gsa1967 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 σαμπουαν που ειχα παρει πριν ενα μηνα με κερι , εκοψε και δεν πλενει . πρωτη φορα μου τυχαινει αυτο.γαλα ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 το θεμα ειναι οτι εγω πηρα σαμπουαν.... αμα σ τελειωσει και θες να τ πλυνεις τι βαζεις??? το αβα δν κανει..το τουτο οχι..το εκεινο ουτε.... παρακαλω να λειπουν οι ειρωνιες.. τεκμηριωμενη απαντηση υπαρχει??? στο τελος θα το πλυνω με χλωρινη γτ εχω ακουσει τις απειρες βλκς στο θεμα..λες και ειναι το χρωμα βαμμενο με μαρκαδορο..... :wacko: Πας σε ένα βενζινάδικο ή όπου αλλού πουλάνε σαμπουάν, αγοράζεις ένα φτηνό και κάνεις τη δουλειά σου, μέχρι να πάρεις αυτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 αμα δεν εχεις απλα δεν το πλενεις . πανε παρε 2 σαμπουαν και ξεμπερδευεις οταν τελειωσει το 1 περνεις το αλλο και ταυτοχρονα μπενεις σε διαδικασια να παρεις νεο . ειναι σαν να μου λες αμα τελειωσει το νερο να το πληνεις με κοκακολλα γινεται δεν γινεται . δεν ειναι βαμενο με μαρκαδορο αλλα εχει βερνίκι και το βερνίκι μπορει να θολωσει , στην τελικη ειναι δικό σου το αμαξι το πλενεις με οτι θελεις και εδω ειναι κοινοτητα συζητησεων οχι πλυντηριο αυτοκινητων Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Χμμμμ μάλιστα... Συμφωνω κι εγώ αλλαα... αυτά τα touch free car wash υπαρχουν καπου στην Ελλάδα? Και αν ναι μόνο στο νομό Αττικής θα είναι κανένα και θα σε σφάζουν στο γόνατο όταν έρθει η ώρα να πληρώσεις!! http://www.easy-wash.gr/ ναι Αθηνα ειναι,οι τιμες ειναι νορμαλ 9-15ε. παντως και μερικα βενζιναδικα καθαριζουν μονο με αφρους και ξεπλυμα... τωρα τελευταια βλεπω βγηκαν αρκετοι καθαρισμοι με ατμο http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF&meta=&aq=f&oq= κ αλλοι χωρις νερο (+μεμβρανη)http://www.ecowash.gr @madloufos ναι λαθος λινκ...ελειπε η παυλα στην μεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Αυτο το Easy Wash δεν ειναι για ρουχα? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Η κρυσταλοποιηση του χρωματος τι ειναι??;) ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Λογικά κρυσταλλοποίηση χρώματος πρέπει να είναι όταν το χρώμα από απλό βερνίκι στο κάνουν μεταλλικό..νομίζω πώς το έχω ακούσει.. Δημιουργούνται δηλαδή στο χρώμα μικροί κρύσταλλοιγι'αυτό και λαμπιρίζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Το Easy Wash κανει δουλεια πραγματικη?Γιατι δεν γινεται καθολου επαφη με το αμαξι και αναρωτιεμαι κατα ποσο φευγουν οι βρωμιες. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 ισως να ειναι της λογικης του keep it clean Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Familyman Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Γειά σε όλους. Πρόσφατα διαπίστωσα ότι στο καπό του αυτοκινήτου υπάρχει μία ακαθόριστη κηλίδα πάνω στο χρώμα (μεταλικό ασημένιο) σαν να έχει ξεθωριάσει σ' εκέινο το σημείο το χρώμα. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να οφείλεται στο ότι η κουκούλα κρατάει υγρασία σε εκέινο το σημείο. Το πέρασα με σκληρό κερί αλλά δεν έφυγε. Γνωρίζει κανείς σας πως μπορεί να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Γειά σε όλους. Πρόσφατα διαπίστωσα ότι στο καπό του αυτοκινήτου υπάρχει μία ακαθόριστη κηλίδα πάνω στο χρώμα (μεταλικό ασημένιο) σαν να έχει ξεθωριάσει σ' εκέινο το σημείο το χρώμα. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να οφείλεται στο ότι η κουκούλα κρατάει υγρασία σε εκέινο το σημείο. Το πέρασα με σκληρό κερί αλλά δεν έφυγε. Γνωρίζει κανείς σας πως μπορεί να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα; Άν είναι απο υγρασία τότε έχει περάσει στο χρώμα.. για να το αντιμετωπίσεις δε μπορω να πω σίγουρα μάλλον θέλει το καπώ γυάλισμα σε ειδικό με αλοιφαδώρο.. αλλά αυτη τη κουκούλα βρε παιδί μου τι την ηθελες? χειροτερη ζημια κανει οταν την εχεις (γρατσουνιες, μαζευει υγρασια)παρα οταν ειναι το αμαξι εκτεθειμένο:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Γειά σε όλους. Πρόσφατα διαπίστωσα ότι στο καπό του αυτοκινήτου υπάρχει μία ακαθόριστη κηλίδα πάνω στο χρώμα (μεταλικό ασημένιο) σαν να έχει ξεθωριάσει σ' εκέινο το σημείο το χρώμα. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να οφείλεται στο ότι η κουκούλα κρατάει υγρασία σε εκέινο το σημείο. Το πέρασα με σκληρό κερί αλλά δεν έφυγε. Γνωρίζει κανείς σας πως μπορεί να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα; πρεπει να το κανεις με polish Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Familyman Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Άν είναι απο υγρασία τότε έχει περάσει στο χρώμα.. για να το αντιμετωπίσεις δε μπορω να πω σίγουρα μάλλον θέλει το καπώ γυάλισμα σε ειδικό με αλοιφαδώρο.. αλλά αυτη τη κουκούλα βρε παιδί μου τι την ηθελες? χειροτερη ζημια κανει οταν την εχεις (γρατσουνιες, μαζευει υγρασια)παρα οταν ειναι το αμαξι εκτεθειμένο:X Τι την ήθελα την κουκούλα; .... Να γλυτώσω από τις κουτσουλιές των πουλιών και από τα γατιά που κάνουνε πάρτυ πάνω στο καπώ και την οροφή ήθελα. Αν το πάω στην αντιπροσωπεία μπορούν να το γυαλίσουν; Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Τι την ήθελα την κουκούλα; .... Να γλυτώσω από τις κουτσουλιές των πουλιών και από τα γατιά που κάνουνε πάρτυ πάνω στο καπώ και την οροφή ήθελα. Αν το πάω στην αντιπροσωπεία μπορούν να το γυαλίσουν; Ευχαριστώ για την απάντηση. Καταλαβαίνω..κι εγω ετσι σκεφτομουν στην αρχη αλλά μου είπε μετά άτομο που την έπαθε με κουκούλα (γρατσουνιές και υγρασία) και είπα μακρια!! Οι κουτσουλιές είναι ένα πρόβλημα ειδικά άν το έχεις κάτω απο δέντρα η στο δρόμο..Τώρα οι γατούλες δέ νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.. Εγώ οταν βρισκω κουτσουλια τη παιρνω αμεσως με ενα νωπο πανακι.. αν μεινει πανω απο 2-3 μερες κανει ζημια! Λογικα στην αντιπροσωπεια εχουν τμημα χρωματος και θα το φτιαχνουν αλλα εφοσον καλυπτεται απο την εγγυηση για να μην πληρωσεις, και να φανει σαν προβλημα που έβγαλε το χρώμα (3 χρονια εγγυηση).. Τώρα άν ριξουν τη ζημια σε εξωγενεις παραγοντες θα πληρωσεις μαλλον αρκετουτσικα:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 παιδια στα εξωτερικα πλαστικα του αυτοκινητου και στα λαστιχα των τζαμιων τι βαζετε για να τα γυαλισετε???;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Εννοείς τα μαύρα ματ πλαστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Εννοείς τα μαύρα ματ πλαστικά; ναι...και κατι ακομα οι καθρεφτες (τα κρυσταλλα) εχουν κανει λιγες αραχνιες υπαρχει τιποτα γι΄ αυτο το προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 τα προβληματα με τις κουκουλες στο χρωμα εχουν να κανουν με την ποιοτητα της+με την χρηση της... υπαρχουν διαφορα ειδη..χωρις ραφες με θερμοκολληση,βαριες=αδιαβροχες,ελαφριες=προστατευουν μονο απο σκονη,να επιλεγετε με ακριβης διαστασεις αυτοκ,να μην καιγετε. τις κουκουλες δεν τις τοποθετειτε αν το αυτοκ. ειναι απλυτο-κυριως να μην εχει χωμα,να μην αφηνετε την κουκουλα σε χωμα,μην το καλυπτετε στο καπακι μολις σβησετε την μηχανη,μην το καλυπτετε αν εχει υγρασια πανω στο αυτοκ,να ειναι παντα καθαρο το βαμβακι απο μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Ή τα βάφεις ή παίρνεις καμιά ειδική αλοιφή γυαλίσματος. Καλύτερα να τα βάψεις γιατί φαίνονται χάλια τα μαύρα πλαστικά, ειδικά αν το αυτοκίνητο είναι διαφορετικού χρώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Καλησπερα παιδια.Σημερα αγορασαμε ενα μεταχιρισμενο το οποιο στο πισω μερες εχει πιτσιλιες απο μπογια.Αυτος που το πειραμε ειπε οτι το ειχε παρκαρει μια μερα κατω απο μια πολικατοικια και βαφανε οποτε υποθετω το χρωμα ειναι πλαστικο.Τι μπορω να κανω για να το καθαρισω?Υπαρχει καμια αλοιφη ή τπτ αλλο? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Για πρώτη φορά σε καινούργιο αυτοκίνητο, καθάρισα τις ζάντες αλουμινίου με το καθαριστικό ζαντών της Guard. Όταν το έριξα, τρελάθηκα, μια και είδα τους δίσκους των φρένων να γίνονται λες και είχαν σκουριάσει σε απίστευτο βαθμό. Επίσης όλο το δισκόφρενο (το σώμα του μηχανισμού που φαίνεται) το οποίο έχει νίκελ απόχρωση, δείχνει σαν να έχει ξεβάψει (όπου έτρεξε) σε ορισμένα σημεία (εχει χάσει ΕΛΑΦΡΑ την γυαλάδα του). Σε κάποιο σημείο όμως που έχει με κίτρινο χρώμα κατι κωδικούς δεν έχει πάθει τίποτα. Τέλος, όπου έτρεξε το καθαριστικό στα λάστιχα, έχει αφήσει σημάδι δηλαδή φαίνεται η διαφορά. Οι δίσκοι καθάρισαν με μια μικρή βόλτα και δεν φαίνεται να έχουν πάθει τίποτα. Επίσης ξέρω ότι με το καιρό και ειδικά όταν πλένετε το αυτοκίνητο με πιεστικό, αυτή η γυαλάδα στα δισκόφρενα φεύγει και μένει αυτό το ματ "άβαφτο" look. Αυτο που με ανησυχεί είναι μήπως δεν έκανε να πέσει το καθαριστικό πάνω στα λάστιχα και ειδικά στα φρένα στα σωληνάκια τους και γενικά σε βαμμένες επιφάνειες όπως πχ τα αμορτισέρ Τι γίνεται βρε παιδιά? είναι ασφαλή αυτά τα προιόντα ή να γυρίσω στην επίμονη διαδικασία με απλό σαπουνάκι Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Καλησπέρα...Το τιμόνι του αυτοκινήτου μου γέμισε γδαρσίματα.. είχε γίνει ένα την πρώτη βδομάδα που το πήρα αλλά δέν κατάλαβα από τι ήταν. Την τρίτη φορά το πήρα χαμπάρι ότι όταν έβγαινα από το αμάξι γυρνούσα πολύ στο πλάι και έγδερνε αυτό το μεταλικό σάν κουμπάκι που υπάρχει στις μπροστινές τσέπες του τζίν!! Ευτυχώς είναι από την κάτω μεριά του τιμονιού αλλά με ενοχλεί πολύ στην υφή.. Έλεγα να το χαρώ λίγο χωρίς κάλυμα και το πρόσεχα από τότε που το πήρα χαμπάρι αλλά πάλι σήμερα με μια βιαστική κίνηση να βγώ από το αμάξι ξανα γρατσουνίστηκε:(:( Τη Τρίτη πάω για κάλυμα τιμονιού αλλά πρίν απ'αυτό ήθελα να ρωτήσω άν υπάρχει κάποιο ειδικό βερνίκι ή κάτι σάν σκληρυντικό για δέρματα για να μήν γίνει χειροτερα!!Ευχαριστώ.. Να και οι φωτογραφίες για να καταλάβετε:( http://www.imageshack.gr/files/fo43180x51tiedw8mr6x_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/7svuw8ap1jqp93no63yw_thumb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Αυτά τα καλύμματα τιμονιού βολεύουν στην οδήγηση; Εγώ μόνο που το σκέφτομαι στην οδήγηση τρομάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Αυτά τα καλύμματα τιμονιού βολεύουν στην οδήγηση; Εγώ μόνο που το σκέφτομαι στην οδήγηση τρομάζω. δεν εχω βαλει καλυμμα ποτε στο τιμονι, δεν με βολευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Αυτά τα καλύμματα τιμονιού βολεύουν στην οδήγηση; Εγώ μόνο που το σκέφτομαι στην οδήγηση τρομάζω. Εγω προσωπικα δεν εχω καποιο πρόβλημα και στο προηγούμενο αμάξι μου είχα κάλυμα.. προκειμένου όμως να γεμίζει το τιμόνι τέτοιες γρατσουνιές προτιμώ να βάλω κάλυμμα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts