Jump to content

Περιποίηση αυτοκινήτου: πλύσιμο,κέρωμα κ.α.

Zer0cooL24
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να κανω και εγω μια εωτηση???

Πως θα καταλαβουμε ποιο ειναι ακριβως το χρωμα που θελουμε να βαψουμε για να παρουμε και την αντιστοιχη αλοιφη...προφανως ειναι με κωδικους ετσι???

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

• Απαντήσεις 520
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Yeap!Το λεει στο ταμπελακι με τα στοιχεια του αυτοκινητου,στον χωρο της μηχανης.;) Εμενα ας πουμε ειναι το X46 της opel,για να σου δωσω να καταλαβεις για τι μορφης κωδικο σου λεω.Εχει και γραμματα διπλα που λενε color No. ;)
ΜΑΧ.

Tελικά πήρα sonax κι έκανε καλή δουλειά , όχι όμως τέλεια....

σαν την 3m δεν ειναι σιγουρα,τα εχω δοκιμασει ολα σχεδον.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 2 months later...

Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στη θεσσαλονίκη που να προσφέρει περιποίηση αυτοκινήτου αλλά όχι το κλασικό μισάωρο καθάρισμα...εννοώ πλύσιμο(εξωτερικα,μηχανή),γυάλισμα,κέρωμα όπως μερικά μαγαζιά στην Αθήνα? Πχ για κάτι μαγαζιά της autoglym και της sonax που έχω ακούσει!

Ένας φίλος το πήγε σε ένα κατάστημα της autoglym και του το κράτησαν για πάνω απο 3 ωρες, τελικό αποτέλεσμα μου είπε ήταν καλύτερο και απο την πρωτη μέρα που το είχε πάρει στα χέρια απο την αντιπροσωπία!

• 10 months later...
παρε μια αλοιφη αγοριμ και ξεμπερδεψες.με ενα πανακι και 15 ευρω και θα την κρατησεις κιολας.προσωπικα εχω παρει μια πολυ καλη η οποια κανει θαυματα αλλα δεν σου λεω μαρκα γιατι δεν θα την βρεις στο εμποριο καθως την αγορασα απο την εκθεση στην θεσ/νικη(οσοι εχουν παει θα ξερουν ποια λεω).15 ευρω εδωσα μου εδωσε 2 μεγαλα μπουκαλακια και ειμαι μια χαρα.αφου να φανταστεις την δανειζω και στους φιλους μου(το τελευταιο λιγο ασχετο αλλα δεν πειραζει).

την αλοιφη που εχω εγω δε την εχει κανενας...preston...διωχνει γραντζουνια σε 8sec μετριμενα!!!

• 1 month later...

μεσα στις επομενες μερες σκεφτομαι να παρω ενα πιεστικο karcher για να πλενω το τουτου γιατι με το σφουγγαρι θα το γδαρω....διαθετω 300-500ευρω , απορια για να κανεις αφρο οπως στο video θελει συγκεκριμενο μηχανημα ή συγκεκριμενο ανταλλακτκο που προσαρμοζεται σε ολα τα μηχανακια??

μεσα στις επομενες μερες σκεφτομαι να παρω ενα πιεστικο karcher για να πλενω το τουτου γιατι με το σφουγγαρι θα το γδαρω....διαθετω 300-500ευρω , απορια για να κανεις αφρο οπως στο video θελει συγκεκριμενο μηχανημα ή συγκεκριμενο ανταλλακτκο που προσαρμοζεται σε ολα τα μηχανακια??

Πολλα δεν ειναι τα 300-500€ για ενα πιεστικο για home-user;

Βεβαια δεν ξερω ποσο κοστιζουν, αλλα επειδη σκεφτομαι και εγω καποια στιγμη να παρω (λογικα το καλοκαιρι) δεν θα εδινα πανω απο 250€.

Τωρα για το ερωτημα σου, οπως ειδα το βιντεο που παρεθεσες αυτο πρεπει να ειναι καποιο επιπλεον αξεσουαρ που κουμπωνει μπροστα.

Μπαινει το νερο μεσα στο μπουκαλι με το υγρο-σαπουνι και σου πεταει αφρο σε μορφη πιεσης.

Ριξε και ματια εδω μπας και το βρεις αυτο που ζητας : http://www.karcher.gr/gr/Welcome.htm

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Πολλα δεν ειναι τα 300-500€ για ενα πιεστικο για home-user;

Βεβαια δεν ξερω ποσο κοστιζουν, αλλα επειδη σκεφτομαι και εγω καποια στιγμη να παρω (λογικα το καλοκαιρι) δεν θα εδινα πανω απο 250€.

Τωρα για το ερωτημα σου, οπως ειδα το βιντεο που παρεθεσες αυτο πρεπει να ειναι καποιο επιπλεον αξεσουαρ που κουμπωνει μπροστα.

Μπαινει το νερο μεσα στο μπουκαλι με το υγρο-σαπουνι και σου πεταει αφρο σε μορφη πιεσης.

Ριξε και ματια εδω μπας και το βρεις αυτο που ζητας : http://www.karcher.gr/gr/Welcome.htm

thanks για το link

πολλα απο τα μηχανακια που ειδα εχουνε και δοχειο απορρυπαντικου , πολλα μαλιστα εχουνε και 2...αν δεν βγαζουνε αφρο ποιος ο λογος υπαρξης??

σκεφτομαι να παρω κατι απο εδω

http://www.karcher.gr/gr/Products/katanalotik_prgramma/Outdoor_gia_exoteriko_chroy/michanmata_katharismo_ypsil_pesi_k4.htm

η σειρα 4χχχ εχει γυρω στα 300 ευρω

• 1 month later...

• 4 weeks later...
Πηρα ενα υγρο για να φευγουν οι γρατζουνιες απο το αμαξι, αλλα δεν εκανε και πολυ καλη δουλεια. Τι μου προτεινετε να παρω; Επισης τιποτα καλο spray για γυαλισμα + κερωμα υπαρχει; Να το ριχνω δλδ και μετα να το βγαζω με ενα πανακι.

Ξερετε κατι καλο τελικα; Το αμαξι ειναι σε μαυρο χρωμα και εχει μερικες εντονες γρατζουνιες.. Το προιον που πηρα εκανε 9 ευρω, αλλα κανενα αποτελεσμα!

Σημεία πώλησης από το site της meguiars

http://www.meguiars.gr/index.php?_room=10&_subRoom=25

Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings

Τα προϊόντα της 3Μ από πού συμφέρει να τα πάρουμε; Για την αλοιφή με το μπλε καπάκι (09376) ενδιαφέρομαι συγκεκριμένα.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Καλησπέρα παίδες. Μια ερώτηση μόνο. Για δερματινο σαλόνι, χρωματος μπέζ, πώς το καθαρίζω;;; Μόνο με νερό ή υπάρχει κ κάποιου ειδους καθαριστικό;;;:confused:

Επίσης, για μια αλοιφή που λένε ότι πρέπει να περναμε το δερμα 1-2 φορες το χρόνο, ισχύει;; Το αυτοκινητο ειναι μοντ.2006 και δεν το εχω περάσει ποτέ...:worry:

το δερμα πρεπει να το περνας απο ενα χερι μονο με νερο η καποιο καθαριστικο για να φευγει η σκονη που καθετε στους πορους του δερματος και προκαλει στα σκασιματα γραμες σπασιματα κτλ.