κινεζο το huawei x5.

2 χρονια κ συνεχιζουμε για αυτους που λενε οτι τα κινεζικα δεν κρατανε.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Το κινητό το παρέλαβα χτες και ειναι ακριβώς όπως το περιγράφετε.Τέλειο για την τιμή του.Μια ερώτηση μόνο.Αντιμετώπιζει κανείς πρόβλημα με το ξυπνητήρι?Μερικές φορές δεν χτυπάει καθόλου.Το κινητό ειναι από minideal και version 1.03.