mol Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Και σε μενα wake_dropped γραφει. Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Και εγώ το v967s με την v1.03 που δοκίμασα δεν άνοιγε με τα πλήκτρα φωνής Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 οσοι το πηρατε απο μινιδεαλ ποσο καιρο εκανε η αποστολη?περασατε τελωνειο?ειναι εμπιστο σαν σιτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Περιμένω να μου έρθει η τρίτη παραγγελία απο minideal.Παρήγγειλα και πάλι με singapore post και στις 2 περιπτώσεις είχα το κινητό σε 11 και 13 ημέρες αντιστοιχα.Κανένα θέμα με τελωνείο.Προσωπικά ειμαι ευχαριστημένος απο το κατάστημα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 πως μπορω να κανω track για να δω που ειναι η παραγγελια μου? edit: Το βρηκα σε μερικα site αλλα ειδα προορισμο Hungary τι εγινε? Παιδια κανεις γιατι αραγε μου δειχνει destination Hungary, πηρα το Zte v967s Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Παιδια κανεις γιατι αραγε μου δειχνει destination Hungary, πηρα το Zte v967s Ρώτα τον πωλητή. Τη διεύθυνση αποστολής την παίρνουν από το paypal. Μήπως είχες βάλει κάποια στιγμή για κάποια παραγγελία διεύθυνση Ουγγαρίας και ξέχασες να την αλλάξεις; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Ρώτα τον πωλητή. Τη διεύθυνση αποστολής την παίρνουν από το paypal. Μήπως είχες βάλει κάποια στιγμή για κάποια παραγγελία διεύθυνση Ουγγαρίας και ξέχασες να την αλλάξεις; Billing Information (ονοματοεπωνυμο που ειχα βαλει) Charakas Archanon-Asterousion Charakas, Greece/Monofarsiou, 70010 Greece T: (Το τηλεφωνο που ειχα βαλει) οταν τους ρωτησα αυτο μου εστειλαν αλλα κοιταξα σε πολλα σαιτ για το tracking number που μου εδωσαν και ελεγε προορισμος Hungary edit: Επισης Shipping Address (paypal) (Ονοματοεπωνυμο) Charakas Archanon Asterousion Charakas, Greece 70010 Greece πχ http://www.17track.net (http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RF163862795SG) δειτε τι μου βγαζει Edited August 25, 2013 by chourdis Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Σε όλα τα site σου βγάζει Ουγγαρία; http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px http://www.17track.net/en/ http://www.singpost.com Edited August 25, 2013 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Για κάποιο λόγο το δέμα σου φαίνεται πως πάει Ουγγαρία.Επρεπε να λέει Destination Greece Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Σε όλα τα site σου βγάζει Ουγγαρία; http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RF151143054SG singpost.com στο 4px δεν βλεπω προορισμο Edited August 25, 2013 by chourdis Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 στο 4px δεν βλεπω προορισμο edit: τελικα βλεπω Ελλαδα στο 4px (αλλα βλεπω οτι ειναι στο Αργος, απο το Αργος θα ερθει Κρητη?) Άργος;;;Που το βλέπεις αυτό;;;; Εκεί περιμένω εγώ το δικό μου!!!:rolleyes: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Άργος;;;Που το βλέπεις αυτό;;;; Εκεί περιμένω εγώ το δικό μου!!!:rolleyes: ειδα το λινκ σου απο το 17track και το περασα για το δικο μου λολ στο δικο μου δεν δειχνει τιποτα για αυτο εσβησα και το edit Edit: οτι εδειχνει το δικο σου μεχρι 13/7 στο 4px, αυτο δειχνει σε εμενα τωρα Edited August 25, 2013 by chourdis Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Καλά είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους. Ίσως να σου δώσανε λάθος Tracking number. Αν είναι από Minideal τις πρωινές (δικές μας) ώρες θα τους προλάβεις και στο chat για άμεση επικοινωνία! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 μου ξεκινησε παλι τα κουλα του με το ακουστικο...καποιες φορες ενω μιλαω μπουκονει και βαθαινει για λιγο...τωρα το εκανε με 2 γραμμες σημα..το εχω στο 3 επιπεδο στην ενταση μηπως ξερει καποιος αν μπω στο mtk engineer mode->audio->normal ποια τιμη πρεπει να βαλω?το default value ειναι 112.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) μου ξεκινησε παλι τα κουλα του με το ακουστικο...καποιες φορες ενω μιλαω μπουκονει και βαθαινει για λιγο...τωρα το εκανε με 2 γραμμες σημα..το εχω στο 3 επιπεδο στην ενταση μηπως ξερει καποιος αν μπω στο mtk engineer mode->audio->normal ποια τιμη πρεπει να βαλω?το default value ειναι 112.. Με ποια rom εισαι φιλε?Απο το mindeal? Παλαιοτερα με ενα που ειχα παρει με την 1.0.0 ειχα θεματακι,σπανιοτατα βεβαια,περασα την 1.0.3 και δεν ξαναειχα το παραμικρο.Βεβαια και με το θεμα αυτο ακουγα και με αγουγαν κανονικα,απλα λιγο πιο ....μπασατα.....απο οτι μου ελεγαν. Edited August 25, 2013 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 ναι 1.03 δεν ξερω μηπως ειναι λογο σηματος αυτο λεω.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Για ακουστικα τι προτεινετε για το κινητο? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Billing Information (ονοματοεπωνυμο που ειχα βαλει) Charakas Archanon-Asterousion Charakas, Greece/Monofarsiou, 70010 Greece T: (Το τηλεφωνο που ειχα βαλει) οταν τους ρωτησα αυτο μου εστειλαν αλλα κοιταξα σε πολλα σαιτ για το tracking number που μου εδωσαν και ελεγε προορισμος Hungary edit: Επισης Shipping Address (paypal) (Ονοματοεπωνυμο) Charakas Archanon Asterousion Charakas, Greece 70010 Greece πχ http://www.17track.net (http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RF163862795SG) δειτε τι μου βγαζει Το πιο πιθανό είναι να σου δώσανε λάθος tracking από άλλη παραγγελία. Έχει ξαναγίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Και εγώ το v967s με την v1.03 που δοκίμασα δεν άνοιγε με τα πλήκτρα φωνής Σε μενα γιατι γινεται ομως? Στο τελος δε θα με πιστευετε κιολας! :lol: Με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Σε μενα γιατι γινεται ομως? Στο τελος δε θα με πιστευετε κιολας! :lol: Με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω βιντεο Σε ενα που εχω τωρα εδω το κανει ..........εχεις περασει την 1.0.5?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Με 1.03 ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasskoy Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Το παρειγγειλα και εγω χθες το πρωι κυριακη.Αντε να δουμε ποτε με το καλο θα ερθει το εργαλειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannis Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Τελικα πηρα αλλη μια θηκη για δοκιμη η οποια ηρθε γρηγορα σχετικα... Ειναι πιο βολικη για διαβασμα ή για κανενα βιντεο και προστατευει εξισου καλα με τη nillkin θηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_86 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Έγινε κι από μένα τελικά η παραγγελία... στην αναμονή λοιπόν. Σε περίπου 2 βδομάδες πιστεύω να το έχουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akoutsakas Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Ρε παιδιά μήπως καθυστερεί το δικό μου? 14-08-2013 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 16-08-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts