Christian27 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Οπως εχω γραψει και πιο πανω απαντωντας σε αλλο φίλο, εχω το τλφ περιπου 6 μηνες. Αγορα απο To2c και δεν του εχω αλλαξει τιποτα. Του εχω φορτωσει πανω απο 100 εφαρμογες, και εχω σβησει μετα απο δοκιμη αλλες τοσες. Του εχω βγαλει τα ματια, δεν το προσεχω καθολου, και δεν καταλαβαινει τιποτα. wIFI, gps, μια χαρα. Φωτογραφιες τη μερα μετριες το βραδυ χαλια. Κανενα απολυτως προβλημα εκτος απο μια δυο φορες που δεν μου αναγνωριζε την δευτερη σιμ (βοντα), προβλημα που λυθηκε καταργωντας το πιν. Γενικα για τα λεφτα που εδωσα δεν μπορω να σκεφτω τι παραπανω μπορουσα να ζητησω. Η μπαταρια κρατα 3, 5 ημερες με μπολικη χρηση βαιπερ. Το φλας οχι δεν ειναι δυνατο, και το πηρα αποφαση, δεν το πειραζω μπας και το καψω. Φιλε ησουν κατατοπιστικοτατος και σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου! :up: Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Οπως εχω γραψει και πιο πανω απαντωντας σε αλλο φίλο, εχω το τλφ περιπου 6 μηνες. Αγορα απο To2c και δεν του εχω αλλαξει τιποτα. Του εχω φορτωσει πανω απο 100 εφαρμογες, και εχω σβησει μετα απο δοκιμη αλλες τοσες. Του εχω βγαλει τα ματια, δεν το προσεχω καθολου, και δεν καταλαβαινει τιποτα. wIFI, gps, μια χαρα. Φωτογραφιες τη μερα μετριες το βραδυ χαλια. Κανενα απολυτως προβλημα εκτος απο μια δυο φορες που δεν μου αναγνωριζε την δευτερη σιμ (βοντα), προβλημα που λυθηκε καταργωντας το πιν. Γενικα για τα λεφτα που εδωσα δεν μπορω να σκεφτω τι παραπανω μπορουσα να ζητησω. Η μπαταρια κρατα 3, 5 ημερες με μπολικη χρηση βαιπερ. Το φλας οχι δεν ειναι δυνατο, και το πηρα αποφαση, δεν το πειραζω μπας και το καψω.Ακριβώς τα ίδια φίλε μου και αγορά από το ίδιο μαγαζί….. πέρα από ενοποίηση τίποτα άλλο και στα υπόλοιπα όπως τα περιγράφεις….. για αυτό δεν έχω αλλάξει και ρομ και ούτε προτίθεμαι… και στο antutu δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από 13500-600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Πολύ ησυχία έχει πέσει στο θέμα δοκιμές νέων Rom:( Έχει μπει κανένας στον πειρασμό να δοκιμάσει τις νέες και τελευταίες rom του carliv να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 [/color] Σωστός ο παίχτης η συσκευή είναι όσο πιο value for money γίνεται. Αλλά τρεισιμιση μέρες μπαταρία είναι αρκετά. Το έχεις στο 2g; Ναι, στο 2g το εχω και το βραδυ το σβηνω. Αλλα ολη την ημερα το σκαλιζω! :lol: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas_allos Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Πολύ ησυχία έχει πέσει στο θέμα δοκιμές νέων Rom:( Έχει μπει κανένας στον πειρασμό να δοκιμάσει τις νέες και τελευταίες rom του carliv να μας πει εντυπώσεις? Δοκίμασα τις Max Smart και Blue. Στην Smart έχει προστεθεί η πλευρική μπάρα που όχι μόνο είναι δύσχρηστη και εντελώς "αναίσθητη" στην προσπάθεια να τη χειριστείς αλλά δεν απενεργοποιείται κιόλας! (τουλάχιστον δεν βρήκα τρόπο να γίνει αυτό). Η Blue είναι εμφανώς καλύτερη με καλή αυτονομία, γρήγορη και γενικά χωρίς προβλήματα. Γενικά μου άρεσε και η επιλογή της συμπυκνωμένης γραμματοσειράς και οι μικρές αισθητικές παρεμβάσεις της Amoi. Γενικά, φαίνεται ότι έχει ρίξει δουλειά ο Carliv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Τελικά αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.... δεν μπορούσα να στείλω μνμ δεν μπορούσα να δω βίντεο.... Κολλούσε συνέχεια.. έχασα κάποια δεδομένα εφαρμογών που για κάποιο λόγο δεν είχε γίνει backup στην sd και είναι σαν καινούργιο υπάρχει περίπτωση να ήταν ιός? γιατί κατέβαζα ταινία από το pirate..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor_george Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έχω το zte V967s και όταν μιλάω με άτομα που έχουν την ίδια συσκευή και το ίδιο δίκτυο (cosmote) ακούμε ένα θόρυβο, τις πιο πολλές φορές, στο τηλέφωνο σαν σφύριγμα και γδάρσιμο μαζί και δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Όταν μιλάω με άτομα που έχουν την ίδια συσκευή και άλλο δίκτυο (vodafone) δεν εχω κανενα προβλημα. Πρόβλημα δεν έχω και όταν μιλάω με άλλες συσκευές οτι δίκτυο και να έχουν. Έχει τύχει σε κάποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Έχει η γυναίκα μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο και είναι όπως το πήραμε από το minideal με 1.0.3 πια ρομ να του περάσουμε που να είναι σταθερή γρήγορη και να μην έχει προβλήματα. Η miui είναι καλη;; η 1.0.5 έχει διαφορά;;; μπορείτε να μου δώσετε οδηγίες για recovery και γενικά τι χρειάζεται για να φλασαρω το mobileuncletool το γνωρίζω αλλά δεν ξέρω αν είναι ροοτ η συσκευή. ευχαριστώ προκαταβολικα Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 περασε την αοσπ ή την max flavour οδηγιες θα βρεις στο πρωτο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Πάντως εγώ με AOSP είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ειδικά με την μπαταρία και τον οδηγό που είχε γράψει ένας φίλος. Να μπορούσε να τραβάει και βιντεο σε καλύτερη ποιότητα από vga... Υπάρχει λύση γιαυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 δεν εχω ασχοληθει με καμερα. δε με απασχολει βασικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 την max flavor την βρήκα η αοσπ που είναι ;; ελληνικά έχουν και οι δύο ;; σε πια δουλεύει το ξυπνητήρι με κλειστό το τηλεφωνο;; η miui λέει για είναι βαριά ;;στο δικό μου jiayu πάει παντός σφαίρα . Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 εδω η αοσπ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2605249 εχουν και οι 2 σιγουρα δουλευει με την μινιντιλ, μαλλον με την μαξ flavour και ΟΧΙ με την αοσπ μιουι ποτε δε με ενθουσιασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 ευχαριστώ φίλε θα το ψάξω και θα δω ποια θα βαλω. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις και ο ιδιος για να δεις ποια θα σε κατσει καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ο αγαπημένος μου AIMP music player για desktop κυκλοφόρησε και σε android (εχει καιρο αλλα δεν το ειχα παρει ειδηση). Είναι σε beta ακομα και πολυ λιτός σε σχεση με οσα εχουμε συνηθισει, αλλα ο ηχος ειναι αρκετα καλος και σε αυτο βοηθαει και το 8 band equalizer. Οταν ολοκληρωθει θα γινει πιστευω πολυ δυνατος & free (εύχομαι) android music player, αν κρινω απο τη desktop εκδοση. Τον δοκίμασα πριν λιγο και ειναι συμβατος με το ΖΤΕ 967, για οποιον θελει να δοκιμασει. Δεν θα το βρειτε στο play παρα μόνο στο λινκ: http://yadi.sk/d/q0wHFOd8H5yvq http://www.aimp.ru/forum/index.php?topic=39347.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akoutsakas Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Δοκίμασα τις Max Smart και Blue. Στην Smart έχει προστεθεί η πλευρική μπάρα που όχι μόνο είναι δύσχρηστη και εντελώς "αναίσθητη" στην προσπάθεια να τη χειριστείς αλλά δεν απενεργοποιείται κιόλας! (τουλάχιστον δεν βρήκα τρόπο να γίνει αυτό). Η Blue είναι εμφανώς καλύτερη με καλή αυτονομία, γρήγορη και γενικά χωρίς προβλήματα. Γενικά μου άρεσε και η επιλογή της συμπυκνωμένης γραμματοσειράς και οι μικρές αισθητικές παρεμβάσεις της Amoi. Γενικά, φαίνεται ότι έχει ρίξει δουλειά ο Carliv. η blue ποια rom είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2547235 έδω είναι η Max blue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 παιδια παιζει καποιο λινκ που να δουλευει για την αοσπ κ το ζιπ της 4.4 καμερα; στο xda τα λινκ δεν δουλευουν. Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 παιδια παιζει καποιο λινκ που να δουλευει για την αοσπ κ το ζιπ της 4.4 καμερα; στο xda τα λινκ δεν δουλευουν. https://mega.co.nz/#!x8li1aAa!SE9g2y94Zfu7tR1TKVDbeKU0ciZ5KERZOAev-txSzfo https://mega.co.nz/#!udkj3SiA!cX6i-EHDkHBZSS-M5NrIq0bf_T5v4uOiSBZ9hMFmioo https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=com.android.camera2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Παιδιά μπορούμε απο κάπου να αγοράσουμε μεμβράνη ποιότητας σαν αυτή που στέλνουν όταν παίρνουμε το τηλ . πήρα κάτι αλλες απο το e bay αλλά είναι μάπα τελείως .. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 δεν μου ανοιγει τα 2 πρωτα λινκ; κανω κατι λαθος;προσπαθω να τα ανοιξω απο το κινητο; Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaoooo Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 http://www.ebay.com/itm/3-x-CLEAR-LCD-Screen-Guards-Protector-Film-For-ZTE-Grand-X-Quad-V987-/111085535004?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item19dd36bf1c ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά μπορούμε απο κάπου να αγοράσουμε μεμβράνη ποιότητας σαν αυτή που στέλνουν όταν παίρνουμε το τηλ . πήρα κάτι αλλες απο το e bay αλλά είναι μάπα τελείως .. Ευχαριστώ http://www.ebay.com/itm/3-x-CLEAR-LCD-Screen-Guards-Protector-Film-For-ZTE-Grand-X-Quad-V987-/111085535004?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item19dd36bf1c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) με lewa εχει κανεις ασχοληθει εχω σαιτ με μεταφρασμενη περιπου το 8ο% τησ lewa os 5 αλλα δεν ξερω πως να κατεβασω τα αρχεια και να τα εγκαταστησω μπορει καποιος που ξερει να βοηθησει ......?????? αν τα καταφερουμε θα την παρουμε ολοι και μετα με της αναβαθμησεις που κανει δεν χρειαζετε αλλη μεταφραση ....... την εχω βαλει σε lenovo p770 και ηταν φοβερη και απο μπαταρια μου κρατουσε μια εβδομαδα αυτη βεβαια δεν κανει για zte αλλα αν γνωριζει καποιος περισοτερα μπορω να δωσω λινγ να την κατεβασει καποιος και νατην τροποποιηση για αυτο το τηλεφωνο , εχω διαβασει καπου αλλα δεν θυμαμε πως μπορει αυτο να γινει (ειναι και στα ελληνικα) Edited February 21, 2014 by sopyster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Εντυπωσεις απο Miui rom εχουμε?Εχει κανενα προβλημα?Τη φοραει κανενας?Γιατι το περιμενω το κινητο σε κανα 10ημερο και καθοτι λατρης της Miui θελω να την περασω. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts