Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εσύ έχεις ακόμη μέλλον. Για να σου φτιάξω το κέφι :p θα σου πω ότι το δεύτερο zte που παρήγγειλα με tracking απο 22-8 και despatched to overseas 24-8 σήμερα το απόγευμα έφυγε απο το κέντρο διανομής αεροδρομίου στην Αθήνα οπότε αν όχι αύριο,παραλαμβάνω από δευτέρα.Αλλες φορές στις 11-12 απο την ημέρα που έπαιρνα το email με το tracking,παραλάμβανα.Mακάρι να ήταν λόγω καλοκαιριού αυτή η καθυστέρηση και να επανέλθουμε στον παλιό χρόνο παραλαβής.

Ελα ρε κολλητέ...

Παρήγγειλα απο minideal 22/8, Despatched 24/8, 4/9 ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ, Σήμερα 5/9 Παρέλαβα!!!!

To κακό είναι οτι της άρεσε της γυναίκας οπτε με βλέπω να παραγγέλνω 2ο!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχει μόνο gsm;

εχει το gsm, και αλλα 2 που στο ενα γραφει 2(το gsm και κατι αλλο) αυτοματο και στο αλλο 1 (που ειναι το κατι αλλο). Θα κανω edit σε λιγο να δω τι γραφει

gsm μόνο που ειναι το 2g,wcdma που ειναι το 3g μόνο και gsm/wcdma αυτόματο που κλειδώνει σε 3g και αν χάσει το 3g σήμα,πέφτει αυτόματα σε 2g

Το ότι βρίσκεται στο Κ/Δ Αθήνας πως το βλέπουμε?

Bάζεις το tracking στα site των ελτα.π.χ.http://www.elta-courier.gr/search.asp http://212.205.82.71/trackandtrace/

Edited by bbbb

Ευχαριστώ. Dispatched 2/9 έχω λίγο δρόμο ακόμα.... Αν έρθει πριν το v970 της γυναίκας μου που παραγγείλαμε από aliexpress πριν 28 μέρες και δεν έχει έρθει ακόμα (το έστειλαν με china post "κατά λάθος") με βλέπω να έχω ζήτημα:lol:

οντως στην 1.05 δεν υπαρχει επιλογη για 2g;

μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος;

λιγο δυσκολο μου φαινεται παντως

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Ευχαριστώ. Dispatched 2/9 έχω λίγο δρόμο ακόμα.... Αν έρθει πριν το v970 της γυναίκας μου που παραγγείλαμε από aliexpress πριν 28 μέρες και δεν έχει έρθει ακόμα (το έστειλαν με china post "κατά λάθος") με βλέπω να έχω ζήτημα:lol:

Καλά το china post ειναι λες και έρχεται με γαϊδουράκι το δέμα :lol:

και εγω απο 2/9 εχω dispatched xaxaxaxaxaxaxaxa :lol: .λογικα τελη της αλλης και αρχες της μεθεπομενης θα το εχουμε...εγω ομως μενω επαρχια

Η επισημη σελιδα του 967s ειναι στο παρακατω λινκ, και μονο στα Κινεζικα.

http://www.ztedevice.com.cn/product/smart_phone/65cae3c9-8ab9-445c-bf86-0f0c42568d25.html

Αν κανετε μεταφραση σελιδας ξεκαθαριζει το τοπιο και υπαρχουν και μερικα downloads, αλλα δεν ξερω κατα ποσο χρησιμα θα ειναι σε μας αφου το εχουμε στα ελληνικά. Εγω τα κατεβασα να βρισκονται και βλεπουμε.

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.ztedevice.com.cn%2Fsupport%2Fsmart_phone%2F65cae3c9-8ab9-445c-bf86-0f0c42568d25.html&hl=en&langpair=auto|en&tbb=1&ie=UTF-8

gsm μόνο που ειναι το 2g,wcdma που ειναι το 3g μόνο και gsm/wcdma αυτόματο που κλειδώνει σε 3g και αν χάσει το 3g σήμα,πέφτει αυτόματα σε 2g

Bάζεις το tracking στα site των ελτα.π.χ.http://www.elta-courier.gr/search.asp http://212.205.82.71/trackandtrace/

Οντως αυτες τις επιλογες εχει

Edit: ποιες εφαρμογες θεωρειτε must

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου? δε ξέρω άμα έχει αναφερθεί προηγουμένως , αλλά υποστηρίζει το κινητό flash player? και αν ναι , με ποιο browser ,με ποιες ρυθμίσεις και ποια έκδοση να κατεβάσω όταν το παραγγείλω?? :D :D

αυτο ειναι προσφορα για ολους που το αγοραζουν.

Χαχαχαχαχα,

Για προσδιόρισε μας ρε φίλε, το είναι που γραφεις, που τοποθετείται χρονικά.

Το ποστ μου που εκανες παραθεση ,γραφτηκε πριν τρεις μηνες.

Ξερεις εσυ τωρα ,ποια ηταν η αρχικη τιμη της συσκευης και ποιες προσφορές τρεχαν τότε, στις 28 Μάιου πού έκανα εγώ την παραγγελία;

Εδώ η συσκευή αλλάζει τιμή κάθε 2-3 εβσομαδες.

Προς πληροφόρηση σου λοιπόν, τότε η συσκευή ηταν στα 180 δολαρια και δεν έκανε κανένας λόγο για δώρα, μιας και ήταν προσφορά και πολύ χαμηλωμενη η τιμή. Η συσκευή Μόλις είχε κυκλοφορήσει. Το γεγονός ότι γλυτωσα 5 δολαρια,μια θήκη ,ενα προτεκτορ,και ενα ζευγαρι ακουστικα ,φαινοταν πολυ καλο ντιλ τοτε.Σημερα βεβαια ,τρεις μηνες μετα,φαινεται αστειο ,αλλα αυτος ισως ειναι και ο λογος που ξεθαψες το ποστ.

Ας πάμε όμως λίγο και σε σένα.

Έχεις να μας πεις κάτι για την συσκευή;

Έχεις μήπως κάποια απορία;

Μπορείς να βοηθησεις κάπου εσύ;

Συνεχόμενα παράπονα, γκρινια, απαξίωση για την όποια βοήθεια μπορεί να δώσει ο κάθε χρήστης, εξυπναδες κλπ δεν νομίζω ότι είναι αναγκαία σε κανέναν από εδώ.

....

Από το μαγαζί που μας προτείνεις, εσύ πόσες φορές έχεις αγοράσει Και πόσο ευχαριστημένος εμεινες;

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου? δε ξέρω άμα έχει αναφερθεί προηγουμένως , αλλά υποστηρίζει το κινητό flash player? και αν ναι , με ποιο browser ,με ποιες ρυθμίσεις και ποια έκδοση να κατεβάσω όταν το παραγγείλω?? :D :D

Υποστηρίζει και ο default browser.Οι τελευταίες εκδόσεις του ανεπίσημου πλέον flash player ανεβαίνουν στο http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html εσύ κατεβάζεις την τελευταία έκδοση από την ενότητα Flash Player for Android 4.0 archives

Edit: ποιες εφαρμογες θεωρειτε must

Μπορώ να σου πω τι δεν χρειάζεσαι, με βάση το τι γνώριζα απο την εποχή του Android 2,X που το χα ψάξει.

Δεν χρειάζεσαι task killer, το Android υποτιθεται οτι κάνει καλή διαχείριση της μνήμης μόνο του. Μια εφαρμογή που αναφέρθηκε παραπάνω που δεν είναι ακριβώς task killer, (δεν θυμάμαι το όνομα τώρα, ψάξε στις προηγούμνες 5-6 σελίδες) είναι καλή πάντως.

Δεν χρειάζεσαι antivirus.

Προσωπικά χρησιμοποιώ MX player για βίντεο και MortPlayer για μουσική, αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα, όπως και οι "must" εφαρμογές που λες.

Να ρωτήσω κι εγώ, η ένδειξη "2-9-13 Κλείσιμο απο IPS" τι σημαίνει; Μου την έβγαλε πριν κανα 2ωρο το σιτε των ΕΛΤΑ.

Χαχαχαχαχα,

Για προσδιόρισε μας ρε φίλε, το είναι που γραφεις, που τοποθετείται χρονικά.

Το ποστ μου που εκανες παραθεση ,γραφτηκε πριν τρεις μηνες.

Ξερεις εσυ τωρα ,ποια ηταν η αρχικη τιμη της συσκευης και ποιες προσφορές τρεχαν τότε, στις 28 Μάιου πού έκανα εγώ την παραγγελία;

Εδώ η συσκευή αλλάζει τιμή κάθε 2-3 εβσομαδες.

Προς πληροφόρηση σου λοιπόν, τότε η συσκευή ηταν στα 180 δολαρια και δεν έκανε κανένας λόγο για δώρα, μιας και ήταν προσφορά και πολύ χαμηλωμενη η τιμή. Η συσκευή Μόλις είχε κυκλοφορήσει. Το γεγονός ότι γλυτωσα 5 δολαρια,μια θήκη ,ενα προτεκτορ,και ενα ζευγαρι ακουστικα ,φαινοταν πολυ καλο ντιλ τοτε.Σημερα βεβαια ,τρεις μηνες μετα,φαινεται αστειο ,αλλα αυτος ισως ειναι και ο λογος που ξεθαψες το ποστ.

Ας πάμε όμως λίγο και σε σένα.

Έχεις να μας πεις κάτι για την συσκευή;

Έχεις μήπως κάποια απορία;

Μπορείς να βοηθησεις κάπου εσύ;

Συνεχόμενα παράπονα, γκρινια, απαξίωση για την όποια βοήθεια μπορεί να δώσει ο κάθε χρήστης, εξυπναδες κλπ δεν νομίζω ότι είναι αναγκαία σε κανέναν από εδώ.

....

Από το μαγαζί που μας προτείνεις, εσύ πόσες φορές έχεις αγοράσει Και πόσο ευχαριστημένος εμεινες;

δεν υπαρχει λογος να εισαι ειρωνικος...πιστευω οτι οντως υπηρχε η προσφορα γτ ισχυει για ολα τα κινητα που αγοραζονται απο μινιντι΄λ

Να ρωτήσω κι εγώ, η ένδειξη "2-9-13 Κλείσιμο απο IPS" τι σημαίνει; Μου την έβγαλε πριν κανα 2ωρο το σιτε των ΕΛΤΑ.

Αυτη την μερα και ωρα αναχωρησε το πακετο για Αθηνα (απο Κινα).

δεν υπαρχει λογος να εισαι ειρωνικος...πιστευω οτι οντως υπηρχε η προσφορα γτ ισχυει για ολα τα κινητα που αγοραζονται απο μινιντι΄λ

Σωστά, αλλά για στο V967 δεν είχαν το δώρο θήκη και μεμβράνη από την αρχή, το πρόσθεσαν τώρα τον αύγουστο νομίζω

Επειδή το κινητό αν και dual sim προς το παρών θα δουλέυει μονο με 1 κάρτα, γίνεται να απενεργοποιηθεί τελείως η 2η?

Ωστε να μην φαίνετε και καθόλου στη μπάρα ειδοποιήσεων κτλ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

μολις εκανα παραγγελια για 2 κινητα και η κινεζα ειπε οτι θα φυγουν απο κινα σημερα κιολας... να υποθεσω οτι θα παρω tracking number επισης σημερα?

Δεν υπήρχε η προσφορά τότε και αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που το έγραψα, για να το ζητήσουν και τα άλλα παιδιά που θα έκαναν την παραγγελία.

Σωστά, αλλά για στο V967 δεν είχαν το δώρο θήκη και μεμβράνη από την αρχή, το πρόσθεσαν τώρα τον αύγουστο νομίζω

+1000

Δεν υπήρχε η προσφορά τότε και αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που το έγραψα, για να το ζητήσουν και τα άλλα παιδιά που θα έκαναν την παραγγελία.

+1000

ουτε εγω ηξερα αν υπηρχε τοτε η προσφορα... απλα μιλησες αποτομα το παιδι ο οποιος επισης δεν ηξερε οτι δεν ισχυε και η προσφορα τοτε

ουτε εγω ηξερα αν υπηρχε τοτε η προσφορα... απλα μιλησες αποτομα το παιδι ο οποιος επισης δεν ηξερε οτι δεν ισχυε και η προσφορα τοτε

Αν κάποιος δεν γνωρίζει κάτι, ρωτάει για να μάθει και δεν αμφισβητεί τα λεγόμενα των άλλων.

Όσο αφορά το αν μίλησα απότομα, θεωρώ ότι είναι καλύτερο να αφήσεις τον ίδιο να χειριστεί το θέμα.

Έχουμε ξεφύγει όμως από το θέμα μας που είναι η συσκευή.

Με το καλό να παραλαβεις τις συσκευές σου.

Edited by xkaliak

Επειδή το κινητό αν και dual sim προς το παρών θα δουλέυει μονο με 1 κάρτα, γίνεται να απενεργοποιηθεί τελείως η 2η?

Ωστε να μην φαίνετε και καθόλου στη μπάρα ειδοποιήσεων κτλ?

φυσικά, με το Gravity box http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070