Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλό το handcent αλλά δεν υποστηρίζει dual sim. μόνο το go sms

+1 και από μένα για το go sms.. Κάνει πολύ καλή δουλειά, τόσο που ξεχνάς το default του κινητού...

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

προσπαθω να κανω ανανεωση με την εφαρμογη what's up της κοσμοτε και μου λεει οτι "η εφαρμογη ειναι μονο για συνδρομητες what's up,δεν αναγνωριζεται ο αριθμος σας!"η δευτερη καρτα που εχω για 3G ειναι wind την κλεινω και παλι τιποτα...
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

προσπαθω να κανω ανανεωση με την εφαρμογη what's up της κοσμοτε και μου λεει οτι "η εφαρμογη ειναι μονο για συνδρομητες what's up,δεν αναγνωριζεται ο αριθμος σας!"η δευτερη καρτα που εχω για 3G ειναι wind την κλεινω και παλι τιποτα...

πρέπει να χεις την κοσμοτέ στην πρώτη υποδοχή που ναι 3G

oxi ρε μολ γμτι,και σημερα ξαναπηρα ενα κ με την εκπτωση με τον κωδικο (και

με συμμαχο το paypal που χε κεφια σημερα )κ γλιτωσα 10ευρο αποσε σχεση με προχτες που ξαναπαρηγγειλα αλλο ενα..

καταληγοντας:rolleyes:,ελπιζω mol τη δευτερα να προλαβεις κωδικο εκπτωσης ενεργο..

mol nillkin case zte v 987 γκουγκαρε τα κ δες την..πιστευω πεταμενα λεγτα,αφου η νιλκιν περιπου ιδια με την τζαμπε που δινει το μινιντιλ..

θα χαρω να με διαψευσεις για να παρω κι εγω μια νιλκιν αμα ειναι καλες,χε

Το μινιντιλ με δίνει μόνο προστασία οθόνης και θήκη σιλικόνης. Οπότε μάλλον θα δώσω 10 $ παραπάνω να πάρω την νιλκιν. Την θέλω και για προστασία της οθόνης.

Τα παραπάνω με τα είπαν με e mail.

Δευτέρα μεσημέρι μετά την δουλειά και εφόσον μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό, το "χτυπαω"

Άντε να δούμε....

παιδια καποιο καλο προγραμμα για ταινιες?π.χ τυπου xbmc ,vlc?

mx player, gplayer, mobo player κλπ

Οπότε μάλλον θα δώσω 10 $ παραπάνω να πάρω την νιλκιν.

Από το ebay 6.7 ευρώ με την αποστολή πήρα αυτήν http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=321134397461&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

αχα! άρα δε παίρνω θήκη απ το μινιντιλ. η σιλικον θηκη ποια ειναι που στελνει δωρεαν?

v967s και 987 εχουν παρομοιες διαστασεις φανταζομαι ε; γιατι βλεπω αυτή που πόσταρες είναι του 987

έχεις την επιλογή για την αποστολή sms στην σιμ της what's up και ανοιγεις το wifi. θα σου ζητήσει να στείλει δωρεάν sms για επιβεβαίωση του αριθμού σου και όλα κομπλέ. και εγώ που έχω F2G για ιντερνετ και what's up ταυτόχρονα, όταν θέλω να ανανεώσω το widget της what's up ή να αγοράσω κάποιο πακέτο, αυτό που σου περιέγραψα κάνω.. Άνοιγμα wifi για να μην μπαίνω από την κίνηση δεδομένων της wind και η εφαρμογή μου ζητά να αποστείλω σμσ.

Μια φτήνια είναι δες εδώ... Η προστασία οθόνης είναι αυτή και τέλος η nillkin που πήρα με το κινητό μέσα αυτή κι αυτή. Για το 967 συγκεκριμένα δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό. Όλες οι εταιρείες παραπέμπουν στο 987. Απ'ότι παρατηρώ είναι όλα τα παρελκόμενα για το 987, το οποίο πρέπει να είναι κάποια χιλιοστά πιο λεπτό από το 967, όπως έχει αναφερθεί και εδώ. Αυτό σημαίνει πως και στις δύο θήκες που δοκίμασα είναι ελάχιστα πιο "πεταχτό" το κινητό. Βέβαια, μετά το φυλλάδιο του Γερμανού που έπεσε στα χέρια μου το μεσημέρι, όλα τέλεια τα βρίσκω με 138 ευρώ που μου κόστισε...

στα ειπε ο σταυρος,αλλα εγω αγαπω κ το bsplayer που βρισκει μονο

του κ υποτιτλους σε οτι παιζει :)

για βοηθηστε με κ μενα στο swiftkeyboard,εχω 160 χαρακτηρες στα σμς μονο στα αγγλικα,

στα ελληνικα πως θα εχω?

με το swift ,,γιατι με βολεψε, ψαχνω λυση,οχι με αλλο keyboard,

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

για βοηθηστε με κ μενα στο swiftkeyboard,εχω 160 χαρακτηρες στα σμς μονο στα αγγλικα,

στα ελληνικα πως θα εχω?

με το swift ,,γιατι με βολεψε, ψαχνω λυση,οχι με αλλο keyboard,

δεν έχει να κάνει με το πληκτρολόγιο. θέλει μοντάρισμα η εφαρμογή μηνυμάτων. Κάποτε μπορεί να το κάνω

Ρε παιδιά μια ερώτηση, έχω πάρει και εγώ το ν967ς πολύ καλο τηλ. , hands free που μπορούμε να βρουμε , έχει δοκιμάσει κανενας συμβατοτητα απο αλλα κινητα???

κατεβασα την εφαρμογη Hide it pro και εκρυψα καποιες εφαρμογες..την απεγκατεστησα και αντι η εφαρμογες να εμφανιστουν(λογικο αφου εφυγε η εφαρμογη) ειναι ακομα "κρυμμενες" ειναι λογικο αυτο η εγινε μ!@#$%% στο κινητο?

κατεβασα την εφαρμογη Hide it pro και εκρυψα καποιες εφαρμογες..την απεγκατεστησα και αντι η εφαρμογες να εμφανιστουν(λογικο αφου εφυγε η εφαρμογη) ειναι ακομα "κρυμμενες" ειναι λογικο αυτο η εγινε μ!@#$%% στο κινητο?
ξαναγκατέστησέ την κι εμφάνισε τις εφαρμογές. Καλύτερα επίσης να βαλεις έναν άλλο launcher, όπως ο Nova, και να κρύβεις τις εφαρμογές από τις ρυθμίσεις του launcher

ναι αλλα δεν θα μου τρωει ραμ?ειναι γενικα σμουθ?τον εχει καποιος να μας πει?

ναι αλλα δεν θα μου τρωει ραμ?ειναι γενικα σμουθ?τον εχει καποιος να μας πει?

Κι ο στοκ δε σου τρώει ραμ; :p Ο Nova είναι από τους πιο smooth και πλήρεις

γεια σας παιδια, θελω να παρω ενα 4core κινητο και αφου διαβασα αρκετα ειμαι αναμεσαα σε zte-v967 και lenovo a830. ειναι ιδια σε χαρακτιριστικα, μονο που το lenovo εχει 8mp camera! Δεν θελω να δωσο πολλα λεφτα. 130-140 ευρω. Εσεις τι λετε?:D

γεια σας παιδια, θελω να παρω ενα 4core κινητο και αφου διαβασα αρκετα ειμαι αναμεσαα σε zte-v967 και lenovo a830. ειναι ιδια σε χαρακτιριστικα, μονο που το lenovo εχει 8mp camera! Δεν θελω να δωσο πολλα λεφτα. 130-140 ευρω. Εσεις τι λετε?:D

Όποιο να πάρεις από τα δύο θα είναι μια χαρά.

Έχω το v967 και το lenovo p700i. Μια χαρά και τα δύο

για τις θήκες τώρα....

αυτή που στέλνει το μινιντιλ είναι μια χαρά και αγκαλιάζει από μπροστά λίγο πιο καλά το κινητό λόγω της ελαστικότητας που έχει.

η νιλκιν που έχω επίσης , είναι πιο σκληρό το υλικό της και πιο προσεγμένη κατασκευή σε σχέση με την απλή σιλικονάτη, αλλά το κινητό προεξεχει ενα ελάχιστο από εμπρός.

Συμπέρασμα δικό μου:

Αν σου πέσει από την πλευρά της οθόνης (παράλληλα με το έδαφος) είναι μάλλον καλύτερη η σιλικονάτη. Στις άλλες περιπτώσεις μάλλον υπερτερεί η νίλκιν. Το θέμα δυστυχώς είναι 'οτι καμμιά δεν κουμπώνει ακριβώς με την συσκευή μας μιας και είναι ολες για το 987, δεν έχω άποψη για αυτές που είναι τύπου ''βιβλίου''.

μόλις έγινε η παραγγελία από minideal στα 169.90$. τους εστειλα ξανα mail για ελληνικα, root, playstore για παν ενδεχομενο. μπορει καποιος να ανεβασει φωτο το ιδιο το κινητο; θέλω να δω πως είναι το μπλε χρώμα

καλως ερχομαι στην παρεα σας :p

μόλις έγινε η παραγγελία από minideal στα 169.90$. τους εστειλα ξανα mail για ελληνικα, root, playstore για παν ενδεχομενο. μπορει καποιος να ανεβασει φωτο το ιδιο το κινητο; θέλω να δω πως είναι το μπλε χρώμα

http://www.youtube.com/watch?v=ZNpUgod35zc ελπίζω να φαίνεται καλά το χρώμα, δεν εχω δει ο ίδιος το βίντεο ακόμη

Αυτή τη στιγμή γίνεται επεξεργασία αυτού του βίντεο.

Ελέγξτε ξανά σε μερικά λεπτά.

δε μπορω να το δω

Αντε με το καλο να σου ερθει και εσενα :) το μπλέ ειναι κορυφαιο χρώμα αν το εχεις χωρις θήκη το κινητό :p

Οσο για θηκες εχω βολευτει περισσοτερο την νιλκιν γιατι το κανει το κινητο πιο μικρο επειδη δεν το αγκαλιαζει απο πανω και απο κατω. Ασε που φαινεται και το νικελ και δειχνει πιο μουράτο! :D

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Eχει καποιο κουπονι προσφορας φιλε?Ρωταω γιατι το βλεπω στα 179.99 στο site.

Αυτή τη στιγμή γίνεται επεξεργασία αυτού του βίντεο.

Ελέγξτε ξανά σε μερικά λεπτά.

δε μπορω να το δω

Ξανατσέκαρε