m7ixalis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ. Βασικά μου έχουν σπάσει τα νευρα. Ούτε uptade στο 4.3 μπορώ να κάνω είτε μεσο KIES είτε μεσο ΟΤΑ. Τι μήνυμά σου βγάζουν ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kapostolo Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Τι μήνυμά σου βγάζουν ? Οτι έχω τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ενω είμαι στο 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Οτι έχω τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ενω είμαι στο 4.2.2 Ίσως δεν εχει δοθεί ακομα για την συσκευή σου ,όταν το συνδέεις με το kies ποια ειναι τα τρία γράμματα που σου εμφανίζει μέσα σε παρένθεση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kapostolo Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ίσως δεν εχει δοθεί ακομα για την συσκευή σου ,όταν το συνδέεις με το kies ποια ειναι τα τρία γράμματα που σου εμφανίζει μέσα σε παρένθεση . (COS) μου βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (COS) μου βγάζει Η cosmote δεν την έχει δώσει ακόμα ,υπομονή . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kapostolo Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Η cosmote δεν την έχει δώσει ακόμα ,υπομονή . :mad: Σε ευχαριστω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aap Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπερα σε ολους! Ειμαι καινουργιος χρηστης Android (πρων κατοχος iphone) και θα ηθελα την βοηθεια σας! Μετα την αναβαθμιση σε android 4.3 αντιμετωπιζω μερικα προβληματα! Πρωτα απο ολα δεν υπαρχει τροπος συγχρονισμου με outlook. Ξερει κανεις κατι για αυτο? Και δευτερον, καθε φορα που συνδεομαι σε wifi, εμφανιζεται εναι περιεργο μηνυμα... κατι με ασφαλεια και μια εφαρμογη που προσπαθει να μπει στο συστημα και δεν της επιτρεπει το τηλεφωνο! Διαβασα κανα δυο πραγματα αλλά δεν μπορεσα να βγαλω ακρη! Μπορει καποιος να με βοηθησει! Ευχαριστω πολυ! Ελυσα καποιο απο τα προβληματα μου...! Συνεδεσα το τηλ στο kies και εκανε update και το kies και το firmware! Το προβλημα ειναι τωρα οτι οταν παω να κανω sync με το outlook, βγαζει ενα μηνυμα cannot retrieve information for outlook folder! Εχει κανεις καμμια λυση για αυτο? Καλημερα και απο μενα. Μια απο τα ιδια και στο δικο μου S4 με αναβαθμιση σε android 4.3 και kies v.3 Καποια βοηθεια βρε παιδια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeg22 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλημερα και απο μενα. Μια απο τα ιδια και στο δικο μου S4 με αναβαθμιση σε android 4.3 και kies v.3 Καποια βοηθεια βρε παιδια !!! Με την καινουργια αναβαθμιση που μου ζητησε να κανει μολις το συνεδεσα στο kies, αυτα τα προβληματα λυθηκαν! Το θεμα ειναι τωρα οτι δεν κανει συγχρονισμο με το outlook και βγαζει cannot retrieve information for outlook folder. Ξερει κανεις τιποτα για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπέρα! Μια ερώτηση, μόλις πλήρωσα για ένα μήνα premium terafile για να κατεβάσω το "μανησιο" firmware για το κινητό μου χωρίς πολλές καθηστερησεις (έχω το MJ5 Γερμανίας και θέλω να πάω στο MK8 Ρουμανίας COA). Και βλέπω ότι δεν μπορώ να το κατεβάσω. Το θέμα είναι δεν γίνεται η εεγώ δεν γνωρίζω τον ττρόπο? Έχει κκατεβάσει κανείς από τότε που έκλεισε ο Hotfile? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeg22 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδια καλησπερα και παλι! Βρηκε κανεις καμμια λυση για το προβλημα με το outlook??? Ειναι μεγαλη αναγκη για μενα να το λυσω! Ας βοηθησει αν μπορει καποιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fenom1629398230 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Είμαι ήδη σε 4.3 εδω και κανα μήνα περίπου. Και αυτη την στιγμή μου έβγαλε αναβάθμιση συσκευής 131,47 mb. Ξέρετε περι τίνος πρόκειται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Είμαι ήδη σε 4.3 εδω και κανα μήνα περίπου. Και αυτη την στιγμή μου έβγαλε αναβάθμιση συσκευής 131,47 mb. Ξέρετε περι τίνος πρόκειται ; Είναι καινούρια αναβάθμιση για την 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fenom1629398230 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Είναι καινούρια αναβάθμιση για την 4.3. Tι αλλαγες φέρνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Tι αλλαγες φέρνει ; Δεν είναι κάτι σημαντικό, μικροαλλαγές σε εφαρμογές ώστε να μη λαγκάρουν, διόρθωση του μηνύματος ασφαλείας του KNOX και διάφορα άλλα τέτοια μικροπράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Εμενα μου εφτιαξε και κατα ΠΟΛΥ σε διαρκεια τη μπαταρια... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλησπέρα! Μια ερώτηση, μόλις πλήρωσα για ένα μήνα premium terafile για να κατεβάσω το "μανησιο" firmware για το κινητό μου χωρίς πολλές καθηστερησεις (έχω το MJ5 Γερμανίας και θέλω να πάω στο MK8 Ρουμανίας COA). Και βλέπω ότι δεν μπορώ να το κατεβάσω. Το θέμα είναι δεν γίνεται η εεγώ δεν γνωρίζω τον ττρόπο? Έχει κκατεβάσει κανείς από τότε που έκλεισε ο Hotfile? Παιδιά καμιά βοήθεια για το πως κατεβάζουμε firmware από sammobile? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιδιά καμιά βοήθεια για το πως κατεβάζουμε firmware από sammobile? Δεν το έψαξες αρκετά . http://terafile.co/83aab91fd9e9 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Θελω να πιστευω οτι η μουγκαμαρα απο πλευρας κοσμοτε να οφειλεται σε αναμονη σταθερης και σωστης εκδοσης 4.3. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Θελω να πιστευω οτι η μουγκαμαρα απο πλευρας κοσμοτε να οφειλεται σε αναμονη σταθερης και σωστης εκδοσης 4.3. Εννοείτε .....τι άλλο :lol: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ξερουμε για EU ημερομηνιες αναβαθμισεις σε 4.3? Εγω συγκεκριμενα εχω το Active και περιμενω να δω αν με την 4.3 ενεργοποιηθει το LTE. Δεν εχω βρει κατι ομως. Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ξερουμε για EU ημερομηνιες αναβαθμισεις σε 4.3? Εγω συγκεκριμενα εχω το Active και περιμενω να δω αν με την 4.3 ενεργοποιηθει το LTE. Δεν εχω βρει κατι ομως. Ημερομηνίες δε ξέρω αλλά αν είσαι Vodafone ή Cosmote λογικά θα ενεργοποιηθεί. Υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσεις και τώρα αλλά χρειάζεται root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Με root το ξερω. Απλα δεν καταλαβαινω, δηλαδη ποσο ******* μπορει να ειναι αυτοι στην Samsung; Εχουν βγαλει κινητο που υποστηριζει 4G εδω και ποσο καιρο και περιμενουμε ποσους μηνες την κωλο 4.3 για να λειτουργησει αυτο το πραγμα. Να πω οτι ηταν θεμα Vodafone ή Cosmote να πω οκ, Ελλαδα ειμαστε θα ερθει καποια στιγμη και αυτο. Σαν να βγαζεις αμαξι με ABS αλλα να μην λειτουργει και να περιμενεις την επομενη αναβαθμιση, ελεος δηλαδη... Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Με root το ξερω. Απλα δεν καταλαβαινω, δηλαδη ποσο ******* μπορει να ειναι αυτοι στην Samsung; Εχουν βγαλει κινητο που υποστηριζει 4G εδω και ποσο καιρο και περιμενουμε ποσους μηνες την κωλο 4.3 για να λειτουργησει αυτο το πραγμα. Να πω οτι ηταν θεμα Vodafone ή Cosmote να πω οκ, Ελλαδα ειμαστε θα ερθει καποια στιγμη και αυτο. Σαν να βγαζεις αμαξι με ABS αλλα να μην λειτουργει και να περιμενεις την επομενη αναβαθμιση, ελεος δηλαδη... 4g με cosmote έχω απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας με 4.2.2 , δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δουλευει σε εσενα μηπως ειναι θεμα παροχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Μα το κιν δεν μου βγαζει την επιλογη του LTE. Στην Vodafone που μπηκα στις ρυθμισεις του λογαριασμου μου, μου λεει οτι το 4G ειναι ενεργοποιημενο κανονικα. Λοιπον ειναι θεμα Vodafone. Περιμενουμε λεει μια αναβαθμιση (οχι την 4,3) για να λειτουργησει κανονικα το LTE και σε μας. Αν ειχα Cosmote ή Wind θα λειτουργουσε κανονικα. Edited December 13, 2013 by EddieX Λύση Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Μα το κιν δεν μου βγαζει την επιλογη του LTE. Στην Vodafone που μπηκα στις ρυθμισεις του λογαριασμου μου, μου λεει οτι το 4G ειναι ενεργοποιημενο κανονικα. Λοιπον ειναι θεμα Vodafone. Περιμενουμε λεει μια αναβαθμιση (οχι την 4,3) για να λειτουργησει κανονικα το LTE και σε μας. Αν ειχα Cosmote ή Wind θα λειτουργουσε κανονικα. Εμένα μου βγάζει Lte με την 4.2, αλλά 4g δεν έχω δει έως τώρα... Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts