Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και απο mitools γίνεται αυτό.

για άλλο τηλέφωνο βασικά το ήθελα,στο οποίο δε,δεν έχει την επιλογή αυτή(lenovoa850) αλλά την έκανα την δουλειά μου.Ευχαριστώ!

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εννοεις οτι δεν τα εχεις παραλαβει ακομη.ποτε παραλαμβανεις??μηπως προλαβουμε αν δεν κανουν να μην τα παρουμε ολοι

παρασκευη λενε θα ερθουν, οποτε σ/κ πιστευω να τα χω.

παρασκευη λενε θα ερθουν, οποτε σ/κ πιστευω να τα χω.

ωραια αν εχεις την καλοσυνη στειλε μου ενα πμ για τις εντυπωσεις σου για να μην απασχολουμε το νημα και για να μην ψαχνω ολες τις σελιδες μεχρι σαββατο ευχαριστω νικος

θα σε ενημερωσω, αλλα θα γραψω και εδω οταν τα παραλαβω!

εδιτ: δες και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5065291#post5065291

Edited by mol

θα σε ενημερωσω, αλλα θα γραψω και εδω οταν τα παραλαβω!

εδιτ: δες και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5065291#post5065291

οκ το εχω διαβασει ρωτησαμε και τον nirvana αλλα δεν υπαρχει απαντηση

Ρε παιδιά τα έχω τα ακουστικά και δουλεύουν μια χαρά. Δεν θα σας έλεγα να πάτε να τα πάρετε αν δεν ήμουνα σίγουρος οτι λειτουργούν.

1- Η ένταση είναι πολύ καλή (αν κάνεις και το κόλπο με το uncle tools είναι σουπερ.)

2- Το μικρόφωνο λειτουργεί

3- Το μεσαίο κουμπί απαντάει στις κλήσεις.

4- Τα κουμπιά + - όταν μιλάμε ρυθμίζουν την ένταση, όταν ακούμε μουσική σε πάνε στο επόμενο η στο προηγούμενο τραγούδι και στο ραδιόφωνο αλλάζουν σταθμό. Αυτα

Προσοχή στην παραλαβή,να είναι τα MH1 και όχι τα ΜΗ1c. Τα ΜΗ1c δεν είναι συμβατά με το τηλ μας.

Edited by Nirvana1979
HTC DESIRE 825

Προσοχή στην παραλαβή,να είναι τα MH1 και όχι τα ΜΗ1c. Τα ΜΗ1c δεν είναι συμβατά με το τηλ μας.

να φανταστω το bl δεν πειραζει ετσι;

γιατι στη σελιδα γραφουν MH1BL

τα χω κανει κι εγω παραγγελια αλλα τα περιμενω ακομα

Το bl είναι το χρώμα black

συγνωμμη δεν το γνωριζα.

απλα εκανες τον διαχωρισμο c/χωρις c και νομιζα οτι και ο bl ειναι αλλο μοντελο.

παντως απο παρακειμενα φόρα διαβαζω οτι εχει γινει ενας μικρος χαμος με αυτα

παγκοσμιως. :wacko:

Καλημέρα. Εδώ και 3 μέρες δε μπορώ ούτε να κατεβάσω εφαρμογές από το play store ούτε να κάνω update τις ήδη υπάρχουσες. Μου βγάζει σφάλμα 491. Έκανα εκκαθάριση cache αλλά τα ίδια. Κάποια ιδέα;

Ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

Καλημέρα. Εδώ και 3 μέρες δε μπορώ ούτε να κατεβάσω εφαρμογές από το play store ούτε να κάνω update τις ήδη υπάρχουσες. Μου βγάζει σφάλμα 491. Έκανα εκκαθάριση cache αλλά τα ίδια. Κάποια ιδέα;

Ευχαριστώ.

μηπως εχεις βαλει το clean master?

για δοκιμασε αυτο στο λινκ

http://www.galaxys4forums.net/forum/4-new-member-introduction-site-assistance/1457-solved-error-491-cannot-download-update-nothing-google-play.html

Edited by sirodeath

Ρε παιδιά τα έχω τα ακουστικά και δουλεύουν μια χαρά. Δεν θα σας έλεγα να πάτε να τα πάρετε αν δεν ήμουνα σίγουρος οτι λειτουργούν.

1- Η ένταση είναι πολύ καλή (αν κάνεις και το κόλπο με το uncle tools είναι σουπερ.)

2- Το μικρόφωνο λειτουργεί

3- Το μεσαίο κουμπί απαντάει στις κλήσεις.

4- Τα κουμπιά + - όταν μιλάμε ρυθμίζουν την ένταση, όταν ακούμε μουσική σε πάνε στο επόμενο η στο προηγούμενο τραγούδι και στο ραδιόφωνο αλλάζουν σταθμό. Αυτα

φιλε ευχαριστουμε .αν δεν γινομαι κουραστικος να ρωτησω ποιο ειναι το κολπο με το uncle tools και λειτουργει και το κουμπι το εξυπνο που γραφουν για τα προγραμματα?και αλλωστε απο το μαγαζι που τα παιρνουμε 8,80 δεν εχει το μοντελο ΜΗ1c. αλλα μονο το

MH1BL σε αυτη την τιμη

μηπως εχεις βαλει το clean master?

για δοκιμασε αυτο στο λινκ

http://www.galaxys4forums.net/forum/4-new-member-introduction-site-assistance/1457-solved-error-491-cannot-download-update-nothing-google-play.html

Ευχαριστώ. Αφαίρεσα το clean master έκανα εκκαθάριση cache και επανεκκίνηση και έφτιαξε.

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

φιλε ευχαριστουμε .αν δεν γινομαι κουραστικος να ρωτησω ποιο ειναι το κολπο με το uncle tools και λειτουργει και το κουμπι το εξυπνο που γραφουν για τα προγραμματα?και αλλωστε απο το μαγαζι που τα παιρνουμε 8,80 δεν εχει το μοντελο ΜΗ1c. αλλα μονο το

MH1BL σε αυτη την τιμη

Για το κόλπο με το uncle tools πρεπει να πας 4-5 σελίδες πισω , sorry αλλά γράφω απο κινητό και δεν μπορώ να το βρω τώρα. Το κουμπί που λες λειτουργεί μονο με τα xperia, δυστυχώς...

HTC DESIRE 825

αυτοι οι κινεζοι καλοι χρυσοι αλλα ειναι οτι να ναι!! εβγαλαν ξανα σε στοκ το zte v967s εκτος του οτι ειναι στα ~120 ευρω εχουν φερει και ασπρο το οποιο για να το αγορασει καποιος πρεπει να δωσει 3 ακομα δολλαρια :p :lol::lol::lol:

οι με μη νομιμο τροπο εφαρμογες gps δεν δουλευουν στα δικαρτα.

εκτος κι αν δεν εννοεις αυτο.

γιατι δεν δουλεύουν ?

έμενα πάντως δουλεύει μια χαρά το σπασμένο τομ τομ

γιατι δεν δουλεύουν ?

και εμενα το sygic του θειου

και εμενα το sygic του θειου

Me too... :)

Να ρωτήσω κάτι άλλο.

Στα Settings-->Preffered location έχω επιλέξει "Internal Device Storage". Επίσης στο Settings-->Default Write Disk έχω επιλέξει το "Phone Storage". Όταν όμως περνάω εφαρμογές στο κινητό, στην SD card(external) δημιουργούνται διάφοροι φάκελοι των εφαρμογών, π.χ. GOSMS, handcent, viber, Sygic... Είναι φυσιολογικό αυτό; Δε θα έπρεπε να πηγαίνουν στη μνήμη του κινητού; Εδώ και screenshots όταν παίρνω, αποθηκεύονται στην external SD. Τι παίζει;

γιατι δεν δουλεύουν ?

Επισης και το Sygic... :)

• Administrators

γιατι δεν δουλεύουν ?

Μόνο στο navigon παρουσιάζεται αυτό. Ωστόσο θα συνιστούσα να είμαστε πιο διακριτικοί οταν αναφερόμαστε σε παράνομο λογισμικό.

Modpic.gif

παιδια να ρωτησω το otg χρησιμοποιηται και σαν εξοδος δηλ. ΝΑ συνδεσει κανεις το laptop kai να δει ταινια η το στερεο για μουσικη?

επισης απο το βυσμα του ακουστικου μπορουμε να το χρησιμοπ.σαν εξοδο σε στερεο οποτε να ακουμε τις επιλογες μας απο τα ηχεια του στερεο?

Για τον ήχο γίνεται αυτό που λες.Μπορεις να συνδέσεις την έξοδο στο audio/aux in του στέρεο και να ακους μουσική.Για την εικόνα όχι το otg δεν κάνει.

έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία του κινητού πέφτει

ιδιαίτερα γρήγορα από το 20% στο 12%

το είχα διαβάσει σαν πρόβλημα πααααααραααα πολλές

σελίδες πίσω και δεν θυμάμαι σε πια :P

Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω??

*δοκίμασα αρκετές φορές το battery calibration αλλά τίποτα

ποσο γρηγορα και τι χρηση;

εμενα φτου μη το ματιασω, δεν εχει κανενα θεμα με την μπαταρια!

Εγώ είδα ενα περίεργο.

Εκανα αναβάθμιση στο Smart Cover Lite (Screen Off) , αλλα μετά απο την αναβάθμιση δεν μπορώ να πατήσω τη κεντρική οθόνη.

Δλδ σαν να μην ανταποκρίνεται. Οταν το κάνει αυτό ή ξεκολλάει μετα απο λίγα δευτερόλεπτα ή μου πετάει διαφημίσεις απο το πρόγραμμα αυτό.

Οποτε το έβγαλα και βλέπουμε.

Κρίμα γιατι ήταν πολύ καλό.

[sIGPIC][/sIGPIC]