trancer13 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Σιγά μην ασχοληθώ και με σαμπουάν για τα αυτοκίνητο. Τα βάζω στις βούρτσες και σε πέντε λεπτά είναι σούπερ.:) +1... βασικα μονο που ακουω για καθαρισμους-στεγνωματα-κερωματα κουραζομαι... 5 λεπτα υποθεση στον αλιμο... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arcade Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Παιδία καλησπέρα το κερί της armor all είναι καλό-εύχρηστο;Έχει κάποιος γνώστης να μου προτείνει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Καλημέρα. Αν πλύνω το αυτοκίνητο σε πλυντήριο, υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν γραντζουνιές? Υπάρχει τρόπος να τις αποφύγω? Προτείνετε να πάω σε πλυντήριο με μηχανήματα που μπαίνει μέσα το αυτοκίνητο και διαθέτει βούρτσες ή βετέξ, ή καλύτερα σε πλυντήριο που το πλένουν με το χέρι και με πιεστικό? Να τονίσω πως το χρώμα είναι μαύρο και οι γρατζουνιές θα φαίνονται ποιο έντονα από ότι σε ένα ανοιχτόχρομο αυτοκίνητο. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Καλημέρα. Αν πλύνω το αυτοκίνητο σε πλυντήριο, υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν γραντζουνιές? Υπάρχει τρόπος να τις αποφύγω? Προτείνετε να πάω σε πλυντήριο με μηχανήματα που μπαίνει μέσα το αυτοκίνητο και διαθέτει βούρτσες ή βετέξ, ή καλύτερα σε πλυντήριο που το πλένουν με το χέρι και με πιεστικό? ευχαριστώ. Μακριά από τα πλυντήρια...Καλό είναι να το πας σε κάποιον και να στο πλύνει στο χέρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Μακριά από τα πλυντήρια...Καλό είναι να το πας σε κάποιον και να στο πλύνει στο χέρι! Δηλ. η περίπτωση με το πιεστήριο και το χέρι είναι καλή? ή έχουνε φόβο και τα πιεστικά?? Μου είπαν για κάποιον που έχει πλυντήριο, καινούρια μηχανήματα και το πλένει στο χέρι και με πιεστικό...μάλλον "καινούρια μηχανήματα" θα εννοούσαν τα πιεστικά... δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να εννοούσαν... με το κέρωμα, τι κέρδος θα έχω εκτός του ότι κάνει το αμάξι να γυαλίζει??επειδή είναι καινούριο, γυαλίζει από μόνο του...είναι προστατευτικό το κερί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Δηλ. η περίπτωση με το πιεστήριο και το χέρι είναι καλή? ή έχουνε φόβο και τα πιεστικά?? Μου είπαν για κάποιον που έχει πλυντήριο, καινούρια μηχανήματα και το πλένει στο χέρι και με πιεστικό...μάλλον "καινούρια μηχανήματα" θα εννοούσαν τα πιεστικά... δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να εννοούσαν... με το κέρωμα, τι κέρδος θα έχω εκτός του ότι κάνει το αμάξι να γυαλίζει??επειδή είναι καινούριο, γυαλίζει από μόνο του...είναι προστατευτικό το κερί? Πιεστικό ή αλλιώς "πιστόλι" είναι το γνωστό μηχάνημα που καθαρίζει με υψηλή πίεση νερού το αυτοκίνητο. Χρειάζεται ο χειριστής να είναι γνώστης διότι εκτός απο την ρύθμιση της πίεσης απαιτείται και ρύθμιση της θερμοκρασίας (εχουν εσωτερικό boiler πετρελαίου). Επίσης διαθέτουν δεξαμενή μείξης καθαριστικού (π.χ. σαπούνι) Το πρόβλημα είναι ότι για να εξοικονομήσουν χρόνο ιδιαίτερα όταν είναι πολύ βρώμικο το αυτοκίνητο βάζουν μεγάλη πίεση και θερμοκρασία με αποτέλεσμα να προκαλούν ζημιά. Το πιο σύνηθες είναι να ξεφλουδίζουν τα πλαστικά (προφυλακτήρες, μασπιέδες,φτεράκια κ.τ.λ.) Πολλές φορές έχουν αλλοδαπούς ανειδίκευτους υπαλλήλους που επίσης δεν ξέρουν τι κάνουν τα βάζουν όλα στο τέρμα και μας "μπιμπίπ" τα αυτοκίνητα. Καινούργια μηχανήματα ονομάζουν συνήθως τις βούρτσες. Λόγω τις φθοράς που παρουσιάζουν στις άκρες πρέπει να αλλάζονται συχνά για μην γρατζουνούν το χρώμα και προκαλούν θαμπάδες. Αν δείς ένα αυτοκίνητο που πλένεται στις βούρτσες κόντρα στον ήλιο έχει γίνει σαν πίστα παγοδρόμιου!! Προφανώς εννούν ότι το συγκεκριμένο πλυντήριο έχει μηχανήματα μηχ/τα που δεν έχουν φθαρεί αρα δεν είναι επικίνδυνα να προκαλέσουν ζημιές. Η άποψή μου είναι μακριά απο οποιαδήποτε περιστρεφόμενα μηχανήματα. Πλύσιμο στο χέρι με σφουγγάρι και με πιστόλι σε χαμηλή πίεση στους 30C. Επίσης να μην ρίχνουν διάφορα χημικά ώστε να καθαρίσει πιο γρήγορα. Μόνο σαπούνι. Η βασική συμβουλή όμως είναι μια...να είστε συνέχεια δίπλα τους;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 υπαρχουν προΪοντα τα οποια να καθαριζουν απο γρατζουνιες τα κρυσταλλα του αυτοκινητου?δηλαδη παρμπριζ παραθυρα πλαΪνα καθως και τους καθρεπτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaslar Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 πως παιρναμε το αποθητικο βροχης στο μπροστα τζαμι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 http://gr.percenta.com/index.php σιγουρα υπαρχουν ακομη πιο απλες εφαρμογες αλλα απ οτι διαβαζω στο ινετ τα παραπανω εγιναν μοδα τωρα τελευταια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopman23 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 geia sas magkes 8elw boh8eia!exw ena Nissan X-tail k to eixa perasei m mia alifi p leiei pws apomakrinei ta migakia p kolane stn profilaktira!tn skoupisa m ena petsi,meta eplina to autokinito k t stegnwsa me auto t petsi.meta arxise s olo t autokinito n bgainoun kati san mpimpikia k egine xalia!kati san krousta kolas.otan t plenw feugei auti h krousta alla molis t blepei o ilios 3anapetaei auto t prama!exete kamia lish mhpws t n kanw?dokimasa mia alifh (farecla) alla dn ekane tpt stn arxh efige k meta 3anapeta3e. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Αν μπορείς βγάλε μια φωτογραφία τα "μπιμπίκια" και ανέβασε την εδώ. Επίσης καλώς ήρθες στην παρέα μας :) Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopman23 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 euxaristo gia t kalosorisma!ta mpimpikia auta dn fainontai se foto.n s pw omws pws einai!otan pianis t xrwma einai grase (traxy) k einai san mikres aspres koukides!einai epifaniaka k afto p m anisixei einai oti exei paei pantou sto e3wteriko (tzamia xrwma fota plastika) k otan t plenw feugei telios k meta 3anabgazei.exeis akousi pote kati antistixo k n m peis mia sigouri lisi?poli m exoune pei gia gialisma alla dn 3erw.thx pantos gia tn apantisi!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ίσως να είναι σκουριά :confused:. Πάρτο σε επαγγελματία να το κοιτάξει. Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopman23 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 oxi dn einai skouria!t autokinito einai kainourgio!einai kati san mpimpikakia kolas.3erei kaneis allos re paides kamia lish? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Οποιος μενει προς Γλυφαδα ας παει μια βολτα να μας πει εντυπωσεις http://www.easy-wash.gr/index.php πλησιμο αυτοκινητου χωρις κανενα αγγιγμα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 θα παω εγω με το αμαξι φουλ στην λασπη και θα το καθαρίσει αυτο το πραγμα ? μπα δεν νομιζω ... τωρα αμα εχει λιγη σκονη πανω κτλ νταξ θα κανει δουλια αλλα αμα ειναι βρόμικο με τπτ. Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 υπαρχουν προΪοντα τα οποια να καθαριζουν απο γρατζουνιες τα κρυσταλλα του αυτοκινητου?δηλαδη παρμπριζ παραθυρα πλαΪνα καθως και τους καθρεπτες... κ εμενα μου κανανε 2 γρατζουνιες στο παρμπριζ απο "πλυσιμο στο χερι" κ τους πληρωσα κ ζημια μου κανανε. εψαξα το θεμα πηγα σε 3 παρμπριζαδες αλλα μονο αλλαγη... υπαρχει κ ο αλοιφαδορος αλλα το προβλημα θα το κανει χειροτερο γιατι η αντανακλαση του φωτος δεν θα ειναι ομοιομορφη επισης εβαλα κ αλοιφη της 3μ για γρατζουνιες αλλα τπτ αν βρεις κατι εσυ πεστο κ σε εμας.. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Εγώ τα βάζω πάντα στις βούρτσες.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 euxaristo gia t kalosorisma!ta mpimpikia auta dn fainontai se foto.n s pw omws pws einai!otan pianis t xrwma einai grase (traxy) k einai san mikres aspres koukides!einai epifaniaka k afto p m anisixei einai oti exei paei pantou sto e3wteriko (tzamia xrwma fota plastika) k otan t plenw feugei telios k meta 3anabgazei.exeis akousi pote kati antistixo k n m peis mia sigouri lisi?poli m exoune pei gia gialisma alla dn 3erw.thx pantos gia tn apantisi!! Πηγαινε το να σου γυαλισει το βερνικι κανενα μαγαζι.το κοστος εχω την εντυπωση οτι παιζει αναμεσα σε 80 και 100 ευρω.θα δεις μεγααααλη διαφορα.αεκει αυτος που να στο κανει να ξερει τι θα κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 υπαρχει καποια αλοιφη για τα πλαστικα πχ ταμπλο,χερουλια στις πορτες για προστασια απο τον ηλιο και οχι μονο????:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Οποιος μενει προς Γλυφαδα ας παει μια βολτα να μας πει εντυπωσεις http://www.easy-wash.gr/index.php πλησιμο αυτοκινητου χωρις κανενα αγγιγμα!! μια χαρα πλενει,ειχα κ κατι κουτσουλιες τις εβγαλε... βεβαια ειχε διαφορα προγραμματα δηλ με λιγους κ με πολλους αφρους ,αλλα κ με το πιο απλο προγραμμα θα κανεις την δουλεια σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis24 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 η καλυτερη λυση κατα την γνωμη μου ειναι να τα πλενουμε σπιτι μας οταν υπαρχει χρονος και χωρος βεβαια με καθαρα σφουγγαρια και υλικα που ξερουμε γιατι μετα απο πλυσιμο πληντηριου στην βουρτσα ειτε στο χερι ολο και κατι ασχημο θα δουμε μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 εγω χρησιμοποιω υγρα απορυπαντικα πιατων. μια χαρα καθαριζει! δεν εχω παρατηρησει αλλαγες στο χρωμα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 η καλυτερη λυση κατα την γνωμη μου ειναι να τα πλενουμε σπιτι μας οταν υπαρχει χρονος και χωρος βεβαια με καθαρα σφουγγαρια και υλικα που ξερουμε γιατι μετα απο πλυσιμο πληντηριου στην βουρτσα ειτε στο χερι ολο και κατι ασχημο θα δουμε μετα. Αυτό ακριβώς.Κανείς δε σέβεται το αυτοκίνητο όπως ο ιδιοκτήτης του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 ultrex ειχε πιτυριδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts