Jump to content

Akoutsakas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Akoutsakas

  1. παίδες πρόβλημα. το τηλέφωνο ηταν στο 10% μπαταρία, το εβαλα να φορτίζει αλλα δεν ειδα αν ξεκίνησε, αργότερα οταν το είδα είχε κλείσει και δεν άνοιγε, επίσης δεν ανάβει το λεντακι φόρτισης.. καμία ιδέα?
  2. Παίδες, έχει κάνει κανείς default το play store, γιατί όλο το Mi store μου βγάζει
  3. Παίδες δε μπορώ να περάσω επαφές Google. Έβαλα store με installer αλλά κολλάει στο 80%. Στους λογαριασμούς υπάρχουν όλα εκτός από επαφές... Το ημερολόγιο το έβαλα χειροκίνητα... Καμμια ιδέα?
  4. Καλησπέρα! Μόλις παρέλαβα και εγώ απο βικ! Είχε την 7.0.1? και με το που μπήκα wifi μου έβγαλε update για 7.1.6.0(LHNCNCK). Δεν έχω play store και παλεύω τώρα να σεταρω. Με ενοχλούν λίγο τα κινέζικα παντού και προσπαθώ να συνηθίσω το MIUI... Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές..πάει σφαίρα το κινητό.. Τα ελληνικά δεν με ενδιαφέρουν προτιμώ τα αγγλικά, προτείνετε καμιά άλλη rom? αν και δεν θέλω να βάλω unofficial θέλω να ξεφορτωθώ τα κινέζικα.
  5. το χτύπησα και εγω απο gearbest, λετε να με ταλαιπωρησουν? απο της 15 ειναι processing..
  6. Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει AOSP rom? με international rom η μπαταρία κρατάει καλύτερα?
  7. Σε όλα τα καινούργια κινητά με μπαταρίες λιθίου δε πρέπει να αφήνουμε την μπαταρία κάτω απο το 10% όπως επίσης και να φορτίζει πάνω το 90-100%, δλδ δε πρέπει να έχουμε την μπαταρία στα άκρα, Πολλές συσκευές ειδοποιούν με το notification led. πρασινίζει οταν πρέπει να σταματήσουμε την φόρτιση και κοκκινίζουν όταν πρέπει να φορτίσουμε.
  8. Παίδες σκέφτομαι να το χτυπήσω.σκεφτόμουν και το DOOGEE F5 αλλά απ' ότι βλέπω όλοι είστε ικανοποιημένοι (εκτός λίγο από την μπαταρία ε?). σωστά? αξίζει το prime? ξέρετε αν παίζει κάνα κουπονάκι ?
  9. Akoutsakas

    ZTE V967S

    Με αφησε το δικο μου σημερα. Μετα απο 2 χρονια... εκλεισε κ δεν ξανανοιξε ποτε. Με προειδοποιησε κανοντας μου περιεγα κλεισιματα και παγωματα. Τωρα ψαχνω κατι αναλογο. Σκεφτομαι για doogee f5.
  10. Akoutsakas

    ZTE V967S

    η blue ποια rom είναι?
  11. Akoutsakas

    ZTE V967S

    Εβαλε κανεις την 1.0.5 ; ξερετε διαφορες απο 1.0.3;
  12. Akoutsakas

    ZTE V967S

    Δοκίμασε το volume up.
  13. Akoutsakas

    ZTE V967S

    Το δοκίμασα αλλά δε μου λειτουργεί.. Έχει πολλές επιλογές πάντως και ίσως θέλει πειραματισμό... Αξίζει σαν εφαρμογή πάντως. Ίσως μου έκανε και θέμα με τις εισερχόμενες αλλά όχι τσεκαρισμένο.
  14. Akoutsakas

    ZTE V967S

    Παιδιά παρατήρησα ότι όσες επαφές δεν έχουν το πρόθεμα της χώρας (030) στο νούμερο δε μου της συνδέει με την επαφή. Καμία λύση κάνεις για να μην τις αλλάζω χειροκίνητα;
  15. Akoutsakas

    ZTE V967S

    Παιδιά σήμερα μου ήρθε και εμένα η κινητούμπα. Με ενθουσίασε! Ήρθε με 1. 0. 3 από μινιδεαλ αλλά με μπλε θήκη ενώ είπα μαύρη. Λέτε να βάλω 1.0.5? Λειτουργεί άψογα πάντως. Και η κάμερα μια χαρά είναι. Η μπαταρία αργεί να φορτίσει αλλά το έχω λιώσει....
  16. Akoutsakas

    ZTE V967S

    Ρε παιδιά μήπως καθυστερεί το δικό μου? 14-08-2013 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 16-08-2013 Despatched to overseas (Country code: GR)
  17. Akoutsakas

    ZTE V967S

    Το χτύπησα και εγώ μόλις ! εν αναμονή λοιπόν. ελπίζω το μινιδ να κάνει γρήγορα!
  18. Akoutsakas

    ZTE V967S

    παιδιά τι να πω...έψαχνα κινητό και κοιτούσα τα JIAYU g4/g3s και το neo n003 (μου άρεσε το MHL) . Με αυτά που διαβάζω όμως εδώ και με αυτήν την τιμή μάλλον για το ZTE με βλέπω. Μια διευκρίνηση μόνο, υποστηρίζει OTG ? Σε ένα βίντεο είδα ότι υποστηρίζει. στο 4:30. Μάλλον απο minid θα ψωνίζω, έχει νόημα να τσατάρω?
  19. Γεια σας! Πριν 2-3 μέρες έχασα το htc desire bravo που είχα κ σκέφτομαι για την αγορά κινέζικου. Τα χαρακτηριστικά του Ν003 σε σχέση με την τιμή του είναι πολύ ελκυστικά. Το εχέι δοκιμάσει κανεις? η ίσως το n002? ειμαι ανάμεσα σε αυτ'ο κ το Jiayu g4 /G3s. γνώμες?
×
×
  • Create New...