bbbb Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Μέχρι 1080p γράφει.Και ναι η κάμερα έχουμε πει ότι δυστυχώς δεν είναι το δυνατό του σημείο.Παρεπιμπτόντως δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στα νέα mtk6589 turbo αλλά και τα υπόλοιπα απλά mtk6589 σε 3gp γράφουν. edit Μέχρι 720p γράφει τελικά Edited October 6, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 φωτογραφιες και βιντεο απο την καμερα του υπαρχουν?για να δουμε στην πραξη την ποιοτητα της καμερας? μα καλα,1080p και 3gp? δεν μπορω να καταλαβω τι ποιοτητα μπορει να βγει με αυτον τον συνδιασμο. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Φωτογραφίες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4901372#post4901372 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 μα καλα,1080p και 3gp? δεν μπορω να καταλαβω τι ποιοτητα μπορει να βγει με αυτον τον συνδιασμο.Δεν παίζει κανένα ρόλο το 3gp. Έτσι κι' αλλιώς το 3gp δεν είναι codec αλλά container αρχείο. Σημασία έχει το codec που χρησιμοποιείται για το encoding. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 δες τα σκρινσοτς και κρινε. πλοηγηση εγινε αρκετη με wifi και λιγο με 3g. κλησεις λιγες θα ελεγα, σμσ αρκετα.επισης και κανα μισαωρο περιπου παιχνιδια. το ζτε θα επελεγα edit: η μπαταρια ειναι ακομη στο 55% :D Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Δεν παίζει κανένα ρόλο το 3gp. Έτσι κι' αλλιώς το 3gp δεν είναι codec αλλά container αρχείο. Σημασία έχει το codec που χρησιμοποιείται για το encoding. Ετσι ακριβώς.Τελικά γράφει μέχρι 720p με κωδικοποίηση mpeg4 part2,30fps,8,6mbits/sec και ήχο acc 48khz stereo 128kbit/sec Το αποτέλεσμα σε εσωτερικό χώρο θα το έλεγα κακό,σε εξωτερικό χώρο απλά αποδεκτό.Το θέμα είναι ότι αν επιλέξεις 720p ανάλυση στο βίντεο,για να δώσει full screen εικόνα κάνει ένα ζουμάρισμα στην εικόνα και χαλάει κάπως την εικόνα.Δεν έχω ψάξει αν διορθώνεται με άλλη εφαρμογή κάμερας.Ενημερωτικά το thl w7s γράφει 1080p full screen χωρίς ζουμάρισμα και με κωδικοποίηση mpeg4 part2,29.9fps και 18mbit/sec.Το αποτέλεσμα είναι σαφώς ανώτερο απο του zte Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 εγω ακομα να πιασω γραμμη παντως με τους hotinbuy.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Φιλε μου κατεβηκε και θα δοκιμαστη αυριο κιολας,ελπιζω να μην βγω Νοτιο Τζατικισταν........ Απο οτι εριξα μια γρηγορη ματια θελει οντως να αγοαρασεις χαρτες γαι να δουλεψει σωστα και αξοιοπιστα στην Ελλαδα. Αυτο το τζαμπε τι το ηθελες......:lol: authority......... Την λιστα παραπανω δεν την εγραψα για πλακα φιλε........ εσε -τσαμπε ριμα-ρει χαχαχα:D:D:D εμ το το κατ εμε εσυ τι το ηθελες σαν να λες εγω ειμαι και ποιος ειμαι εγω:lol::lol::lol:: μια χαρα δουλευει και σε πηγαινει οπου θες αμα δεν την εγραψες τσαμπα και θελεις κανε μια γρηγορη παρουσιαση των προγραμματων που δουλευεουν για το κινητο μας αυτο ειναι παρακληση Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nflo Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλημέρα! εγινα και εγω κάτοχος ενος ΖΤΕ 967S. Αντιμετωπιζω προβλημα να περασω τις επαφες μου απο το OUTLOOK στο τηλεφωνο. Μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει? Επίσης ενω εχει ελληνικα μενου δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο. κατεβασα ενα απο το APPSTORE αλλα δεν εχει αριθμους υπαρχει κανενα αλλο πληκτρολογιο να κατεβασω? Για συνγχρονισμό με το Outlook χρησιμοποιώ το MyPhoneExplorer (http://www.fjsoft.at/en/). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Για συνγχρονισμό με το Outlook χρησιμοποιώ το MyPhoneExplorer (http://www.fjsoft.at/en/). καλημερα 1)μπορεις να κανεις export σε csv απο το outlook και μετα εισαγωγη στο τηλεφωνο 2)αν εχεις gmail και εχεις τις επαφες σου εκει θα συγχρονιστουν αυτοματα 3) επισης απο το προηγουμενο τηλεφωνο με Bluetooth 4)export απο το προηγουμενο τηλεγωνο σε file και μετα αντιγραφη και εισαγωγη (import) ν967ς ελπιζω να βοηθησα Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Και σήμερα 143.99$ τσιμπάει όσο πάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Και στο to2c 149.99 έχει πλέον. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotists Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παλικάρια αυτό κάνει για το κινητό μας? Θέλω να πάρω ένα να το έχω μόνιμα στο αμάξι γιατί εκείνο που έστειλαν μαζί με το 12v φορτιστή είναι πολύ κοντό και δεν παίζει να με βολέψει για χρήση gps που λογικά θα τρώει αρκετή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seau Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) αφου το ακριβυναν τα περισοτερα site παμε στο πιο φθηνο, δεν μας εχουνε για κορoιδα . $128 sto pandawill Edited October 7, 2013 by seau Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nflo Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παλικάρια αυτό κάνει για το κινητό μας? Θέλω να πάρω ένα να το έχω μόνιμα στο αμάξι γιατί εκείνο που έστειλαν μαζί με το 12v φορτιστή είναι πολύ κοντό και δεν παίζει να με βολέψει για χρήση gps που λογικά θα τρώει αρκετή μπαταρία. Όχι δεν κάνει είναι mini usb και το v967s έχει micro usb υποδοχή. Δες αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=PER.753139. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παλικάρια αυτό κάνει για το κινητό μας? Θέλω να πάρω ένα να το έχω μόνιμα στο αμάξι γιατί εκείνο που έστειλαν μαζί με το 12v φορτιστή είναι πολύ κοντό και δεν παίζει να με βολέψει για χρήση gps που λογικά θα τρώει αρκετή μπαταρία. Δε κάνει.Χρειάζεσαι καλώδιο με micro usb βύσμα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotists Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Super!! Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 αφου το ακριβυναν τα περισοτερα site παμε στο πιο φθηνο, δεν μας εχουνε για κορoιδα . $128 sto pandawill Είναι αξιόπιστο το pandawill; Δεν αναφέρει τίποτα για rooted κλπ κλπ... Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 σημερα μου ηρθε και το δικο μου απο το to2c μαζι με εξτρα δωρακια,αδιαβροχη θηκη,καλωδιο usb κοκκινο και βαση αραχνη :) πρωτες εντυπωσεις ειναι καλυτερες φοβερες,μπροστα στο blade 3 που ειχα ειναι φοβερο. το μονο προβλημα ηταν οταν εβαλα 2 καρτες(1 cosmote kai 2 wats up),δεν μου της αναγνωριζε.το προβλημα λυθηκε οταν εβαλα πρωτα την μια και μετα την αλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 110 πηγε στο Hotinbuy.μαλλον παιρνω σημερα για μερικα φιλαρακια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorath Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Έχει πάρει κανείς βάση για να στερεώνει το κινητό στο τζάμι όταν το χρησιμοποιεί ως navigator (gps) στο αυτοκίνητο; Ψάχνω να πάρω μια απλή απο e-bay αλλά δεν ξέρω αν κάνουν ή όχι για το μοντέλο μας. Αν έχει κάποιος ήδη, ας την προτείνει ακόμα κι αν την έχει πάρει και απο τοπικό κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Έχει πάρει κανείς βάση για να στερεώνει το κινητό στο τζάμι όταν το χρησιμοποιεί ως navigator (gps) στο αυτοκίνητο; Ψάχνω να πάρω μια απλή απο e-bay αλλά δεν ξέρω αν κάνουν ή όχι για το μοντέλο μας. Αν έχει κάποιος ήδη, ας την προτείνει ακόμα κι αν την έχει πάρει και απο τοπικό κατάστημα. Εγω αγορασα αυτη! Την περιμενω και ελπιζω να βγει καλη! http://www.aliexpress.com/snapshot/274305736.html Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 ειναι δυνατον να εχω παραγγειλει την προηγουμενη παρασκευη και το τρακινγκ να μην δουλευει ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 110 πηγε στο Hotinbuy.μαλλον παιρνω σημερα για μερικα φιλαρακια 109 Δολλάρια και έχει και 10% κουπόνι ... :) ειναι δυνατον να εχω παραγγειλει την προηγουμενη παρασκευη και το τρακινγκ να μην δουλευει ακομα? Αποστολές Παρασκευής μου είπαν ότι θα φανούν αύριο Τρίτη. :worry: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 109 Δολλάρια και έχει και 10% κουπόνι ... :) Αποστολές Παρασκευής μου είπαν ότι θα φανούν αύριο Τρίτη. :worry: οχι προχτες την παρασκευη!! την παρασκευη 10 μερες πριν!!!!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts