georgehh Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Και εγω κάνω παραγγελία αύριο δηλώνω ομως άσχετος με ρουτ ,ρομ, κλπ το σταυρό μας και οτι βγει βγήκε στην τιμή αυτή δεν βρίσκεις ισάξιο Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Και εγω κάνω παραγγελία αύριο δηλώνω ομως άσχετος με ρουτ ,ρομ, κλπ το σταυρό μας και οτι βγει βγήκε στην τιμή αυτή δεν βρίσκεις ισάξιο Αν το πάρεις από minideal ζήτησε να σου το στείλουν ρουταρισμενο, με ελληνικά, playstore. Αν δουλεύουν όλα κανονικά όπως πρέπει, μπορεί και να μην χρειαστεί να μην ασχοληθείς με αλλαγές ρομ κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Μπορει κάποιος που το εχει να μας πει αν το skype υποστηρίζει και βιντεοκλιση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Μπορει κάποιος που το εχει να μας πει αν το skype υποστηρίζει και βιντεοκλιση!! Εγώ που ρώτησα minideal μου είπαν ότι υποστηρίζει, όταν έρθει θα σας πω σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Σιγουρα υποστηρίζει βιντεοκλήση. από την στιγμή που έχει και μπροστά κάμερα, μολις μπαίνεις 1η φορά στην εφαρμογή, σε ρωτάει αν θες να ενεργοποιήσεις τις βιντεοκλήσεις. Μπορείς να το κάνεις και χειροκίνητα μέσα από την εφαρμογή του skype. σε μένα πχ που έχω το v970, όταν ανοιγω βιντεοκλήση, ο άλλος βλέπει πχ από την πίσω κάμερα επειδή δεν έχω μπροστινή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 δεν ειναι απόλυτο οτι αν εχει μπροστινή κάμερα θο το υποστηρίζει κιολας, π.χ τα μικρά huawei ideos x3 Που ειχαμε αν και ειχε δευτερη κάμερα δεν το υποστήριζε το σκαιπ και δεν εβγαζε την επιλογη οταν άνοιγες πρώτη φορα το σκαιπ ουτε το έβρισκες μετα μεσα στο μενού! ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, παιζει δυνατά το συγκεκριμένο για τη κοπέλα μου και εχει οσο πιο φθηνά οτι ζητάω σε specs σε ενα βιντεακι που ειδα αν και έβαλε σκαιπ το πέρασε πολυ γρήγορα χωρις να κανει βιντεοκλιση και μου φάνηκε παράξενο-ύποπτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ridi Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Άρχισε η κινητικότητα γύρω από το μοντέλο... :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2300622 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) γνωστο αυτο (θα ρωτήσω και εκει για το σκαιπ) αλλα πιο πολυ ποσότητα εχει στα κινέζικα φορουμς (μια lewa 4.2.1 μου έρχεται στα γρήγορα στο μυαλό) Edited June 2, 2013 by GeorgT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Και στο etotalk που ρώτησα πάντως, μου είπαν ότι υποστηρίζει Video calls skype. Υπάρχει η απάντηση στα σχόλια της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Delete me απο το club παραγγειλα το thl w100 Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Roms from China http://bbs.ydss.cn/thread-316418-1-1.html http://www.romjd.com/Device/zte-v967s/new/all/1 Εχω πάρει και εγώ 2 σύσκευες , ασπρο και μπλε... το ενα ηρθε σήμερα οπότε απο αυριο εχει παιχνιδάκια ... :P Edited June 4, 2013 by kandreou Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Roms from China http://bbs.ydss.cn/thread-316418-1-1.html http://www.romjd.com/Device/zte-v967s/new/all/1 Εχω πάρει και εγώ 2 σύσκευες , ασπρο και μπλε... το ενα ηρθε σήμερα οπότε απο αυριο εχει παιχνιδάκια ... :P Για πες μας πρώτες εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 παιδια Gorilla glass εχει??:confused: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 παιδια Gorilla glass εχει??:confused: Στα 175 δολάρια, που να βρεις γκοριλες;; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Στα 175 δολάρια, που να βρεις γκοριλες;; :lol: σουστος:happy: απλα αναρωτιεμαι αν το touch ειναι ευκολο..γλυστραει το χερακι?:p στο ζοπο 910 σαν κολλουσε λιγο το δαχτυλο ,δεν ηταν ωραια η αισθηση της οθονης..δυσκολευε κ λιγο τη λειτουργια.. το εχει κ το 967 αυτο??:confused: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Εγώ θα το έχω κανονικά σε λίγες μέρες. Κάποιο άλλο παιδί που το πήρε ήδη ίσως μπορεί να μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Εγώ θα το έχω κανονικά σε λίγες μέρες. Κάποιο άλλο παιδί που το πήρε ήδη ίσως μπορεί να μας πει Η κύλιση του παιδιά είναι πάρα πάρα πολύ καλή (αφού όμως αφαίρεσα την ζελατίνα με την οποία ήρθε) :D Το SAR ειναι 0.778 W/Kg οπως λέει το manual που έχω μπροστα μου αυτή τι στιγμή!! Ακολούθησα αυτά τα βήματα για να το φτάσω να τα έχει όλα γιατί όπως ήρθε ήταν με Rom 1.0.0, χωρίς Root και Gapps (No Play store ) 1.Official Upgrade to 212123B0152CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.3 2.Root Έπαιξε άψογα με 1 click αφού εγκατέστησα τους Drivers που προτείνει … 3.Gapps (gapps-jb-20121212-signed.zip) το βρηκα στο xda και δεν κρατησα το link Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Αναφέρει αν το σαρ είναι για το κεφάλι ή για το σώμα; Από minideal το πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannis Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλορίζικο! Μιας και το πήρες, μπορείς να μας πεις αν υποστηρίζει OTG;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Αναφέρει αν το σαρ είναι για το κεφάλι ή για το σώμα; Από minideal το πήρες; Απο Merimobiles το πήρα. ΓΙα το SAR,τα υπολοιπα ηταν στα κινεζικα οποτε δεν κατάλαβα... τα έχω ξεχάσει!! :lol: Πρεπει να υποστηρίζει OTG γιατι βλεπω στο Storage οτι λεει External USB Storage -- Mount USB Storage .. Δεν εχω καλωδιο μαζι , θα το δω μετα και θα επανέλθω! Edited June 5, 2013 by kandreou Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Για πες μας φίλε για τη συσκευή αναλυτικά όποτε και άμα μπορέσεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ναιιιι:) Να μας κανεις κ handson κ Vs με την προηγουμενη συσκευηηη σουυυ:p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλησπέρα, ήρθα να σας πω τα καλά νέα :D Λοιπον , το κινητό υποστηρίζει OTG κανονικά, εβαλα flash και mouse !!! Στο Antutu v3.3 επιασε 13355 , τωρα εχει μονο Αγγλικα και Κινέζικα σαν γλωσσες.. Βαζω μερικες φωτο για να δειτε και το μέγεθος σε σχεση με το ZTE v970! Πολύ καλό το touch παιδια, δεν ξέρω αν το εχω αναφέρει ήδη :) Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Γενική αίσθηση που σου δίνει? Φαίνεται στιβαρή κατασκευή ή τρίζουν καπάκια κλπ? Τα video calls είναι τελικά οκ στο skype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannis Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλησπέρα, ήρθα να σας πω τα καλά νέα :D Λοιπον , το κινητό υποστηρίζει OTG κανονικά, εβαλα flash και mouse !!! ΈΕΕφυγα για αγοράααα :ninja::ninja::hypno:να 'σαι καλά να το χαίρεσαι και πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts