Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@faethie

Το χαρτη τον εκανα εγω, δεν ειναι απο υπηρεσια tracking.

H περιοχη Shenzhen που βρισκεται το minideal ειναι 20χμ εξω απο Hong Kong.

[κρασαρε το site τους απο οτι βλεπω (ώρα 10:55) ].

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω το κινητό, αλλά προβληματίζομαι λίγο από την ανάλυση της οθόνης σε σχέση με το μέγεθός της: μήπως είναι λίγο χαμηλή (με ενδιαφέρει ιδιαίτερα επειδή διαβάζω αρκετά στο κινητό). Επίσης από GPS και αυτονομία πώς τα πηγαίνει;

Ευχαριστώ πολύ!

Δεν το έχω το κινητό. Θα το πάρω και εγώ από το ταχυδρομείο αύριο.

Όμως έχω ένα netbook 10 ίντσες με 1024χ600 ανάλυση και διαβάζεις άνετα και δεν πιξελιάζει.....η λογική λέει ότι στις 5 ίντσες (ακριβώς οι μισές) με ανάλυση 960x540 δεν πρέπει επίσης να έχουμε θέμα.

Και εγώ για διάβασμα θα το χρησιμοποιήσω σε μεγάλο ποσοστό. Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα ας ενημερώσει...

Καλα βρε σεις,ολοι οσοι το εχουν αναφαιρουν ρητα οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα με την ανάλυση της οθόνης......Ε εαν εισαι τοσο ψηρας ποια ναι σε καποιες μεμονομενες σελιδες στο νετ,και σε φουλ ζουμ βλεπεις ψιλογωνιες στα γραμματα......Τοτε η μονη λυση θα προτεινα ενα κντ με οθονη 1080p........και καμια 400ρια ευρω παραπανω.........:lol:

Χλαρωστε,εδω εχουμε ενα αξαιρετικο κντ.........σε τιμη χαρισμα..........

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Δεν το έχω το κινητό. Θα το πάρω και εγώ από το ταχυδρομείο αύριο.

Όμως έχω ένα netbook 10 ίντσες με 1024χ600 ανάλυση και διαβάζεις άνετα και δεν πιξελιάζει.....η λογική λέει ότι στις 5 ίντσες (ακριβώς οι μισές) με ανάλυση 960x540 δεν πρέπει επίσης να έχουμε θέμα.

Και εγώ για διάβασμα θα το χρησιμοποιήσω σε μεγάλο ποσοστό. Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα ας ενημερώσει...

άλλο το λάπτοπ, που το κοιτάς από μακρυά, κι άλλο η οθόνη του κινητού, που την κοιτάς σε πολύ μικρότερη απόσταση. Γι αυτό και τα κινητά έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα πίξελ. 960x540 πάντως είναι μια χαρά για διάβασμα, εκτός αν κάποιος θέλει να κολλάει το κινητό στο μάτι για να διαβάσει ψείρες γραμματάκια

υπαρχει περιπτωση να γινει καμια στραβη με τελωνειο μλκς αν παραλαβω δυο ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ πακετα απο μινιντιλ στην ιδια διευθυνση? εννοω αν υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα αν ειναι δυο να περασουν τελωνειο

αν ειναι δυο διαφορετικα πακετα το βρισκω απιθανο,αν ειναι και τα δυο μαζι μπορει.

Καλησπέρα στην παρέα. εχθές ήρθε και το δικό μου. Τώρα συμπληρώνω 24 ώρες συμβίωσης.

όσα θα πω είναι σε σύγκριση με το LG 4X που έχω.

Πρώτη εντύπωση ειναι οτι ειναι μεγάλο και βαρύ, και πιο παχύ από το LG. πιστεύω ότι οι 4.7 ίντσες είναι το ιδανικό μέγεθος, αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. θέλει λίγο να το συνηθίσω.

Η πίσω όψη όμορφη και ευχάριστη στην υfή, σίγουρα δείχνει πολύ ακριβότερο κινητό.

Το κινητό ήρθε με 1.03 με play store και root. έβαλα κατευθείαν το αγγλικό recovery πολύ εύκολα. Στη χρήση του είναι αρκετά smooth, δε έχει σχεδόν καθόλου κολλήματα, στα τρία πληκτρα αfής μερικές φορές έπρεπε να ξαναπατήσω για να πάρει την εντολή αλλά πιστεύω είναι θέμα συνήθειας και αυτό.

wifi Καλό ίδιο με lg.

σήμα πολύ καλό, καλύτερο από lg.

μπαταρία αν και ακόμα είναι νωρίς fαίνεται ατελείωτη σε σχέση με lg.

rom καλή, απλή, έχω την αίσθηση ότι δε με καλύπτει πάντως, θα δοκιμάσω custom σίγουρα

μου ήρθε με μπλε θήκη η οποία δε βλέπετε (οποίος θέλει ας προτείνει κάποια από ebay)

fωτογραφίες δύο τρεις έβγαλα νομίζω είναι ικανοποιητικες.

κλείνοντας αν και είναι νωρίς ακόμα νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα.

Edited by lemo13

Πως βαζουμε το αγγλικό recovery; Υπαρχει καποιο λινκ με οδηγιες;

Ποιο ειναι το οφελος;

Λιγες σελιδες πιο πισω ειναι φιλε μου ο τροπος.:)

Αλλαγη γλωσσας ειναι βρε.........απο Κιναζικα στα Αγγλικα.

Υποθετω ξερεις τι ειναι το recovery.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Δεν ξερω τπτ απολυτως, πρωτη φορα αγοραζω smartphone ever. :X

Ρωτησα επειδη ζητησα να μου βαλουν ελληνικα στο minideal. To αγγλικο recovery τι θα το κανω;

Χθες παρέλαβα και το δικό μου. Μπορώ να πω ότι ήρθε αρκετά γρήγορα. Σε μια βδομάδα. Το κινητό απλά τα σπάει σε όλα. Μπαταρία άψογη, οθόνη πολύ καλή και σε διάβασμα εγγράφων χωρίς κανένα πρόβλημα. GPS σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα. Υπάρχει όμως ένα αλλά (χωρίς να με πειράζει ιδιαίτερα)

1) Όταν θέλω να αλλάξω από G σε 3G σήμα είναι λίγο ανάποδα οι επιλογές. Δηλαδή επιλέγω ''μόνο GSM'' και έχω 3G σήμα. Ενώ όταν επιλέγω ''WCDMA μόνο'' έχω G σήμα. Ξέρεις κανένας που μπορεί να οφείλεται αυτό;

2)Στο μενού υπάρχει και ένα εικονίδιο wifi.

Επειδή έκανα 3 παραγγελίες τα άλλα 2 κινητά δεν τα είχαν αυτά τα ''προβλήματα''.

Χθες παρέλαβα και το δικό μου. Μπορώ να πω ότι ήρθε αρκετά γρήγορα. Σε μια βδομάδα. Το κινητό απλά τα σπάει σε όλα. Μπαταρία άψογη, οθόνη πολύ καλή και σε διάβασμα εγγράφων χωρίς κανένα πρόβλημα. GPS σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα. Υπάρχει όμως ένα αλλά (χωρίς να με πειράζει ιδιαίτερα)

1) Όταν θέλω να αλλάξω από G σε 3G σήμα είναι λίγο ανάποδα οι επιλογές. Δηλαδή επιλέγω ''μόνο GSM'' και έχω 3G σήμα. Ενώ όταν επιλέγω ''WCDMA μόνο'' έχω G σήμα. Ξέρεις κανένας που μπορεί να οφείλεται αυτό;

Επειδή έκανα 3 παραγγελίες τα άλλα 2 κινητά δεν τα είχαν αυτά τα ''προβλήματα''.

Με τι θήκη ήρθε; Με τι ρομ, την 1.0.3; Με γειά!!!!

Σ'ευχαριστώ. Με μαύρη με το S πίσω και 1.0.3 και τα 3 κινητά.

Έχω και μια άλλη απορία (όποιος ξέρει) πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το mobileuncle tools. Έχει πολλές παραμέτρους και επιλογές και χάνομαι.

Καλησπέρα στο forum. σήμερα παρέλαβα κι εγω το δικό μου zte V967S. Όλα καλά αλλα αν και ενεργοποίησα στις ρυθμίσεις την επιλογή Δόνηση για εισερχόμενες κλήσεις όταν δέχομαι κλήσεις δεν έχω δόνηση και γενικά δεν έχω δόνηση πουθενα ούτε στο προφίλ "μόνο δόνηση". Ξέρει κανείς τι γίνεται; υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω ή έχει πρόβλημα;

Καλησπέρα. Επανέρχομαι στο θέμα καθώς μετά από επικοινωνία με minideal και αφού ανταλλάξαμε αρκετά email δεν έβγαλα ακόμη άκρη. Αφού τους ανέφερα το πρόβλημα της δόνησης μου έλεγαν ότι είναι θέμα ρύθμισης και μου έλεγαν πως να ρυθμίσω την λείτουργία της δονησης από το μενού "Ρυθμίσεις". Αφου τους διαβεβαίωσα ότι όλα αυτά τα έχω κάνει (δεν είμαι δα και τόσο άσχετος ώστε να μην ξέρω πώς ρυθμίζεται η δόνηση) μου είπαν να αλλάξω ρομ και να βάλω την 1.0.5 αφού μου έστειλαν και link να κατεβάσω την ρομ. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι θέμα ρομ γιατι όλοι σας εδώ στο forum έχετε την 1.0.3 χωρίς προβλήματα και νομίζω ότι είναι θέμα Hardware. Άλλωστε δεν θέλω να μπλέξω με αλλαγές ρομ μιας και δεν το έχω κάνει ποτέ. Εσείς τι λέτε; Πέρα από το θέμα της δόνησης δεν αντιμετοπίζω κανένα άλλο θέμα.

καλησπερα παιδια και απο εμενα εχω παραγγείλει το παραπάνω κινητο και μου ήρθε μόλις σήμερα. Ξέρει κανείς πως μπορω να εγκαταστήσω τα ελλήνικα σαν γλώσσα. Ευχαριστώ πολυ

Ρε τους απίστευτους!!! Τώρα πια ειναι χαλαρά σαν να τους "κλέβουμε" :lol:

καλησπερα παιδια και απο εμενα εχω παραγγείλει το παραπάνω κινητο και μου ήρθε μόλις σήμερα. Ξέρει κανείς πως μπορω να εγκαταστήσω τα ελλήνικα σαν γλώσσα. Ευχαριστώ πολυ

Αμα το πήρες απο minideal έχει προεγκατεστημένα τα ελληνικά.Πας settings--->language and input και επιλέγεις τα ελληνικά

Σ'ευχαριστώ. Με μαύρη με το S πίσω και 1.0.3 και τα 3 κινητά.

Έχω και μια άλλη απορία (όποιος ξέρει) πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το mobileuncle tools. Έχει πολλές παραμέτρους και επιλογές και χάνομαι.

Aν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα δεν είναι ανάγκη να ασχοληθείς με αυτό.

Edited by bbbb

τι εγινε ρε παιδια? πολλες παραγγελιες ερχονται στην βδομαδα μηπως να αρχισω να πιστευω και εγω οτι θα μου το φερουν τοσο συντομα? ? :love:

τι εγινε ρε παιδια? πολλες παραγγελιες ερχονται στην βδομαδα μηπως να αρχισω να πιστευω και εγω οτι θα μου το φερουν τοσο συντομα? ? :love:

εγω το παραγγειλα την προηγουμενη τριτη και ακομα dispatched to overseas ειναι ακομα...

εγω το παραγγειλα την προηγουμενη τριτη και ακομα dispatched to overseas ειναι ακομα...

μην μου λες τετοια

Παιδια το κινητο εχει μονο στο πληκτρολογιο να βαλεις ελληνικα. Το εχωπαρει απο merimobiles.com πως θα γινει να εγκαταστησω την ελληνικη γλωσσα για τα μενου ξερει κανεις?

Παιδια νεα τιμη στο minideal για το zte V967S :

136.99 USD

προλαβετε.....

Πολύ περίεργο είναι ότι πέφτει η τιμή μόνο σε αυτό το μοντέλο της ζτε.

Πάντως πλέον είναι όντως τζάμπα.

1). Μου το έκανε και μένα τις 2-3 μέρες στην αρχή με την 1.0.0, αλλά μετά έφτιαξε μόνο του.

2).????

Παιδια το κινητο εχει μονο στο πληκτρολογιο να βαλεις ελληνικα. Το εχωπαρει απο merimobiles.com πως θα γινει να εγκαταστησω την ελληνικη γλωσσα για τα μενου ξερει κανεις?

Εάν δεν έχει Ελληνικά μέσα, δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εσύ έτσι απλά.

Πρέπει να βάλεις εσύ άλλη ρομ, που να περιλαμβάνει την Ελληνική γλώσσα.

Οδηγίες έχει λίγες σελίδες πιο πίσω. Αν δεν έχεις ήδη, βάζεις αγγλικό recovery και περνάς την ρομ του μινιντιλ που έχει Ελληνικά και είναι κομπλέ σε όλα.

Είναι πολύ απλό, αλλά αν δεν κατανοείς απόλυτα τις οδηγίες, ζητησε από κάποιον που ξέρει να στο φτιάξει

Αυτό που γράφει από κάτω το έκανες?

Πας settings--->language and input και επιλέγεις τα ελληνικά

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: