leasedline Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 τα καλύτερα από όλα ήταν αυτά της συσκευασίας του Samsung Galaxy 3 (Ι5800) αλλά δυστυχώς τα έχασα! έκτοτε δε μπορώ να βρω κάτι καλό αν και παρήγγειλα ακουστικά για Samsung Galaxy 3 καμία σχέση είχα βολευτεί με τα Noodles του πλαισίου αλλά και αυτά χαλάνε στο εξάμηνο τώρα έχω τα noodle sports, πολύ καλά αλλά δε δουλεύει το μικρόφωνο ! θα προσπαθήσω να βρω κάποια καλά σε σπορτς στυλ... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 εγω τα εχω εδω και παρα πολυ καιρο και δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα... πραγματικα χωρις να θελω να κρινω την αποψη του προηγουμενου φιλου.... εμενα με βολευουν απιστευτα.... και απο τιμουλα φανταστικη.... και εχουν και διαρκεια... τα εχω 6 μηνες χωρις κανενα προβλημα +1 σε οσα αναφερει ο φιλος! Εχω 2 ζευγη (εχει και ο γυιος μου ΖΤΕ), για πανω απο εξι μηνες και δουλευουν μια χαρα! Με 2 Ευρω εκανα δουλεια μου! :D Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Mofi ή nillkin case? Σε μαύρο λέω. Μάλλον πάω για την δεύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Μοφι η γκρι με έβγαλε ασπροπρόσωπο όσους μήνες το είχα, απλά ήταν σαν τανκ και το προστάτευε μια χαρά από πτώσεις και κυρίως γρατσουνιές όταν το άφηνα δεξιά κι αριστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 καλησπερα.εχτες το βραδυ μου επεσε το κινητο και εσπασε η οθονη χωρις ομως να δουλευει η οθονη πλεον απο την μεση και κατω.αν παραγγειλω μια καινουρια οθονη μπορουν να μου την περασουν εδω στην ελλαδα σε καταστημα ηλεκτρονικων ειδων; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Μοφι η γκρι με έβγαλε ασπροπρόσωπο όσους μήνες το είχα, απλά ήταν σαν τανκ και το προστάτευε μια χαρά από πτώσεις και κυρίως γρατσουνιές όταν το άφηνα δεξιά κι αριστερά. Που θα βρω σε μαύρο χρώμα? Με μια ματιά δε βρήκα στο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 @kalman2013: Ναι, απλά να πάρεις οθόνη και digitizer μαζί, πάει φτηνά, γύρω στα 30 ευρώ από aliexpress. Δεν είναι κάτι δύσκολο να το κάνεις και μόνος σου σαν αλλαγή(ειδικά για το v967s που υπάρχει και service manual - δες 1ο ποστ). Απλά προσοχή σε 2 πράγματα. Πρώτον δώσ'του να καταλάβει στον ζεστό αέρα για να ξεκολλήσει η οθόνη και στο τέλος να βάλεις αρκετή κόλλα για να κολλήσει καλά μέχρι την επόμενη φορά αν ξανασπάσει. :P @mol: Δεν παίζει σε μαύρο, μόνο καφέ, γκρι, πράσινο και πορτοκαλί. http://www.minideal.net/mofi-leather-case-for-original-zte-v987-smartphone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitriKallithea Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Συγχαρητήρια σε όλους για το παρόν θέμα. Έχω το κινητό από Σεπτέμβρη και πραγματικά πετάει! Φοβερό κινητό, διαφήμιση για τα κινέζικα θεωρώ! Και η Lenovo camera έκανε θαύματα! Έβαλα την max flavor. Ξέρει κανείς πως πειράζω τις αρχικές οθόνες (να προσθέσω ή να αφαιρέσω καμία?). Σόρυ αν έχει ξαναειπωθεί αλλά δεν το πρόσεξα. Ευχαριστώ πολύ όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Άλλαξε launcher. Προτείνω Nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitriKallithea Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ωχ και ήθελα να το κρατήσω όσο πιο μινιμαλ μπορούσα! Το είχα αλλά δεν με βόλεψε και τρελά! Βασικά την μόνη αλλαγή που ήθελα να κάνω ήταν η αλλαγή του αριθμού των οθονών αλλά οκ! Thanks για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Μινιμαλ θα είναι αν έχεις μόνο μια οθονια :p Αύριο παραγγέλνω μαζί με την θήκη και screen protectors. Εχω βάλει στο μάτι 2 ειδών. Clear και ματ! Καμία πρόταση για καλής ποιότητας ζελατίνες? (φθηνες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirodeath Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μινιμαλ θα είναι αν έχεις μόνο μια οθονια :p Αύριο παραγγέλνω μαζί με την θήκη και screen protectors. Εχω βάλει στο μάτι 2 ειδών. Clear και ματ! Καμία πρόταση για καλής ποιότητας ζελατίνες? (φθηνες) Μπορεις να δωσεις ενα.λινκ για τις ματ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 http://m.ebay.com/itm/151330273539?nav=WATCHING_ACTIVE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ξέρει κανείς πως να βγάλω τα κενά στους αριθμούς τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Εγινε παραγγελια σε nillkin μαυρη και clear screen protectors. Δε ξερω αν με βολεψουν τα ματ, οποτε λεω να μην τα παρω. Btw σημερα αγορασα και το xiaomi 10400mah Προβλεπεται να μενω κανα χρονο ακομη με το zte :D Λεω να φλασαρω miui. Ποτε δε αρεζε αλλα λεω να της δωσω ακομη μια ευκαιρια μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas0905 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Εχω ενα προβλημα με το ZTE 967s .Oταν εχω και τις δυο καρτες sim κανει ακυρες επανεκινησεις Οταν εχω μονον την μια κανενα προβλημα.Καθε βοηθεια δεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καινουργιες καρτες? Τις εχεις αλλαξει θεση? Χρησιμοποιεις καμια με ανταπτορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas0905 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Οχι ειναι παλιες Ανταπτορα δεν χρησιμοποιω. Να ζητησω σε πρωτη φαση να μου δωσουν καινουριες καρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δεν εχεις αλλες να δοκιμασεις? Ποσο παλιες ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnkwn Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Γεια σας παίδες. Το τηλ με μπαταρία στο 3-4% πάγωσε και έκτοτε άρχισε τα παρατράγουδα. Δεν φορτίζει άμεσα , ανοίγει όταν θέλει και παγώνει πάλι. έχεις κανείς ιδέα για τι πρόκειται ? Υπάρχει τεχνικός ή κάτι τέτοιο για αυτές τις περιπτώσεις? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Η πιο απλη λυση ειναι επαναφορα ρυθμισεων. Αλλα εισαι σιγουρος οτι ολα αυτα δε τα προκαλει καποια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirodeath Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Γεια σας παίδες. Το τηλ με μπαταρία στο 3-4% πάγωσε και έκτοτε άρχισε τα παρατράγουδα. Δεν φορτίζει άμεσα , ανοίγει όταν θέλει και παγώνει πάλι. έχεις κανείς ιδέα για τι πρόκειται ? Υπάρχει τεχνικός ή κάτι τέτοιο για αυτές τις περιπτώσεις? :O Δοκιμασε calibration στην μπαταρια reboot και δες αν φορτιζει εχει θεμα μερικες φορες οταν αφηνεις την μπαταρια κατω απο 14% κ ενω το αφηνεις ωρες η σταθμη δεν ανεβαινει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnkwn Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Το τηλέφωνο τα τίναξε. Δεν αντιδρά. Δεν φορτίζει δεν εκκινεί , τπτ. Ευτυχώς σε κάποιος αναλαμπές που είχε , πρόλαβα και τράβηξα ότι ήταν χρήσιμο. Θα το στείλω πίσω (minideal ). Μίλησα με κάποιον και μου έδωσε διεύθυνση κ.λ.π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ποτε το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnkwn Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 5/11/13 καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts