Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βασικα λαθος δικο μου!πρεπει να κατεβασω και τα περιεχομενα της sd απ οτι καταλαβα για να δουλεψει..εβαλα το real racing και ενα αλλο 3d και πετανε!!!

οποτε για τσεκαρε αυτα που σου ποσταρα εδω κ με πμ:)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θελη να κατεβασω και τα δεδομενα για την sd και να σου πω την αληθεια ειναι πολυ το 1,08g που θελει..οποτε τελειο το κινητο σε ολα!! :happy::happy:
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

θελη να κατεβασω και τα δεδομενα για την sd και να σου πω την αληθεια ειναι πολυ το 1,08g που θελει..οποτε τελειο το κινητο σε ολα!! :happy::happy:

επειδή εχω σκοπο να το παρω σύντομα θα κανο ερωτησεις στους κατοχους!!!:p

παιδια εχω διαβάσει ολα τα ποστ ποιος μπωρει να μου πει καποιος αν το τηλέφωνο δουλευει καλα το skype και τι ποιότητα εχει η βιντεοκληση??

η αφή του τηλεφώνου ειναι ας πουμε σαν του samsung galaxy s2 η σαν galaxy advance???(ξερω οτι αναφεραται για την αφη απλα φερνω παραδειγματα:)

πόση μνημη ram και εσωτερικη εχει το τηλέφωνο ελευθερει???

γενικα αν το συγκρίνατε με το samsung galaxy s2 η galaxy advance πιο ειναι καλητερο για σας??απο specs to zte ειναι καλητερο το ξερω!!απλα εσεις που το έχετε στα χερια σας τι εχεται να πειτε!!!

εγω αν το παρω δεν θα εχω ελληνικα μεσα θα μπορω με καποιο τροπο να περασω και εγω την 1.0.3 αναβάθμιση που καποιο απο εδω το εχουν με ελληνικα???

αυτα τα λιγα παιδια δεν νομιζω να ειναι και πολλα:lol:

επειδή εχω σκοπο να το παρω σύντομα θα κανο ερωτησεις στους κατοχους!!!:p

παιδια εχω διαβάσει ολα τα ποστ ποιος μπωρει να μου πει καποιος αν το τηλέφωνο δουλευει καλα το skype και τι ποιότητα εχει η βιντεοκληση??

η αφή του τηλεφώνου ειναι ας πουμε σαν του samsung galaxy s2 η σαν galaxy advance???(ξερω οτι αναφεραται για την αφη απλα φερνω παραδειγματα:)

πόση μνημη ram και εσωτερικη εχει το τηλέφωνο ελευθερει???

γενικα αν το συγκρίνατε με το samsung galaxy s2 η galaxy advance πιο ειναι καλητερο για σας??απο specs to zte ειναι καλητερο το ξερω!!απλα εσεις που το έχετε στα χερια σας τι εχεται να πειτε!!!

εγω αν το παρω δεν θα εχω ελληνικα μεσα θα μπορω με καποιο τροπο να περασω και εγω την 1.0.3 αναβάθμιση που καποιο απο εδω το εχουν με ελληνικα???

αυτα τα λιγα παιδια δεν νομιζω να ειναι και πολλα:lol:

αυριο το παιρνω να σου πω για το feeling..ειχα κ s2,θα σε φτιαξω:p

το ζοπο910 που ειναι κατα 99 τα εκατο το ιδιο,ειχε 450 mb ελευθερα διαρκως μνημη!!!!!!!!!!!!!καμμια σχεση με τα χαζοσαμσουγκ μας..:)γιει!,ελπιζω κ το ζτε ετσι..

Edited by mertaghon2

αυριο το παιρνω να σου πω για το feeling..ειχα κ s2,θα σε φτιαξω:p

το ζοπο910 που ειναι κατα 99 τα εκατο το ιδιο,ειχε 450 mb ελευθερα διαρκως μνημη!!!!!!!!!!!!!καμμια σχεση με τα χαζοσαμσουγκ μας..:)γιει!,ελπιζω κ το ζτε ετσι..

θα περιμένω φιλε μου αυριο να μου τα πεις ολα με λεπτομέρειες:lol: αν ειναι όντος 450mb ελευθερα τοτε ειναι πολυ καλα!!!εγω που ειχα και το s3 ηταν τραγικα τα πραγματα με την μνημη ram 100 mb και με το ζορι ωρες ωρες ηταν και 70 mb ελευθερα !!!!!:mad:

ηταν ο κύριος λόγος που το πουλησα!!!

Edited by navi55
διόρθωση quote

572mb ελεύθερα τώρα. Το κινητό είναι υπέροχο. Φανταστικό για τα λεφτά του. Αν είναι να το πάρετε απο τό minideal εμένα μου το έστειλαν με root ελληνικά και store. Και τζάμπα θήκη και screen protector! Και κάτι άλλο η μπαταρία είναι πραγματικά ατέλειωτη!

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

572mb ελεύθερα τώρα. Το κινητό είναι υπέροχο. Φανταστικό για τα λεφτά του. Αν είναι να το πάρετε απο τό minideal εμένα μου το έστειλαν με root ελληνικά και store. Και τζάμπα θήκη και screen protector! Και κάτι άλλο η μπαταρία είναι πραγματικά ατέλειωτη!

αυτα θελω να ακουω φιλε μου με εφτιαξες τωρα!!:p

το skype φιλε τι ποιότητα εχει στην βιντεκληση??

για skype ειναι τελειο!!εκανα βιντεοκληση με οχι και πολυ καλο σημα wifi και ειναι καλητερο και απο τον σταθερο μου..τωρα για το αν ειναι καλο το touch εχω δουλεψει και s3,s2 ειναι μια χαρα(χωρις screen protector για να ειμασται αντικειμενικοι και τα 3)τωρα απο θεμα αποδοσης+αγορας ειναι το τελειο!ο αδερφος μου εχει s3 και δεν χωνευει οτι του τα σκαει παντου!!η μπαταρια ειναι πολυ καλη!!παντως εγω απο merimobiles το πηρα και ηρθε μια χαρα!!

θα περιμένω φιλε μου αυριο να μου τα πεις ολα με λεπτομέρειες:lol: αν ειναι όντος 450mb ελευθερα τοτε ειναι πολυ καλα!!!εγω που ειχα και το s3 ηταν τραγικα τα πραγματα με την μνημη ram 100 mb και με το ζορι ωρες ωρες ηταν και 70 mb ελευθερα !!!!!:mad:

ηταν ο κύριος λόγος που το πουλησα!!!

s3 εχω,με στοκ ρομ εκει ξεκινω με 450 mb ελευθερα και καθε στιγμη κατελαχιστο(εννοω το τσεκαρω σε ακυρες στιγμες που το θυμαμαι) εχω 260-270 mb ελευθερα..

αυτα μετα απο πολη κοπτοραπτικη χαζοbloatware οσων φευγανε χωρις ροοτ..

ειναι σοβαρο θεμα στα s2,s3 αυτο παντως:(

καλα αμα δω 570+στο ζτε ελευθερα ,θα χαρωω,αλλα με απλο ροοτ κ απεγκατασταση χαζοεφαρμογων στα s2,s3 τα ελευθερα καπου στα 450..

s3 εχω,με στοκ ρομ εκει ξεκινω με 450 mb ελευθερα και καθε στιγμη κατελαχιστο(εννοω το τσεκαρω σε ακυρες στιγμες που το θυμαμαι) εχω 260-270 mb ελευθερα..

αυτα μετα απο πολη κοπτοραπτικη χαζοbloatware οσων φευγανε χωρις ροοτ..

ειναι σοβαρο θεμα στα s2,s3 αυτο παντως:(

καλα αμα δω 570+στο ζτε ελευθερα ,θα χαρωω,αλλα με απλο ροοτ κ απεγκατασταση χαζοεφαρμογων στα s2,s3 τα ελευθερα καπου στα 450..

φιλε ειχα και τα δυο τηλέφωνα και το s2 kai s3 το s2 ειχε πολυ περισσότερη ελευθερει μνημη απο το σ3!!!!με στοκ ρομ τα πραγματα ηταν χειροτερα οταν περνουσα την ωμεγα(custom rom και αλλαγη κερνελ)ηταν κάπως καλύτερα τα πραγματα με αφαιρέσει πολλών αχρήστων προγραμμάτων (bloatware) και παλι ομως στο αρχικό boot του τηλ ειχε γυρω στα 400mb ελευθερα(χωρις να φορτωθούν τα παντα μάλλον)για να ειχες 200mb ελευθερα(σχεδον παντα) έπρεπε να να βαλεις το supercharger που δεν άφηνε την μνημη του τηλ να πέφτει κατο απο 200mb!!!αλλα το multitask ηταν για κλαματα!!!!:(

περιμένω το zte να ερθει τεταρτη μάλλον θα το εχω!!απο κολλήματα πώς παμε υπαρχουν καθολου??

κολληματα το ξεχνας!!τουλαχιστον στην χρηση την δικια μου..ιντερνετ παιχνιδια και τηλεφωνα και αρκετο σκαλισμα!απλα ηθελα να ρωτησο..εκανα unistall(root unistaller) της 3 κινεζικες εφαρμογες που εχει και εχουν μεινει μονο το εικονιδια..πως γινεται να φυγουν και αυτα?

α ρε μανθο ομοιδεατη:p

τα σκαμε στην παλιοσαμμυ κ δεν εχουνε ραμ τα ρημαδια..

καταντια 1gb ram κ δεν φτανει..επιτηδες για να παιρναμε το λτε μωρε..

οοχιι:) αλητες δεν παιρνουμε s4,θα ξεκινησουμε τα κινεζικα:D

αυριο παραλαμβανω κιεγβ επιτελους:)

Καλησπέρα κι από μένα! Παρέλαβα την παρασκευή από minideal και σήμερα που πάω να το συνδέσω στο πισι για να περάσω κάτι αρχεία στην αποθήκευση, όταν το συνδέω και ανοίγουν οι επιλογές usb πηγαίνει κατευθείαν σε κάτι που λέει ενσωματωμένο CD-ROM και δε με αφήνει να πάω στην αποθήκευση την απλή, το χώρος αποθήκευσης usb δηλαδή... Έχει κανείς καμμιά ιδέα? Μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ?

Καλησπέρα κι από μένα! Παρέλαβα την παρασκευή από minideal και σήμερα που πάω να το συνδέσω στο πισι για να περάσω κάτι αρχεία στην αποθήκευση, όταν το συνδέω και ανοίγουν οι επιλογές usb πηγαίνει κατευθείαν σε κάτι που λέει ενσωματωμένο CD-ROM και δε με αφήνει να πάω στην αποθήκευση την απλή, το χώρος αποθήκευσης usb δηλαδή... Έχει κανείς καμμιά ιδέα? Μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ?

Το ενσωματωμένο CD-ROM έχει Drivers για το PC άστο να κάνει εγκαταστήσει και μετά θα μπει σε χώρος αποθήκευσης usb

α ρε μανθο ομοιδεατη:p

τα σκαμε στην παλιοσαμμυ κ δεν εχουνε ραμ τα ρημαδια..

καταντια 1gb ram κ δεν φτανει..επιτηδες για να παιρναμε το λτε μωρε..

οοχιι:) αλητες δεν παιρνουμε s4,θα ξεκινησουμε τα κινεζικα:D

αυριο παραλαμβανω κιεγβ επιτελους:)

το σ3 φιλε μου αν ειχε 2gb(που για μενα θα επρεπε να ειχε 2gb ετσι!!!μ@@@@ις της σαμσυνγ ειναι αυτα για να πουλήσει το ιδιο μοντελο με 2gb ram kai lte:mad:!!) και μνημη ραμ θα ηταν κομπλε!!!

για να δουμε και το zte σε λιγες μερες!!:lol:

Αντε να το δουμε:)

Το ενσωματωμένο CD-ROM έχει Drivers για το PC άστο να κάνει εγκαταστήσει και μετά θα μπει σε χώρος αποθήκευσης usb

Τελικά δεν ξεκίναγε ως virtual cd-rom και αναγκάστηκα να περάσω driver για το MT6589 για να αναγνωρίσει τη συνδεόμενη συσκευή και για να καταφέρω να εγκαταστήσω τους driversπου είχε το κινητό μέσα... Όλα καλά έκτοτε...

MicroSd 32 gb ποιά προτείνετε να αγοράσω? Class 10 σηκώνει άνετα το τηλέφωνο ή να πάρω για σίγουρα καμιά 6άρα?

Θέλω μια χάρη από κάποιον που έχει το V967. Να εξάγει τα partitions ebr1 και ebr2 με το sp flash tool, κάνοντας read back.

Τα memory adresses τα βρίσκεις με adb και το mtk rom studio, οδηγίες στις πρώτες σελίδες αυτού http://www.mediafire.com/view/?jq6jz5i9vyr8zwv

παιδια μια ερωτηση..θελω να παρω και στην κοπελα μου το 967 αλλα...θελει οπωσδηποτε ελληνικα οποτε το ζηταω απο merimobiles root και με ελληνικα.οταν ερθει και του βαλω την 1,03 που ειναι το τελευταιο update θα χαθουν τα ελληνικα?δεδομενο οτι κινεζικα και αγγλικα ειναι οι στανταρ γλωσσες του κινητου

παιδια μια ερωτηση..θελω να παρω και στην κοπελα μου το 967 αλλα...θελει οπωσδηποτε ελληνικα οποτε το ζηταω απο merimobiles root και με ελληνικα.οταν ερθει και του βαλω την 1,03 που ειναι το τελευταιο update θα χαθουν τα ελληνικα?δεδομενο οτι κινεζικα και αγγλικα ειναι οι στανταρ γλωσσες του κινητου

φιλε εμενα οπως τα περιγραφεις μου τα κανε το μινιντιλ,αφου τους τα ζητησα.

μηπως να παρεις απο κει να σαι σιγουρος..

α ναι σημερα ηρθε το δικο μου,,,πραγματικα ικανοποιημενος απο την ελευθερη ραμ δηλωνω:)

σωστο touch,οχι σαν το ζοπο 910 που χε θεμα..γενικα επιπεδου ευρωπαικου το ζτε!

Edited by mertaghon2

Εγω το περημενω αυριο παιδια απο ενα παλικαρη που το ειχε αγγελια,το πηρα φτηνα!!Δωρο για την κοπελα μου αλλα μεχρι να μου ερθει το Iocean x7 θα το εχω εγω :whistle: :whistle: για πειτε μου παιδια,οσοι το εχετε,σαν συσκευη πως παει στην καθημερηνοτητα,τα βγαζει περα καλα?!Απο θεμα gaming σε στυλ Nova 3,Modern Combat 4 πως παει?Καπου διαβασα οτι οσοι τρεχανε τα παιχνιδια με τα αρχεια τους περασμενα στην MicroSD και οχι στην εσωτερικη,κολλουσανε γενικα.

Ευχαριστω :)

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Εγω το περημενω αυριο παιδια απο ενα παλικαρη που το ειχε αγγελια,το πηρα φτηνα!!Δωρο για την κοπελα μου αλλα μεχρι να μου ερθει το Iocean x7 θα το εχω εγω :whistle: :whistle: για πειτε μου παιδια,οσοι το εχετε,σαν συσκευη πως παει στην καθημερηνοτητα,τα βγαζει περα καλα?!Απο θεμα gaming σε στυλ Nova 3,Modern Combat 4 πως παει?Καπου διαβασα οτι οσοι τρεχανε τα παιχνιδια με τα αρχεια τους περασμενα στην MicroSD και οχι στην εσωτερικη,κολλουσανε γενικα.

Ευχαριστω :)

Η συσκευή πάει σφαίρα στα παιχνίδια, δεν κολλάει πουθενά. Αν έχεις αργή κάρτα μνήμης, σαφώς θα κολλάει. Με μια class 10 δεν υπάρχει πρόβλημα