drake19 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Η συσκευή πάει σφαίρα στα παιχνίδια, δεν κολλάει πουθενά. Αν έχεις αργή κάρτα μνήμης, σαφώς θα κολλάει. Με μια class 10 δεν υπάρχει πρόβλημα Ωραιος,αυτο ηθελα να μαθω. Thank you very much :D Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 θερμοκρασια συσκευης με το temp cpu v2 μπορουμε να δουμε? εχει αισθητηρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannis Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Παρατηρώ πως στα sms τα μηνύματα που γράφονται είναι ως 60 χαρακτήρες, ενώ τα αγγλικά κανονικά... Πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 δοκιμασε το go sms pro! πρν λιγο ειδα απο κοντα το xperia z. απ οτι ειδα οι διαστασεις του ειναι παρομοιες με το ζτε! ε ναι λοιπον,θα τις συνηθισω :D μενει να δω τι θα γινει με διακοπες, κλπ, ποσα και αν μεινουν ευρω, ωστε να το παραγγειλω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannis Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 δοκιμασε το go sms pro! Από το ίδιο το σύστημα δεν γίνεται κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 δε γνωρίζω, δεν έχω τη συσκευή. στις ρυθμίσεις των sms κοίταξες; καπου θα αναφερει την κωδικοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 οτι προτεινε ο μολ κανε φιλε,η καποιο αλλο sms προγραμμα απο μαρκετ..τ υπαρχον συστημα 160 χαρακτηρες δεν..:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannis Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Δοκίμασα να βάλω ένα handsfree που είχα πάρει για το samsung που έχω, αλλά δεν τραβάει καθόλου...Δεν ακούγεται δηλαδή καλά. Με bluetooth handsfree που έχω, κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) παντως απο θεμα ραμ το κινητο σκιζει!!εχτες με 7 εφαρμογες ανοιχτες και το cpu-z εδειξε 321mb και ρολαρε χαλαρα +ασυρματο δυκτιο ανοιχτο!εμενα αλλο μου την δινει πολυ..εχω κανει unistall της κινεζο-εφαρμογες με root unistaller και υπαρχουν ακομα στο μενου μονο που οταν τις πατας δεν ανοιγουν...ξερουμε κανα γιατρικο να φυγουν μια και καλη?αα και το gps λιγο με προβληματισε...αργησε λιγο να κλειδωσει... Εκανα και ενα 3d mark και εδειξε στην απλη 2705 και στην extreme 1635(Δεν θυμαμαι καλα) Edited July 10, 2013 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 μηπως τις εκανες freeze αντι απεγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Για 160 χαρακτήρες με την υπάρχουσα εφαρμογή δοκιμάστε το πληκτρολόγιο greek keyboard έχει ένα κουμπάκι sms που ισως λειτουργήσει και στη συσκευή αυτή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 δώστε βάση ζανη της Σάμμυ χαντσφρι δεν κάνει.. γενικά και σε LG, HTC, σε καποιες συσκευεςς , της σαμμυ χαντσφρι δεν έκαναν δουλειά. με άλλης εταιρίας τζετ δουλεύει. shinig titanium backup PRO το τζαμπε, κάνε μπακ απ τις εφαρμογές που δε γουστάρεις και απ εγκατέστησε τες βάζουμε SwiftKey keyboard το πλήρες που θέλει λεφτά... έχμ... ξέρετε πως... και μεγαλωνετε μέγεθος πληκτρολόγιο να γράφετε σαν άνθρωποι.. και φυσικά 160 χαρακτήρες.. kαι με φριζάρισμα που λέει ο μολ από την εφαρμογή autostarts αν θυμάμαι καλά λύνεταιτο θεθέμα του shinig Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 κανα σκρινσοτ μπαταριας θα μας δειξετε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannis Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 δώστε βάση ζανη της Σάμμυ χαντσφρι δεν κάνει.. γενικά και σε LG, HTC, σε καποιες συσκευεςς , της σαμμυ χαντσφρι δεν έκαναν δουλειά. με άλλης εταιρίας τζετ δουλεύει. Όντως, ένα ξεχασμένο από Νοκια 5130 express music :lol::lol: έπαιξε κανονικά-κανονικότατα...Ακόμα και σίγαση από το κουμπί του μικροφώνου υποστηρίζεται. Γι'αυτό πάντα κρατάω αυτά τα παλιά αξεσουάρ, φορτιστές κλπ κλπ, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστούν. Για τα sms 160 χαρακτήρων ακόμα το ερευνώ το θέμα. Α, και με GSM λειτουργία και στις δύο κάρτες sim έχω να φορτίσω από το Σάββατο στις 8 το βράδι και είμαι ακόμα με 22% μπαταρία...Υπόψιν ότι δε το έχω αφήσει και ήσυχο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 μολις το παρελαβα το κην ολα φαινονται καλα!!!αν και δεν εχω προλαβει να κάνω και πολλα!!!:pπαιδια για 3g πρεπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις??Q εχω αν χερει κανεις ας μου πει!!!και εχω την 1.0.3 αλλα δεν εχει ελληνικά μπορουμε να κανουμε backup τη rom και να την κανουμε restore απο το recovery???(αν ναι ας κανει καποιος ενα backup την rom και να την ανεβασει καπου για να κανουμε εμεις restore που δεν εχουμε ελληνικά!!:)εκτος και αν υπαρχει κανενας αλλος τροπος να περασουμε την ελληνική γλώσσα:happy: ολες της εντυπώσεις θα της πω αργότερα!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 μπα και το titanium τιποτα...δεν της βρισκει σαν εγαρμογες για της κανει unistall γιατι της εκανα με root unistaller!απο θεμα μπαταριας με 3g ανοιχτο και αρκετο πειραγμα οχι τρελα πραγματα 2 μερες οκ με βγαζει! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Υπαρχει κουπονι για το κινητο ZTE V967S 10$ discount 113ABED 169.99$ απο minideal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 μολις το παρελαβα το κην ολα φαινονται καλα!!!αν και δεν εχω προλαβει να κάνω και πολλα!!!:pπαιδια για 3g πρεπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις??Q εχω αν χερει κανεις ας μου πει!!!και εχω την 1.0.3 αλλα δεν εχει ελληνικά μπορουμε να κανουμε backup τη rom και να την κανουμε restore απο το recovery???(αν ναι ας κανει καποιος ενα backup την rom και να την ανεβασει καπου για να κανουμε εμεις restore που δεν εχουμε ελληνικά!!:)εκτος και αν υπαρχει κανενας αλλος τροπος να περασουμε την ελληνική γλώσσα:happy: ολες της εντυπώσεις θα της πω αργότερα!!!:p η πρωτη σιμ αυτοματα βρισκει 3g,οποτε βαλε σιμ στο σωστο simslot..κ ρυθμισεις πιθανως μετα αν κ θα ναι ηδη ρυθμισμενο για 3g Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Θέλω μια χάρη από κάποιον που έχει το V967. Να εξάγει τα partitions ebr1 και ebr2 με το sp flash tool, κάνοντας read back. Τα memory adresses τα βρίσκεις με adb και το mtk rom studio, οδηγίες στις πρώτες σελίδες αυτού http://www.mediafire.com/view/?jq6jz5i9vyr8zwv Άμα μου πεις πως να το κάνω:wacko: , ............ευχαριστως:) Εγω για 160 χαρακτηρες χρησιμοποιώ το handsent . Άψογο και με πολλές παραμετροποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Άμα μου πεις πως να το κάνω:wacko: , ............ευχαριστως:) Εγω για 160 χαρακτηρες χρησιμοποιώ το handsent . Άψογο και με πολλές παραμετροποιήσεις άσε μην σε ταλαιπωρώ, είναι πολύ περίπλοκο, και έχω βρει άκρη. Καλό το handcent αλλά δεν υποστηρίζει dual sim. μόνο το go sms Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 παιδια εμεις ενοποιηση μνημης μπορουμε να κανουμε οπως στο 987 που διαβαζω?απο κοστομ ρομς ακομα τιποτα?καποια miui ?:p;) Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 παιδια εμεις ενοποιηση μνημης μπορουμε να κανουμε οπως στο 987 που διαβαζω?απο κοστομ ρομς ακομα τιποτα?καποια miui ?:p;) όχι, και όχι. αν και ξέρω τη διαδικασία για την αλλαγή των partitions για 2.5GB data, δεν έχω χρόνο να το φτιάξω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 όχι, και όχι. αν και ξέρω τη διαδικασία για την αλλαγή των partitions για 2.5GB data, δεν έχω χρόνο να το φτιάξω τεμπελη:):lol: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 η NILLKIN case πως ειναι; καποια φωτο θα βοηθουσε... να θέλω να το πάρω σήμερα και να μην έχω € στην κάρτα και δε προλαβα την τραπεζα :( grrr... οπότε παραγγελία από δευτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) η NILLKIN case πως ειναι; καποια φωτο θα βοηθουσε... να θέλω να το πάρω σήμερα και να μην έχω € στην κάρτα και δε προλαβα την τραπεζα :( grrr... οπότε παραγγελία από δευτερα oxi ρε μολ γμτι,και σημερα ξαναπηρα ενα κ με την εκπτωση με τον κωδικο (και με συμμαχο το paypal που χε κεφια σημερα )κ γλιτωσα 10ευρο αποσε σχεση με προχτες που ξαναπαρηγγειλα αλλο ενα.. καταληγοντας:rolleyes:,ελπιζω mol τη δευτερα να προλαβεις κωδικο εκπτωσης ενεργο.. mol nillkin case zte v 987 γκουγκαρε τα κ δες την..πιστευω πεταμενα λεγτα,αφου η νιλκιν περιπου ιδια με την τζαμπε που δινει το μινιντιλ.. θα χαρω να με διαψευσεις για να παρω κι εγω μια νιλκιν αμα ειναι καλες,χε Edited July 12, 2013 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts