corolla001975 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 ναι παιδια να το δουμε με ενδιαφερει και εμενα για root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mstranger Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 καλησπερα παιδια. στο xda εχει την καινουργια rom ετοιμη prerooted. σκεφτομαι να την δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 καλησπερα παιδια. στο xda εχει την καινουργια rom ετοιμη prerooted. σκεφτομαι να την δοκιμασω. Ποια λες?... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 ρε παιδια στο καινουριο update αληθευει πως δεν λειτουργει το wifi ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 ρε παιδια στο καινουριο update αληθευει πως δεν λειτουργει το wifi ? Οχι ποιος το ειπε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 o χρηστης paok... το παιδι με τις ωραιες φωτο μολις την περασε εχει αυτο το προβλημα λεει ! τεσπα παλι καλα , γιατι αναμενουμε με ανυπομονησια! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mstranger Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 επιτρεπεται να βαλω link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Εννοειται επιτρεπεται...Απο το xda δεν λες? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 το wifi δουλευει μια χαρα !! μια χαρα δουλευει και το Cf-auto root το περασα σημερα το απογευμα ολα καλα ...!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mstranger Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Εννοειται επιτρεπεται...Απο το xda δεν λες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824 ειναι σε upload status, αλα νομιζω σε λιγακι θα την εχει ανεβασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) Νομιζω η deodexed - slim version εχει ανεβει ηδη.Την κατεβαζω εδω και καποια ωρα...Αραγε να εχουν διαφορες αλλες εκτος απο τις εφαρμογες που λειπουν? Edited June 6, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mstranger Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Νομιζω η deodexed - slim version εχει ανεβει ηδη.Την κατεβαζω εδω και καποια ωρα...Αραγε να εχουν διαφορες αλλες εκτος απο τις εφαρμογες που λειπουν? ναι εχεις δικιο φιλε μου , τωρα μολις την εβαλα να κατεβενει και εγω. η CWM flashable , ειναι upload status. ο τυπος λεει οτι δεν εχει αλες διαφορες. θα δειξει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Μπορείτε να κατεβάσετε την ενημέρωση και από εδώ http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9505 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos25k Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Αν βαλω με odin firmware άλλης χώρας χανεται η εγγυηση? εχω ουγγαρικη και θελω να περασω γερμανικη......... Edited June 7, 2013 by nikos25k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Αν βαλω με odin firmware άλλης χώρας χανεται η εγγυηση? εχω ουγγαρικη και θελω να περασω γερμανικη......... Αν βάλεις μόνος σου (μέσω Odin) firmware άλλης χώρας από αυτή του τηλεφώνου, ακόμα και Ευρωπαϊκής, η εγγύηση παύει να ισχύει (Σε θεωρητικό επίπεδο..... ;) ) ΑΛΛΑ Αν θέλεις να αλλάξεις το sales code για κάποια συγκεκριμένη χώρα, και το CSC το υποστηρίζει, κατέβασε το CSC selector, και επίλεξε τoν κωδικό που επιθυμείς (π.χ EUR για Ελλάδα). Kάθε firmware έχει τους δικούς του κωδικούς, ανάλογα με τις χώρες για τις οποίες προορίζεται. Με το παραπάνω βήμα γίνεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο. Edited June 7, 2013 by argic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos25k Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 αν ξαναπερασω μετα Πάλι την ουγγαρικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ να κατεβασω την τελευταια γερμανικη εκδοση γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο ? δεν το εχω κανει ποτε θα το ρισκαρω και οτι γινει ! και κατι ακομα χρειαζεται οπωσδηποτε να μηδενισουμε και τον counter? αν ναι ο μηδενισμος ποτε γινεται? μετα απο ολη την διαδικασια που θα κανω με odin η πριν ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ να κατεβασω την τελευταια γερμανικη εκδοση γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο ? δεν το εχω κανει ποτε θα το ρισκαρω και οτι γινει ! και κατι ακομα χρειαζεται οπωσδηποτε να μηδενισουμε και τον counter? αν ναι ο μηδενισμος ποτε γινεται? μετα απο ολη την διαδικασια που θα κανω με odin η πριν ? http://www.androidfilehost.com/?fid=22979706399755001 Ο μηδενισμός γίνεται μετά απο ολη την διαδικασία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ! μια ακομα ερωτηση! τωρα αν περασω την γερμανικη εκδοση που μου εχεις δωσει στο λινκ μετα τα update θα γινονται μεσω ΟΤΑ ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosFs Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 παιδια πηγα στο πλαισιο το πρωι να ρωτησω αν μπορουν να μου τ αλλαξουν...πηραν στη samsung και τους ειπαν οτι γνωριζουν πως ανεβαζει θερμοκρασιες (αυτος ηταν ο λογος αντικαταστασης) και μας ειπαν οτι αφου δεν κολλαει σβηνει κ.τ.λ δεν εγκρινεται...βεβαια μας ειπαν οτι η samsung θα βγαλει καινουργιο λογισμικο (αναβαθμιση λογικα) η οποια θα μπορει να διαχειριζεται καλιτερα τον επεξεργαστη απ οπου προερχεται κυριως το προβλημα...εχεται ακουσει κατι?μηπως το παν για να με καθησυχασουν για να μην τους ξαναενοχλησω?ή μηπως ειναι το firmware που υπαρχει μεσα στο site της samsung με τα updates? Παράθεση Apple Iphone 8 Plus Red Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ! μια ακομα ερωτηση! τωρα αν περασω την γερμανικη εκδοση που μου εχεις δωσει στο λινκ μετα τα update θα γινονται μεσω ΟΤΑ ? - Pre-Rooted - Unbranded - no other modifications - Fully working OTA and KIES updates - Device Status - OFFICIAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 οκ καταλαβα! ολα καλα λοιπον! ωραια! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Ρε παιδιά... το HDR στο Video το δε κανείς ? η εχω στραβωθεί ? Εκτός και αν είναι by default . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Μπορει καποιος να κανει εναν απλο οδηγο που να μπορουμε εμεις με τα ελληνικα να τα κανουμε παραδειγμα γερμανικα ετσι ωστε να περνουμε πιο γρηγορα τις αναβαθμισεις;οχι τιποτα τρελο απλος να αλλαξουμε την χωρα csc του τηλ.και εναν οδηγο για να το κανεις μετα οπως ηταν σε περιπτωση που χρειαστουμε εγγυηση.εκτος και αν εχει κατι καπου και δεν το ειδα .στην πρωτη σελιδα εχει για αλλαγη firmware απο οτι καταλαβα.ευχαριστω!:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Εγω εχω την ΑΜΕ2!Τι προελευσης ειναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts