tuduros Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καληπέρα κι'απο μένα! Δυστυχώς έκανα μια μεγάλη ...μέγιστη πατάτα!! Έβαλα την miui rom στην συσκευή μου και ξαφνικά μια μέρα κόλλαγε στο λογότυπο! Ε, είπα θα περάσω την stock! Το λάθος μου είναι πως πάτησα format στο sp flash με αποτέλεσμα το κινητό να μπρικάρει και να μήν κάνει τίποτα! Μόνο ο υπολογιστής το αναγνωρίζει! Διάβασα πως μπορώ να το επαναφέρω με ένα backup απο κάποια ίδια συσκευή, που όμως δεν κατάφερα να βρώ πουθενά! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Τη backup χρειάζεσαι; Από ρεκοβερυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tuduros Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Χρειάζομαι backup όλη τη rom. Δηλαδή όλα τα απαραίτητα αρχεία για να τρέξουν στο sp flash tool. Λογικά NAND backup θέλω!! Έχω κατεβάσει ότι έχω βρεί αλλά πάντα πετάει error! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 http://www.needrom.com/category/zte/v967s/ Εκεί έψαξες; Θέλει εγγραφή για να κατεβάσεις την ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tuduros Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Έχω κατεβάσει πολλές rom, όμως καμία απο αυτές δέν έχει όλα τα απαιτούμενα αρχεία για να κάνω firmware update! Έχω κατεβάσει και απο εδώ http://www.ztedevice.com.cn/support/smart_phone/65cae3c9-8ab9-445c-bf86-0f0c42568d25.html?type=software , αλλά καί απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2300622&page=11, αλλά τζίφος! Πάντα μου βγάζει σφάλμα το sp flash tool! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 παιδια εχετε διαβασει στικακια σε exfat μεσω otg; Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 οταν εχω ανοιχτο το 3g στο τηλεφωνο δεν με ακουνε καλα σαν να μικροφωνιζει,το ιδιο και με το handsfree(nokia bh-118).Οταν κλεισω το 3g ολα παιζουν τελεια.Αλλαξα καρτα sim(cosmote) με πιο καινουργια(4g) αλλα παλι το κανει.Το ειχα ξαναδιαβασει εδω μεσα το προβλημα αυτο.Εχει βρει κανενας καμια λυση? Εχω δοκιμασει να ξαναφλασαρω την rom αλλα το προβλημα παραμενει. Υπαρχει περιπτωση με καποια αλλη rom να μην το κανει? H δικια μου ειναι η v1.0.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek30 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Το κινητό μου έτσι ξαφνικά σταμάτησε ... το είδε ηλεκτρονικός και μου είπε κατά 99% ελιναι motherboard :wacko: Μπορεί κανείς να με βοηθήσει ??? Είμαι από Θεσσαλονίκη, φίλε miter_alarm μήπως θα μπορούσες να βοηθήσεις ? Είναι κρίμα να πάει για κουβά σε λιγότρο από ένα χρόνο ... Η to2c δίνει 1 χρόνο εγγύηση ή 6 μήνες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 καλημερα παιδια βοήθεια ξέρει κάνεις κάποιων τεχνικό να μου αλλάξει το usb στην πλακέτα του κινητού εχω μπλέξει με έναν που με κοροϊδεύει απο μέρα σε μέρα και εχει περάσει ενας μήνας ειμαι απο αθηνα δυτικά προάστια :help::help::help::help::help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlahoskwn Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 καλησπερα παιδια!!! μου δωσανε ενα zte v967s το οποιο εχει ενας σχετικα μεγαλη ηλικια 45+ χρονων και το χρησιμοποιει μονο για να μπαινει στο ιντερνετ και στο facebook και πουθενα αλλου δηλαδη ουτε καν για τηλεφωνο δηλαδη το εχει κατι σαν tablet και μετα απο την χθεσινη περιπετεια που του περασα μια ρομ και δεν ελεγε να μπει με τιποτα εμπαινε κατευθειαν σε revovery mode ευτυχως ομως το επανεφερα θα ηθελα με την βοηθεια σας να περασω μια ρομ ειτε custom ειτε official η οποια να ειναι πολυ ελαφρια και γρηγορη το μενου του γενικα να ειναι πολυ απλο (πχ να εχει μονο το google και τιποτα αλλο θα ηταν οτι καλυτερο μου ειπε...)και εννοειτε πολυ σταθερη!!!! και σας παρακαλω πειτε μου και την διαδικασια που πρεπει να κανω βημα βημα σας ευχαριστω πολυ περιμενω καποια απαντηση σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 καλησπερα παιδια!!! .........το οποιο εχει ενας σχετικα μεγαλη ηλικια 45+ χρονων ....... Φιλε με σκοτωσες !!! :p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlahoskwn Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 μπορει να φαινεται αστειο απλα ετσι μου ειπε ετσι σας λεω παιδια... καμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 καλημερα παιδια βοήθεια ξέρει κάνεις κάποιων τεχνικό να μου αλλάξει το usb στην πλακέτα του κινητού εχω μπλέξει με έναν που με κοροϊδεύει απο μέρα σε μέρα και εχει περάσει ενας μήνας ειμαι απο αθηνα δυτικά προάστια :help::help::help::help::help: Τίποτα παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlahoskwn Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 τελικα εβαλα την Miui και εκανα μερικες ρυθμισεις και ειναι τωρα μια χαρα του εβαλα την 4,8,8 εχεις αυτην η εκδοση καποιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλησπερα. το κινητο μου τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει να κολλαει ασχημα και σκεφτηκα να αλλαξω rom , να του κανω κανα update τελοσπαντων. το εχω παρει απο minideal και ειναι root. δεν ξερω απο κινητα και πολλα γι αυτο και γραφω , αν μπορει καποιος να βοηθησει. εχω βρει εναν οδηγο για το πως θα αλλαξω rom απλα δε ξερω απο που να την κατεβασω αλλα το σημαντικοτερο πια να επιλεξω. οποιος εχει χρονο και μπορει ας βοηθησει λιγο... ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Γιατι δεν κανεις ενα factory reset ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Η αληθεια ειναι οτι το εκανα πριν λιγο και φαινονται ολα καλα μεχρι τωρα. Απλα ελεγα μηπως χρειαζεται να κανω και κανα update γιατι απ οτι ειδα εχω εκδοση 4.2.1 ενω εχει βγει μεχρι 4.4 αν δε κανω λαθος? μπορει να λεω και χαζα , ειμαι ασχετος απ αυτα απλα αν παω να κανω update μεσα απο το κινητο με πεταει η μου ζηταει να βρω το αρχειο στην sdcard πραγμα που δεν υπαρχει αφου δε ξερω τι απ ολα πρεπει να κατεβασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δεν υπάρχει update. Μην ανησυχείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gap783 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλησπερα παιδια.εχω αυτο το κιν αλλα δεν εχεθ ελληνικα καθολου.πως τα περναω;;; ευχαριστω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ποια ρομ φοραει τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gap783 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ποια ρομ φοραει τωρα? Android version 4.2.1 Kernel Version 3.4.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 ποια ρομ, οχι εκδοση android :) κοινως το εχεις πειραξει; απο που το πηρες;; αυτες τις εχει κανεις; να τις παρω; http://www.ebay.com/itm/6x-Savvies-SU75-screen-protector-ultraclear-for-ZTE-V967s-/361077330758?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item5411e2d346 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gap783 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) απο ebay.. που βλέπω την έκδοση ; δεν σας ήξερα τοτε... 1.0.2 εχει καμια βοηθεια για να βάλω ελληνικά ; Edited October 17, 2014 by gap783 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Φλασαρε την μαξ φλειβουρ v5 και δε θα εχεις κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 καλημερα μια ερωτηση κ απο μενα. ειχα κανει ενοποιηση του αποθηκευτικου χωρου, πως μπορω να "επιστρεψω" στην αρχικη τιμη που ειχε το κινητο? προκειται να το δωσω και θελω να ειναι οπως ηταν αρχικα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts