Dynamic_125 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Να κανω και εγω μια εωτηση??? Πως θα καταλαβουμε ποιο ειναι ακριβως το χρωμα που θελουμε να βαψουμε για να παρουμε και την αντιστοιχη αλοιφη...προφανως ειναι με κωδικους ετσι??? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Yeap!Το λεει στο ταμπελακι με τα στοιχεια του αυτοκινητου,στον χωρο της μηχανης.;) Εμενα ας πουμε ειναι το X46 της opel,για να σου δωσω να καταλαβεις για τι μορφης κωδικο σου λεω.Εχει και γραμματα διπλα που λενε color No. ;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Tελικά πήρα sonax κι έκανε καλή δουλειά , όχι όμως τέλεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Tελικά πήρα sonax κι έκανε καλή δουλειά , όχι όμως τέλεια.... σαν την 3m δεν ειναι σιγουρα,τα εχω δοκιμασει ολα σχεδον. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 σαν την 3m δεν ειναι σιγουρα,τα εχω δοκιμασει ολα σχεδον. Ευχαριστώ, αλλά αφού πήρα τη sonax δεν θα αγοράσω και την 3m :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmel Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 efige telika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Nαι έφυγε κατά 90%. Ισως θέλει λίγο τρίψιμο ακόμη, αλλά δύσκολα διακρίνεις γρατσουνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στη θεσσαλονίκη που να προσφέρει περιποίηση αυτοκινήτου αλλά όχι το κλασικό μισάωρο καθάρισμα...εννοώ πλύσιμο(εξωτερικα,μηχανή),γυάλισμα,κέρωμα όπως μερικά μαγαζιά στην Αθήνα? Πχ για κάτι μαγαζιά της autoglym και της sonax που έχω ακούσει! Ένας φίλος το πήγε σε ένα κατάστημα της autoglym και του το κράτησαν για πάνω απο 3 ωρες, τελικό αποτέλεσμα μου είπε ήταν καλύτερο και απο την πρωτη μέρα που το είχε πάρει στα χέρια απο την αντιπροσωπία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komo32 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 παρε μια αλοιφη αγοριμ και ξεμπερδεψες.με ενα πανακι και 15 ευρω και θα την κρατησεις κιολας.προσωπικα εχω παρει μια πολυ καλη η οποια κανει θαυματα αλλα δεν σου λεω μαρκα γιατι δεν θα την βρεις στο εμποριο καθως την αγορασα απο την εκθεση στην θεσ/νικη(οσοι εχουν παει θα ξερουν ποια λεω).15 ευρω εδωσα μου εδωσε 2 μεγαλα μπουκαλακια και ειμαι μια χαρα.αφου να φανταστεις την δανειζω και στους φιλους μου(το τελευταιο λιγο ασχετο αλλα δεν πειραζει). την αλοιφη που εχω εγω δε την εχει κανενας...preston...διωχνει γραντζουνια σε 8sec μετριμενα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 μεσα στις επομενες μερες σκεφτομαι να παρω ενα πιεστικο karcher για να πλενω το τουτου γιατι με το σφουγγαρι θα το γδαρω....διαθετω 300-500ευρω , απορια για να κανεις αφρο οπως στο video θελει συγκεκριμενο μηχανημα ή συγκεκριμενο ανταλλακτκο που προσαρμοζεται σε ολα τα μηχανακια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 μεσα στις επομενες μερες σκεφτομαι να παρω ενα πιεστικο karcher για να πλενω το τουτου γιατι με το σφουγγαρι θα το γδαρω....διαθετω 300-500ευρω , απορια για να κανεις αφρο οπως στο video θελει συγκεκριμενο μηχανημα ή συγκεκριμενο ανταλλακτκο που προσαρμοζεται σε ολα τα μηχανακια?? Πολλα δεν ειναι τα 300-500€ για ενα πιεστικο για home-user; Βεβαια δεν ξερω ποσο κοστιζουν, αλλα επειδη σκεφτομαι και εγω καποια στιγμη να παρω (λογικα το καλοκαιρι) δεν θα εδινα πανω απο 250€. Τωρα για το ερωτημα σου, οπως ειδα το βιντεο που παρεθεσες αυτο πρεπει να ειναι καποιο επιπλεον αξεσουαρ που κουμπωνει μπροστα. Μπαινει το νερο μεσα στο μπουκαλι με το υγρο-σαπουνι και σου πεταει αφρο σε μορφη πιεσης. Ριξε και ματια εδω μπας και το βρεις αυτο που ζητας : http://www.karcher.gr/gr/Welcome.htm Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Πολλα δεν ειναι τα 300-500€ για ενα πιεστικο για home-user; Βεβαια δεν ξερω ποσο κοστιζουν, αλλα επειδη σκεφτομαι και εγω καποια στιγμη να παρω (λογικα το καλοκαιρι) δεν θα εδινα πανω απο 250€. Τωρα για το ερωτημα σου, οπως ειδα το βιντεο που παρεθεσες αυτο πρεπει να ειναι καποιο επιπλεον αξεσουαρ που κουμπωνει μπροστα. Μπαινει το νερο μεσα στο μπουκαλι με το υγρο-σαπουνι και σου πεταει αφρο σε μορφη πιεσης. Ριξε και ματια εδω μπας και το βρεις αυτο που ζητας : http://www.karcher.gr/gr/Welcome.htm thanks για το link πολλα απο τα μηχανακια που ειδα εχουνε και δοχειο απορρυπαντικου , πολλα μαλιστα εχουνε και 2...αν δεν βγαζουνε αφρο ποιος ο λογος υπαρξης?? σκεφτομαι να παρω κατι απο εδω http://www.karcher.gr/gr/Products/katanalotik_prgramma/Outdoor_gia_exoteriko_chroy/michanmata_katharismo_ypsil_pesi_k4.htm η σειρα 4χχχ εχει γυρω στα 300 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Παιδιά κανενα καλό Online κατστημα με προιοντα αυτοκινητου γνωριζετε? Τhanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Αμε :) http://www.speeding.co.uk/ http://www.cleanyourcar.co.uk/ http://www.motorgeek.co.uk/ Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Πηρα ενα υγρο για να φευγουν οι γρατζουνιες απο το αμαξι, αλλα δεν εκανε και πολυ καλη δουλεια. Τι μου προτεινετε να παρω; Επισης τιποτα καλο spray για γυαλισμα + κερωμα υπαρχει; Να το ριχνω δλδ και μετα να το βγαζω με ενα πανακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ξερετε κατι καλο τελικα; Το αμαξι ειναι σε μαυρο χρωμα και εχει μερικες εντονες γρατζουνιες.. Το προιον που πηρα εκανε 9 ευρω, αλλα κανενα αποτελεσμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ψάξε για προϊόντα τις meguiars ;) Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Υπαρχουν σε βενζιναδικα ή σε ειδικα καταστηματα περιποιησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Σημεία πώλησης από το site της meguiars http://www.meguiars.gr/index.php?_room=10&_subRoom=25 Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Τα προϊόντα της 3Μ από πού συμφέρει να τα πάρουμε; Για την αλοιφή με το μπλε καπάκι (09376) ενδιαφέρομαι συγκεκριμένα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 πολυ καλα προιοντα εχω ακουσει καλα λογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ψάξε για προϊόντα τις meguiars ;) +1. Άψογα προϊόντα. Ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Καλησπέρα παίδες. Μια ερώτηση μόνο. Για δερματινο σαλόνι, χρωματος μπέζ, πώς το καθαρίζω;;; Μόνο με νερό ή υπάρχει κ κάποιου ειδους καθαριστικό;;;:confused: Επίσης, για μια αλοιφή που λένε ότι πρέπει να περναμε το δερμα 1-2 φορες το χρόνο, ισχύει;; Το αυτοκινητο ειναι μοντ.2006 και δεν το εχω περάσει ποτέ...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 το δερμα πρεπει να το περνας απο ενα χερι μονο με νερο η καποιο καθαριστικο για να φευγει η σκονη που καθετε στους πορους του δερματος και προκαλει στα σκασιματα γραμες σπασιματα κτλ. Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Έχεις να μου προτεινεις κάποιο τέτοιο καθαριστικο;;; Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts