kosk Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Καλημέρα. θα ήθελα να ρωτήσω και εγω κάτι για το Samsung S4. Θέλω να περάσω ένα λογαριασμό e-mail στη συσκευή, από το εταιρικο e-mail του Οutlook .Πάω στο "Προσθήκη Λογαριασμού" -> "Microsoft Exchange " βάζω e-mail και password και κολλάει.Μου εμφανίζει αυτό που έχω ανεβάσει στην εικόνα και μετά κλείνει από μόνο του, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω το e-mail μου στο κινητό. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο? Ευχαριστώ Παράθεση [KOSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Καλημέρα. θα ήθελα να ρωτήσω και εγω κάτι για το Samsung S4. Θέλω να περάσω ένα λογαριασμό e-mail στη συσκευή, από το εταιρικο e-mail του Οutlook .Πάω στο "Προσθήκη Λογαριασμού" -> "Microsoft Exchange " βάζω e-mail και password και κολλάει.Μου εμφανίζει αυτό που έχω ανεβάσει στην εικόνα και μετά κλείνει από μόνο του, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω το e-mail μου στο κινητό. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο? Ευχαριστώ Κάνε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής email, μέσα από τον διαχειριστή εφαρμογών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosk Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Και κάτι άλλο. Βλέπω τα e-mail μου έως και 2 εβδομάδες πίσω.Δεν γίνεται να δω και τα παλαιότερα? το έψαξα αλλά δεν βρίσκω κάτι. Παράθεση [KOSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Email, ρυθμίσεις, πατας στο mail σου(που ειναι τικαρισμένο) , περίοδος για τον συγχρονισμό, επιλέγεις την περίοδο που θέλεις να συγχρονιστεί. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Καλησπέρα παιδιά. πάνε χρόνια απ' όταν περνούσα την Darky Rom στο S1 και ομολογώ ότι έχω σκουριάσει.. Λοιπόν.. το τηλ λέει αυτά: (εικονα 1) το έκανα root μέσω odin σχεδον με το που το πήρα απο σκρουτζομάγαζο. Αρχές Αυγούστου δλδ. Απ 'οτι καταλαβαίνω το τηλ είναι γερμανικό. Όταν φυσικά πάω να κάνω ενημέρωση on the air μου βγάζει οτι η συσκευή είναι τροποποιημένη και οτι οι ενημερώσεις λογισμικού δεν είναι διαθέσιμες. Σήμερα όμως που κατέβασα το τελευταίο KIES και συνέδεσα το κινητό μου έβγαλε αυτό. (εικόνα 2) Τι κάνω? Να κάνω ενα backup μέσω titanium και απευθείας την αναβάθμιση? Να κάνω ενα backup μέσω titanium ,μετά unroot και μετά την αναβάθμιση? Κάτι άλλο? Σας ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις παιδιά. ΟΤΑ δεν μπορείς να πάρεις όταν είσαι root .Αν κάνεις την ενημέρωση που σου βγάζει θα αποκτήσεις knox (αν δεν έχεις ήδη) με ότι αυτό συνεπάγεται . Πάντως αν τελικά την κάνεις δεν χρειαζεται να γίνεις πρώτα unroot για να την περάσεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispreveza Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Το θεμα δεν ειναι να γινει root απλως.Το θεμα ειναι να γινει root χωρις να πεσει ο knox... εγω ειμαι με stock DBT και ενω το kies μου βγαζει την αναβαθμιση σε 4.3 κανονικα, δεν την εχω κανει ακομα γιατι δε θα μπορω (ελπιζω οχι για πολυ ακομα) να ρουταρω χωρις να πεσει ο knox... Παντως θυμαμαι παλιοτερα που παραπονιομασταν γιατι αργει η ταδε αναβαθμιση στο ταδε κινητο, γιατι δεν υποστηριζουν το ενα, γιατι το αλλο ενω τωρα εχουμε μια αναβαθμιση διαθεσιμη και δεν μπορουμε να την αξιοποιησουμε οπως θα θελαμε.Τουλαχιστον για μενα αυτο ισχυει.. Αντε να δουμε τι θα γινει.Εγω ειμαι αισιοδοξος οτι θα βρεθει λυση να παρακαμφθει ο Knox... ελπιζω ομως να γινει γρηγορα... προτου ξενερωσουμε με τη Samsung... εμενα επεσε ο knox . Το μονο προβλημα με αυτο ειναι η εγγυηση ή και κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Μόνο την εγγύηση δεν το λες και λίγο, αλλά μόνο την εγγύηση χάνεις τίποτα άλλο. Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 παιδια θελω να βαλω γερμανικη 4,3 και να παίρνω κανονικά αναβάθμισης για να γίνει αυτο πρέπει να αλλάξω το csc αλλα για να γίνει αυτο πρέπει πρεπει να κανω ρουτ υπαρχει αλλος τροπος για να αποφύγω το ρουτ για να μην χάσω εγγύηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 παιδια θελω να βαλω γερμανικη 4,3 και να παίρνω κανονικά αναβάθμισης για να γίνει αυτο πρέπει να αλλάξω το csc αλλα για να γίνει αυτο πρέπει πρεπει να κανω ρουτ υπαρχει αλλος τροπος για να αποφύγω το ρουτ για να μην χάσω εγγύηση ? Ποια έχεις τώρα ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ποια έχεις τώρα ? Εχω την DMH7 κοσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Εχω την DMH7 κοσμοτε Περνώντας την 4.3 και κάνοντας wipe μια ίσως και παραπάνω φορές θα μπει το σωστό csc ,έχει δουλέψει σε αρκετούς με αυτό τον τρόπο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ποια έχεις τώρα ? Περνώντας την 4.3 και κάνοντας wipe μια ίσως και παραπάνω φορές θα μπει το σωστό csc ,έχει δουλέψει σε αρκετούς με αυτό τον τρόπο . Μιχαλη σε ευχαριστώ και μια ακομα ερώτηση είναι καλή η 4.3 απο προβλήματα πως πάει είναι σταθερή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Μιχαλη σε ευχαριστώ και μια ακομα ερώτηση είναι καλή η 4.3 απο προβλήματα πως πάει είναι σταθερή Προσωπικά θεωρώ ότι είναι καλύτερη από την 4.2 ,δεν έχουν βέβαια όλοι την ίδια άποψη . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλησπέρα , είμαι με επισημη xef χωρις ποτε root. περνωντας την επισημη ιταλικη που βλεπω στο sam.. δεν μετραει το knox , σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλησπέρα , είμαι με επισημη xef χωρις ποτε root. περνωντας την επισημη ιταλικη που βλεπω στο sam.. δεν μετραει το knox , σωστα? Δεν μετράει ,αλλά γιατί ενώ έχεις Γαλλικό χωρίς knox θες να περάσεις ιταλικό firmware ??? :confused: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλησπέρα , είμαι με επισημη xef χωρις ποτε root. περνωντας την επισημη ιταλικη που βλεπω στο sam.. δεν μετραει το knox , σωστα? όχι αν το κάνεις με odin, το δικό μου είναι XEF έβαλα την πρώτη γερμανική 2,3, δεν μέτρησε το knox αλλά δεν είναι οτι καλύτερο, θα δοκιμάσω και εγώ την ιταλική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Δεν μετράει ,αλλά γιατί ενώ έχεις Γαλλικό χωρίς knox θες να περάσεις ιταλικό firmware ??? :confused: εχω Γαλλικο 4.22 , και θα περασω Ιταλικο 4.3 . ιεναι το πιο προσφατο στο SAMMOBILE αν δεν κανω λαθος. το Γερμανικο είναι MJ5, ενώ το Ιταλικο MJ8 , και βγηκε 3 μερες μετα Edited October 30, 2013 by Bxtrm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 εχω Γαλλικο 4.22 , και θα περασω Ιταλικο 4.3 . ιεναι το πιο προσφατο στο SAMMOBILE αν δεν κανω λαθος Δεν κάνεις λάθος ,μπορείς να την βάλεις με odin αλλα να γνωρίζεις οτι θα αποκτήσεις knox ( δεν θα γράψει ) ενώ τώρα δεν έχεις ,όπως και μετά δεν θα μπορείς να κάνεις downgrade στην 4.2 . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Πέρασα την Ιταλική MJ8 και είναι σαν την 4,2,2 σε lugs. Συν δυο εφαρμογές ιταλικές χωρίς να έχει και εδώ το google wallet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Πέρασα την Ιταλική MJ8 και είναι σαν την 4,2,2 σε lugs. Συν δυο εφαρμογές ιταλικές χωρίς να έχει και εδώ το google wallet κι εγω την εχω βαλει την Ιταλικη , παντου η συσκευ ειναι καλυτερη και πιο γρηγορη εκτος απο το τηλεφωνο που ειναι ιδιο . δεν εχω lag πουθενα αλλου , αρκετα πιο γρηγορο , και σ αυτην επανερχεται η κλιμακα γραφικων μεταβασης. πολυ καλυτερη η 4.3 γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pth76 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Πέρασα την Ιταλική MJ8 και είναι σαν την 4,2,2 σε lugs. Συν δυο εφαρμογές ιταλικές χωρίς να έχει και εδώ το google wallet Γιατι mj8 ? Mj7 αναφερει το sammobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Γιατι mj8 ? Mj7 αναφερει το sammobile. εχεις δικιο λαθος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Μολις μου ηλθε σε Γαλικο η 4.3. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogiateo Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 και σε μενα μολις ηρθε η επισημη! σε αγγλικο ..την κατεβαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Βγήκε και η ελληνική για την vodafone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts