Jump to content

faethie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About faethie

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

faethie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. faethie

    Redmi 3S

    Τελικά δε ξέρει κανένας;
  2. faethie

    Redmi 3S

    Καλησπέρα. Πέραν του πως μπαίνει stable, developer ROM κτλ, για κάποιον που θέλει απλά να rootάρει τη συσκευή, υπάρχει κάποιος οδηγός; Απ' ότι έχω δει μιλούν όλοι μόνο για το ξεκλείδωμα bootloader, που κάνεις αίτηση στη xiami και στο ξεκλειδώνει, το οποίο αν κατάλαβα καλά δίνει τη δυνατότητα να περνάς ό,τι ROM θες, αλλά δεν δίνει root. Κάνω λάθος; Επίσης να απαντήσω στον φίλο πάνω ότι ναι, στο κουτί περιέχεται κι ένα εργαλείο σαν συνδετήρα για να ανοίγεις το συρταράκι με τις SIM.
  3. faethie

    ZTE V967S

    Παιδιά να ρωτήσω, έχει κάνει κανείς την αναβάθμιση στην Max Flavour 5; Αξίζει τον κόπο, είδατε κάποια διαφορά σε κάτι σε σχέση με την προηγούμενη Max Flavour; Εντελώς άσχετα με όποια συζήτηση να ενημερώσω οτι έχοντας πλέον κλείσει 6μηνο με το κινητό (ROM Max Flavour), δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος. ΚΑΝΕΝΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Δεν κάνω πλάκα, με την εξαίρεση δύο (2) μόνο φορών που το κιν κόλλησε και χρειάστηκε να του βγάλω μπαταρία (πράγμα που μου έίχε συμβεί πάμπολλες φορές και στο 400€ HTC που είχα πριν), το κινητό.. απλά δουλεύει. Δεν καθυστερεί, δεν κολλάει, τίποτα. Δουλεύει. (Best buy ever)
  4. faethie

    ZTE V967S

    Ο περιορισμός των 100ΜΒ ισχύει αν πας να κάνεις μεταφορά χωρίς το κινητό και το pc να είναι στο ίδιο wifi δίκτυο, δηλ να πας να κάνεις μεταφορά αρχείων μέσω internet.
  5. faethie

    ZTE V967S

    Επιτελους βγηκε παραμετρος για να ξυπνα το τηλ απο τα volume keys! X-posed additions module του x-posed ειναι:)
  6. faethie

    ZTE V967S

    Ναι, βασικά. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις το titanium backup, να κάνεις backup όλες τις εφαρμογές και μετά που θα βάλεις την 1.0.5 να κάνεις restore, αλλά η συμβούλή μου είναι αν τώρα το αγόρασες το κινητό και δεν έχεις προλάβει να "του αλλάξεις τα φώτα", να κάνεις fresh install. Επίσης θα πρότεινα να δεις τους σχετικούς οδηγούς και να βάλεις αγγλικό recovery, να φτιάξεις το 2.5 γίγα partition και αν θες να τσεκάρεις κάποια απο τις ROM του Carliv, που είναι βασισμένες στην 1.0.5 και θεωρούνται optimized. Ο κόσμος προτείνει την Max Smart, καθώς σου επιτρέπει να έχεις 3G και στις δύο sim.
  7. faethie

    ZTE V967S

    Η ζελατίνα με την οποία έρχεται το κινητό είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη. Πλένεται κιόλας και ξαναμπαίνει αν θες.
  8. faethie

    ZTE V967S

    Απλά στα συγκεκριμενα βίντεο, με τις συγκεκριμένες συνθήκες, η κάμερα έκρινε οτι δεν χρειάζεται να κάνει soften για να μειώσει τον θόρυβο. Προφανώς συμβαίνει σπάνια, και ίσως και να παίζει ρόλο και το αν έχεις επιλέξει fine στην ποιότητα. Γενικά η κάμερα συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλα, το ξαναλέω, και αυτό αφορά και το μέγεθος. Μου έχει τύχει να γράψω βίντεο 10 λεπτά και να έχει soften και να είναι 200ΜΒ, και με τις ίδιες ρυθμίσεις άλλο βίντεο 10λεπτο να είναι 350ΜΒ με rgb noise. Προφανώς όταν δεν βάζει soften, λόγω του noise δεν μπορεί να κάνει καλή συμπίεση και μεγαλώνει η πληροφορια ανα καρέ και μεγαλώνει και το μέγεθος. Τώρα το πότε κάνει χρήση του soften και πότε όχι, μόνο αυτό ξέρει. Εγώ πάντως πιστεύω οτι είναι ίδιο το hardware σε όλα τα κινητά.
  9. faethie

    ZTE V967S

    Ακριβώς αυτά τα προστατευτικά είναι που έβριζα (και μαζί και το μισό φόρουμ απ' ότι αποδείχθηκε μετά που πόσταρα τη "γκρίνια" μου)...
  10. faethie

    ZTE V967S

    Ίδια κάμερα είναι σε όλα τα βίντεο, χαλαρώστε. Προσωπικά τα είδα όλα (ναι κι αυτό με το γάτο) και ίδια χάλια είναι. Ψαρώνετε απλά επειδή έτυχε στο γάτο να κρίνει η κάμερα οτι δε χρειάζεται να κάνει soften (κάτι που όντως της την βαρά και το κάνει σε άκυρες φάσεις) Προσωπικά έχω τραβήξει βίντεο με όλα τα συμπτώματα που είδα στα βίντεο όλων, με το ίδιο κινητό. Πχ. άλλη φορά βράδυ κάνει αυτό το περίεργο "στάχυασμα" που κάνει πάνω αριστερά στο βίντεο του κώστας1, άλλη φορά πάλι βράδυ μπορεί να τα θολώσει όλα απο το soften, άλλη φορά να είναι σαν το minecraft απο το πιξέλιασμα. Η κάμερα είναι χαμηλής ποιότητας, και με αλλοπρόσαλλους αλγόριθμους πάνω που την κάνει άλλοτε να πιξελιάζει, άλλοτε να θολώνει, προσπαθώντας να κρύψει το οτι όταν δε το κάνει, δείχνει υπερβολικό θόρυβο.
  11. faethie

    ZTE V967S

    Εμένα πάντως αυτά τα screen protectors μου ήρθαν πριν λίγες μέρες και ήταν τόσο λεπτά που δε μπόρεσα να βάλω σωστά ούτε ένα. Οι μεμβράνες είναι τόσο λεπτές που για κάποιο λόγο δεν δουλέυει το κόλπο με το σταδιακό "σιδέρωμα" της πιστωτικής, αφήνουν φουσκάλες, ξεκολάς λίγο να τις βγάλεις πριν προχωρήσεις στην υπόλοιπη τοποθέτηση, συνεχίζεις, ξαναφήνουν, όλα αυτά περίπου 20 φορές μέχρι να φτάσεις στη μέση της οθόνης, και κάπου εκεί η μεμβράνη απο το πολύ βγάλε βάλε τα παίζει και σταματά να κάνει καλή επαφή. Η δεύτερη προσπάθεια απέτυχε κατευθείαν γιατί οι μεμβράνες είναι τόσο λεπτές που μου έκανε τσάκισμα (!) ενώ τη κράταγα, και η τρίτη ενώ την έβαζα είδα οτι η πιστωτική άφηνε σημάδια πάνω στη μεμβράνη ενώ τη σιδέρωνα... Κάπου εκεί απήυδησα, έκανα το κόλπο με το πλύσιμο με σαπούνι της μαμίσιας μεμβράνης, την ξανάβαλα (μου πήρε 1 λεπτό) και βρήκα την υγειά μου. Ευτυχώς που οι μεμβράνες ήταν πάμφθηνες και δε κλαίω τα λεφτά μου... Γενικώς δε τις συνιστώ σε κανέναν, εκτός κι αν είναι χειρούργος. Με βιονικά χέρια. Και δε τον ενοχλεί το να βάλει μια μεβράνη τόσο ευαίσθητη, που πιθανων να γρατζουνιστεί κι απο τα νυχια του.
  12. faethie

    ZTE V967S

    Με το κινητό έχω κλείσει αισίως μήνα. Γενικά απόλυτα ευχαριστημένος. Ένα θέμα μόνο: Μου φαίνεται τελευταία η οθόνη πιο "ξεθωριασμένη" και παρατηρώ κι ένα αρκετά έντονο bleed στο μαύρο στα άκρα της οθόνης, ιδιαίτερα εμφανές σε full screen μαύρο. Το παρατηρεί κανείς άλλος; Το είχατε δει απο την αρχή και εγώ απλά δεν το πρόσεξα; Γιατί ειλικρινά όταν το είχα πρωτοπάρει δεν είχα προσέξει τίποτα μεμπτό στην χρωματική απόδοση της οθόνης, μάλιστα είχα βγάλει και σχετικές φωτό, αν είχατε δει. ΥΓ. Πριν καμια βδομάδα πέρασα απο την Max Flavour 3.3 (με την οποία είχα κάνει και το review) στην 3.4, και αν και δεν το είχα προσέξει τότε, μου φαίνεται οτι η 3.4 υστερεί σημαντικά στην χρωματική ποιότητα στην οθόνη... υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται και για το colour bleed που λέω;
  13. faethie

    ZTE V967S

    Εξυπακούεται οτι σε έναν άνθρωπο 2+ μέτρα το 5άρι έχει άλλη αίσθηση απο έναν άνθρωπο 1.50. Οι παρατηρήσεις όμως που κάνει ο κόσμος συνήθως έχουν ως σημείο αναφοράς τον μέσο άνθρωπο, γιατί με αυτή τη λογική δεν θα μπορεί να κάνει κανείς review. Σαν να μου βγει ένας π.χ. και να μου πει "τι τσαμπουνάς ρε φίλε οτι το πράσινο το δείχνει ωραία, εγώ έχω αχρωματοψία"...
  14. faethie

    ZTE V967S

    Έχω φάει όλο το νετ, αλλά δεν έχω βρει καμμια εμπεριστατωμένη παρουσίαση του Lewa Os... Ρε παιδιά τι παίζει με αυτές τις ROM? Τι διαφορές έχουν απο πχ την Cyanogen ή την MIUI? Δεν βρίσκω τίποτα όσον αφορά review, μόνο κάνα δυο βίντεο με κάτι τύπους που σκρολάρουν πέρα δώθε το desktop...
  15. faethie

    ZTE V967S

    Καλό είναι να διαβάζουμε και τις προηγούμενες σελίδες και να μην γεμίζουμε το τόπικ με τα ίδια και τα ίδια
×
×
  • Create New...