mol Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Καμια... Μαλλον εφτασε η ωρα του. Το δικο μου (φτου φτου μη το ματιασω) εδω και 1 χρονο παει πολυ καλα! Εδιτ: στο eshop εχει στα περιπου 3 ευρω τα νοκια hands free wh102 που λειτουργουν με το κινητο μας Edited August 3, 2014 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ναι, απλά να πάρεις οθόνη και digitizer μαζί, πάει φτηνά, γύρω στα 30 ευρώ από aliexpress. Δεν είναι κάτι δύσκολο να το κάνεις και μόνος σου σαν αλλαγή(ειδικά για το v967s που υπάρχει και service manual - δες 1ο ποστ). Απλά προσοχή σε 2 πράγματα. Πρώτον δώσ'του να καταλάβει στον ζεστό αέρα για να ξεκολλήσει η οθόνη και στο τέλος να βάλεις αρκετή κόλλα για να κολλήσει καλά μέχρι την επόμενη φορά αν ξανασπάσει. :P την εβγαλα την οθονη και το-η :X digitizer αλλα δεν εχω παραγγειλει ακομα καινουρια.σκεφτομουν να αγοραζα το zte nubia z7 mini το οποιο το coolicool το εχει 180 ευρα και δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζει να το φιαξω.το κινητο το εχω ενα χρονο αλλα και παλι πολλα τα λεφτα παλι για κινητο για μενα.τωρα σκεφτηκα η οθονη του 987 θα δουλευει στο δικο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Δε θα δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ξέρει κανείς πως να βγάλω τα κενά στους αριθμούς τηλεφώνου? Bump, κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Πέρασα μιουι νωρίτερα. Θα μείνω με αυτήν όσο αντέξω. Έχω συνηθίσει σε πιο απλά πράγματα. Επιλογη 3g/2g πως θα κάνω? Τώρα ειμαι και στα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Πέρασα μιουι νωρίτερα. Θα μείνω με αυτήν όσο αντέξω. Έχω συνηθίσει σε πιο απλά πράγματα. Επιλογη 3g/2g πως θα κάνω? Τώρα ειμαι και στα 2 Ποιος ο λόγος να παιδεύεσαι; τα ίδια έκανα και γω αλλά τελικά κατέληξα ότι καλύτερα να μην δημιουργούμε δουλειές εκεί που δεν υπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρω το xiaomi redmi note ήθελα να συνηθίσω τo miui. Έχω θέμα με τις επαφές. Δε με βγάζει όνομα όταν με καλούν. Πως διορθώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρω το xiaomi redmi note ήθελα να συνηθίσω τo miui. Έχω θέμα με τις επαφές. Δε με βγάζει όνομα όταν με καλούν. Πως διορθώνεται? επειδή μάλλον δεν έχεις το +30 μπροστά από το νούμερο. τα βάζεις μόνος σου,ή αυτόματα όλα με το number fixer. εγώ πήρα το redmi 1(μετά το v967s),και δεν με βλέπω να αφήνω την miui για τίποτα. λίγη συνήθεια θέλει,μιας και περιλαμβάνει πολλά περισσότερα,αλλά πραγματικά υπερτερεί στα πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μόλις τα φιξαρα. Για να δούμε... Πολλά πράγματα έχει η μιουι πάνω της... Υπερβολικά πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μόλις τα φιξαρα. Για να δούμε... Πολλά πράγματα έχει η μιουι πάνω της... Υπερβολικά πολλα Εδιτ: Δεν έγινε τελικά αυτό με τις επαφές. Άλλη ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και το number fixer απλά μου τα έκανε χειρότερα :p δοκίμασε να τις μεταφέρεις στην μνήμη του κινητού εμένα αυτό τα έφτιαξε όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Δε με βολεύει η μνήμη της συσκευής. Θέλω gmail. Μερικές φορές τρώει κάτι σκαλώματα μικρά και παγωνει η εφαρμογή που έχω ανοιχτή. Στον browser το χω δει πολλές φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnkwn Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μέτρησα την μπαταρία και δεν βγάζει τα 4,3 volt που θα 'πρεπε. Βγάζει με το ζόρι 2,8. Πριν το στείλω πίσω , εχει κανείς καμιά μπαταρία του 967s που να περισσεύει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρω το xiaomi redmi note ήθελα να συνηθίσω τo miui. Έχω θέμα με τις επαφές. Δε με βγάζει όνομα όταν με καλούν. Πως διορθώνεται? wsm tools 0123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Δε το έπιασα. Σορρυ, είμαι και κουρασμένος. Μάλλον θα την ξηλώσω. Ελευθερη ραμ κοντά στα 100 δινει σχεδόν κάθε φορά που το τσεκάρω. Επίσης με κλείνει τον browser συχνά πυκνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παιδια απο που να κατεβασω την miui θελω να της κανω μια δοκιμη Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Την βαρεθηκα. Σημερα αυριο την ξηλωνω και επιστρεφω μαλλον σε max flavour v5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Την βαρεθηκα. Σημερα αυριο την ξηλωνω και επιστρεφω μαλλον σε max flavour v5 Αφού ψάχνεσαι για αλλαγή περνά την Max inception.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Αυτη ειναι με τις 2 σιμ με 3g? Αν οχι, την ειχα περασει κ ειχα θεματα με επανεκκινησεις. Ειχα μεινει μιση μερα χωρις τηλεφωνο τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Αυτη ειναι με τις 2 σιμ με 3g? Αν οχι, την ειχα περασει κ ειχα θεματα με επανεκκινησεις. Ειχα μεινει μιση μερα χωρις τηλεφωνο τοτε Νομίζω ναι. Εγώ την έχω έξι μήνες και κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Εγώ πριν δώσω το v967s μου πάντως πέρασα αυτήν του συμφορουμητη από εδώ που και 3g και στις 2 κάρτες υποστηρίζει και ota updates και ήμουν γενικά ικανοποιημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 τοτε ισως την δοκιμασω θα την εχω στην καρτα μνημης και οποτε εχω χρονο θα την τσεκαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Πφφφφφ... Ξαφνικά δεν έχω ακουστικό. Τι παίζει? Με hands free όλα Οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Τελικά όλα Οκ με το ακουστικό. Σήμερα το ξεζούμισα. Οι ώρες οθόνης ειναι με χρήση ίντερνετ σε 2g. Δε με πάει η καρδιά να το δώσω.... [ATTACH]48547[/ATTACH][ATTACH]48548[/ATTACH][ATTACH]48549[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Τελικά όλα Οκ με το ακουστικό. Σήμερα το ξεζούμισα. Οι ώρες οθόνης ειναι με χρήση ίντερνετ σε 2g. Δε με πάει η καρδιά να το δώσω.... [ATTACH]48547[/ATTACH][ATTACH]48548[/ATTACH][ATTACH]48549[/ATTACH] Εε τότε μη το δίνεις.. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts